Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Dark room - klub "TOXIC"

za
35
48%
protiv
38
52%
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ја сам СТРЕЛАЦ и има да вас устрелим....

тебе посред ... :fuck:

еве ти :cvece:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
наравно да улазе...

ја сам до сада барем десетак видео у дарк роом'у у Випу....

:bouncy:
By deka
Machak svaka cast na pokretanju nove/stare teme ...
Ja sam za postojanje istog-da parafraziram jedan od postova-nisam ruzan,nije mi mali,imam gde-ali za razliku od njega i vecine ovde koja DEKLARATIVNO ne bi nogom krocila u dark room,to sam praktikovao dok je postojao u VIP-u,(i svakom prilikom kada se nadjem negde u inostranstvu-sto da ne !?!),a ne bih imao nista protiv postojanja takvog mesta u bilo kom klubu u BGD-u ili NS-u...Mozda sam perv,ali ima nesto u tom osecaju da si na javnom mestu,a opet nisi...Kome se dopada sjajno,a kome ne super ;-) Izbor nacina zabave je svacije i strogo licno pravo...Ja tako gledam na to... A za "moraliste" raznih fela samo jedan savet - u tudji tanjir ili krevet se ne zaviruje !!!
By Hans
Ali ipak najvishe od svega volim kada moralni ljudi govore o nemoralu...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
неморал ми је друго име....

:P
By leti_tica
dark roomovi su super stvar, sto vise dark to bolji room.... samo je potrebna masta:fuckbed::kolo:
Korisnikov avatar
By Kylender
Gle koliko glasova protiv... Meni je svejedno, nisam bio u Toxic-u i mislim da neću ni ići. Dakle, meni ni iz džepa ni u džep :) .
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Сада кад постоји, да чујемо ваше коментаре...

:)

:fuck:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nemam nikakvih "moralnih" dilema sto se dark roomova tice... i sam sam ih posecivao nekada ranije u cvetu moje radoznalosti i pomame za muskarcima...

Al' mi se cini da je kod nas taj pojam malo precenjen, kao da je neki ne-znam-kakav standard.
Dark roomovima je mesto u nocnim fuck barovima np.

U nekim klubovima po evropi su ih izbacili onda kad su klubovi postajali malo bolji, sredjeniji i pretvarali iste u loungove, udobne kutke za mazenje sa prigusenim svetlom, specijalne tematske barove itd. i nisu pogresili.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by LordOfSex
Za. :yay:
Moracemo ovakvu atmosferu da napravimo za vikend. :zavera:
Originally posted by *STATUS*
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin

no no...sram da ti udje :lol: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ti room-ovi su verovatno super stvar, a ako ih ima po Evropi, što ih ne bi bilo i kod nas, služe svrsi čim postoje, pa kome se sviđa neka ih koristi. Ja sam malo stidljiv i nisam solo, a da je obrnuto probao bih , što da ne...možda bi se našao neki dobar dečak za nešto fino :paki:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Изгледа да су власници клуба услишили жељу најпопуларнијег српског форумаша и направили тај дарк роом :)

:njami:
By deka
U subotu odosmo da proverimo kako izgleda renovirani ex-Toxic..I onda shock,em je sve odradjeno tako fuserski i neprofesionalno,a vajni Dark room je bivsi VIP deo na drugom nivou-Red room valjda,tako da svi koji sede za sankom mogu da lupaju recke ko ulazi u isti...I iznad ulaza,satro metalnim,zlatnim velikim slovima pise DARK ROOM --- HORRROR !!!! Bilo je maltene prazno u klubu,tako da smo se kratko zadrzali,mada je muzika u Blue room-u bila fenomenalna,nedostatak ljudi je bio zastrasujuc,mislim da je u 2 bilo 40 ljudi na oba nivoa...Dzaba i sto se ulaz nije placao i sto su cene pica bile promo...Mada,skidam im kapu za par noviteta u obezbedjenju,2 lika koji sjajno izgledaju,tako da sam makar na nekome mogao da odmorim oci dok sam ispijao pice...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Деко, да ти наш стефан19 није неки рођак ?

:uplasen:
By deka
Kao sto rekoh u drugoj temi isto o Toxic-u,poznajemo se licno...A ti si jedna od 3 osobe sa ovog foruma koju poznajem...Dakle,da rezimiram,postujem tvoje misljenje o klubu i svemu ostalom,a ti bi mogao da uradis isto...over & out
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Деко, па казуј се који си :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je dark room moja mala spavaca soba kad se ugase svetla i neki zgodni decko zaluta kod mene kao slucajno :evilgiggle:

Licno mi ne smeta da postoji dark room u nekom klubu u koji izlazim ako se tamo bas ne preteruje jer kad se ljudi napiju pa im popuste inhibicije u stanju su svasta da rade pa i da se sexaju bez zastite i sire bolestine naokolo....:indijanac:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by deka
u tudji tanjir ili krevet se ne zaviruje !!!
nikad nisam bio u dark room-u, zar su i kreveti u klubu? :wow:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Slika

Slika

Slika
Kakav je ovo bre debilizam?! ODVRATNO !

Nekada stvarno mogu da shvatim str8ere koji nas hejtuju!
By ...Sitnicava...
Jako mi je debilno to postojanje dark room-ova po gay mestima.
Nema ih u strejt klubovima, što bi kod nas bilo?
Mi imamo problem sa smeštajem jer je veliki broj nas neautovano,
pa kao zbog toga?
Gluposti.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
"Prizor je bio nadrealan - "dark room u kome" se hiljade tela pomeraju kao jedno. Talasali su se gore-dole, ruku cvrsto pripijenih uz telo, dok su im se glave mrdale poput bezivotnih sijalica povrh ukrucenih kicmi. Poludele duse su se zaletale i skakale sa podijuma, slecuci u more ljudskih udova. Tela su bacakana naokolo poput lopti za plazu. Iznad njih, stroboskopi koji su pulsirali davali su citavom prizoru izgled nekakvog starog, nemog- filma."

:andjelak:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Zwezdica
Slika

Slika

Slika
Kakav je ovo bre debilizam?! ODVRATNO !

Nekada stvarno mogu da shvatim str8ere koji nas hejtuju!
Ne privlači me dark room, ali moram da ti odgovorim: ne znam što se zgražavaš, kao da strejt ljudi ne fantaziraju o orgijama.
By deka
Ko o cemu k... o moralu ....ma dajte ljudi,opustite se i uzivajte...Ko voli nek` izvoli...Nema tu niceg loseg...
Korisnikov avatar
By blabla54380
a jel u dark room-u imaju neke pregrade? :smeh: mislim, svako zna sta radim? :D
By deka
ma da,imaju i francuske lezajeve :odrasti: A ako si vec unutra,zna se sta radis,ali se ne vidi :hipnotizer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!