Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Pa kažem ja...Magično mesto je bio, taj prvi.
Originally posted by anche
el to drzala neka zena mars?
Ne sećam se...
Korisnikov avatar
By Dzi
u "cumezarnik" DIVIN :rotflmao: oh
By polarlicht4.1
Paranoidna i ja otkrili mesto sa divnim koktelom (da, jednina) sinoć...E sad da se još setim kako se zove... :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Mars
Koktel ili mesto?

Ja sam sinoc resio da za 10 godina kupim mesto i otvorim "Stratimir" gde je nekad bio.
By Paranoid Androgynoid
:lol:
ako ti kazem da ti coveculjci koji prodaju sada grilovane krave i pilice jadne na tom mestu
zaradjuju po 1000eur na dan, hoces prekalkulisati koliko ce ti para trebati da ih kupis?
..mesto i zelju za tolikim parama koliko zaradjuju? :blenta:
Korisnikov avatar
By Mars
Što bi rekla moja snajka (Nišlijka):
"Merak nema cenu!"

A cenu ćemo da oborimo, ima načina.

Ima ja da sviram klavir opet u Stratimiru i Anche opet da se ljubi sa curom (tom prvom ili kojom hoće njena stvar) ... videćeš.
Korisnikov avatar
By anche
mars, ja te podrzavam i idejno i ortacki ako treba :D

a snajka ti je mudra zena :giggle:
By polarlicht4.1
Originally posted by Mars
Koktel ili mesto?

Ja sam sinoc resio da za 10 godina kupim mesto i otvorim "Stratimir" gde je nekad bio.
Koktel naravno. :D

Mada ni mesto nije loše, trebalo da se zatvori u ponoć međutim gazda rešio da drži kafanu otvorenom dokle god se nama htelo...A i konobarica svako malo pa delila koktel (onaj isti) sa mnom. Kud ćeš bolje. :cheer:
Korisnikov avatar
By gorilica

Pitanje: gde se nalaze From Dusk Till Dawn
Bivshi Saloon.

Kad vec evocirate uspomene, hajde i ja da kazem da sam u tom istom Saloonu bio skoro pa inventar nakon ere Piramide.
Tu su mi se desili neki od najboljih provoda u zivotu.
Odlichna ekipa, ljudi koji su se mahom poznavali iz grada jer su se kretali na istim mestima, zezanje sa shankerima i konobaricama, druzenje sa muzicharima i skoro svakovechernjii performansi, a onda se nakon svirke zaglavi u Mesarici, ili ode do Pressa, gde se loodilo produzavalo.
Danas nisam u toku jer ima vec par godina kako sam prestao da izlazim.
Jednostavno, izgubio sam taj osecaj, a i omatorelo se.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma daj, sta pricas. Necu da cujem...
Sto se Saloona tice, kud mu dadose tako komplikovano ime...

Saloon je bio bas, ono.... druga dimenzija kad zakoracih u njega.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa jbg, doshlo je do smene generacija, shto je i prirodno.
Meni iskreno ne smeta. Shto sam stariji, to mi je kucna atmosfera sve prijatnija i prijatnija. Dodushe, i finansije su uchinile svoje, no ne zalim se, nikad nisam.

Da, Saloon jeste bio posebno mesto. Od gradske ekipe koja se tu okupljala, preko izvrsnih muzichara koji su u njemu imali svirke, pa do same atmosfere koja je uvek bila high a skoro da nikada nije bilo ekscesa, za razliku od ostatka grada.
By Alice Hailey
Koktel ili mesto?

aj otvori Stratimir ali na nekom drugom mestu :tehno:
Korisnikov avatar
By Mars
Ali meni je merak tamo. A merak nema cenu.
Ja nekako i inače u životu imam tendenciju da pravim kao što je bilo, operacija Stratimir je još i lako ostvariva.

Gde bi ti?
Korisnikov avatar
By faksa101
nisam razumeo -zar u Nisu nema nijednog mesta gde se okupljaju gay-evi
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by faksa101
nisam razumeo -zar u Nisu nema nijednog mesta gde se okupljaju gay-evi
Koliko li ce puta ljudi da postave to pitanje i da se ischudjavaju oko toga...
zhive ljudi sa mentalitetom

NEMAMO!

Ovo je jedna selendra u kojoj zhive ljudi sa mentalitetom ekvivalentnim onom plemenskim zajednicama iz praistorije...
Korisnikov avatar
By faksa101
Ma sve to znam- pa sto kazu da idemo ka Evropi,hahahahha:redaljka:
Korisnikov avatar
By anche
e nije istina da nema - ja sam cula da se neka muska omladina skuplja/okuplja u nekom od onih prvih kafica u obrenovicevoj.
sad to nije moja ciljna grupa, pa nisam proveravala :nokti:

a i dokle vise ekskluzivnih gej mesta?! doslo je vreme da se budemo opusteni i zadovolj(e)ni na SVIM mestima :zastava:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ma sta vam je, sakupimo se Vespi, Azdaha2, Paranoid, forumas kome uvek zaboravim nick, Azdahe druge, kuma koja je str8 i dobijes jedno vrlo impresivno, autenticno gay mesto! I ko kaze da nema gay klubova. Udjes i napravis ga taom gde ti odgovara, jos ako si dovoljno lud, mozes da kriknes konobaru/konobarici: "Momce (Drag momce)/devojcice (devojche), od' vamo"! Ako neko krene ka nama sa losim namerama, Azdaha druga, drmne kriglu o sto, izbaci dudu i kaze: "Di si poso frajeru?! Osh te poljubi cizma u chelo"?! Onda se svi vrate na svoja mesta, a mi nastavimo da se pederisemo i lezbejisemo! :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by ivanazuh
Ma sta vam je, sakupimo se Vespi, Azdaha2, Paranoid, forumas kome uvek zaboravim nick, Azdahe druge, kuma koja je str8 i dobijes jedno vrlo impresivno, autenticno gay mesto! I ko kaze da nema gay klubova. Udjes i napravis ga taom gde ti odgovara, jos ako si dovoljno lud, mozes da kriknes konobaru/konobarici: "Momce (Drag momce)/devojcice (devojche), od' vamo"! Ako neko krene ka nama sa losim namerama, Azdaha druga, drmne kriglu o sto, izbaci dudu i kaze: "Di si poso frajeru?! Osh te poljubi cizma u chelo"?! Onda se svi vrate na svoja mesta, a mi nastavimo da se pederisemo i lezbejisemo! :eviltrep:
:up: :up: :up:
u ovo me te i ja i kuma :bozee ona je ubedljivo kod svih ovaj nadimak dobila! :lol: :
Takoj jeee...samo da si ti meni dobro i zdrafo...nista Azdahi dva pamet nece smetati! :rotflmao: :rotflmao: hahahhahahha
Korisnikov avatar
By ivanazuh
aj sad nek neko kaze da nema gay klubova! Klub je tamo gde mi popisamo ugao! :P
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Vespertine
Ovo je jedna selendra u kojoj zhive ljudi sa mentalitetom ekvivalentnim onom plemenskim zajednicama iz praistorije...
Strašno. Ne slažem se sa ovim.
Ljudi, ne verujte, nije tako.

Originally posted by Alice Hailey
nije bitna lokacija ako je drustvo super....
Eto ti sad... A ti si pokrenuo da lokacija ne bude na starom mestu.
Svidja ti se onaj giros tamo, ili šta...?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Vespertine
Strašno. Ne slažem se sa ovim.
Ljudi, ne verujte, nije tako.
Pa ja ne kazem da su svi takvi, ali velika vecina jeste...

A shto se tiche, jelte, kako Azuh reche, kulturoloshke promene nekog kafica u maniru koji je on gore tako slikovito opisao.... Ijoooj, shto bih to voleo da vidim, sa sve kriglom i dudom :D
Korisnikov avatar
By cranky
I ja bih to volela da vidim, javite samo kad i gde i...tu sam. :goran: :giggle:
Korisnikov avatar
By Li
Meni je super u Nisu...
Za ekipu Biser u parkicu... starac i harmonika...
za zesci izlazak:
zimi Sunset (Saloon) rock svirke cele nedelje
leti sada vec Klinika ex Press a i onaj na letnjoj pozornici je extra... jazz uzivo...
Krivo mi je samo sto vise ne radi TIME tamo mi je bilo super...
:kolo:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Li
Meni je super u Nisu...
Za ekipu Biser u parkicu... starac i harmonika...
za zesci izlazak:
zimi Sunset (Saloon) rock svirke cele nedelje
leti sada vec Klinika ex Press a i onaj na letnjoj pozornici je extra... jazz uzivo...
Krivo mi je samo sto vise ne radi TIME tamo mi je bilo super...
:kolo:
Gde beshe Time, stao mi je mozak??? :retard:
By ...Sitnicava...
Vidim već se spominjao Saloon, pa samo da nazdravim u njegovo ime. :pivce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!