Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Oko za oko, zub za zub!!!

Upala bih u tuču, a ako bih izvukla deblji kraj... to veče... Uuuuhhh... Dovukla bih im 10 tipova većih i širih nego obezbeđenje i jebala mater! Ili bih bez problema rekla sve mami i dovela im pandure, inspekciju i sve živo i neživo, pa bi im lupili kaznu od nekoliko stotina hiljada dindži i zatvorili na duuuuuug period.

Ma, bre, šta se čeka više koj kurac?! Ima nas više!
By Bombina
Originally posted by xyz
Originally posted by Delete
Hajde da cujemo i drugu stranu price, da sacekamo Mr. Floyda da napise kako su oni videli tu situaciju. Svakako, klinac je mogao otici do najblize policijske stanice, eventualno pozvati 92, sacekati ih i...

i rizikovati da iz stanice pozovu roditelje koji bi saznali da im je dete prebijeno i to na GAY ZURCI??? :iskolacen:
moguce sve ce biti sokirati i moguce sve gore i gore
Korisnikov avatar
By kinder suprise
"delete" slazem se za muriju....

ali floyd na neki nacin mora da plati za ovo sto se desava... pa ni jeovo prvi put... nema vikenda da se nedesi neko da izvinete sranje
By Director
u prvoj turi su svi iz obezbedjenja navodno dobili otkaz, svi sem tog napaljenka sa konjskim repom. CRV ZLA JE OSTAO!!!!!!!

Ko god nastavi da ide u Floyd, igra se sa vatrom...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by unic0rn
Da zove muriju, kaze ja imam 15 godina i tuku me u pederskom klubu......
I oni ga pitaju sta radi u pederskom klubu ako imas 15god...da li te neko naterao, uvukao na to mesto-ako nije-to si i zasluzio-ali ipak ce doci...i tako...
Korisnikov avatar
By bigirl
Uh, kad skupim par str8 drugara (jakih i voljnih za fight), pa kad im dođem tamo... Ima da provociram dok neko ne nasrne na mene, a onda... Onda će obezbeđenje da vidi kako je to kad te vuku po podu.
By Bombina
BIGIRL SVE TU LOSEM DUZEM PERIODU OVOM POSTUPKU NE BIH VIDELA KAKVA TUCA I DA SMO MI NASILNI UUUHHH
ako neki drugi gledaju pravi se ludi i samo stoje
Korisnikov avatar
By bigirl
Now I'm really pissed!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by kinder suprise

ali floyd na neki nacin mora da plati za ovo sto se desava... pa ni jeovo prvi put... nema vikenda da se nedesi neko da izvinete sranje

E pa dok je Delete predlagala da odemo i demoliramo to mesto dragi pederi nisu imali sluha za to, tako da ne mislim da imaju prava da se sad zale i kukaju zbog toga sto im se dogadja tamo. Ili nek` stisnu pa uzvrate ili nek prestanu da idu, ili im se naprosto svidja da dobijaju batine pa tamo stalno odlaze.
Korisnikov avatar
By M M and I
A cekaj sad malo...ako sam ja dobro ukapirao...ovaj Status ima zanimanje koje ima...znamo svi koje je da ponavljamo ovde.
Tesko mogu da zamislim da se tako nesto ovde desi, da sve to gleda gay-covek, po zanimanju statusov kolega, i ne reaguje. Od pokazivanja sluzbene legitimacije do uzimanja podataka, zvanja patrole i na kraju krivicne prijave!!! Ovde statusove kolege imaju pravo , i ne samo pravo vec i obavezu da reaguju u slicnim situacijama...a dozvoljena im je upotreba i sluzbene legitimicaje (iako nisu na duznosti) i profesionalnog alata (citaj oruzja).

Inace, ja bre bojkotujem gay-klubove zbog lose muzike i nedovoljno ljubaznog osoblja...pa ne mogu da ukapiram da neko uopste moze da ide u klub gde premlacuju ljude!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bigirl
Uh, kad skupim par str8 drugara (jakih i voljnih za fight), pa kad im dođem tamo... Ima da provociram dok neko ne nasrne na mene, a onda... Onda će obezbeđenje da vidi kako je to kad te vuku po podu.

:klap:
By Bombina
Originally posted by unic0rn
Da zove muriju, kaze ja imam 15 godina i tuku me u pederskom klubu......
I oni ga pitaju sta radi u pederskom klubu ako imas 15god...da li te neko naterao, uvukao na to mesto-ako nije-to si i zasluzio-ali ipak ce doci...i tako...
na primer delete kad neko da tuce 15-godisnjaka decaka,zasto tuce ,netreba da tucu i recimo i trebalo je da kaze -sta ce ti ovde kad ti imas 15 godina,treba da izadjes i da ne dozvoli i da ne tuce
odvratno kad ljude nemaju pamet u glavu,sve je klonirano
Korisnikov avatar
By bigirl
Majke mi, šteta što nisam bila tada tamo. Makar bih mu ostavila noktima uspomene za čitav život!
By Bombina
bigirl sve je klonirano to ti ja kazem ovo bas mi se nesvidja
slazem se s xyz
Korisnikov avatar
By Mars
Zlo radja zlo.

U mom idelanom scenariju - se svi prisutni, i pederi i lezbejke, na prvi znak napada na jednog od njih TRENUTNO i bez reci organizuju, svaka grupa uzme na sebe jednog od gorila i krene da bije bije bije i bije. Deca Kukuruza, Stephen King, taj rad.
I super bi se to sve resilo, za jedno vece, revolucija na farmi, zivotinje su SLOBODNE! Uzbudjeno u glas prepricavaju dogadjaj, svoju ulogu u njemu, svi su srecni...

A sta posle?! Da sledeci put u taj zatvoreni prostor jos organizovanije uleti jos veca grupa jos vecih budala?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by M M and I
A cekaj sad malo...ako sam ja dobro ukapirao...ovaj Status ima zanimanje koje ima...znamo svi koje je da ponavljamo ovde.
Tesko mogu da zamislim da se tako nesto ovde desi, da sve to gleda gay-covek, po zanimanju statusov kolega, i ne reaguje. Od pokazivanja sluzbene legitimacije do uzimanja podataka, zvanja patrole i na kraju krivicne prijave!!! Ovde statusove kolege imaju pravo , i ne samo pravo vec i obavezu da reaguju u slicnim situacijama...a dozvoljena im je upotreba i sluzbene legitimicaje (iako nisu na duznosti) i profesionalnog alata (citaj oruzja).
Kako bi ti odreagovao da si u tom trenutku bio na njegovom mestu? Iskocio bi pred gomilu razjarenih kretena dokazujuci ko si i pokusavajuci da ih smiris...kako da ne!!!
By Bombina
Originally posted by Mars
Zlo radja zlo.
zlo je kloniranje ,sve je sebe gleda nema ko da brani
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by kinder suprise

E pa dok je Delete predlagala da odemo i demoliramo to mesto dragi pederi nisu imali sluha za to, tako da ne mislim da imaju prava da se sad zale i kukaju zbog toga sto im se dogadja tamo. Ili nek` stisnu pa uzvrate ili nek prestanu da idu, ili im se naprosto svidja da dobijaju batine pa tamo stalno odlaze.

Jako cesto ne slazem ni u cemu sa ovom korisnicom (a nije ni cudo)...ali se ovoga puta 100% slazem sa ovim sto je napisala. Samo sto bih ja lepo platio ekipu odabranih likova (koji uopste ne moraju da budu gay) da odrade taj posao. Cisto da bi se izbegle eventualne pravne posledice. Ali da takvo jedno mesto prvo treba demolirati, a zatim zaboraviti da je ikada postojalo i nikad vise ne otici u njega - e to svakako treba.
By Bombina
ajde ljudi neidi vise u flojdu i muka mi je ovoga
rekoh ja ovo kloniranje i to je sve
sve odvratno
Korisnikov avatar
By kinder suprise
"delete" "bigirl" ja sam za kad se bude okupljala ekipa racunam da budem u timu....:sw:
By ~ Le Saint X ~
Ni meni nije jasno kako/zasto neko ide u klub gde su se desavali slicni incidenti. Okej, razumem da mnogi/vecina ne posecuje ovaj forum, ali...rec kruzi...ja sam svim gay poznanicima rekao sta se desilo sa onim deckom kome je polomljen slusni aparat, a koji ne posecuju forum ili sajt...
I...naravno da su presli preko toga i odlazili u Floyd svaki naredni put...

Ovo sto cu da kazem may sound ....whatever...ali, jednom sam s e tako naljutio na jednu prijateljicu koja je nastavila da ide tamo iako joj to i ne prija, ali idu svi, pa cu i ja - a zna da mrzim te 'i ja sam jedna od ovaca odgovore' da sam pozeleo da je prebiju tamo , pa da joj kazem
I TOLD YOU SO!

btw, zar NIKO ne moze da posalje ovu vest na sajt B92 ili neki, pa da se o tome cuje....????!!!! Ne mora da se spominju imena, ali...
Ne znam...
I roditelji tog deteta, ma koliko mozda da su homofobicni, valjda bi stali u odbranu integriteta svog deteta, nego da sve prodje bez tuzbe ili neceg...
Je sais pas...
Sa jedne strane sam stvarno ljut sto s eto dogodilo, sa druge, znalo se -nadam se- da mogucnost prebijanja/neprijatnosti postoji!
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jedno pitanje.

Kako je moguče, da se jedan takav lokal reklamira na gay forumu?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by M M and I
Kako bi ti odreagovao da si u tom trenutku bio na njegovom mestu? Iskocio bi pred gomilu razjarenih kretena dokazujuci ko si i pokusavajuci da ih smiris...kako da ne!!!
Pa ne bas, ali pozoves (cak i anonimno) kolege preko 112 (ne znam koji je broj kod vas) i podneses prijavu, das opis toga sto se desava (desilo)...moze i anonimno (ako bas krijes na poslu svoj seksualitet kao zmija noge...sto vecina vasih gay-kolega ovde to ipak ne rade).

A inace, bila je situacija kad su u jednom restoranu u Stockholmu trojica tipova pocela da mlatretiraju dve devojke koje su se poljubile...verovatno je i vlasnik u medjuvremenu pozvao policiju, ali pre nego so je policija stigla, jedna policajka u civilu je lepo izvadila i legitimaciju i pistoljcinu i naterala svu trojicu da sednu u cosak i tako ih na nisanu drzala dok nisu stigla dvoja kola i lepo privela ove kretene...
Naravno ona je morala da napise i izvestaj ali i da svedoci protiv njih.
Problem je izgelda sto za tako nesto kod vas dole vase kolege nemaju, da to narodski kazem, muda. Ne toliko za privodjenje kretena koliko za podnosenje prijave sa imenom i prezimenom podnosioca i za svedocenje.

Dok sami sebi ne pomognete nece vam ni drugi pomoci - sorry but jebi ga!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by kal zakath
Jedno pitanje.

Pa taj klub, hteli mi to priznati ili ne, nosi predznak gay.
Korisnikov avatar
By kinder suprise
"MM and I"

moze se reci da su upravu a iklub je na senjaku ja mislim da to pripada senjaku tu su i ultra boys-i ..... nije bas svejedno treba ih malo likvidirati...

i zaboraviti na ovo mesto...

ali videces ljudi su takvi opet ce svi koji idu u floyd opet otici naredni vikend pa kao sto sam rekao malopre mi srbi smo takav narod dok nas nesto nestrefi necemo se opametiti (dok neko ne nastrada) (nedaj Boze) :angel:

ovo se nece dobro zavrsiti
Korisnikov avatar
By kinder suprise
Jedno pitanje.

to su krivi operatori sto to dozvolavaju..
verovatno je gazda ili dacha menadzer neko mudo na sajtu....
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jedno pitanje.

Pa taj klub, hteli mi to priznati ili ne, nosi predznak gay.
Super. Još samo da se Stormfront proglasi gay organizacijom, pa da svi navale na njihove žurke.
By Director
ljudi ce i dalje da idu jer mnogi ne znaju da se to desilo. Mnogi ne posecuju ovaj forum... treba nekako da se prosiri informacija...
Korisnikov avatar
By M M and I

Super. Još samo da se Stormfront proglasi gay organizacijom, pa da svi navale na njihove žurke.
A-ha :up:
Korisnikov avatar
By jukie
dakle, vidim nekoliko pravaca daljeg delovanja:
1) bigirl i još nekoliko ljudi organizuju radnu grupu koja čim se nešto desi zove nadležne da se obračunaju sa obezbeđenjem (mislim da treba organizovati i neku službu monitoringa da bi se odmah reagovalo)
2) bojkot Floyda od strane svih kojima smeta šta se dešava (sem monitoring službe koja mora tamo da bude, undercover)
3) edukacija LGBT maloletnika po pitanju njihovih prava i obaveza u vezi sa noćnim izlascima
4) medijska kampanja i lobiranje gde se jednostavno iznose poznate činjenice
5) neko od pravnika da prouči šta se može uraditi sa pravne strane
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!