Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Docices ti nama brzo mrgudice:mazi:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Delete
Eto, sad se udruzite i dodjite zajedno na zurku!
Mislio sam na stare dane...ali ako Dark zeli mozemo zajedno otici,ja sve jedno 100% dolazim!!Uzeleo sam se tih zurkica...:crveni:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by DarkAngel
ja mozda dodjem jer imam zaista veliku zelju, ali problem je sto treba da idem na 18 rodjendan kod druga i to sam mu obecala...A i druga stvar:dosla bih sama, a malo mi je trulo jer ne znam nikoga.

Ne mora uopste da ti bude trulo da dodjes sama samo dodji do ulaznih vrata sama a posle ces vece provesti sa forumasicama... ja bih te sacekala i upoznala sa ostalima ako zelis i mozes da dodjes.
By Bombina
Originally posted by M M and I
Ehej Bombi...a ja bih vam vidis zabranio na nekih 50% gay-zurki da ulazite :kiss:
KO JE ZABRANIO ?????

Nisam sigurna ove godine da ce zabraniti eh nema sanse
By Bombina
Originally posted by baby_girl
Originally posted by radahvala na podrsci:) sigurna sam da ce doci oko 100 zena, vec vlada oooooogrooooomno interesovanje. Inace, na svakoj zurci koju je Labris organizovao bilo je oko 100 zena

100 zena????!!! To je velika posecenost?????!!! Znala sam da smo ugrozena vrsta, ali ne bas toliko..aaaaaaaaauuuuuu:glupan:

isto je u alijansi i kada je bila ranije zurka bilo oko 200 zena
al dolaze samo retko na zurku imaju svoju curu i nedaju da ide ako ima curu i to ce biti problem
Korisnikov avatar
By DarkAngel
hvala na podrsci narode.....mozda cu stvarno doci.....kazi mi shmizllic-e sa kim ti dolazis i gde bi se nasli i kada? Vidim da si i ti iz Munzea tako da nam je ista trasa do kluba
Korisnikov avatar
By Shmi
Odgovorih ti na u2u... sa gomilom forumasica idem. :shmi:
Korisnikov avatar
By jukie
dakle, ipak nisi otišla?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Jesi ustala rano da bi postavila ovu temu:D :D :D :D :D :D :D :D

:cheer:

:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Shmi
Evo ovako... Znaci bilo je bogami puno zena na toj zurci... Muzika je bila kao super,meni tu i tamo... vise volim elektro muziku no o ukusima ne vredi se raspravljati... Samo mi jednostavno ne mozemo bez pedera i bez njihovih djuskanja... :smilegrin: Bar ja ne mogu! :lol: Pice je bilo dosta jeftino... zaista nije bilo lose samo sto su zene pocele oko 2h vec da se razilaze... Pa smo mi mala grupica se zaputili u alijansu i zaglavili tamo do 5h... Sve u svemu meni je bilo VRH a tako inace uvek i bude kada mi izadje verenica. :sweet:
Na toj zurci sto su bile zene,njih ne vidjam u Alijansu pa je to za mene bio mali sok... eto. Zanima li te jos nesto? A i Devokica ce garant komentarisati nesto... njoj je bilo woooow nismo mogle da je odvucemo u alijansu. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
E meni je sinoc bilo iskreno mnogo losije sto se tice provoda nego u alajensu-na stranu sto se shmi zeza, jeste da je bilo tipologije zena koja je meni nedostajala, ali nekako mi je atmosfera bila cudna, u alajensu cini mi se da je nekako pozitivnije.
mene mrzelo da idem do alajensa u 3, ali mislim da od sada kada mi se izlazi, striktno alajans petkom, zbog atmosfere:hiphip:
muzika je na pocetku bila okej skroz, pice isto je povoljno.
Ja sam inace dobar deo veceri provela sa likom iz osnovne, strejt deckom, koji je bio konobar ogovarajuci ceo kraj za barom, kad su cure otisle u alajens..:giggle:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma Devokice sto te ja zezam sada?! :shmi: :lol: Baaaaaas je bilo dobro! Novi ljudi meni je to skroz kul bilo... jeste da nije bilo femica no nema veze bitno je da je bila gomila zena. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By kali
Originally posted by shmizllica
jeste da nije bilo femica no nema veze bitno je da je bila gomila zena. :smilegrin:
gde li si ti gledala pa nisi videla sve one femme zenetine???? mislim da se, ipak, devokica smorila zbog deficita butch-ica:lukavi:
muzika je bila drugacija od onoga "na sta se naviklo", al' valjda i to treba u zivotu da se cuje za promenu:tehno:

redno je, bwe, da pohvalimo labriskinje na uspesnoj i nekomercijalnoj zurci. super su sve organizovale. BRAVO DEVOJKE!!!!:zastava:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by kali
Originally posted by shmizllica
jeste da nije bilo femica no nema veze bitno je da je bila gomila zena. :smilegrin:
gde li si ti gledala pa nisi videla sve one femme zenetine????
redno je, bwe, da pohvalimo labriskinje na uspesnoj i nekomercijalnoj zurci. super su sve organizovale. BRAVO DEVOJKE!!!! :zastava:

Gledala sam u svoju verenicu!Eto gde sam gledala!!! :P

Bravo Labrisu!

Btw,nisam ih pljuvala Kali breeee ok je bilo. Bar meni. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
da, zaista, lepo je rekla kali:D
samo kali, ti ako mislis da je ono bio deficit, treba da vidis alajens-tamo ih nemaaa :rida:
ovde je bas bilo finooo sto se tic' toga:misici::opatica:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
sada mi je bas krivo sto nisam bila ........trebala sam da odem
da malo povecam broj fem devojaka:wink:

Ma verovatno ce ponovo oni nesto organizovati, ako je ovo dobro proslo
P.S. bar se nadam
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by _Crazy_Fox_
Jesi ustala rano da bi postavila ovu temu:D :D :D :D :D :D :D :D

:cheer:

:lezkiss:
Ma ja uvek vise volim da ustajem ranije jer imas mnogo vise vremena za sve. Ovo nije uopste rano za mene, jednom sam celu noc provela na zurci dosla u 6 kuci i ustala u deset!

A sta imas planirano za vikend?
Mogli bi zajedno da odemo u Alijansu(ako nesto ne iskrsne)?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!