Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Dana ScullyAko treba neka podrska iz Bg-a slobodno mi javi.
Samozadovoljno smatram da su se pionirski napori zasnivanja scene u Nisu primili.
Prvu zurku su podrzali i gej frendli ljudi, drugu i nase prijateljice i prijatelji iz Zajecara i Beograda, a na trecu zurku doslo je dvadesetak osoba koji/e nisu bili/e na prethodne dve.
Drago nam je sto imamo podrsku koordinatora, clanova i clanica Lambde, lepo se provode i podizu atmosferu.
Posebno zelim da se zahvalim Kali i Oldnew-u na materijalno-tehnickoj podrsci, a takodje i Daisy i jos trima drugaricama koje nisu na forumu, ali su bile uz nas u procesu organizacije i realizacije prve dve zurke.
I gorilce
Svi/e koji/e bi svojim dolaskom zeleli/e da podrze nisku scenu su dobrodosli/e.
Hvala lepo, hvala najlepse!
Originally posted by mili86Ali moj lokalni fan-klub žena prijateljske firme insistira da u tom periodu mene i kolegu vode u Grčku (Solun, Meteori, bla bla), a meni se mnogo jedu prave grčke masline, izgubih zdravlje od ovih zamena.
(ako ne smuvam marsa do tada)
Originally posted by anchebtw trebalo bi da povodom 08.03. ista "men only" ekipa organizuje prvu zurku mesanog tipa i nadam se da nastavi sa tim
ont: cujem najavljena neka zurka povodom osmog marta?
Originally posted by Lakiboy_nsma sve je toliko lepo da nam samo jos ti falis
Podrska juznjacima od kolege sa severa
Ako obecate da u Nishu ima dobrih frajera sto kaze jedan od forumasa u potpisu ETO MENE
Originally posted by anchetako smo i mi pederi docekani u ostalim gradovima...Originally posted by coloradoevo jutros u blicu vest da je nis dobio svoj prvi hostel. prenociste 1000 din, a za grupne (organizujte se ) posete se odobrava popust od 15%. tako da mozes nociti u juznoj prestonici za svega 850 din. dzabaka hostel nis
Ja sam zainteresovan da vas posetim. Naravno, pod uslovom da mi se obeca smestaj. A ja, ako budem mogao, uzvraticu za Roudfest (ipak jos uvek zivim s roditeljima)
Originally posted by mili86
iz sofije neka fala:spijun:
Originally posted by OldNewma samo nam treba da se bolje organizujemo i par desetina hiljada evreja i veselo
Mali komentar na naslov teme: daleko smo mi od scene:)
Originally posted by OldNew
Jucerasnji party sam propustio, ali sam dao svoj doprinos.
Originally posted by schatziste kad u recenici ne bilo ovog samo....
s. OldNew, prvo da Vas pozdravim
Originally posted by OldNewma samo nam treba da se bolje organizujemo i par desetina hiljada evreja i veselo
Mali komentar na naslov teme: daleko smo mi od scene:)
Jucerasnji party sam propustio, ali sam dao svoj doprinos.
t.D., propustili Ste mnogO visSe od obicHne jurke
Originally posted by schatzistTi pričaš o jednoj izolovanoj žurci od pre dve godine, koja je za svrhu više imala da se opravda novac uzet od ne vladinih organizacija nego li da zaista napravi nešto za gay populaciju u gradu. Jedan od razloga zbog kojih imam jako nisko mišljenje o aktivistima i o aktivizmu generalno u Nišu.
gorilo, pa nisu to tri jedine javne zurke u nisu...
lambda je organizovala zurku na istom onom mestu 10.08 2005. godine...
a zurke, men only, koliko god to bilo moguce otvorenog tipa, ima svakog meseca...samo ti gorilo nisi obavesten...Ukoliko govoriš o žurkama zatvorenog tipa u selendri pored Niša, za koje se bira ko može a ko ne može da dođe vrebajući ljude na romeu, mislim da si promašio temu. Takve žurke se decenijama organizuju u različitim varijantama i to nema veze sa scenom već sa sasvim drugačijom vrstom tripa.
@ gorilica
ako vec govoris o "sceni" onda su sve te zurke deo scene i nemas pravo da pljujes zato sto nisi bio. Pravo organizatora je da pravi sopstveni koncept. Nisu zatvorenog tipa cim za iste postoji oglas...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!