Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Isuse. Ako smo homoseksualci nismo idioti."

Bolju recenicu skoro nisam cuo...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Koliko ja znam...Queen je na Crvenom krstu..koliko sam ja "obavestena"
Bio je popis proslog petka...i bio mi je jedan drug koji je rakao da je lokal nikad bolji...tako da-jedino sto nam je preostalo to je da cekamo!
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Posto sam u prethodnom postu bio nejasan, zbog cega se izvinjavam, dozvolite mi da razjasnim par stvari:

1. U QUEEN-u se petkom i subotom nece pustati narodnjaci.

2. Kada sam rekao da se donese muzika i da cemo razmotriti, mislio sam da cemo razmotriti da odredjeni dan bude vece te muzike - tematsko vece, koju inace ne pustamo i nemamo je u kolekciji (zbog cega je neophodno da se donese).

3. Rekao sam da je ovo prvi klub za LGBT populaciju, i stojim iza toga, jer ne znam ni za jedno mesto/klub, u poslednjih 10 godina, koje je radilo 7 dana nedeljno, po ceo dan i bilo namenski otvoreno za nas. Ako neko zna, nek me obavesti.

4. Sto se tice ponasanja na terasi, napomenuo sam da je klub u stambenoj zgradi, sto znaci da pored te terase prolaze ljudi i deca, jer se ona nalazi pored ulaza u zgradu. Ako osoba moze i sme da se "slobodnije ponasa" na Trgu Republike, ja mu sigurno necu braniti da to isto radi i kod nas, ali sam u postu ZAMOLIO za razumno ponasanje. Ovo je jos uvek Balkan, pa vi vidite.

Nemamo kodeks ponasanja i necemo vam braniti nista sto ne ugrozava objekat i inventar, a vi se ponasajte kako smatrate da treba.

Cinjenica da je ovo gay klub, ne znaci da se zakoni ne odnose na vas i nas, a postoje isti koji odredjuju ponasanje na javnom mestu (terasa je javno mesto).

5. Identitet kluba se gradi tokom vremena, a ne stvara se preko noci. Ideja , za sada, je da tokom dana bude raznovrsna strana muzika, uz koju ljudi mogu da opusteno borave u prostoru, pricaju, zabavljaju se... Da im ta muzika ne para usi i da moraju da se dovikuju.

6. Da li cemo i kakve cemo tematske veceri uvoditi zavisi od posetilaca i predloga. Mi imamo neke ideje, ali da li ce biti prihvacene, videcemo od septembra, kada planiramo da to zapocnemo.

7.Ja licno nemam nista protiv tetkica. Nije mi bila namera da uvredim nijednu. Sad, ako se neko prepoznao... :alexis:

8. Mi smo nesto zapoceli, pokusali da pokrenemo sa mrtve tacke. Pokusavamo da ponudimo nesto novo, razlicito od svega do sada. Ako neko misli da moze bolje - slobodno! Najradije bih voleo da vidim 10 novih gay klubova i da svako ima mesto gde moze da slusa muziku koju hoce i da se ponasa kako hoce.

Nadam se da smo se sada razumeli, a ako je neko jos uvek u dilemama, znate gde da nas nadjete, a tu je i u2u.

Poz.
By жњ
poseticu vas ja sutra :misli:
Korisnikov avatar
By Vlada T
A dark room da ostavimo za neku recimo Star Trek buducnost?
By Director
Originally posted by Vlada T
Vlado, ne treba ti dark room, "podivljale tetke" mozes da juris i na drugim mestima...na primer na Adi ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Al' prc, nema mesta za dark room!

Sta je meni, pa ko bi ovde dolazio tuna.... :cupakosu: :cupakosu:
Khm... :zvizdi: :blush:
By fencysmurf
Originally posted by BGKLUBQUEEN
Posto sam u prethodnom postu bio nejasan, zbog cega se izvinjavam, dozvolite mi da razjasnim par stvari:
A da pocutis na trenutak i sacuvas se malo te blamaze u koju se guras svakim sledecim postom?!?
4. Sto se tice ponasanja na terasi, napomenuo sam da je klub u stambenoj zgradi, sto znaci da pored te terase prolaze ljudi i deca, jer se ona nalazi pored ulaza u zgradu. Ako osoba moze i sme da se "slobodnije ponasa" na Trgu Republike, ja mu sigurno necu braniti da to isto radi i kod nas, ali sam u postu ZAMOLIO za razumno ponasanje. Ovo je jos uvek Balkan, pa vi vidite.
A za razumno ponasanje da procitamo temu "Los Imidz" ili da se raspitamo u lokalnom odboru SRS kako je dolicno da se pederi ponasaju?

U ostalom , ili ti se zaradjuju novci od pedera ili ne. Ako se zeli, da se bude "razumnog ponasanja" po tvom receptu , pa to se moze u svakom drugom lokalu! Cemu gay mesto ukoliko nisi u stanju da si pustis masti na volju?!

A to sto bi ti da zaradis , ne gay nego closeted dinar...

U ostalom to da je ovo jos uvek Balkan podsecaju nas uvek postovi poput tvog u kojem je nebalkanski verovatno samo procesor i RAM memorija u racunaru preko kojeg nam saopstavas svoje stavove.
Nemamo kodeks ponasanja i necemo vam braniti nista sto ne ugrozava objekat i inventar, a vi se ponasajte kako smatrate da treba.
A jel ti to vec imas ideje kako ce se neko ponasati? Da ne kazem predrasude?

A i ja svasta pitam. Jel?
Cinjenica da je ovo gay klub, ne znaci da se zakoni ne odnose na vas i nas, a postoje isti koji odredjuju ponasanje na javnom mestu (terasa je javno mesto).
Ima logike, ako su pederi sigurno ce se karati na sred terase izmedju dva frapea...

7.Ja licno nemam nista protiv tetkica. Nije mi bila namera da uvredim nijednu. Sad, ako se neko prepoznao... :alexis:
a. sta je "tetkica"? Ja ih imam 7, zene u najboljim godinama... No mi nesto govori da nisi bas to imao u vidu...

b. Sta i ako se prepoznao? Manje vredi? Peder drugog reda?

8. Mi smo nesto zapoceli, pokusali da pokrenemo sa mrtve tacke. Pokusavamo da ponudimo nesto novo, razlicito od svega do sada. Ako neko misli da moze bolje - slobodno! Najradije bih voleo da vidim 10 novih gay klubova i da svako ima mesto gde moze da slusa muziku koju hoce i da se ponasa kako hoce.
Ti si batice promasio biznis. Trebalo je da otvoris kafic preko puta neke fancy teretane. Tada ti - da i ja budem malo sklon stereotipima - ne bi dolazile tetkice, a kafic bi ti i onako bio pun klozetiranih wannabe strejtera i (meta)macho navijacha kojima ni na pamet bilo da se ponasaju drugacije do "pristojno".

Nadam se da smo se sada razumeli, a ako je neko jos uvek u dilemama, znate gde da nas nadjete, a tu je i u2u.

Poz.
O, i ja mislim da smo se odlicno razumeli ! Dva prsta ko je jos sve razumeo...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Director
Vlado, ne treba ti dark room, "podivljale tetke" mozes da juris i na drugim mestima...na primer na Adi ;)
Well yes, ali tamo moram da stavljam Autan i trckaram kao amazonski tapir kroz gustis, a ovo je jedna ipak civilizacijski naprednija varijanta.

A napretka u ovom gradu nema, dok ne bude bilo gej seksa - a gej seksa ovde nema, vec samo prejebavanja i prenemaganja...

I sta vredi da se otvori jos 10 kafea kad svi u osnovi nude isto --- ukljucujuci i iste mp3 liste. To su, u mom vidjenju, sve poludnevne varijante X-a ---> dok je tako, isti ljudi ce samo migrirati sa jedne lokacije na drugu i svi ce pricati kako je dosadno i kako nema nikog zanimljivog i razmisljati gde dalje da odu....

Ako neko vec hoce da zaradi pink dinar, neka otvori pristojnu saunu, tu bi trebalo da bude para -----> barem od boljestojece klijentele. :snob: :auto:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne sumnjam da ce neko zeleti da, u nedostatku svog svakodnevnog gay ostvarenja, zeleti da divlja, orgija,....

Ja cu doci da se zabavim sa prijateljem i poznanicima.
Korisnikov avatar
By Boshko
Sto pederi u Srbiji vole da se foliraju... A pola njih garant raj zamislja kao dark room...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Boshko
Sto pederi u Srbiji vole da se foliraju... A pola njih garant raj zamislja kao dark room...
:ogledalo:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by Adenim
Da da, mislio sam i na sebe, tako nekako zamisljam raj... Al' samo kazem da nisam jedini, tu je jos nekih 50% pedera, samo sto nemaju muda i previse su lepo vaspitani da bi tako nesto priznali... Ili im je i dalje bliska predstava raja iz klasicne literature - malo livada, malo zbunje, na livadi svi fini i ugladjeni ko na nekom splendid koktelu, a u zbunju.... nego, to iz zbunja ionako niko ne sazna... :smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim
Da da, mislio sam i na sebe, tako nekako zamisljam raj... Al' samo kazem da nisam jedini, tu je jos nekih 50% pedera, samo sto nemaju muda i previse su lepo vaspitani da bi tako nesto priznali... Ili im je i dalje bliska predstava raja iz klasicne literature - malo livada, malo zbunje, na livadi svi fini i ugladjeni ko na nekom splendid koktelu, a u zbunju.... nego, to iz zbunja ionako niko ne sazna... :smeh:
ili nemaju raj jer ne veruju da postoji
Korisnikov avatar
By Boshko
To je onih preostalih 50%, njih nismo ni dotakli... :kafa:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A napretka u ovom gradu nema, dok ne bude bilo gej seksa - a gej seksa ovde nema, vec samo prejebavanja i prenemaganja...
Amin.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da li se to meni cini, ili nsiam video jos nijedan pozitivan komentar na ovoj strani?
Aman ljudi sto ste takvi, dajte mestu sansu...
Korisnikov avatar
By Draco
Mi bili danas :)
Ovi moji, zakerala, samo nesto gundjali - toplo im je, sto je kao u vagonu za njups, plafon je nizak, basta ne radi.. A ja, dezurni hejter, otkud znam.. Kafa je bila ok - sto je za mene velika retkost za naleteti na.. Sam prostor nisam bas nesto oshacovala.

A jel moze meni neko, onako u mini offtopicu, da objasni jednu stvari..? Posto sam, jel, zensko koje se ne jebe po sumama i gorama, u cemu je bre fazon sa dark roomom i saunom? Zar nemate stanove? Ne razumem, bili biste spremni da pljunete vise desetina jura za ufur u saunu a ne mozete da iznajmite sobu <ako nemate stan>??? Ili je glavna fora jebati se sa likovima koje ste tek upoznali, bas na mestu gde ste ih upoznali <pa ne mozete da se presaltujete u tu neku iznajmljenu sobu ili own stan>???

Ozbiljno pitam.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by fencysmurf
A da pocutis na trenutak i sacuvas se malo te blamaze u koju se guras svakim sledecim postom?!?
A za razumno ponasanje da procitamo temu "Los Imidz" ili da se raspitamo u lokalnom odboru SRS kako je dolicno da se pederi ponasaju?

U ostalom , ili ti se zaradjuju novci od pedera ili ne. Ako se zeli, da se bude "razumnog ponasanja" po tvom receptu , pa to se moze u svakom drugom lokalu! Cemu gay mesto ukoliko nisi u stanju da si pustis masti na volju?!

A to sto bi ti da zaradis , ne gay nego closeted dinar...

U ostalom to da je ovo jos uvek Balkan podsecaju nas uvek postovi poput tvog u kojem je nebalkanski verovatno samo procesor i RAM memorija u racunaru preko kojeg nam saopstavas svoje stavove.
A jel ti to vec imas ideje kako ce se neko ponasati? Da ne kazem predrasude?

A i ja svasta pitam. Jel?
Ima logike, ako su pederi sigurno ce se karati na sred terase izmedju dva frapea...

a. sta je "tetkica"? Ja ih imam 7, zene u najboljim godinama... No mi nesto govori da nisi bas to imao u vidu...

b. Sta i ako se prepoznao? Manje vredi? Peder drugog reda?

Ti si batice promasio biznis. Trebalo je da otvoris kafic preko puta neke fancy teretane. Tada ti - da i ja budem malo sklon stereotipima - ne bi dolazile tetkice, a kafic bi ti i onako bio pun klozetiranih wannabe strejtera i (meta)macho navijacha kojima ni na pamet bilo da se ponasaju drugacije do "pristojno".

Poz.
O, i ja mislim da smo se odlicno razumeli ! Dva prsta ko je jos sve razumeo...
Icy Chill.
Njegov je klub, ako hoce moze da zakuca sa exerima na zidove bratz kolekciju lutaka i da pushta Kineske dechije pesmice...tvoja je sloboda da udjesh u klub ili ne.
By fencysmurf
Originally posted by Morgan Le Faye

Icy Chill.
Njegov je klub, ako hoce moze da zakuca sa exerima na zidove bratz kolekciju lutaka i da pushta Kineske dechije pesmice...tvoja je sloboda da udjesh u klub ili ne.
Ajde.
By Director
Originally posted by Draco
Ili je glavna fora jebati se sa likovima koje ste tek upoznali, bas na mestu gde ste ih upoznali <pa ne mozete da se presaltujete u tu neku iznajmljenu sobu ili own stan>???
Aha!!! Ja imam stan, al' sauna je sauna :kada:
Korisnikov avatar
By m..
Ako vec bude do tog doshlo, provalicu ostavu za tebe!

Nesto se secam one druge prostorije u Kinicu, zar nije ona imala neku crnu PVC zavesu, ili imam ozraceno secanje? Jelse to dalo kvalifikovati za dark room?
By Pending-For-A-Bending
Da...
Iako sam protiv separacije, voleo bih da masa konacno pocne da se deli i da imamo "tematske" klubove... Jedan za narodnjake, drugi za normalnu muziku, jedan za bearove,...

Samo jos fale ljudi da to popune
By жњ
i jedan rezervisan za BDSM gde bi pichila teshka industrijala i gde se ne bi moglo uci bez odgovarajuceg outfita (koza, lanci, vinyl..) :bic: :federi: :cyborg:

:sweet:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Draco

A jel moze meni neko, onako u mini offtopicu, da objasni jednu stvari..? Posto sam, jel, zensko koje se ne jebe po sumama i gorama, u cemu je bre fazon sa dark roomom i saunom? Zar nemate stanove? Ne razumem, bili biste spremni da pljunete vise desetina jura za ufur u saunu a ne mozete da iznajmite sobu <ako nemate stan>??? Ili je glavna fora jebati se sa likovima koje ste tek upoznali, bas na mestu gde ste ih upoznali <pa ne mozete da se presaltujete u tu neku iznajmljenu sobu ili own stan>???

Ozbiljno pitam.
Tek upoznali? Tek upoznali?
Darkroomovi i saune upravo sluzhe zato da nas poshtede od tog beskorisnog upoznavanja. Upoznacemo se ako je sex bio odlichan ( i ako smo dovoljno str8 da mozhemo da govorimo). ako ne - onda svako na svoju stranu.:opatica:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Znaci dark room je mesto koje se nalazi negde u klubu, u kom se jebes sa likom koga si video par minuta pre toga na podijumu/WC-u/sanku/basti?
I sto bi se iko kresao u sauni? :puzzle: Ja tamo jedva disem, a kamoli da se jebem...
Korisnikov avatar
By face2face
...i ne koriste kondom dok obitavaju po tim sklepanim dark rumovima...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
a jooooooooooooooooooooj...
Life is a bitch!!!
"darkroom" bez upoznavanja? sex na keca? izgleda da ja nisam iz ove priche...
Zene rules!!!
Korisnikov avatar
By Nicodemus
"Mi senzibilni", govorio mi je nekad jedan moj atinski prijatelj, "do skoro jedinog seksa do kojeg mozemo da dodjemo je onaj - anonimni. Jer kad upoznas nekog i shvatis da je idiot, sto se najcesce desava, kako mozes onda s njim u krevet?!"

Ja sam hipersenzibilan.

To sto postoji negde dark room, ne znaci da ces, maco, obavezno od njega profitirati. U onoj paorskoj gej Atini, za mog vakta je bio neki klub Lambda, gde je bio neki dark room, ili pre back room. Ja nisam tamo odlazio, jer tacno bi od one mladezi unutra dobio "homoseksualnu paniku", ali je jedan prijatelj Werner, koji mi je bio u poseti, zbunjeno ispricao da su tamo svi "total blöd". Grci tamo idi da pokazu kako oni nisu za to mesto, ne smes ih ni stapom pipnuti, nisu od tih sto se vataju po takvim mestima...

As for me, svuda poci, ali na kraju ipak u saunu dodji.

Hit ovog meseca: sauna u Lozani, tacnije njena svecana soba sva u ogledalu. Prostorija je poligona (mozda oktagona, ne secam se tacno), oblozena lomljenim, trigonim ogledalima i vas dvojica unutra (ili vec po zelji) imate utisak da ste se beskonacno multiplicirali. Vizuelni utisak dominira onoliko koliko i onaj proizveden dodirima, sad vec visedimenzionalnih tela.
Superbe!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Super... I onda mozes da mu vidis bubuljicu na bulji gde god se okrenes...
Najlepsi je seks u kuci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!