Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by devokICAA?
e pa jes, vala, ondak sedesmo jedna preko puta druge:trep:
Originally posted by the1whowished
Bila sam. Ali ja sam imala fenomenalnu sagovornicu, i jos jednu (isto tako) super sagovornicu koja se periodicno prikljucivala...
Prostor jeste mali... sto sam opusteno 5 puta mogla da prevrnem...muzika je preglasna i nije u mom fazonu...prazno je... Ali to je gej kafic. A ja ovde nemam gej kafic.
Konkluzija- dovoljno dobro.
Originally posted by Dzelajza RouzOdakle ti pravo da nekog nazivas TETKICA, u ovom slucaju sam se nasao uvredjen kao vodja Cecinih GAY FANOVA... pa nasta to lici, nazivati nekog tetkicom ili ne daj Boze neku devojku nazvati CIKOM ili BATOM....
Svratila sam ove veceri. Za razliku od prvog puta, bilo je skoro sablasno prazno. No, kontam da je to zato sto su tetkicice otisle na Cecin koncert.![]()
Originally posted by LemurMuzika je toliko glasna da ne mogu da cujem ni sopstvene misli. Aman, ljudi, hocete li shvatiti: to je KAFIC, tamo ljudi ne dolaze da bi se gledali, vec da bi i prozborili koju... a to nije moguce dok ono tandrce iznad nasih glava.
Ja stvarno ne razumem! Muzika je jos uvek nevidjeno glasna!![]()
Originally posted by *STATUS*Napokon neko ko brine o mom zdravlju.
javno obavljujem da se korisniku "Dzelajza Rouz" zbranjuje dolazak u SMILEY 6 meseci, u FLOYD 4 meseca i zahtevam hitno izvinejnje svim GAY Cecinim fanovima u vidu kometnara na ovom forumu....izrecena sankcija stupa na snagu ODMAH.....
![]()
Originally posted by UlixDA! I jos su pauze izmedju pesama po 2,3 sekunde sto u trenucima glasnog iskazivanja misli moze nekada biti neprijatno.Originally posted by LemurMuzika je toliko glasna da ne mogu da cujem ni sopstvene misli. Aman, ljudi, hocete li shvatiti: to je KAFIC, tamo ljudi ne dolaze da bi se gledali, vec da bi i prozborili koju... a to nije moguce dok ono tandrce iznad nasih glava.
Ja stvarno ne razumem! Muzika je jos uvek nevidjeno glasna!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Draco
Ja sam bila u cetvrtak sa nekim krdom ljudi pa je delovalo bas malo, plus su mi stolovi nekako cudne visine + labilni![]()
Enivej, smestili smo se, shvatili da se bas i nismo najsrecnije smestili i zapalili na drugo mesto u roku od 3 minuta.
I dalje nemam utiske, moracu jednom da overim place bez krda..![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!