Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
mislis li da neko nije shvatio ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
Originally posted by rupaul
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
hahahahahahahahahahahahahaaha
:roflmao:

znao sam chim sam krenuo da chitam, nisam morao ni da uporedjujem IPjeve..hahaha

i nisam provalio po nepismenosti, chitava 100% happy i pozitivna pricha je nerealna. sorry but jebiga.

dobra fora... sve je to igra, dok neko ne nastrada.

A ko da trzi pare. :wtf: Uskoro ce vama da placaju da dodjete. A ti Unicorne nemo' da si tako uskogrud. Marketing jbg. :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
A zar je cudo? Uni, ajd crtaj! Ili da ti shibnem neki plastelin? :rentgen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hocete da kazete da je ta vesela trandza u stvari menadzer koji pokusava da nadomesti pokoji pozitivan komentar? ja sam :shok:
By rupaul
Ta vesela trandza je Helena iz Zemuna, i ko je bio sinoc mogao me je videti.
Jel vi ocekujete u zemlji Srbiji da u ovom trenutku neko moze vise,moze bolje?Ja samo prenosim svoje impresije od sinoc i nista vise.Dobro je da imamo bar ovo mesto za izlaske!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val
:smeh: Joj Boze, to vi zovete "scenom"?
To se izgleda zove 'scena' :smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
ne dirajte nam "scenu", ako i ova ode ostatje nam :prst:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa scena je i kad neko napravi skandal javno...:roflmao:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Sad se setih...par puta nedeljno prodjem pored flojda..oko 9:30/10 uvece... vracam se s posla pa prolazim bas pored... idem gore na 17. ili 18.

:surfer:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Director
Mislim da je to ta. Kad cuje neku cecinu pesmu koja je pogodi pocne iz sveg glasa da vice "idemo Marakano"... :)

Da,da...mislimo na istu...

Uzas!!!

:tuc: :tuc: :tuc:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mr.Ja
ne dirajte nam "scenu", ako i ova ode ostatje nam :prst:
^

Ma daj bre, bolje da ostanete bez scene, nego da vas takav "lokal" zastupa. Shta ce da pomisle stranci koji vas pitaju za neki gay-lokal, a vi ih odvedete u FLOYD! :roll:

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Dr. M
Mislim da je to ta. Kad cuje neku cecinu pesmu koja je pogodi pocne iz sveg glasa da vice "idemo Marakano"... :)

Da,da...mislimo na istu...

Uzas!!!

:tuc: :tuc: :tuc:
Pa je l` ta Gaga Marakana zna da je "Marakana" pase?
Desio se, elem, koncert na Uscu ove godine.
By Director
Originally posted by Val
Ma daj bre, bolje da ostanete bez scene, nego da vas takav "lokal" zastupa. Shta ce da pomisle stranci koji vas pitaju za neki gay-lokal, a vi ih odvedete u FLOYD! :roll:
To sa strancima je ozbiljan problem. Meni je ove godine bilo nekoliko prijatelja iz inostranstva u poseti i nisam imao gde da ih vodim nego u Floyd (posle setnje, vecere,itd.). Za divno cudo, Floyd je vecini bio interesantan...valjda zbog egzotike :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val
To sa strancima je ozbiljan problem. Meni je ove godine bilo nekoliko prijatelja iz inostranstva u poseti i nisam imao gde da ih vodim nego u Floyd (posle setnje, vecere,itd.). Za divno cudo, Floyd je vecini bio interesantan...valjda zbog egzotike :)

Veruj mi, meni se cak i X svideo. :jbg: ...toga kod nas nema, pa eto zanimljivo. :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa meni se X oduvek mnogo vise svidjao nego Floyd!
Korisnikov avatar
By Val
Pa ja u FLOYDu josh nisam bila, a verujem da i necu, nakon shto sam sve ovo procitala o tom "renomiranom" klubu.
Mislim, kome treba Marakana i ostali seljacizmi. O tucama da i ne govorimo.
Korisnikov avatar
By HARP
Samo sto je muzika od 2h zlo zla, pa ko prezivi... a i Dj je los
Muzika rasteruje ljude
Znaci zapamtite jednom za uvek organizatori:

MUZIKA RASTERUJE LJUDE
mada to je folkoteka sta se ja pa bunim...
Korisnikov avatar
By Seaman
Klub nije uopste los.Pristojno je.Ne moze se uporedjivati sa x-om.
Ok, muzika posle 1 je stvarno bzv, ali u svim klubovima je ta muzika posle odredjenog vremena.Ne postoje klasicni disko klubovi iz 80-ih.
Korisnikov avatar
By *deni*
..Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.
To nije opravdanje. Trebalo je da pitas koliko kosta ulaznica i tek ako ti eksplicite kazu da ne treba da platis, onda da udjes za dz.
Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu...
Ljudi se ne odazivaju na imena, nego se zovu ili imaju nadimak.
Kucici i ostale zivuljke se "odazivaju na ime".

Trebalo je da napises:

"Prisla mi je devojka poznata pod nadimkom Marakana" , ili "Prisla mi je devojka koju svi znaju kao Marakanu" ili prosto "Prisla mi je popularna Marakana".
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by OneGirlArmy
lood :smeh lood :smeh:
Sunce, sta ti je? :lol:
Toliko se slatko smejes, da je to prosto zarazno.

:lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
:smeh: Dozlaboga si smesan danas :smeh:

Ili meni (opet) nije dobro?! :puzzle: :lol:

Ma, pijem Ferveks, kud ces gore..............:nope:
Korisnikov avatar
By *deni*
E pa, ako.
Drago mi je sto se dobro zabavljas i neka ti je nazdravlje.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hvala, takodje :usamljen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy
:roflmao: jenny, jenny...
Maco, nemoj me zvati Jenny, ljubim te u dusu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!