Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by unic0rn
U prigradskom prevozu... :P
Istina je jedino da koristim prigradski prevoz da bih stigla do Batajnice, gde mi zivi najbolja drugarica, tacnije ljubavnica.

:blush:

Inace, na zur dolazim taksijem.
:auto:
By Bombina
Originally posted by Val
Originally posted by Jelisaveta
Joj, ja se tako plasim.
Da li cu doziveti kakvu neprijatnost na ovom zuru?
Ipak mi je prvi put da idem.
Ima li nekoga da mi uputi kakav savet?

Joj zeno, nikada izashla nisi? :shok: Pa gde si onda upoznala sve te zlobne beogradjanke, a tako i svoju pastiricu :misli: ?

:smeh:
jooooj joooj zenoo draga Jelisaveta sto umires od treme
sacuvaj boze
ajde posalji pa cemo pravit drustvo i da idemo na zurku pa neces sama
By Bombina
Originally posted by Jelisaveta
Originally posted by unic0rn
U prigradskom prevozu... :P
Istina je jedino da koristim prigradski prevoz da bih stigla do Batajnice, gde mi zivi najbolja drugarica, tacnije ljubavnica.

:blush:

Inace, na zur dolazim taksijem.
:auto:
s taksijem,jesi li normalna skuplji taksi jedna tarifa 60 din

bas si necuvena kao carobnjak
Korisnikov avatar
By spliff
nisi dobro prochitao mail :P
By Bombina
da,jeste nije dobro procitao..greska je neki drugi poslao
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nisam dobro procitao?

hm.. a sta je onda ovo?

U prethodnom mailu pogre¹no je navedena informacija da æe Diamond Life #2 party biti odr¾an 23. septembra umesto 16. septembra. Zato, jo¹ jednom osnovne informacije o obe preporuke u septembru.

DIAMOND LIFE #2 PARTY

Ko? DJ Marko Nastiæ, DJ Aleksandar Ivkoviæ, Dj Marko Milosavljeviæ, DJ Dejan Miliæeviæ i kao specijalni gost DJ Umek

©ta? Teshka Mashineria (Beograd) i Kne' Deep Diamond Life #2 Party

Gde? Ba¹ta Sava centra http://www.savacentar.com/

Kada? Subota, 16. septembar 2006. godine od 23h

Kako do karte i koliko ko¹ta ovo planinarenje? Ulaznice mo¾ete nabaviti u Movie Bar-u (Kolarèeva) i Buka Bar-u (Trg republike). Cena 550 din. u pretprodaji
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ah...pobogu... pa ja JESAM lose procitao mail...ovo je sasvim druga zurka!!!

:sigh:

znaci...ne mogu da vjerujem!!! vrh!! eto mene 22. u bg.. i bicu na ovoj zurci!! :happysmoke:

bas sam smotan ponekad...:seronjo:
Korisnikov avatar
By Paki
Ajde sad lepo pobriši nepotrebne postove da ne bi zbunjivao ljude koji ovo čitaju... :roll:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by CokoladnaBananica
elem, kakva je ovo bre sprdachina sa pomjeranje zurke! mis'im stvarno, ja sam vec i smjestaj rezervisao za 23. i sad mi stize mail u kome mi se kaze da je zurka 16. i 30. septembra! znaci, organizatori,borise, kome vec treba da se obratim, gonite se vi u tri lepe, oprostite na izrazu, stvarno sam popizdio, ali ja ne mogu tek tako, kud vi okom ja skokom, pogledaj kako sam poshizio, pisem bez reda, odvajam misli zarezima, i to vec zadnjih par redova, i dalje ne mogu da prestanem, jer se tresem, i sreca sto brzo kucam, pa stizem svoje misli, a one piche 200 na sat, pa stvarno, mis'im STVARNO, kakav je to nachin, BRE?!?!?!

dolazim 22.uvece, i bicu u Floydu... it's oficial:novine:
Komunikacione vestine Vam nisu jaca strana. Znaci, poslat Vam je mail sa preporukama Loud & Queer sta bi vredelo ne propustiti od beogradskog clubbinga tokom septembra 2006. godine. Preporucene su Vam dve zurke. Te dve zurke nisu u organizaciji Loud & Queer. Loud & Queer zurka 20 Floors and Loud & Queer Step to Heaven bice odrzana 23. septembra 2006. godine. Takodje, ove preporuke su Vam poslate mailom, te ako Vam informacija nije bila jasna mogli ste da trazite razjasnjenje istim kanalom komunikacije. Ovako, Vasa poruka je mogla ostati neprimecena. Jezik koji koristite u komunikaciji je Vas izbor.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ok, izvinio sam se, zbunilo me ono "U prethodnom mailu pogre¹no je navedena informacija da æe Diamond Life #2 party biti odr¾an 23. septembra umesto 16. septembra"

izvinjavam se jos jednom, a imao sam pravo da ispizdim, to se mora priznati, jer sam,kao sto rekoh, vec sve pripremio za svoj dolazak, i mislio sam da cu morati da sve reorganizujem...izvinjavam se po treci put. MALO LI JE?!
Korisnikov avatar
By iJazz
Ok, nije moja stvar... ali chill out :shrug: .

Ono, vidi tvoja tri posta gore, jedan za drugim... Prvo, ne vidim razlog za njihovo postojanje. Doduše, isto tako ne vidim razlog za postojanje mnogih drugih postova, ali jebi ga. Drugo, sve je to moglo stati u jedan post, ali verujem da je "EDIT" tako malo dugme da bi se videlo. L&Q ti je odgovorio delom tona koji si ti postavio. Makar ja tako vidim situaciju.

Želeo sam još nešto dodati, ali sam već uveliko zašao u offtopic Slika...

And, yep, you're just a wannabe. What a pity :novine: ...

P.S. Ne moraš se izvinjavati i četvrti put :peace: .
Korisnikov avatar
By Deksi
Brate...ja cu se utronjati na toj visini ako odem....by the way,sta se podrazumeva pod dobrom muzikom?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Deksi
Brate...ja cu se utronjati na toj visini ako odem....by the way,sta se podrazumeva pod dobrom muzikom?
Btw, mislim da maloletnicima ulaz nije dozvoljen.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Valjda ce i sve ostalo biti na visini, a ne samo mesto odrzavanja partyja.

:lezkiss: :party:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Loud & Queer
Knjaz kisela, Aqua Viva (0,2l) - 80 din...
Ja cu kiselu da forsiram celo vece.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:cheer: Dolazim!!! Neko da idemo zajedno? :setnja: :hug:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by KissQueen
:cheer: Dolazim!!! Neko da idemo zajedno? :setnja: :hug:
hajde samnom....ako ovaj colrado n ispadne iz ovog streberskog tripa....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Colorado, treba mnoooogo da ucis! Nikako ne smes na zurke! :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Bože zdravlja, ovoga puta bi trebalo zaista da dođem.
Slobodan sam 23. i 24., imam ogromnu želju da upoznam dosta vas, tako da bi sve trebalo da prođe u najboljem redu.
Još ako neko ponudi prenoćište nakon jurke, sve bi bilo idealno :D , pošto nešto ne bih da se javljam rođacima i društvu ovoga puta, a ne bih nakon jurke na bus.
Korisnikov avatar
By blenta
teta hlaefdige otjesh da vodish i mene ako budem mogao da dodjem kahm kahm
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by gorilica
Bože zdravlja, ovoga puta bi trebalo zaista da dođem.
Slobodan sam 23. i 24., imam ogromnu želju da upoznam dosta vas, tako da bi sve trebalo da prođe u najboljem redu.
Još ako neko ponudi prenoćište nakon jurke, sve bi bilo idealno :D , pošto nešto ne bih da se javljam rođacima i društvu ovoga puta, a ne bih nakon jurke na bus.
Ako budes dobar, dobices traktor, kojim budem dosla u BG, da otkuntas u njemu :)
Korisnikov avatar
By colorado
Hlaef je moja!! Odakle ti ta ideja da necu ici na zurku? Ne idem na onu Stefanovu sutra, ali ovu necu prepustiti. Vala se osloboditi stresa pred ispit...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by mladunac
naravno! evo ko god hoce samnom i coloradom.... samo bez prenemaganja! idemo da se zezamo! i nema kasnjenja!!!! ja mog da progledam kroz prste nekad ali colorado odgriza glave..javiti se na u2u....

sad sam glupa ali....jel nam trebaju neki flajeri?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by hlaefdige
sad sam glupa ali....jel nam trebaju neki flajeri?
Nope. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Delete
Ako budes dobar, dobices traktor, kojim budem dosla u BG, da otkuntas u njemu :)
:srbin: Dogovoreto! :lol:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Ich dolazi with company : doktor, nastavnica, loodica :lood: und mejbi neko josh he he :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by mladunac
naravno! evo ko god hoce samnom i coloradom.... samo bez prenemaganja! idemo da se zezamo! i nema kasnjenja!!!! ja mog da progledam kroz prste nekad ali colorado odgriza glave..javiti se na u2u....
Ma je li ?! :lukavi: A kad GOSPODIN kasni onda nikome ništa, AAAA ?!?!?!?!??!! Moooreeeeee... :spank: :vudu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!