Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Zwezdica
Sa devojkom u stanu, auuuuuuh.. Romatnika plus ljubav.. :love: :yay: :love:
Pošto me je bivša ispalila za doček u BG-u, mislim da ću Novu godinu dočekati u hladnom Dunavu jer je u Novom Sadu postalo trend skakanje sa mosta u bezizlaznim životnim situacijama... :lol:

ONT: Nemam pojma još uvek.
Koja li je ta bivsha? ccc.. Da je vodim na vecheru.. :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Hans_87
...Jaaao, Deni, pokidao sam se gledajuci ovaj klip...A JK jedina isla u solarijum otprilike :) ))) ovo je cini mi se 1998/99... Bas je bila srecna ta godina! :D
Ima jedan jos bolji klip iz 1995./96.

''

:dedamraz: :jelka: :dedamraz:
:cheer:

Odluka je pala, furam u Yellow za docek.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
I neko dobro pice?

Ma, ni na shta ne mislish.. :shamar: :sveca:
Korisnikov avatar
By sofia
Ma na sve sam mislila!Jelku okitila,balone naduvala,lampice popalila...

:jelka: Spremna sam!Samo nek` 09. stigne vec jednom,ova osma me unistila!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Stiiiiiiiiiiiiiiiiize, sutra u ponoc.. :jelka: :yay: :dance:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by sofia
Ja cu sarmu...
Upravo se krčka... a torta je u frižideru i čeka... a mesa su izvlačila papiriće za red kojim će u rernu... neka stižu na red tek sutra (pile će morati da u tepsiji bude cimer krompirima)... prasetina se progurala prva i sad veselo cvrči
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa, naravno da je prase pre pileta, boze.. :meso:
Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:
Ja sutra idem na neku gay zurku ovde u Nishu, mada bash neshto i nemam taj filing za dochek.
Vishe idem reda radi, poshto sam obecao drugu.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gorilica
:lol:
Ja sutra idem na neku gay zurku ovde u Nishu, mada bash neshto i nemam taj filing za dochek.
Vishe idem reda radi, poshto sam obecao drugu.
Ja sam malopre svima živima poslao po email cestitku; jedva sam se nakanio; neki su mi poslali još pre nedelju dana...

ovi sa stranih foruma su završili sa Božićem (neki su već poskidali i ukrase sa jelke i kuće) i sada otprilike čiste sneg i čekaju proleće

A činjenica je da je novogodišnji TV program nikakav. Svaki kanal ima jednu muzičku emisiju koja počinje u 8, 9 ili 10 uveče (pre toga je normalna programska šema), a posle pola jedan počinje nekakav film i to je to. Halmark i Animal Planet za 31. imaju normalnu programsku šemu (advokatska serija i Animal Police). Neki kanali će ujutro 1.1. dati crtane filmove sa božićnom temom i to je to.

btw šta bi sa proslavom u tvom kućnom savetu?
Korisnikov avatar
By Frey
Kupio karte za Expo centar, a dobio ulaznice za Plastic za dž. Možda posetim oba mesta :trampolina:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Castor i Zaljubljena vec poceli da slave ( tj. piju ) :) ))))))
Korisnikov avatar
By m..
Ja necu u klubove, deliom sto sam juce imala visoku temperaturu, delom sto necu da placam tolike pare, delom sto ni devojka nece u klub. Idemo na veceru, pa na drugu gajbu, pa na 3. pa dok ima....
Mislim, od nove '98. svaku NG bih delom provela u klubu dok nisam shvatila da mi je mnogo bolje da vidim meni drage ljude u nekim privatnijim okruzenjima nego da se guzvam i gazim sa neznancima u klubu.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zaljubljena
Castor i Zaljubljena vec poceli da slave ( tj. piju ) :) ))))))
QQ dete, od rana jutra!
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by el jaguar
u malaricni Kavac:D
u vilu sa bazenom...sto ti lose..ccc :P

planet,planet,planet...:D
Korisnikov avatar
By el jaguar
pa da se frdeknem u isti i odplivam koji metar!!!valjalo bi!!onako lijepa sva,nabevandijana!!hehehehe:roni:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne pamtim kada mi je bilo ovako dobro za NG... :lol:

Organizovao sam kutji sedeljku za meni najblize ljude, i poneki su ostali do kasnog popodneva... :love:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..

Mislim, od nove '98. svaku NG bih delom provela u klubu dok nisam shvatila da mi je mnogo bolje da vidim meni drage ljude u nekim privatnijim okruzenjima nego da se guzvam i gazim sa neznancima u klubu.
Ja poslednjih 8 godina Novu ne provodim u klubu :novine: U stvari, ja sam Nove skoro uvek provodila il kod mene sa porodicom, il kod mene na sedeljci il kod nekog drugog na sedeljci/zurci :zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!