Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nbegi
Potpuno se slažem!
By SUNNY B
Originally posted by *STATUS*
Slika

TACNO JE

Unicorn je upravo priznao da je lobirao da me nekoiko ljud isinoc vesto izbegava pod izgovor da su umorni za djuskanje... a znao sam da ih unicorn budnim okom prati i da ce im zameriti ako igraju sa mnom ili se ne daj boze dodirujemo telima.....

razocaran sam ponasanjem unicorna jer sam mislio da je on jedan ok decko, pametan, i snalazljiv a ispalo je da je neko ko sve konce drzi u svojim rukama i naravno mnoge ljude okrece od mene...

ocekivao sam jako lepo vece,a dobio sam ignorisanje od strane unicorna i njegovog drustva za koje sam mislio da je zajednicko...

svako izvodjenje Cecine pesme "Grome moj" bilo je praceno ovacijama, dok je unicorn ispod oka gledao kako se ponasam i da li cu igrati uz tu pesmu...naravno da se nisam obazirao sta on radi jer me nije ni zanimalo...bilo mi je samo vazno da ne okrene sve te ljude protiv mene jer je sinoc bilo nekih ljudi koji su mi jako dragi....

zamislite kako se osecam.....

:sise:
zamisaljam statuse, zamisljam..... i saucestvujem u tvom bolu..... :placko: :smeh:

i sta se bunis, pa ja sam ti prisla.....i upoznala te sa devojkom.....i pevacu sledeci put sa tobom grome moj (doduse sa maskom na licu da me niko ne prepozna) i ako jos jednom cujem tu pesmu obesicu se o vodokotlic...:seronjo:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by avalon
Ma crni Statuse, niko tebi ne zamera sto si malo dremnuo... Toliko sati si proveo na kolenima da smo svi mi imali razumevanja :jezik:

"ako treba da ogulim kolena...." rece Ceca u jednoj pesmi....

ma sve cu da dam pravim momcima ako treba...

jedan pravi momak poziva statusa da malo oguli kolena :yay: :dude:
Korisnikov avatar
By ypsis21
cao svima!

moje drustvo i ja bi isli u beograd u subotu (22.07.2006.),da se malo razveselimo. culi smo da je Floyd (ako sam dobro razumeo bivsi G-club) dobar, i da je cool. U X-u sam ja vec bio, pa bi da probamo nesto drugo. jel moze neko da mi kaze neke informacije o klubu (radno vreme, cena ulaznice, kako da stignemo tamo od zeleznicke stanice, itd...) moze i u2u. unapred hvala svima! :bye:

ypsis21
Korisnikov avatar
By Nbegi
Aha, a malo bi i da bacate bombe po Flojdu?

Novajlija na forumu pa sve zna hehehe :sumnja: :D
Korisnikov avatar
By ypsis21
Originally posted by Nbegi
Aha, a malo bi i da bacate bombe po Flojdu?

Novajlija na forumu pa sve zna hehehe :sumnja: :D
pa da sve znam, ne bih pitao:lood:
ne kontam zasto se gay ljudi plase od onih, koji dolaze u bg, da se provedu, jer vole tamosnje ljude.
btw idemo i ovako i onako, pa sta bude. X vec znam gde, pa cemo na kraju zavrsiti tamo.......
ali thanks Nbegi
By Director
valjda shvatas da ovakve informacije ne mogu da se postiraju javno, cisto iz bezbednosti...
Korisnikov avatar
By ypsis21
zato sam napisao u pruci da mi neko pise u2u, ali nema veze, snacicemo se, thanks
Korisnikov avatar
By Nbegi
Nema problema, ja sam malo i parodirao sumnjanje :D

A kakvi ste vi to ljudi da ne poznajete baš nikog iz Beograda? hehehe
Korisnikov avatar
By ypsis21
ja sam iz ns, jako retko u bg, a ostali iz budimpeste
Korisnikov avatar
By Nbegi
Jesi dobio info o Flojdu? Lepo se provedite!

U NSu sam se lepo proveo i taj grad ima sve moje simpatije, kao i Niš, Užice i Subotica... a nadam se i Kragujevac :kisa:

Pozdravi Budipeštance, tamo još nisam bio :putnik:
Korisnikov avatar
By ypsis21
i oni pozdravljaju tebe. a informacije jos nisam dobio:placko:
Korisnikov avatar
By ypsis21
hvala svima na informacijama koje ste mi poslali!
veceras idemo 100% :auto: (necemo autom, putujemo vozom)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!