Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
i ja sam... :lol:

sem toga, vidis koliko je ljudi doslo... :kolo:

mnogi nisu spremni na taj rizik da odu na adu i budu obezglavljeni... :uplasen:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
mislite da treba sve to da odlozimo za sutra ?

jel bi vas dvojica sigurno dosli ?
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by *STATUS*

toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku, otvori temu, posalje brdo SMS poruka i da sa niko zivi ne udostoji da dodje......
slicucu???

kaze se slicicu... :roflmao:

i nije LEPA,nego je kao parodija na omot od kasete nekog narodnjaka iz 80`

:nope:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Kako je prosla zurka?
(draga i ja bile u mirovnoj misiji, rezultati bedni)
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Kako je prosla zurka?
(draga i ja bile u mirovnoj misiji, rezultati bedni)
a da procitas prvo gornje postove?

:giggle:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Procitala. Uvek to uradim. Ali nista nisam skapirala, videla sam da neko je prelozio odlaganje, neko pomenuo neke slike, neko je propustio upoznavanje... Tako da mi nista nije jasno.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Procitala. Uvek to uradim. Ali nista nisam skapirala, videla sam da neko je prelozio odlaganje, neko pomenuo neke slike, neko je propustio upoznavanje... Tako da mi nista nije jasno.
Eo vako
Status krenuo tamo kad ono međutim
nije bilo nikoga ili skoro nikoga
(od tih koji su trebali da dođu, verujem da je ceo preostali BGD bio na Adi)

Pa sutra je ponedeljak, neki ljudi će valjda biti na poslu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol: za zurku!

Sve i da nisam bio sprecen, odnosno da nisam izgubio svoju prelepu preplanulu boju s pocetka leta, odnosno da mi koza nije nezno retardirana... sumnjam da bih dosao...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by horus.
Originally posted by untouchable
toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku
jel na ovu slicicu mislis majke ti?!

Slika

pa ovako se ne reklamira ni broj tezge na kojoj se prodaju carape na pijaci :njuska:

nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da te hejtujem i zao mi je sto nisi uspeo u planovima, ali ova 'slicica' je krajnje neozbiljna.. ako je ona odraz onih stvari u organizaciji koje 'iza slicice' stoje, onda nije ni cudo sto je puklo.

malo ozbiljnosti ne bi skodilo.
nemoj tako...
ta slika je tako lepa, tako savrsena, tako deviantart... :kakodane:
Horuse ovo uopste nije prikladno. To sto neko ne zna da obradi sliku ne mora da znaci da se nije trudio. Sta sad ja treba da radim? Pljujem po svima vama koji svoje fotke obradjujete losije od mojih?
Kao sto PhotoImpact ne moze da parira Photoshopu tako ni taj slikomat koji Status koristi ne moze PhotoImpactu. Nije lepo ismevati se ljudima koji pokusavaju da nauce i svakako NIKAD ne treba pljuvati po tudjem radu.
Svasta sam video na ovom forumu ali nikad sebi nisam dao za pravo da urnisem neciji rad svojom kritikom. Kako ocekivati dalje nesto kreativno ako nekog u startu ubijes u pojam?
Ismevanje tudjeg rada i ne konstruktivna kritika su vise nego neprofesionalni. Sad bi ja kao fotograf i dizajner trebao da vam se svima smejem?
NE. Nego da pomognem i podelim sa vama savet ako zatrazite.
Sto se tice deviantart-a, please, na njemu si mesec dana i dajes sebi za pravo da govoris skupu od desetine miliona slika. Znanje treba podeliti a ne ismevati se.

Sto se tice Statusove zurke. Licno sam bio vise nego iscrpljen zadnjih dana ali sam uvek rad za upoznavanje novih forumasa. Toliko...

:eifranloo:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Eifranloo

nemoj tako...
Horuse ovo uopste nije prikladno. To sto neko ne zna da obradi sliku ne mora da znaci da se nije trudio. Sta sad ja treba da radim? Pljujem po svima vama koji svoje fotke obradjujete losije od mojih?
Kao sto PhotoImpact ne moze da parira Photoshopu tako ni taj slikomat koji Status koristi ne moze PhotoImpactu. [/b]Nije lepo ismevati se ljudima koji pokusavaju da nauce i svakako NIKAD ne treba pljuvati po tudjem radu. [/b]
Svasta sam video na ovom forumu ali nikad sebi nisam dao za pravo da urnisem neciji rad svojom kritikom. Kako ocekivati dalje nesto kreativno ako nekog u startu ubijes u pojam?
:up:
Korisnikov avatar
By horus.
toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku

Slika

pa ovako se ne reklamira ni broj tezge na kojoj se prodaju carape na pijaci :njuska:

nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim da te hejtujem i zao mi je sto nisi uspeo u planovima, ali ova 'slicica' je krajnje neozbiljna.. ako je ona odraz onih stvari u organizaciji koje 'iza slicice' stoje, onda nije ni cudo sto je puklo.

nemoj tako...
Kao sto PhotoImpact ne moze da parira Photoshopu tako ni taj slikomat koji Status koristi ne moze PhotoImpactu. Nije lepo ismevati se ljudima koji pokusavaju da nauce i svakako NIKAD ne treba pljuvati po tudjem radu.
Ismevanje tudjeg rada i ne konstruktivna kritika su vise nego neprofesionalni. Sad bi ja kao fotograf i dizajner trebao da vam se svima smejem?
Sto se tice deviantart-a, please, na njemu si mesec dana i dajes sebi za pravo da govoris skupu od desetine miliona slika. Znanje treba podeliti a ne ismevati se.

Sto se tice Statusove zurke. Licno sam bio vise nego iscrpljen zadnjih dana ali sam uvek rad za upoznavanje novih forumasa. Toliko...

biti veliki medju malima? :trep:

:sesir:
By Paranoid Androgynoid
pa upravo se o tome radi.
ako je hteo da organizuje zurku i da uspe u tome, trebalo je angazovati tim.. organizacija zove se to.
postoje ljudi koji rade flyere za zurke a da ne traze para, postoje prijatelji koji znaju malo bolje neke stvari od nas pa ih prizovemo u pomoc.. jel? za to prijatelji sluze.

a ne da pricas o ozbiljnoj organizaciji zurke a od ozbiljnosti ni c nema.
Korisnikov avatar
By ns.happy

:up:
mada, verujem da status gaji taj tresh stil. treba mu poslati kolekciju fontova :misli:
Korisnikov avatar
By jukie
ako je hteo da organizuje zurku i da uspe u tome, trebalo je angazovati tim.. organizacija zove se to.
postoje ljudi koji rade flyere za zurke a da ne traze para, postoje prijatelji koji znaju malo bolje neke stvari od nas pa ih prizovemo u pomoc.. jel? za to prijatelji sluze.
Pa nije to zvanično obeležavanje nekog praznika nego malo neformalno okupljanje ljudi na jednom mestu radi druženja. Pozoveš drugare i svi se okupe i zezaju se. Kakvi bre flajeri, o čemu se ovde priča? Kao da se deca svaki dan igraju u parkiću i sad krenu da prave flajer "u četvrtak posle škole veliko igranje na igralištu u parkiću ispred zgrade! Ljuljaška, klackalica, penjalica, dragi vuče, ledeni čika, šarenih jaja, žmurke, jurke, školice! Ako planirate da se igrate u pesku ponesite svoju lopaticu, nisu obezbeđene"
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@STATUS
Pa, dobro, bio si u sumici, neka koristi i od toga :)

@Eifranloo
U potpunosti se slazem sa tobom. Svako od nas je strucan za nesto i bilo bi stvarno bzvz kada bismo hejtovali sve druge koji su losiji u toj oblasti, za koju smo mi, eto, strucni ili smatramo sebe strucnima...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by jukie
Pa nije to zvanično obeležavanje nekog praznika nego malo neformalno okupljanje ljudi na jednom mestu radi druženja. Pozoveš drugare i svi se okupe i zezaju se. Kakvi bre flajeri, o čemu se ovde priča? Kao da se deca svaki dan igraju u parkiću i sad krenu da prave flajer "u četvrtak posle škole veliko igranje na igralištu u parkiću ispred zgrade! Ljuljaška, klackalica, penjalica, dragi vuče, ledeni čika, šarenih jaja, žmurke, jurke, školice! Ako planirate da se igrate u pesku ponesite svoju lopaticu, nisu obezbeđene"
:lol:
Ja ovog choveka jednostavno :love: .

OT:
Statuse, znachi zaista ne zelim da budem maliciozan ali, shta si ochekivao pozivanjem ljudi na druzenje na NUDISTICHKOJ plazi? Da ce svi pohrliti razgoliceni tamo? Iskreno, meni lichno je u startu taj poziv vishe delovao na varijantu: Da se vidi ko sa chime raspolaze, i ko bi sa kim mogao da se kresne, nego li na poziv na jedno opushteno druzenje i upoznavanje.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Ali, stvarno bi se moglo organizovati neko okupljanje.
Mi (mladi spammeri iz mrachionice u pokusaju da napravimo chat od foruma) se organizovasmo pre jedno desetak dana i nas 5 koji smo u datom tenutku bili BG se upoznade i prijatno popi kafu. :-)
Korisnikov avatar
By Hys.

Slika

nemoj tako...
Kao sto PhotoImpact ne moze da parira Photoshopu tako ni taj slikomat koji Status koristi ne moze PhotoImpactu. Nije lepo ismevati se ljudima koji pokusavaju da nauce i svakako NIKAD ne treba pljuvati po tudjem radu. Svasta sam video na ovom forumu ali nikad sebi nisam dao za pravo da urnisem neciji rad svojom kritikom. Kako ocekivati dalje nesto kreativno ako nekog u startu ubijes u pojam?

Previse je ovde osnovackog mentaliteta.

jukie iz d men :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by starky

toliko od mene..... ne nadajte se da ce se na ovom forumu skorije pojaviti budala koja ce da napravi lepu slicucu i da time najavi zurku, otvori temu, posalje brdo SMS poruka i da sa niko zivi ne udostoji da dodje......
slicucu???

Kako ste samo zlobni! Gde je onaj smajli koji vas pljuje? Umesto da se neko od vas setio da uradi neshto slichno, (a ne da da zajedno sa mnom na forumu kradete Bogu dane), smejete se choveku koji je bar pokushao da uradi neshto kreativno i da uspostavi "kontakt" sa forumashima! Sramota! :ubise:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Val
Originally posted by starky

slicucu???

Kako ste samo zlobni! Gde je onaj smajli koji vas pljuje? Umesto da se neko od vas setio da uradi neshto slichno, (a ne da da zajedno sa mnom na forumu kradete Bogu dane), smejete se choveku koji je bar pokushao da uradi neshto kreativno i da uspostavi "kontakt" sa forumashima! Sramota! :ubise:
ja znam vecinu forumasa...i druzim se,sa istim,na lepim,civilizovanim

mestima...upravo se vratih sa jednog druzenja... :mazi:

ali da se nalazim sa nekim na NUDISTICKOJ plazi,gde je prosle godine u po`

bela dana tip drkao na istoj,a uz samu pesacku stazu, stvarno mi ne pada na

pamet,i ne podrzavam okupljanja na takvim mestima...
Korisnikov avatar
By Val
To je vecj neshto sasvim drugo. To su tvoji razlozi zashto ne zhelish takva "druzhenja". Ali, ja i dalje ne kapiram zbog chega zloba i smeh na rachun njegovog "plakata"? :nerd:
Korisnikov avatar
By starky
pa ne svidja mi se...napisala sam i na sta me podseca...skandalozan je... :bljak:

kao sto se tebi svidja,ja imam prava da mi se ne svidja...i ne vidim gde je tu "zloba" ako kazes da ti se nesto ne

svidja...mislim da je veca zloba ako podrzis nesto sto ti se ne svidja...
Korisnikov avatar
By Val
Ja ne rekoh da mi se svidja, ne? :) Samo, zashto pobijash njegovo mishljenje svojom rechenicom da NIJE LEPA? Njemu se svidja, tebi ne... i shta sad? Meni je simpa njegova ideja. :cool2:
Korisnikov avatar
By starky
pa u mom "spektru" lepote,ona nije lepa...cak mi je i ruzna... :P

njemu je lepa,meni nije, i eto...

(meni je cak i odbojna,i stvara mi kontraefekat...umesto da privuce ljude,mene je odbila...)

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Val
Ajd´ sad da diskutujemo o pozadini, zanemarujucji ideju, koja je itekako reprezentativna i u mojim ochima svakako za pohvalu! :)
Korisnikov avatar
By starky
e to sam danas i ja rekla jednom forumasu...pozadina je lepa...ali ta slova,i boje slova.... :bljak:

ali i sama ideja da se pravi slika za okupljanje.... :bljak:

ma daj...primitivizam...slika Ade?

kao izlet na Srebrno jezero u organizaciji Gerontoloskog centra iz Panceva... :roflmao:

tako matorcima stave te jarke sarene boje ne bi li ih namamili "na veselo"...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!