Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsI nacugana kad sam, ipak bolje poznajem gramatiku maternjeg jezika od tebe, bedo ljudska. Gmazu jedan ljigavi.
Isuse boze...Danijela se opet nacugala izgleda u sred bela dana
Originally posted by PakiOk... Ali je to deadline!Originally posted by MinaHarkerNeeeeeeee !
Nego, hajde da porazgovaramo o datumima... kraj juna?
Aj sačekajte sredinu jula, tamo oko (posle, npr.) Exita...
Originally posted by *deni*Najsladja si Danijela kad histerisesh i pljujes takoOriginally posted by Lakiboy_nsI nacugana kad sam, ipak bolje poznajem gramatiku maternjeg jezika od tebe, bedo ljudska. Gmazu jedan ljigavi.
Nikada nisam mrzeo neku covekoliku egzistenciju kao sto tebe mrzim, fukaro klozetirana ! Dzigericu bi ti svoju dao, samo da nam propadne provod. Djubre !
Originally posted by MinaHarkerDobra ideja, ali je postavi bez klasičnog pool-a kako ne bi iz dosade glasali oni koji neće ni doći.Originally posted by PakiOk... Ali je to deadline!Originally posted by MinaHarkerNeeeeeeee !
Nego, hajde da porazgovaramo o datumima... kraj juna?
Aj sačekajte sredinu jula, tamo oko (posle, npr.) Exita...
Datumi izmedju 20. juna i 15. jula u opticaju!
(napravimo anketicu u dogledno vreme)
Ljudi, jel da bude vikend ili odgovara bilo koji dan?
Originally posted by *deni*Originally posted by Lakiboy_nsI nacugana kad sam, ipak bolje poznajem gramatiku maternjeg jezika od tebe, bedo ljudska. Gmazu jedan ljigavi.
Nikada nisam mrzeo neku covekoliku egzistenciju kao sto tebe mrzim, fukaro klozetirana ! Dzigericu bi ti svoju dao, samo da nam propadne provod. Djubre !
Originally posted by *deni*
Laki
Slusaj bre ti, majmune majmunski !
Tamo ima bar 50 ( slovima - pedeset ) razlicitih, posebno prirodnim zelenilom parcelisanih i odvojenih mini divljih plaza svakodnevno sa posetiocima, pa od koga ti ocekujes da ce doci da nagadja dan, vija i istrazuje gde je ko na tom velikom prostoru ?!?!?! Kad se zavuces negde, ni bog otac ne moze da te nadje. A kad je vece drustvo, samo glasovi odjekuju i cika i vika i moze se samo desiti da neko dodje zeljan da se pridruzi veselom drustvu.
Majmune jedan !!!
Originally posted by ArmandOmg...da sad sam se toga setio...bila je super
... ti laki mochish guzicu, a ne zovesh?
btw, smajli koji si upotrebio me strashno potsetja na nekadashnju "Tipovu reklamu :"zashto u lavoru?! ..uzivajte sa tipom na moru!"
..bash je bila androsexualna
Originally posted by Lakiboy_nsTamo tjesh da se "salamurish"? ..pa , lepo se namochiOriginally posted by ArmandOmg...da sad sam se toga setio...bila je super
... ti laki mochish guzicu, a ne zovesh?
btw, smajli koji si upotrebio me strashno potsetja na nekadashnju "Tipovu reklamu :"zashto u lavoru?! ..uzivajte sa tipom na moru!"
..bash je bila androsexualna
Sada cu to da iskoristim kao potpis.
Ja ne mochim jos nista ali za 3 dana cu i ja da osolim svoje dupence na hrvatskom Jadranu...I cant fucking wait
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!