Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By cony98
Bio sam samo jednom, dan pre zurke u Andergraundu... Ne znam tacan datum...
Korisnikov avatar
By Delete
Da si bio pre dan-dva imao bi precizniju sliku o tome da li se sta promenilo, zanima me da li se ista promenilo od dana kada se onaj sa nickom Floyd pojavio ovde do danas.
Korisnikov avatar
By cony98
We'll see . Nisam skeptican tek tako, vec znam da je to stara ugostiteljska fora da kad se ti npr. zalis na konobara gazda mu da "otkaz", a ustvari to ne bude to - ili ga vidis posle par nedelja opet ili ga gazda premesti u drugi od lokala koje drzi...
By Tea
Originally posted by svejedno
To, al eto, malo ste digli, cak samo virtuelnu, frku i eto, vlasnik n zeli virtueln frke oko njegovog kluba.

Mislim, ne kapiram, sta ocekujete od vlasnika sem da se javi i ponudi saradnju?

Da vam plati letovanje?

Sada je na decku kom je slomljen aparat da uradi nesto.
:up:
Korisnikov avatar
By bgg
AKO NE DOZVOLITE SKIDANJE GORNJIH DELOVA ODECE I NE UVEDETE STRIPTIZ NECEMO VAM DOLAZITI,ORGANIZOVANO!Neka karta bude i 200din ali ovo hocemo!potraznja je takva a vi vidite da li zelite da izgubite klijentelu.sto je u svetu normalno kod nas se jos u klubovima brani:murkan:tome
Korisnikov avatar
By operativni kadar
U pravu si potpuno. Bravo! Jeste da nemam običaj da skidam majicu ali je totalno bezveze da obezbeđenje vija ljude po klubu i tera ih da se oblače :wcsolja: Kad smo već kod wc-a, isti u klubu su totalna katastrofa. Trebalo bi to srediti.
Korisnikov avatar
By bgg
Nisu JOS UKAPIRALI da nismo mi tu dosli zbog njih vec oni zbog nas.I NE DA NAS SPOPADAJU vec omoguce ono sto trazimo...ne trazimo da nam plesu i skidaju se ali neka nam to ne brane:domino:
By fazza
@ F L O Y D - obrati paznju na pravopis. :bubbles:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Od IZVINjENjA nema mnogo koristi...

Flojd je postao mesto medjusobnog okrsaja gazda i bahatog obezbjenja...ako GAZDA ne moze svoje obezbedjenje da KONTROLISE a pritom ga PLACA, sta da ocekuju GOSTI, torturu poput one koju smo do sada dozivljavali???

Duznost i obaveza GAZDE je da svakog ko svoj posao DVAPUT ne odradi kako treba, treba OTPUSTI... bez mnogo razgovora i davnja drugih, petih, dvadesetih sansi....

Znate li koliko je mladih studenata u Beogradu koji su ZELjNI posla a pritom su jako SPOSOBNI da zastite veliki broj ljudi....zaposlite te ljude... muka mi je vise od izdrkavnja tih napucanih strejtera koji su dosli u PEDERSKI klub za zarade za HLEB a da pritom vrse tortutu .....

znate li sta je RIMMING?

to je ono sto OBEZBEDjENjE treba da priusti svojim gostima a da ih GAZDA primora i plati za to....

to je moje misljenje...
ako gresim ispravite me....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!