Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Koji peder, koji drzi do sebe, nosi trenerku bilo gde van kuce?!

I to jos da vire tange, iz trenerke?! :drama:

Sve sem toga je prilicno tacno...
E sad, ako bi bio komplet renoviran, bilo bi zaista cool.

A ja bih i onaj G-klub... kratkotrajni...
Imao je 2 sipke i 2 shanka ogromna... :love: :lol:
Mada mi vise ne zvuci zanimljivo kao pre 2 godine, kad sam bio ko pao s Marsa, sto se tice klubova uopste, a kamoli gay.

Doduse to je jedino bilo cool.
Prostor je bio ogroman ali jako neiskoriscen sa onolikim separeima...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
UH! bilo to krajem 2003 ,ja mislim... :hmm:

Secam se da sam bio sa A777 :smeh: ....i da smo kadili prostoriju...prskali djavole svetom vodicom...a tek ona sipka ...ma zlo...kukukuku.... :pop: :lol: :qqlele:

:andjelak:
By tschudak
U ljubljani je svake nedelje "roza" veče u klubu k4. Vrlo često je "sindikat" veče u različitim klubovima. Znam da su bili tiffany(gay) i monokl(lez) klubovi na metelkovi ali je tamo sve uvek pod znakom pitanja.
A inače možeš normalno da izadješ u većinu klubova i niko neće da te smara ili da ti preti.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Dirrty19g
Koji peder, koji drzi do sebe, nosi trenerku bilo gde van kuce?!

Ja je nosim maltene svuda (sem na poslu), pa? Da bre, ja ne drzim do sebe :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by tschudak
U ljubljani je svake nedelje "roza" veče u klubu k4. Vrlo često je "sindikat" veče u različitim klubovima. Znam da su bili tiffany(gay) i monokl(lez) klubovi na metelkovi ali je tamo sve uvek pod znakom pitanja.
A inače možeš normalno da izadješ u većinu klubova i niko neće da te smara ili da ti preti.
Znaci u sustini svaki klub u Ljubljani je gay klub?
Blago vama ondak :teletabisi:

@Zvezdas-sportski tipovi u trenerkama...njammm :love:
By Hans
Originally posted by Scorpy
Originally posted by Hans_87
:hyper: ja NISAM i hoću.. jedva čekam da se to otvori... svi pričaju o nekakvim uspomenama. Da li biste bili ljubazni da nama dočarate prizore iz tog kluba, šta je to tako užasavajuće a šta je to tako urbancoolisch?
I kad me pozovesh, obetjavam ti da te netju odbiti...a znam da tjesh me zvati, zar ne? ...dodji da vidish kako treptjem :trep: :trep:

Originally posted by Zemunac
I idem tamo chim se otvori. :roflmao:
:kosa: :wow:

IDEMOOO....sto posto Scorpy...šipka je naša BRATE! :vestica:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja sam ga dozivljavao (iz prica, naravno) kao potpuno stereotipno gej mesto (Sodoma&Gomora).

Strokavo, zagusljivo, malo, sa sipkom oko koje se tuku zgoljavci u trenerkama do pola dupeta iz kojih vire tange, i sve to uz mix Karleusa-Ceca-Karleusa-Kajli-Karleusa-Madona-Karleusa.

Nije ni cudo sto su mi se noge odsekle pre nego sto sam usao u Alijansu prvi put...

Da, tako nekako, zajedno sa pojedinim javnim lichnostima pored shanka i slichno. Mada nije bilo preterano malo mesto..

Ali ekipa ljudi.. Juuuuuuuu :D Shta se tamo sve moglo videti... I chuti.. Omfg :) Bejah tamo nekoliko puta u nedostatku bilo chega drugog (pre toga je zapravo bio neki klub "Promocija", zar ne?). Posle toga je doshao na red Can Can i tu je bilo fenomenalno :D
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je "x" bilo prvo gay mesto na koje sam otisla, tada je bilo i jedino. Stoji da je mesto izgledalo lose, muzika takodje, narocito kasnije pred jutro kad krenu Jeca i Ceca... ali imao je "nesto", neku zaraznu energiju. Ja sam otisla sa Seamanom, on tada nije ziveo u Beogradu, slabo je znao ljude a ja sem njega nikoga. Otisla da mu pravim drustvo a nije mi se nesto ni islo. Medjutim u neko doba nas je ta atmosfera "uhvatila" i skakali smo sve do jutra, ja posle noge nisam osecala. I par sledecih puta kad smo isli svaki put je bilo isto... Uvek sam morala da idem obucena u slojeve pa kako vece odmice i sve ludje skacemo i pijemo, sve skidam, dok ne ostanem u majci na bretele... A tek kad izadjemo shvatim koliko me noge bole i koliko sam preterala. Meni se to nikada nije desavalo ni pre, ni posle. Alijansu i Smajli sam mnogo vise volela nego X, isla sam sa vise ljudi koje znam, a opet nisam preterivala u picu ili igranju.
By iceice
meni je X prvi gay klub u koji sam izasla (inace sam 100% hetero). Nazalost, nekih pola godine nakon toga se zatvorio. Pa smo isli po floydovima, pa po alijansama, ali nije to to. Taj razuzdani bas-me-briga duh ima samo u X-u. Alijansa/Queen bi mogla da se potrudi, kad bi odstupila od edukacije masa o znacaju urbane B92 muzike. Sta fali blokovima? 3 bloka od po 2 sata, od 11 do 05. Pa nek svako dodje kad zeli, u svakom slucaju zna sta ga ceka. prvo house, pa pop pa domaci pop/folk.
U svakom slucaju, VELIKO HVALA za ponovno otvaranje X-a, nadam se da ce to opet biti TO.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa hoceli biti nesto od tog ponovnog otvaranja X-a ili je to samo jos jedan urban-gay trach? :tetka:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Svidza mi se Dinin post.
X je stvarno bio tako nekako... filthy gorgeous..
primao je svakog, i svi su se osjecali dobro..
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Vidim da je vecini, kao i meni X bio prvo gay mesto na koje su
izasli, i meni licno je jeko drago mesto i sve najlepse uspomene su vezane za taj club. :radosnice: Fenomenalna, zivahna atmosfera
(jedina zamerka ventilacija) ali muzika i raspolozenje koje je
tamo vladalo me je par puta nateralo da zavrsim i na stolu,
zvucniku pa cak i u topu. :D

Bas bih volela da tamo ponovo odem... :leviathan:
By dragan34yu
vidim preko dana kroz staklo u x u
da ljudi sede za sankom na nivou nusiceve
a pise na vratima mesecima
lokal u pripremi:kopa:
Korisnikov avatar
By radijacija
x je najodvratniji klub u kome sam ikada bio
ne ponovilo se
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!