Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By kobra77
Originally posted by Egmont
Svaka ti se pozlatila. Samo... nije ni tuc tuc los nekima.
Nisam hteo da plujem tuc-tuc muziku (mada samim nazivom, vec jesam :smeh: ) vec samo da naglasim da su te 2 muzike "u ponudi" trenutno i da je to sve na sta se svela muzicka GLBT SCENA!

Ja bih nesto drugacije, a cini mi se da se sa QUEENom moze dobiti nesto tako.

Ziveo sam u Parizu i bio redovan gost u originalnom QUEEN klubu, jednoj od najboljih diskoteka NA SVETU, po kome je i ova nasa dobila ime :carica: .

Oni tamo rade SVIH 7 dana i SVAKI dan im je DRUGA vrsta muzike! Ovo je malo nerealno za ocekivati kod nas, ali mozda cemo nekada i mi to imati.

Uostalom, pogledajte im sajt i program, pa cete videti o cemu pricam www.queen.fr .

:zastava:
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Dragi BBB,

po cemu si ti to zakljucio?

BGKLUBQUEEN je zvanicni profil preko koga se Klub obraca na forumu i daje obavestenja.

Kada komentarises rad PR-a, molim te da uzimas u obzir SAMO izjave date pod ovim nikom.

Svi ostali radnici/saradnjici/dj-evi/prijatelji kluba mogu imati svoje PRIVATNE nikove i davati komentare na forumu, ali samo je ovaj zvanicni PROFIL kluba.

Molim te da ne pravis dodatnu pometnju na forumu.

Najlepsi pozdrav sa zeljom da se svi veceras dobro provedemo!

:carica:

PS. Ako neko zeli da se prijavi za mesto PR-a, imate mail, imate mob, slobodno ! ;)
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by EYA
Originally posted by radoznala
propusticu i neizmerno patim, zena je carica :(
soba 23 :love:
neces dugo patiti... predosecam :D
uostalom, vidis kako vreme leti... jos malo ce nova godina,
a malo pre nove godine ide exitaja pa cemo djuskati sa marinom uz trance :dance:
:D
jedne godine je djuskala u reci, tad me je kupila...

:kiss:
Korisnikov avatar
By kobra77
Caos svima!

mislio sam da ovim postom budem najveci hejter i da ispljujem sve pedercine (karakterna osobina ) koji su rekli da ce doci, pa na kraju nisu dosli, ali necu, makar ne sada, jer mi se uzasno spava!

:sleep:

Samo cu vam reci da je bilo EXTRA! :happysmoke:

Marina je odradila prvoklasan program, pevala je samo hitove i bilo je SUPER! A mi prisutni smo se zezali sa njom, igrali i pevali SVAKU PESMU!

U pauzama izmedju pesama je izvaljivala fazone i bila prava CARICA :carica: .

Ja sam snimio pomocu mobilnog deo nastupa, ali ne znam kako da ga postavim na net/youtube ili sta vec. kad uspem, imacete link ovde. ako je jos neko sa foruma bio isnimao (video sam par mobilnih kako sevaju) neka postavi! ;-)

Marina je pre 2 god prestala sa nastupima, a ovo je odradila zbog NAS! (bez komentara o parama pls!)

Ovo je verovatno bila jedna od poslednjih prilika da vidimo nastup uzivo, tako da ste propustili sansu!

Prethodni komentar je posebno upucen mladjim nedoje****m tetkicama koje ni ne znaju ko je MARINA PERAZIC i sta je znacila i znaci za muzicku scenu na prostorima ex YU!

Toliko od mene! za sada!

Kiss!

:zastava:

PS. HVALA ORGANIZATORIMA ZA NEVIDJEN PROVOD!

pps. jel sam rekao da sam dobio i autogram??? :yay:
:chilling:
By Paris
wow dobio si authogram od marine :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by kobra77
Caos svima!

mislio sam da ovim postom budem najveci hejter i da ispljujem sve pedercine (karakterna osobina ) koji su rekli da ce doci, pa na kraju nisu dosli, ali necu, makar ne sada, jer mi se uzasno spava!

:sleep:

Samo cu vam reci da je bilo EXTRA! :happysmoke: .......
Super ako ste zadovoljni Perazickinim nastupom i ako ste se lepo proveli, ali zar ne mislis da je glupo zamerati onima koji nisu dosli ?
Mislim, svako ide tamo gde odluci da ide....
:B
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ko još pita ko uzima autograme :P
Korisnikov avatar
By dungoll
ma, marina sve je to KUL, ne volim njenu muziku.

:hiphip:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Marina Perazic is one cool bitch :rock:

I meant that in a good way :D
By polarlicht4.1
mislio sam da ovim postom budem najveci hejter i da ispljujem sve pedercine (karakterna osobina )
Sad si ga ugasio. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By shishmish
PR kluba sa svog privatnog naloga govori da je bilo extra...

ja bih ipak neko objektivno misljenje...
Korisnikov avatar
By kobra77
Originally posted by Big Bad Bear
BBB eat your heart out!

:crkla:

:potapsava:
bio sam sarkastican :D

Pa i ja sam bio sarkastican! Otkad ti IMAS SRCE??? :smeh: :djavo: :nokti:

MA chill! salim se naravno, volim ja BBB , ali u razumnim kolicinama ! :doh:
Korisnikov avatar
By kobra77
1. BBB nadam se da se nisi nesto naljutio? Stvarno mi to nije bio cilj.

2.Ako neko NE VOLI Marinu, sta radi na ovom postu? Preskoci.

3. Ja jesam trenutni PR QUEENa, i ja pisem i pod nikom BGKLUBQUEEN, ali samo zvanicne informacije - ne brkajte funkcije. Ako neko sutra bude drugi PR, on ce takodje pisati putem tog nika.

4.Ja sam takodje i clan ovog foruma i pod svojim privatnim nikom dajem SVOJE misljenje. Nadam se da mi to pravo niko nece osporiti.

5.Ne znam dal je jos neko od forumasa bio na nastupu, ali ZNAM da su se SVI prisutni ludo zabavljali ! Niko nije sedeo, svi su djuskali , pevali, tapsali! Atmosfera je bila odlicna!

To sto sam PR kluba ne treba da umanji moje licno misljenje kako sam se proveo, jer mogu da budem i jesam objektivan.

Meni je stvarno zao sto vise ljudi nije doslo, jer bi bila jos veca ludnica, a verujem da bi i Marini , kao Umetnici, bilo draze!

Da li je bio pogresno izabran termin nastupa , pred novu godinu i da su ljudi stekali pare za docek, ili je svima bilo mnogo platiti 400din za takav dogadjaj, ne znam. Sta vi mislite?

Trazili ste tematske veceri. Dobili ste. A u planu je jos. Samo je pitanje da li ima za koga da se organizuje.
By Pending-For-A-Bending
Ama, nisam se naljutio.

Nego, eto samo bih dodao, da ja ne bih bas isao da slusam Marinu, ali podrzavam sto ste je doveli. Za svaku pohvalu je to sto je uopste i pristala da peva u gay klubu. Non stop ljudi na ovom forumu kenjaju o Chedi kako je on do jaja i kako ce on uciniti nesto za nas! Kad ce bre on da dodje u Queen, Vip ili FLOYD? Makar da se predstavi da odrzi neki govor ili shit? Mislim, kad je vec nas "pristalica"?

Zato jedno VEEEEELIKO :up: za Marinu Perazic!

i dva :up: za to sto je QUEEN uopste nekog doveo!
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by Big Bad Bear
Ama, nisam se naljutio.

Nego, eto samo bih dodao, da ja ne bih bas isao da slusam Marinu, ali podrzavam sto ste je doveli. Za svaku pohvalu je to sto je uopste i pristala da peva u gay klubu. Non stop ljudi na ovom forumu kenjaju o Chedi kako je on do jaja i kako ce on uciniti nesto za nas! Kad ce bre on da dodje u Queen, Vip ili FLOYD? Makar da se predstavi da odrzi neki govor ili shit? Mislim, kad je vec nas "pristalica"?

Zato jedno VEEEEELIKO :up: za Marinu Perazic!

i dva :up: za to sto je QUEEN uopste nekog doveo!
Potpisujem.

Iako bojkotujem doticno mesto. Been there, not for me, yet.
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
ova tema definitivno zasluzuje mesto na forumu u tonovima!
keve mi!

znaci, pocetkom 2018 voleo bih da vidim nastavak pod nazivom

"Marina Perazic show u klubu Queen - deset godina kasnije"

hit

najboljeprodavani
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

3. Ja jesam trenutni PR QUEENa, i ja pisem i pod nikom BGKLUBQUEEN, ali samo zvanicne informacije - ne brkajte funkcije. Ako neko sutra bude drugi PR, on ce takodje pisati putem tog nika.

4.Ja sam takodje i clan ovog foruma i pod svojim privatnim nikom dajem SVOJE misljenje. Nadam se da mi to pravo niko nece osporiti.

5.Ne znam dal je jos neko od forumasa bio na nastupu, ali ZNAM da su se SVI prisutni ludo zabavljali ! Niko nije sedeo, svi su djuskali , pevali, tapsali! Atmosfera je bila odlicna!

To sto sam PR kluba ne treba da umanji moje licno misljenje kako sam se proveo, jer mogu da budem i jesam objektivan.

Meni je stvarno zao sto vise ljudi nije doslo, jer bi bila jos veca ludnica, a verujem da bi i Marini , kao Umetnici, bilo draze!

Da li je bio pogresno izabran termin nastupa , pred novu godinu i da su ljudi stekali pare za docek, ili je svima bilo mnogo platiti 400din za takav dogadjaj, ne znam. Sta vi mislite?

Trazili ste tematske veceri. Dobili ste. A u planu je jos. Samo je pitanje da li ima za koga da se organizuje.
U prevodu:

Bilo je prazno i matora se smorila, ali sam ja naucio fensi strane izraze i frljam se njima kako stignem :smajlikojivrtizvakuokoprsta:

:roll:

Ulikse, ovo je primer 2Q2BSTR8ovog poslednjeg posta.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma daj? Izgledalo je sasma drugačije.
Ne kaže se postu nego threadu ili topicu. Nadalje, kako si ti krenuo ispada da samo ti ovdje voliš Marinui Perazić a drugi ne jer nisu tamo bili. Letimičnim pregledom threada shvatio bi da nije tako. Bajdvej, podsjećaš me na statusa koji se svaki put uvrijedi kad neko kaže da ne voli Cecu.
Koliko osoba postoji u tvojoj glavi trenutno? Prvo kažeš da nisi, pa se onda sa drugog nicka vičeš da je taj nick jedini službeni, sad pak govoriš da pišeš sa obadva... :wtf:
Samo se nadam da će svi biti tolerantni koliko i ti.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ajme, što su ljudi komplicirani... Mora da je to zbog nižeg nivoa bruto društvenog proizvoda po glavi stanovnika :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!