Posto sam u prethodnom postu bio nejasan, zbog cega se izvinjavam, dozvolite mi da razjasnim par stvari:
1. U QUEEN-u se petkom i subotom nece pustati narodnjaci.
2. Kada sam rekao da se donese muzika i da cemo razmotriti, mislio sam da cemo razmotriti da odredjeni dan bude vece te muzike - tematsko vece, koju inace ne pustamo i nemamo je u kolekciji (zbog cega je neophodno da se donese).
3. Rekao sam da je ovo prvi klub za LGBT populaciju, i stojim iza toga, jer ne znam ni za jedno mesto/klub, u poslednjih 10 godina, koje je radilo 7 dana nedeljno, po ceo dan i bilo namenski otvoreno za nas. Ako neko zna, nek me obavesti.
4. Sto se tice ponasanja na terasi, napomenuo sam da je klub u stambenoj zgradi, sto znaci da pored te terase prolaze ljudi i deca, jer se ona nalazi pored ulaza u zgradu. Ako osoba moze i sme da se "slobodnije ponasa" na Trgu Republike, ja mu sigurno necu braniti da to isto radi i kod nas, ali sam u postu ZAMOLIO za razumno ponasanje. Ovo je jos uvek Balkan, pa vi vidite.
Nemamo kodeks ponasanja i necemo vam braniti nista sto ne ugrozava objekat i inventar, a vi se ponasajte kako smatrate da treba.
Cinjenica da je ovo gay klub, ne znaci da se zakoni ne odnose na vas i nas, a postoje isti koji odredjuju ponasanje na javnom mestu (terasa je javno mesto).
5. Identitet kluba se gradi tokom vremena, a ne stvara se preko noci. Ideja , za sada, je da tokom dana bude raznovrsna strana muzika, uz koju ljudi mogu da opusteno borave u prostoru, pricaju, zabavljaju se... Da im ta muzika ne para usi i da moraju da se dovikuju.
6. Da li cemo i kakve cemo tematske veceri uvoditi zavisi od posetilaca i predloga. Mi imamo neke ideje, ali da li ce biti prihvacene, videcemo od septembra, kada planiramo da to zapocnemo.
7.Ja licno nemam nista protiv tetkica. Nije mi bila namera da uvredim nijednu. Sad, ako se neko prepoznao...
8. Mi smo nesto zapoceli, pokusali da pokrenemo sa mrtve tacke. Pokusavamo da ponudimo nesto novo, razlicito od svega do sada. Ako neko misli da moze bolje - slobodno! Najradije bih voleo da vidim 10 novih gay klubova i da svako ima mesto gde moze da slusa muziku koju hoce i da se ponasa kako hoce.
Nadam se da smo se sada razumeli, a ako je neko jos uvek u dilemama, znate gde da nas nadjete, a tu je i u2u.
Poz.