Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
U ženskom svetu postoji slična pojava... Prosto... In je biti kučka. Tough ribetina koja je dovoljna samoj sebi i odmah će ti prvim pogledom staviti do znanja da je uvek Ona, pa drugi.Takve "ribetine" su mi "omiljene", a narocito ako joj se priblizim, i ona pomisli nesto pa glumi celebrity, i namignem i osmehnem se nekoj manje napuvanoj devojci preko njenog ramena, prosto osetis kako se pusi.
Originally posted by Egmontoff: U bre, u kakvom me ti to izdanju znaš? Jel treba da se pokrijem ušima i ćutim?
Slušaj ti mala... Znam te puško, dok si pištolj bila! Joj, btw, jedva čekam i ovoj tvojoj bivšoj da napišem isto za pet godina
Hm... sve je ovo bio off... a sad on the topic... mnogo bre kenjate. Šta vas briga što ima umišljenih?! Who gives a fuck?!
Originally posted by FreyDa ćuštiš, jašta!Originally posted by Egmontoff: U bre, u kakvom me ti to izdanju znaš? Jel treba da se pokrijem ušima i ćutim?
Slušaj ti mala... Znam te puško, dok si pištolj bila! Joj, btw, jedva čekam i ovoj tvojoj bivšoj da napišem isto za pet godina
Hm... sve je ovo bio off... a sad on the topic... mnogo bre kenjate. Šta vas briga što ima umišljenih?! Who gives a fuck?!
A za bivšu: mogla bi da se naljuti, jer ovo znači da je sad u grdnom i izdanju, pa čekaš da se promeni i poklopiš je onda:)
on: Meni ne smetaju umišljeni, kao ni svi ostali:) Lepo mi je kad je sve šareno i puno različitih ljudi i ponašanja
Originally posted by Beogradjanin18Ovakve loše navike pojedinaca se najdelotvornije neutrališu pedagoškim šamarima.
...Svi su tako puni sebe, gotovo i da ne gledaju pravo već iznad sebe, jer molim te oni su svi tako savršeni. Masovno se ritaju dok igraju kao da se tuku sa ostatkom mase. Ali najbolje od svega mi je ta transformacija na ulazu u klub gde svi nekom čudnom metamorfozom postaju samoproklamovane zvezde večeri. A tek pogledi... Dobro to je već pomalo i smešno. Osim klasičnog skeniranja tu su i prostrelni pogledi, od kojih se čovek stvarno uplaši.
Ne znam da li je to čisto moje opažanje, uopšte cela ova priča, ili se s vremenom situacija pogoršava? Valjda se malo osmeliše ljudi.
Originally posted by unic0rnShvaticu to kao kompliment jer se trudim da sve tako shvatimOriginally posted by Lakiboy_ns
Ocigledno da se ta pojava sa tih malih fufica prosirila i na pojedine gejeve.
Ti mene cesto podsetis na Vendi, samo bez koriscenja Vujaklije )))
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!