Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Mislis, da li je bucno? Da, bucno je. I mene to nervira. Ako hoces da pustas glasnu muziku, otvori klub!!
By жњ
svidjaju mi se preverovi stihovi na zidu preko puta :love:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Bila pre dva-tri dana. Sta ja znam, prostor k'o prostor je sladak, ali mali. Muzika - veoma glasna za kafic, jedva sam cula svoju sagovornicu Laiku ( :lol: .. :kiss: ) A naravno ne svidja mi se ni muzika, domaca je! Sve u svemu vise tamo necu otici ;) , kao i na ostala (gay) mesta ;)

:putnik:
By Bombina
nASLA SI HA ..Rekla sam ti
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Svratila sam ove veceri. Za razliku od prvog puta, bilo je skoro sablasno prazno. No, kontam da je to zato sto su tetkicice otisle na Cecin koncert. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
E popeja i ja sam bila u subotu vece, i jes bilo praznjikavo, mada u nekom trenutku su bila valjda tri stola, ne znam, posto sam chantrala sa ortakinjom sve vreme:giggle:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Onda mora da smo moja devojka i ja sedele preko puta vas, jer ne bese vise od 4 zive duse... i konobarice. :)
Korisnikov avatar
By Val
Izgleda je doshlo vreme da otvaram kafic. Vidim svi se zale da je ovaj smajli mali. A ja nikako da dignem dupe i ostvarim planove...

:drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Bila sam. Ali ja sam imala fenomenalnu sagovornicu, i jos jednu (isto tako) super sagovornicu koja se periodicno prikljucivala...
Prostor jeste mali... sto sam opusteno 5 puta mogla da prevrnem...muzika je preglasna i nije u mom fazonu...prazno je... Ali to je gej kafic. A ja ovde nemam gej kafic.
Konkluzija- dovoljno dobro.
Korisnikov avatar
By Hys.
e pa jes, vala, ondak sedesmo jedna preko puta druge:trep:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by devokICA
e pa jes, vala, ondak sedesmo jedna preko puta druge:trep:
A?
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by the1whowished
Bila sam. Ali ja sam imala fenomenalnu sagovornicu, i jos jednu (isto tako) super sagovornicu koja se periodicno prikljucivala...
Prostor jeste mali... sto sam opusteno 5 puta mogla da prevrnem...muzika je preglasna i nije u mom fazonu...prazno je... Ali to je gej kafic. A ja ovde nemam gej kafic.
Konkluzija- dovoljno dobro.
:kiss: :love:

P.S. Mislim da se obracala Dzelajzi Rouz honey! :)
By Bombina
jucer sam bila i da uzmem,makar sam ukratko pricala mladom konobaricom ,i bio neki decko ,pojma nemam ..sve je uzaldu je cist taj kafic u smileyu
Korisnikov avatar
By Hys.
Bila sinoc opeta, na moju sramotu konobarica cim me vidi odma' uz kez kaze:"ti ces pivo naravno"....moracem da predjem na sokice, cisto radi raznovrsnosti:misici:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
bio ja pre dve nedelje sa ex deckom:wink: Odusevilo me to sto mi je PRVI PUT u ovom gradu posluzena nes kafa kakvu pijem-vrela,bez mleka i pene i u solji SA DRSKOM!Svaka cast!!
...dobro,posle smo se malo jubili ali niko nije zevao u nas,a i da jeste :rock:
Korisnikov avatar
By LittleRed
sada ste me zainteresovali, a cini mi se da bih cak i sa svojim skromnim poznavanjem beograda uspela da se snadjem :)
By Lemur
Ja stvarno ne razumem! Muzika je jos uvek nevidjeno glasna! :mad:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
tututu... :) nisam bila skoro u Smiley-u, al moram skoro da odem sa devojcicom, cisto da ga posetim... sta znam, extra je kafic...za...ouvaj...blejanje? :trampolina:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Dzelajza Rouz
Svratila sam ove veceri. Za razliku od prvog puta, bilo je skoro sablasno prazno. No, kontam da je to zato sto su tetkicice otisle na Cecin koncert. :)
Odakle ti pravo da nekog nazivas TETKICA, u ovom slucaju sam se nasao uvredjen kao vodja Cecinih GAY FANOVA... pa nasta to lici, nazivati nekog tetkicom ili ne daj Boze neku devojku nazvati CIKOM ili BATOM....

to je jako ruzno.... Cecin GAY fan klub osudjuje ovakav postupak i zahteva da se pocinilac najstrozije kazni...

predlazem kao sankciju zabranju odlaska u SMILEY barem 6 meseci, u FLOYD 4 meseca i zabranu dolaska na forum u trajanju od mesec dana....

a pre svega izvinjenje svim GAY Cecinim fanovima....

ko je za?
svi su ZA, nema uzdrzanih...javno obavljujem da se korisniku "Dzelajza Rouz" zbranjuje dolazak u SMILEY 6 meseci, u FLOYD 4 meseca i zahtevam hitno izvinejnje svim GAY Cecinim fanovima u vidu kometnara na ovom forumu....izrecena sankcija stupa na snagu ODMAH.....

:zavera:
Korisnikov avatar
By mary
Ja sam juce, sa dve drugarice, bila prvi put. Nije lose, lep je prostor, samo je malo mali :sigh: , i muzika zna da bude glasna...
Korisnikov avatar
By crawen
"sve odise cistocom i kluturom"?

:smilegrin: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mozda dodjem sutra sa boiem mojim, moram da odzim tradiciju dovodjenja strejtasha...ko razume shvatice:dj:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
mmm...ispijanje piwaa... :zongler: moram da nadjem zrtvu da ide samnom.. kekeke
By Ulix
Originally posted by Lemur
Muzika je toliko glasna da ne mogu da cujem ni sopstvene misli. Aman, ljudi, hocete li shvatiti: to je KAFIC, tamo ljudi ne dolaze da bi se gledali, vec da bi i prozborili koju... a to nije moguce dok ono tandrce iznad nasih glava.
:protest: :protest: :protest: :protest:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by *STATUS*
javno obavljujem da se korisniku "Dzelajza Rouz" zbranjuje dolazak u SMILEY 6 meseci, u FLOYD 4 meseca i zahtevam hitno izvinejnje svim GAY Cecinim fanovima u vidu kometnara na ovom forumu....izrecena sankcija stupa na snagu ODMAH.....
:zavera:
Napokon neko ko brine o mom zdravlju. :bye:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Ulix
Originally posted by Lemur
Muzika je toliko glasna da ne mogu da cujem ni sopstvene misli. Aman, ljudi, hocete li shvatiti: to je KAFIC, tamo ljudi ne dolaze da bi se gledali, vec da bi i prozborili koju... a to nije moguce dok ono tandrce iznad nasih glava.
:protest: :protest: :protest: :protest:
DA! I jos su pauze izmedju pesama po 2,3 sekunde sto u trenucima glasnog iskazivanja misli moze nekada biti neprijatno.
By love_hunter
Originally posted by Draco
Ja sam bila u cetvrtak sa nekim krdom ljudi pa je delovalo bas malo, plus su mi stolovi nekako cudne visine + labilni :lol:

Enivej, smestili smo se, shvatili da se bas i nismo najsrecnije smestili i zapalili na drugo mesto u roku od 3 minuta.

I dalje nemam utiske, moracu jednom da overim place bez krda.. :indijanac:

E uze mi re? iz usta :) .

Stolovi ne da su labilni, nego samo što se ne sruše ako na njima stavite nešto više od dve ?aše i jedne piksle. Zamalo da se ispoliva po krilu jedan slatkiš, jer je ?aša po?ela da "igra" sa stolom. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
oce li neko skinuti ovu temu... mislim da me je "smiley" ozrachio :offtopic:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Bio sam i to je bio moj prvi kontakt sa gay mestom, pomalo sam izvrishtao u sebi jer mi je bilo izuzetno neprijatno - ja i josh osam pedera oko mene uuuuh :)

dodushe na konobaricu sam odlepio, cak sta vishe zamalo da instantly postanem str8

ja ozbiljan, pa vi vidite :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!