Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by m..
medjutim kad bih cula nesto tipa Oasis (procitati od pozadi), pobegla bih kuci,
:lol: :lol: :lol: :lol:
By Pending-For-A-Bending
JA sam isto za to da se organizuje kao BEAR party. Neka Boris da recimo besplatan ulaz medama i siguran sam da ce ih doci
Samo tesko je definisati ko je bear
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ko god se osjeca tako:P ja, recimo, imam sasvim dovoljno dlaka da prodjem kao jedan, ako zelim:giggle:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by lthr_yu
NE znam zasto se ne napravi neka tematska zurka...
za početak, jedna žurka bez lthr_yu-a

:hvala:
Originally posted by Delete
ne bi bilo lose da se napravi zurka gde ce se pojaviti samo forumasi i forumasice, sa nekim bedzevima na kojima ce pisati nickovi.
jesi li ti normalna?
Originally posted by bigirl
Originally posted by Delete
Za pocetak, ne bi bilo lose da se napravi zurka gde ce se pojaviti samo forumasi i forumasice, sa nekim bedzevima na kojima ce pisati nickovi.
Podržavam.
jesi li ti tek pri sebi? forumaši se mogu okupljati i ovako, samostalno, oni koji se znaju i druže naravno - ovako definisano, ideja o žurci u JAVNOM klubu koja bi bila rezervisana SAMO za ljude s foruma i POVRH SVEGA sa nickovima na nekakvim identifikacionim bedževima, krajnje je seljačka - ako smo pederi i lezbejke nismo (svi) srednjoškolci; jedna takva "forumaška" žurka samo je san o (jednonoćnom) ušuškavanju "među svoje", bez ikakve otvorenosti za ljude sa strane, a naročito za strejt ljude - malograđanština koja bi i Floyd nadmašila...

:protest:

(isto mislim i o onlymen te onlywomen partyima)

Originally posted by 2Q2Bstr8
ideja silent partija je između ostalog da pričaš sa ljudima, jer muzika piči na sluške, dok je u sobi tišina. super je trip dok gledaš kako ljudi igraju u rnb fazonu dok ti npr. slušaš trance. ili samo da ih gledaš kako plešu, a skineš sluške.

btw, što se tiče maskenbala, deo fora je i u tome da tako maskiran prođeš kroz grad. :)
može! :shake:
Originally posted by xyz
da bude zabranjeno glasno pricanje i da svako ponese tastaturu sa sobom!! :vudu:
genijalno! :klap:

što se tiče 80tih, mislim da je sasvim dovoljno što u petak uveče u Alijansi uvek iznova svi vrište na "I need a hero" i ostalo...Disco osamdesetih je ionako središnja tačka gej-fascinacija, svuda; u Beogradu, mislim da bi bilo dobro revitalizovati nešto drugo iz tog vremena, a to je Novi val: Via talas, Videosex, ranu Bebi Dol, Zanu Nimani, Beograd, Lunu, Cacadoo look, hrvatske ženske vokale, sve pomrle narkomane.. mislim da se jugoslovenski new wave danas itekako može redefinisati u klupskom gej kontekstu...
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by deželaš
Originally posted by lthr_yu
NE znam zasto se ne napravi neka tematska zurka...
za početak, jedna žurka bez lthr_yu-a

:hvala:

Ne volite me... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!