Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ja zelim vezu sa Hrvaticom, mada su te (veze, ne Hrvatice) poprilicno kilave za konzumaciju.
Korisnikov avatar
By Dracova
Originally posted by SUNNY GIRL
na neke postove zaista nemam komentar. uostalom to nije srpska nova godina, nego pravoslavna, ali upravo u tome jeste stvar. toliko od evropskoj integraciji srbije.

informacija za neke koji ovo shvataju licno: ne zove vas NIKA na novu godinu, nego loud & queer. a tu ste svi dobrodosli, cak iako vam se plati.
Well, well, well.. Look who's here.. Little miss "know it all"..

Ja se zaista izvinjavam sto sam napisala "srpska nova godina" a ne pravoslana ali ako je to toliki problem ja cu rado izmeniti svoj post i napisati sledece:"zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?"

A niko i nije shvatio ovo licno i nije ni pomislio da ga Nika zove na novu godinu, ali to apsolutno nije bitno. Sve jedno je ko zove ipak stojim iza toga da ni ja ni zena mi ne bismo otisle u Zagreb.. izvinjavam se.. U zemlju katolicke veroispovesti za srpsku.. opet se izvinjavam.. Pravoslavnu novu godinu..

Moze tako?
Korisnikov avatar
By Skituljko
Mhmmm Hrvatice!! :mljac: Zurezanjee! :dance:

PU! 'BEM TI ISPITE!!
Korisnikov avatar
By EYA
ideja je bila fenomenalna, stvarno fenomenalna.
i nije se islo na trg bana jelacica da se slavi uz bacanje petardi vec u gay klub gde su ljudi pre svega ljudi, pa tek onda pederi i lezbe,a onda mozda hrvati il srbi... zamislite da jedan vikend dodje pun autobus drugara iz hrvatske, ja bi ih prva sa uzivanjem docekala u nekom nasem klubu, ako nista drugo a ono bar bi imali svezeg mesa :grouphug:

ja sam bila za, i uplatila sam... al ste tolike seronje i lenjivci da nismo uspeli skupiti dovoljno ljudi... potpuno sam razocarana 1/2srpskom1/2 gay populacijom.
By жњ
i... kako je bilo u domovini?

da cujemo utiske? :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa skontala sam da nisu ni otisli. :D Zbog nas seratora i ne znam sta jos... nisu skupili dovoljan broj ljudi. :rool:
Korisnikov avatar
By EYA
tacno tako. za mene je serator svako ko je hteo dobar provod za srpsku novu godinu , a nije sebi priustio ovakav samo zbog svojih predrasuda ili smorene lenjosti.

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kittrie
e stvarno... na forumu ako prodje nano-sekunda bez prepucavanja, nastupice smak sveta...
:smeh: :smeh: :lol:

ziva istina!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by M M and I
Pa ja ti predlazem da, kako bi ustedeo na vremenu i energiji, ides ili TGV-om, TAV-om, X-2000-om ili kako bi se to kod vas reklo nagibnim vlakom. :pivce:
Rado kokica, al ne vozi vlak od mene do Globala :no:
Korisnikov avatar
By Stripi
A bilo je genijalno :yes:
I nek vam bude krivo što niste došli :P
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by EYA
tacno tako. za mene je serator svako ko je hteo dobar provod za srpsku novu godinu , a nije sebi priustio ovakav samo zbog svojih predrasuda ili smorene lenjosti.

:egzorcist:
:up:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pochenm da pishem i obrishem i tako vishe puta....ne mogu da verujem kakve komentare sam upravo prochitala :(
Lakshe je nekima izgleda da mrze nego da vole.
Jedva chekam prolece i lepshe toplije dane, pa da se opet neshto organizuje tada cu sigurno ici.
By Bombina
sve znam ,jebate politiku..ja stvarno cujem neko svadjaju i traze novu zurku,zurka je pripada nama nego drugo
nemogu da nikog osudim
Korisnikov avatar
By tramp
zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?
znaci ovi sto su slavili sinoc u mom komsiluku su trebali da idu za Beograd? ili oni sto su pre par dana slavili Bajram su trebali da idu za neku vecinsko muslimansku zemlju?

stvarno zasto bi neko nesto slavio ako nije u drzavi gde vecina slavi taj praznik???

:lood:
By Bombina
ma jeste ..ma ko slavi ...hrvatska je katolicka zemlja nego...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by tramp
znaci ovi sto su slavili sinoc u mom komsiluku su trebali da idu za Beograd? ili oni sto su pre par dana slavili Bajram su trebali da idu za neku vecinsko muslimansku zemlju?

stvarno zasto bi neko nesto slavio ako nije u drzavi gde vecina slavi taj praznik???

naravno da ne, ali nekako nije primereno.. Kao kad bih otisla u Irak da slavim 4th of July...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by colorado

@LQ: Da li ste svesni da vam vise od pola lezbejki nece dolaziti na zurke ako ne budete pustali Shmicku? Gomila lezbejki koja zeli da ide na zurku po prvi put trazi upravo od nje da je vodi. Razmislite.
Joooooj da, bash: Svi mi ne bi videli ni jednu zurku, da nije bilo nje. :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Monstrum

Ja se zaista izvinjavam sto sam napisala "srpska nova godina" a ne pravoslana ali ako je to toliki problem ja cu rado izmeniti svoj post i napisati sledece:"zasto bi iko slavio pravoslavnu novu godinu u KATOLICKOJ zemlji?"
Jbt, meni niko nije rekao da su posle rata podelili zemlje na katolicku, srpsku, muslimansku itd. Eto, sad znam da je Hrvatska cisto katolicka zemlja.

:mobilni: Cek da javim tetki, da seli za Beograd...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Val
Originally posted by colorado

@LQ: Da li ste svesni da vam vise od pola lezbejki ...
Joooooj da, bash: Svi mi ne bi videli ni jednu zurku, da nije bilo nje. :smeh: :smeh: :smeh:
Pa ti si možda u onoj drugoj polovici? Manjoj polovici, doduše :yes:
Korisnikov avatar
By Shmi
Stripi ajde da bar jeste,ali nije... :dj:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah well, niko nije savršen, zar ne? :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Stripi
Ah well, niko nije savršen, zar ne? :D
Uh tu si brutalno u pravu. ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
Jebote...brutalno u pravu :D
Stvarno dobar izraz :B
By Vikkor
Ajd se malo probudite i shvatite u kakvom okruzenju zivite. Ovde se neradi o tome da je neko nacionalista, nego treba biti realan. U Zagrebu (sta god ko pricao) srbi generalno jos nisu dobrodosli (letos sam sam imao neprijatnosti), a jos ideja da se slavi Srpska Nova Godina, i jos autobus pun gay ljudi - E hej gde vi zivite.

Razmislite samo kako bi ovde razni Obrazi reagovali da dodje grupa Hrvata da u sred Beograda slavi Dan Domovinske zahvalnosti ili tako nesto slicno. A jos da je ekipa gay!

A treba imati u vidu da je u Hrvatskoj nacionalizam mnogo izrazeniji, i da je sredina mnogo vise ostrascena nego u Srbiji.

Pa sad nemojte kukati sto su ljudi razmislili svojom glavom.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Draco
Originally posted by tramp

naravno da ne, ali nekako nije primereno.. Kao kad bih otisla u Irak da slavim 4th of July...
pa nije bas isto ... prvo 13ti januar u Srbiji nije isto sto i Dan Nezavisnosti u USA a i situacija nije bas ista - USA snage su trenutno u Iraku u funkciji okupatora, rat na Balkanu se zavrsio pre 10 godina - koliko god taj rat jos traje u necijim glavama, drugo - da li je ta zurka uopste bila "proslava SNG" ili je to bila zurka koja se drzala na taj dan? konacno postoje ljudi u Hrvatskoj koji bi mozda slavili taj dan - iz raznih razloga i ne vidim zasto ne bi slavili ono sto zele - pogotovo sto taj dan nema neko uvredljivo znacenje za ostatak sveta
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Vikkor
U Zagrebu (sta god ko pricao) srbi generalno jos nisu dobrodosli (letos sam sam imao neprijatnosti), a jos ideja da se slavi Srpska Nova Godina, i jos autobus pun gay ljudi - E hej gde vi zivite.
Ajde sad ti meni objasni kako bi neko mogao znati da su u tom glupom autobusu gay ljudi koji su krenuli na proslavu SNG? Na koji na?in se to može saznati?
Niš Express, koji ina?e redovito prometuje na relaciji Bg-ZG svaki dan (a znamo kako su Niš expressovi busevi uo?ljivi) bi za tu priliku bio prefarban u dugine boje i još bi pisalo velikim slovima KRENULI SMO NA PROSLAVU SRPSKE NOVE GODINE U GLOBAL!!!.
Mislim, stvarno nije logi?no.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by EYA
ja sam bila za, i uplatila sam... al ste tolike seronje i lenjivci da nismo uspeli skupiti dovoljno ljudi... potpuno sam razocarana 1/2srpskom1/2 gay populacijom.

E sad, da li je fer reci tako nesto samo zato sto je nekome propala idila o provodu? :)

Neko mozda nije hteo da putuje uopste tada pa i u susedni grad a ne drzavu?
Mozda je nekoga strah?
Mozda se nekome chini neprikladno [iz ovih ili onih razloga]?

Mozda neko jednostavno nema osecaj za avanturu kao neko drugi ili ga nema uopste?

Mozda cela ''srpska gay populacija'' misli da ce ih neko u Zagrebu priklati chim chuje ekavicu?

Mozda, ali samo mozda, neko ne slavi ni srpsku, ni pravoslavnu ni kinesku ni indijansku, * novu godinu?

I mozda, ali eventualno mozda, svako ima pravo na izbor [nezavisno od kriterijuma] a da ne bude nazvan seronjom i lenjivcem?

Mislim, ko je hteo da ode -> sedne u vlak i zapichi za ZG.

@ svi koji se zgrazavaju nad slavljenjem pravoslavne [?! jel ona druga koju slavi ceo [ne]katolicki svet katolicka?]

Valjda je poenta u provodu a ne u laznom moralisanju.
Ako cete da je slavite pravoslavno odsedite to veche u crkvi a ne da se napijate i orgijate. Sve van toga je licemerno, bilo Hrvatska bilo shta drugo.
---

:roll: :roll: :pljuje: :pljuje:
Korisnikov avatar
By EYA
sve to sto si naveo stoji i nemam zamerki.
ali, fora je u tome sto je bilo dovoljno zainteresovanih koji su se prijavili na spisak... sto znaci da su kod tih istih otpali svi gore navedeni razlozi, ali je na kraju ipak prevladala lenjost koju su dodatno nahranili svi oni koji su trabunjali o problemima putovanja u zagreb sto nema veze ni sa cim drugim vec jeftinim srpskim predrasudama.
i cak i da nije bilo dovoljno ljudi za jedan autobus koji bi se otisnuo u jednu takvu svojevrsnu avanturu, ja opet bas zbog toga, osecam veliku dozu razocarenja i pomalo gadjenja sto smo takvi, sto bi sve hteli na tanjiru servirano, pa cak i provod da vam u krevet dovedu, naravno da vam obezbede sex i ujutru svu posteljinu operu i ištirkaju... e to bi vama bili dobri organizatori zurki !

a sve one ovde kojima je toliko stalo do slavljenja 1/2srpske1/2nove godine na 1/2srpski1/2nacin pustam nek idu u miru bozijem da nastave bacati petarde pred svojim crkvama.

:mag:

i da se razumemo, ja u zagreb mogu kad god pozelim, do srpske ng mi i nije nesto stalo, al je bilo divno pomisliti da ovde postoji bar 40 ok ljudi koji su uvek spremni na zajednicki provod i koji imaju osmeh na licu kojim ce rado uzvratiti svim onim koji samo gundjaju i pljuju sve dok istovremeno sami umiru od dosade.
na zalost, ima nas nesto manje od 40. i to je sve :D
By Tea
Originally posted by EYA
sve to sto si naveo stoji i nemam zamerki.
ali, fora je u tome sto je bilo dovoljno zainteresovanih koji su se prijavili na spisak... sto znaci da su kod tih istih otpali svi gore navedeni razlozi, ali je na kraju ipak prevladala lenjost koju su dodatno nahranili svi oni koji su trabunjali o problemima putovanja u zagreb sto nema veze ni sa cim drugim vec jeftinim srpskim predrasudama.
i cak i da nije bilo dovoljno ljudi za jedan autobus koji bi se otisnuo u jednu takvu svojevrsnu avanturu, ja opet bas zbog toga, osecam veliku dozu razocarenja i pomalo gadjenja sto smo takvi, sto bi sve hteli na tanjiru servirano, pa cak i provod da vam u krevet dovedu, naravno da vam obezbede sex i ujutru svu posteljinu operu i i?tirkaju... e to bi vama bili dobri organizatori zurki !
a sve one ovde kojima je toliko stalo do slavljenja 1/2srpske1/2nove godine na 1/2srpski1/2nacin pustam nek idu u miru bozijem da nastave bacati petarde pred svojim crkvama.

:mag:

i da se razumemo, ja u zagreb mogu kad god pozelim, do srpske ng mi i nije nesto stalo, al je bilo divno pomisliti da ovde postoji bar 40 ok ljudi koji su uvek spremni na zajednicki provod i koji imaju osmeh na licu kojim ce rado uzvratiti svim onim koji samo gundjaju i pljuju sve dok istovremeno sami umiru od dosade.
Nista ne treba dodati!!! :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!