ja nisam bas 100% sigurna u broj kvadrata, i nema potrebe da se ovaj klub poredi sa bilo kojim, a posebno ne sa Apartman-om koji je svima na beogradskoj gay sceni doneo osvezenje, radost i uzivanje, sto potpuno drugacijim prostorom, sto onim sto nam je Loud&Queer organizacija pruzila u tom prostoru
isto tako ni sa Toxicom koji je pravi nocni klub za muvanje, djuskanje i zezanje do zore, a moze da primi veliki broj ljudi.
da, ja radim u Black-u. radila sam u jos nekim klubovima... nisam se oglasavala jer nisam zelela da neko kaze da pisem iz interesa i time napravim antireklamu.
ali ovo mesto ima dushu, i ja to osecam
mozda tek zajedno treba da damo pecat jos jednom klubu koji je tu zbog nas, a ne mi zbog njega... probajmo da mislimo pozitivno, svet lepse izgleda tada
meni se svideo Black na prvi pogled, jednako kao i vizija o provodu bez narodnjaka, bez pijane dece koja kradu cigare i pice sa stolova, guranja i gazenja u oznojanoj atmosferi, i svih ostalih nepogoda na koje smo navikli... ili mozda cak i oguglali ?
prostor je ok. nista specijalno i nabudzeno, ali onako jednostavno i simpa u retro fazonu.
ventilacija i ozvucenje su super, idealno za 100-150 ljudi koji zele da se druze i extra provedu djuskajuci, ili opuste i uzivaju u toj atmosferi sedeci udobno za barskim stolovima.
nema potrebe da se vode besmislene rasprave i pljuje po bilo cemu.
ima nas koji slusamo raznorazno muziku, volimo razlicite boje i stilove, pa i nacine provoda.
cak i neke pohvale mogu da budu lose po klub koji se hvali, kao sto smo videli na ovoj temi.
ja samo mogu da vam garantujem da niko ko zeli dobro Black klubu nije pisao te gluposti, i da oni koji ga vode ne zele svadju i vredjanje, vec dobru energiju za sve
preporucujem da svako dodje i vidi svojim ocima, i oseti duh ovog mesta, a zatim sam napravi svoju najbolju kombinaciju provoda vikendom... sto vise izbora, to bolji provod
ionako svi zavrsimo u Toxicu pred jutro