Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
to lutko
idem u to ime odma na bite da ti doniram
5 litara svoje krvi
zhiveli

:panker:
Korisnikov avatar
By Dana Scully
Samozadovoljno smatram da su se pionirski napori zasnivanja scene u Nisu primili.
Prvu zurku su podrzali i gej frendli ljudi, drugu i nase prijateljice i prijatelji iz Zajecara i Beograda, a na trecu zurku doslo je dvadesetak osoba koji/e nisu bili/e na prethodne dve.
Drago nam je sto imamo podrsku koordinatora, clanova i clanica Lambde, lepo se provode i podizu atmosferu.
Posebno zelim da se zahvalim Kali i Oldnew-u na materijalno-tehnickoj podrsci, a takodje i Daisy i jos trima drugaricama koje nisu na forumu, ali su bile uz nas u procesu organizacije i realizacije prve dve zurke.
I gorilce :kiss:
Svi/e koji/e bi svojim dolaskom zeleli/e da podrze nisku scenu su dobrodosli/e.
Hvala lepo, hvala najlepse!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Tnx malisha. Evo obetjavam da neces vise crveneti zbog mene u javnosti. :D
Dakle Nish here I come! (give or take a week or so)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Dana Scully
Samozadovoljno smatram da su se pionirski napori zasnivanja scene u Nisu primili.
Prvu zurku su podrzali i gej frendli ljudi, drugu i nase prijateljice i prijatelji iz Zajecara i Beograda, a na trecu zurku doslo je dvadesetak osoba koji/e nisu bili/e na prethodne dve.
Drago nam je sto imamo podrsku koordinatora, clanova i clanica Lambde, lepo se provode i podizu atmosferu.
Posebno zelim da se zahvalim Kali i Oldnew-u na materijalno-tehnickoj podrsci, a takodje i Daisy i jos trima drugaricama koje nisu na forumu, ali su bile uz nas u procesu organizacije i realizacije prve dve zurke.
Svi/e koji/e bi svojim dolaskom zeleli/e da podrze nisku scenu su dobrodosli/e.
Ako treba neka podrska iz Bg-a slobodno mi javi. :D
Ako nista dovucicu gomilu ljudi u Nis na neku zurku. :hmm:
Korisnikov avatar
By gorilica

awwwwwww :love:
Samo da se zna, da smo str8, ja bih nju prosio! :blush: :cvece:
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:
Carice.

:pirat:
Korisnikov avatar
By mili86
cek... jedni najavljuju zurku za 8 jedni za 9 mart... daj odlucite se da znam kod koga da spavam :P

(ako ne smuvam marsa do tada)

:pas:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mili86
(ako ne smuvam marsa do tada)
Ali moj lokalni fan-klub žena prijateljske firme insistira da u tom periodu mene i kolegu vode u Grčku (Solun, Meteori, bla bla), a meni se mnogo jedu prave grčke masline, izgubih zdravlje od ovih zamena.

:pirat:
Korisnikov avatar
By mili86
pa u cemu je problem.... povedi i mene u grcku, stim sto sam ja vec bio tamo par puta.. solun, paralia, meteori, katerini, solun, kuca :P :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Podrska juznjacima od kolege sa severa :okret:

Ako obecate da u Nishu ima dobrih frajera sto kaze jedan od forumasa u potpisu ETO MENE :auto:
By katarina
Meni je bilo lepo i bice me uvek.
Korisnikov avatar
By schatzist
gorilo, pa nisu to tri jedine javne zurke u nisu...

lambda je organizovala zurku na istom onom mestu 10.08 2005. godine...

a zurke, men only, koliko god to bilo moguce otvorenog tipa, ima svakog meseca...samo ti gorilo nisi obavesten...

Originally posted by anche
ont: cujem najavljena neka zurka povodom osmog marta? :gatara:
btw trebalo bi da povodom 08.03. ista "men only" ekipa organizuje prvu zurku mesanog tipa i nadam se da nastavi sa tim :D

u svakom slucaju bicete obavestenie :)
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by Lakiboy_ns
Podrska juznjacima od kolege sa severa :okret:

Ako obecate da u Nishu ima dobrih frajera sto kaze jedan od forumasa u potpisu ETO MENE :auto:
ma sve je toliko lepo da nam samo jos ti falis :D

a ako ne uspemo da udovoljimo Vasem prefinjanom ukusu, pa mi cemo da :teg: ili cemo kao i uvek da uvezemo iz sofije :D
Korisnikov avatar
By mili86
iz sofije :pop: neka fala:spijun:
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by anche
Originally posted by colorado
Ja sam zainteresovan da vas posetim. Naravno, pod uslovom da mi se obeca smestaj. A ja, ako budem mogao, uzvraticu za Roudfest (ipak jos uvek zivim s roditeljima)
evo jutros u blicu vest da je nis dobio svoj prvi hostel. prenociste 1000 din, a za grupne (organizujte se ;) ) posete se odobrava popust od 15%. tako da mozes nociti u juznoj prestonici za svega 850 din. dzabaka :maca: hostel nis
tako smo i mi pederi docekani u ostalim gradovima... :(

no sex - no bad...

na svi srecu imam i jednu vaginalnu drugaricu u beogradu uvek spremnu da mi da krevet bez sexa :D

:hiphip: zivele heguse :D

iz sofije :pop: neka fala:spijun:
:vudu:
Korisnikov avatar
By schatzist
s. OldNew, prvo da Vas pozdravim :D

Originally posted by OldNew
Mali komentar na naslov teme: daleko smo mi od scene:)
ma samo nam treba da se bolje organizujemo i par desetina hiljada evreja i veselo :hvala:

Jucerasnji party sam propustio, ali sam dao svoj doprinos.

t.D., propustili Ste mnogO visSe od obicHne jurke :(
Korisnikov avatar
By mili86
propustili su da me vide live :soping::
Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by schatzist
s. OldNew, prvo da Vas pozdravim :D

Mali komentar na naslov teme: daleko smo mi od scene:)
ma samo nam treba da se bolje organizujemo i par desetina hiljada evreja i veselo :hvala:

Jucerasnji party sam propustio, ali sam dao svoj doprinos.

t.D., propustili Ste mnogO visSe od obicHne jurke :(
e kad u recenici ne bilo ovog samo....
Korisnikov avatar
By OldNew
propustili su da me vide live :soping::
a tek mene:carica:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by schatzist
gorilo, pa nisu to tri jedine javne zurke u nisu...

lambda je organizovala zurku na istom onom mestu 10.08 2005. godine...
Ti pričaš o jednoj izolovanoj žurci od pre dve godine, koja je za svrhu više imala da se opravda novac uzet od ne vladinih organizacija nego li da zaista napravi nešto za gay populaciju u gradu. Jedan od razloga zbog kojih imam jako nisko mišljenje o aktivistima i o aktivizmu generalno u Nišu.
a zurke, men only, koliko god to bilo moguce otvorenog tipa, ima svakog meseca...samo ti gorilo nisi obavesten...
Ukoliko govoriš o žurkama zatvorenog tipa u selendri pored Niša, za koje se bira ko može a ko ne može da dođe vrebajući ljude na romeu, mislim da si promašio temu. Takve žurke se decenijama organizuju u različitim varijantama i to nema veze sa scenom već sa sasvim drugačijom vrstom tripa.

Onog trenutka kada lokalne tetke shvate da je kretenski dati izjavu tipa: Ja neću da dođem zato što će na žurci biti ta i ta ekipa, i onog trenutka kada organizatori shvate da poenta ovakvih osnivačkih žurki nije da se na njih dovede samo onaj na koga će da im se digne, e tada ćemo moći da kažemo da je stvorena scena u Nišu. Do tada, sve ostalo će biti na nivou obične palanke, dragi moj schatzist.
Ja sam u razgovoru sa organizatorkama ove žurke na kojoj sam bio prepoznao tu energiju i zato je i pokrenut ovaj topic.
Korisnikov avatar
By blenta
men only zhurke su bezze
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne da su bezveze, nego su običan kretenizam. Orgije u pokušaju.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:zavera:
A zasto bas 8og? To je cetvrtak. :durenje:
Korisnikov avatar
By OldNew
@ gorilica

ako vec govoris o "sceni" onda su sve te zurke deo scene i nemas pravo da pljujes zato sto nisi bio. Pravo organizatora je da pravi sopstveni koncept. Nisu zatvorenog tipa cim za iste postoji oglas...
Dizanje je vrlo individualan stvar. U gomili od 60 ljudi tesko da ce se svakom dici na svakoga...
Korisnikov avatar
By blenta
u pokushaju?
bitje bolje kad dodjemo ja mrlja :mjuza:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
@ gorilica

ako vec govoris o "sceni" onda su sve te zurke deo scene i nemas pravo da pljujes zato sto nisi bio. Pravo organizatora je da pravi sopstveni koncept. Nisu zatvorenog tipa cim za iste postoji oglas...
:up:
A i da jesu zatvorenog tipa, opet bi bile deo scene. S' obzirom na sta se kod nas svodi scena, i okupljanje 10 pedera/lezbejki u nekom kaficu moze se nazvati delom iste.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ok. Moja greška sa terminologijom.

Samo, nazovimo to pravim imenom onda. Nije u pitanju oglas već konkurs.
Korisnikov avatar
By OldNew
ocigledno da je negde nastao nesporazum izmedju tebe i organizatora...
Ako je konkurs onda se unapred znaju zahtevi koje treba zadovoljiti, obzirom da sam bio prisutan na levo navedenim jurkama, nikako ne vidim koji je zajednicki imenitelj za sve tamo pristne, sem provoda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!