Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *STATUS*zamisaljam statuse, zamisljam..... i saucestvujem u tvom bolu.....
TACNO JE
Unicorn je upravo priznao da je lobirao da me nekoiko ljud isinoc vesto izbegava pod izgovor da su umorni za djuskanje... a znao sam da ih unicorn budnim okom prati i da ce im zameriti ako igraju sa mnom ili se ne daj boze dodirujemo telima.....
razocaran sam ponasanjem unicorna jer sam mislio da je on jedan ok decko, pametan, i snalazljiv a ispalo je da je neko ko sve konce drzi u svojim rukama i naravno mnoge ljude okrece od mene...
ocekivao sam jako lepo vece,a dobio sam ignorisanje od strane unicorna i njegovog drustva za koje sam mislio da je zajednicko...
svako izvodjenje Cecine pesme "Grome moj" bilo je praceno ovacijama, dok je unicorn ispod oka gledao kako se ponasam i da li cu igrati uz tu pesmu...naravno da se nisam obazirao sta on radi jer me nije ni zanimalo...bilo mi je samo vazno da ne okrene sve te ljude protiv mene jer je sinoc bilo nekih ljudi koji su mi jako dragi....
zamislite kako se osecam.....
Originally posted by *STATUS*Originally posted by avalon
Ma crni Statuse, niko tebi ne zamera sto si malo dremnuo... Toliko sati si proveo na kolenima da smo svi mi imali razumevanja
"ako treba da ogulim kolena...." rece Ceca u jednoj pesmi....
ma sve cu da dam pravim momcima ako treba...
Originally posted by Nbegipa da sve znam, ne bih pitao:lood:
Aha, a malo bi i da bacate bombe po Flojdu?
Novajlija na forumu pa sve zna hehehe :sumnja:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!