Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
U ženskom svetu postoji slična pojava... Prosto... In je biti kučka. Tough ribetina koja je dovoljna samoj sebi i odmah će ti prvim pogledom staviti do znanja da je uvek Ona, pa drugi.

A kako to meni ide na kurac...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja to zovem >glumljenje uber cool ludila<
Primetio sam to prvo kod mladjih devojaka u str8 klubovima i kaficima koje dolaze maksimalno napucane i zatim sede onako iskvarcane i imaju stav u fazonu: nemoj niko ovde da mi pridje slucajno jer ja sam najbolja riba ovde i niko nije dovoljno dobar za mene.

Ocigledno da se ta pojava sa tih malih fufica prosirila i na pojedine gejeve.
Ja licno kad izadjem bilo gde vise obaram pogled dole pogotovo kad vidim da me neko shmeka jer jesam u sustini stidljiv iako mozda ne delujem tako.

A te koje glume uber cool ludilo prepustam same sebi jer su oni sami sebi dovoljni.
Ja vise padam na momke koji se smeju puno, koji su ljubazni i voljni da se upoznaju sa svima i koji na osmeh odgovaraju osmehom a ne hladnim pogledom iza kojeg se krije 101 emocionalni problem.

:pionir:
By mikka
U ženskom svetu postoji slična pojava... Prosto... In je biti kučka. Tough ribetina koja je dovoljna samoj sebi i odmah će ti prvim pogledom staviti do znanja da je uvek Ona, pa drugi.
Takve "ribetine" su mi "omiljene", a narocito ako joj se priblizim, i ona pomisli nesto pa glumi celebrity, i namignem i osmehnem se nekoj manje napuvanoj devojci preko njenog ramena, prosto osetis kako se pusi.
Mada, da ne gresim dusu, ima i onih kojima je to gard koji se istopi kad zapocnes laganu konverzaciju.
Nisam neki gay party manijak, ali znam da takvog poziranja ima kod devojaka. Samosvesne lepe osobe su po pravilu sarmantne i harizmaticne, i ne pate od prostrelnih pogleda sve sa glavom u oblacima i hodom kao u reklami za "wash&go". Cini mi se da je to vise odraz nesigurnosti.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ja lepo kazem - karajmo se bez mnogo filosofije! :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Eto resenja :lol:

Mislim da >karanje< nije odgovor za ovaj konkretan problem :smiling:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Egmont
Slušaj ti mala... Znam te puško, dok si pištolj bila! :) Joj, btw, jedva čekam i ovoj tvojoj bivšoj da napišem isto za pet godina :D
Hm... sve je ovo bio off... a sad on the topic... mnogo bre kenjate. Šta vas briga što ima umišljenih?! Who gives a fuck?!
off: U bre, u kakvom me ti to izdanju znaš? Jel treba da se pokrijem ušima i ćutim? :smeh:
A za bivšu: mogla bi da se naljuti, jer ovo znači da je sad u grdnom i izdanju, pa čekaš da se promeni i poklopiš je onda:)

on: Meni ne smetaju umišljeni, kao ni svi ostali:) Lepo mi je kad je sve šareno i puno različitih ljudi i ponašanja :)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Resenje problema pocinje tako sto prestanes da problem nazivas problemom! :ccn:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
:kakodane:
To se ne zove resenje problema to se zove ignorisanje problema i zabijanje glave u pesak.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Frey
Originally posted by Egmont
Slušaj ti mala... Znam te puško, dok si pištolj bila! :) Joj, btw, jedva čekam i ovoj tvojoj bivšoj da napišem isto za pet godina :D
Hm... sve je ovo bio off... a sad on the topic... mnogo bre kenjate. Šta vas briga što ima umišljenih?! Who gives a fuck?!
off: U bre, u kakvom me ti to izdanju znaš? Jel treba da se pokrijem ušima i ćutim? :smeh:
A za bivšu: mogla bi da se naljuti, jer ovo znači da je sad u grdnom i izdanju, pa čekaš da se promeni i poklopiš je onda:)

on: Meni ne smetaju umišljeni, kao ni svi ostali:) Lepo mi je kad je sve šareno i puno različitih ljudi i ponašanja :)
Da ćuštiš, jašta! :)
By Çâðê_DUP
Uh,ova tema ide u pravcu ....."mi smo ruzni ali smo ljudi,dok su lepi skotovi".....eto ti sad jos jedne generalizacije :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja vise padam na momke koji se smeju puno, koji su ljubazni i voljni da se upoznaju sa svima i koji na osmeh odgovaraju osmehom a ne hladnim pogledom iza kojeg se krije 101 emocionalni problem.

:pionir:
laze kuja! :roflmao:
Korisnikov avatar
By faksa101
Ne znam sta da kazem , sve je dozvoljeno i sve je stvar licne procene ,dali ce neko gledati visoko ili ce spustiti nos pa gledati malo oko sebe,da li ce traziti napucane ,bildere,sa velikom karom , itd ili ce traziti dobrog lika sa necim u glavi itd,kazem svako bira sta zeli u zivotu,u gay svetu bar ovde u Srbiji se zna 90 odsto su za sex,jer kako se kaze svuda mu je bolje nego u gacama i samo 10 odsto trazi ljubav,zalosno je , a da me mladji ne shvate pogresno, sto svoju mladost daju svakome i negledaju na lepsu stranu zivota vec sve svode samo na sex cak i bez zastite u vecini slucajeva, i neko dokazivanje,najgore je kad je covek prazan iznutra,treba se ziveti josh ,a godine brzo lete ne zaboravite ,kazu da se samo u nerazvijenim zemljama traze mladji samo za tucanje,u evropskim zemljama naravno ima sexa ali su vise okrenuti braku sa istim polom tj vezi:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Beogradjanin18
...Svi su tako puni sebe, gotovo i da ne gledaju pravo već iznad sebe, jer molim te oni su svi tako savršeni. Masovno se ritaju dok igraju kao da se tuku sa ostatkom mase. Ali najbolje od svega mi je ta transformacija na ulazu u klub gde svi nekom čudnom metamorfozom postaju samoproklamovane zvezde večeri. A tek pogledi... Dobro to je već pomalo i smešno. Osim klasičnog skeniranja tu su i prostrelni pogledi, od kojih se čovek stvarno uplaši.

Ne znam da li je to čisto moje opažanje, uopšte cela ova priča, ili se s vremenom situacija pogoršava? Valjda se malo osmeliše ljudi.
Ovakve loše navike pojedinaca se najdelotvornije neutrališu pedagoškim šamarima.
:shamar:
To provereno hladi usijane glave neargumentovano i bez pokrića uzoholjenim tetkama i deluje disciplinski na njih.
:yes:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Ulix
Mislim da kao i obicno pravite gomilu bezveznih generalizacija.

Originally posted by m..
Jel si probao da ih zbunis osmehom?
Korisnikov avatar
By colorado
Masovna pojava kod pedera je da su - P E D E R C I N E!!
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by colorado
Masovna pojava kod pedera je da su - P E D E R C I N E!!

Da, da, da, Karabuška! Man thing off, deal off!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Neki ljudi chak i lepu garderobu tumache kao uobrazenost... To je vec njihov problem, rekao bih...
Korisnikov avatar
By V25
Ali se baš razgranala... Uglavnom u pogrešnim smerovima.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by MS.CHASTITY PARIAH
Uh,ova tema ide u pravcu ....."mi smo ruzni ali smo ljudi,dok su lepi skotovi".....eto ti sad jos jedne generalizacije :D
Ne ide. Recimo, Beograđanin18 je lep i nije skot.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Beogradjanin18
Ali se baš razgranala... Uglavnom u pogrešnim smerovima.
Možda se razgranala zato što je nebitna?
Korisnikov avatar
By unic0rn

:lol:

Ti mene cesto podsetis na Vendi, samo bez koriscenja Vujaklije :) )))
Korisnikov avatar
By avalon
Eh...Bez senzibiliteta nema prosperiteta :kada:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Off: Avalonka, elevatorko ni jedna, "sta ti tu meni ovo-ono, familije mi"?! :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by unic0rn

:lol:

Ti mene cesto podsetis na Vendi, samo bez koriscenja Vujaklije :) )))
Shvaticu to kao kompliment jer se trudim da sve tako shvatim :lol:

Mislim da izraz >mala fufa< odgovarajuce opisuje te devojke/devojcice koje svaki dan vidjam kako bitno poziraju po lokalnim fensi kaficima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
poziranje izjednacavati sa izrazom ''fufa'' (koji predstavlja laku devojku, da ne kazem kuravu)... :blenta: ovo me je podsetilo na jednu scenu u djardinu letos. tri momka, recimo da su imali do 25 god, besni silaze iz djardina i komentarisu medjusobno ''ma brate, ona najbolja, znas zasto te odbila? zato sto je kurva!'' :zid: u nasem narodu postoji taj obicaj da kad zena ima stav (cak i pozerski) i kada bira, da mora da se ponizi mizoginom izjavom da je kurva. kurva, prostitutka ima samo jednu karakteristiku - odsustvo kriterijuma. a one ga svakako imaju.
Korisnikov avatar
By m..
A jebote, koga briga uopste, meni nije jasno sto se sad bavite toliko tim ljudima.
Ono, ako vam ne valjaju, ignorisite ih. Ja tako nesto nisam ni primetila, a mozda nisam ni gledala. Da, bilo je svojevremeno par nekih zena koje su me gledale ispod oka, i to se uglavnom razresilo tako sto sam pocela da im se javljam kad god ih vidim. Lol.
Korisnikov avatar
By m..
Mada, sad sam se setila. upoznala sam na Exitu proslo leto jednu klinku iz Australije, domaceg porekla, i zapamtila je jer ima izrazito lepe oci. I pridjem joj letos i pozdravim se, i kazem joj odakle je se i zasto secam, i mala onda digne nos, i ja je skroz iskuliram, mislim zje - imas 4 godine.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!