Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by bombica
kakv ti imas predosecaj xgirl i ti dracoo
ja kontam da treba ici. Ipak organizuje L&Q, a vi znamo kakve su njihove zurke. Mada, istina, moze vreme malko da ujebe feeling, ali jbg, u can't have it all..

Btw, zeno, Jelena ti nece doci a to znaci da ces biti prepustena na milost i nemilost shapi moje devojke :njanjanja:
Korisnikov avatar
By EYA
qq

:gotika:

nista me ne mouze ujebati, heytklerko :P

btw, ovo ce biti touliko jaka zurka da kontam kako ce sveprisutna jelena ipak i sama licno udostojiti sve prisutne svojom prisutnoscu :D
By Bombina
khm khm cujem vreme i kazu opet kisa i popodne sunce
i uvece ce biti malo hladno
i da ne propustimo onu zurku
By Bombina
Originally posted by xgirlx_bg
:yay: dooolaaaaziiiiim :yay:
i ja
dogovor
obuci cemo tanak duks i dok ne bude hladnije
Korisnikov avatar
By zboO
....prostor skrooz simpatichan, muzika Ok, masa sasvim NICE...ne u velikom broju ( sto meni odgovara)...konobari HIT vecheri...nisu znali sta ih je snashlo :lol: :lol: :lol: neka, zdravo je to....hehehe....i takooo.....

...ja cekala da dodje Dr M. a od njega ni traga ni glasa, i tako ja diskove vratila kuci..... :smrrc: :D
By Shoplifter
Originally posted by zbunjena
....prostor skrooz simpatichan, muzika Ok, masa sasvim NICE...ne u velikom broju ( sto meni odgovara)...konobari HIT vecheri...nisu znali sta ih je snashlo :lol: :lol: :lol: neka, zdravo je to....hehehe....i takooo.....

...ja cekala da dodje Dr M. a od njega ni traga ni glasa, i tako ja diskove vratila kuci..... :smrrc: :D
nad'o sam se da cu biti prvi da podnesem raport, ali eto, ova korisnica! kao pravi se neshto zbunjena, kad ono... :kiss: khm, nego... da muzzika je bila valjda ok, samo ta masa, bash je mogla da bude masovnija i ludja... i tako, gundj, gundj...
Korisnikov avatar
By unic0rn

Prvi utisak kad sam ushao - raja skoro pa nikakva, ali jebeno medeni konobari :love: :blush:

:D

Muzika, sta znam, naravno ne po mom ukusu, drugi deo je bio bolji kad je prestalo ono kako-se-zvashe :)

Bilo je chak i kupacha koji su nastojali da okupaju i sve oko sebe :D

hmmmm, Sutekh bash dramish, meni koji sam sedeo i pricao celo vece bilo sasvim ok ti si jos i igrao, jelte :) )

Moglo je da dodje vishe ljudi i verujem da bi doshlo da nije radni dan + kishni dan :)

mada opet sam primetio akutno 'svako za sebe stanje' iliti niko ni sa kim nista u-know-what, dok su se str8 parovi zvalavili samo tako :D

Dobro de, bilo je par muskih i zenskih parova da nam poprave prosek :D
Korisnikov avatar
By Dr. M

Veliko IZVINI tebi i Super Mariu za moje nepojavljivanje...Diskovi su spremni i tebi i njemu i potrudicu se da ih, cim pre, i dobijete...

Ja sam skroz bio u fazonu da dodjem,ali nagle promene raspolozenja su cudna stvar...Sustigle su me neke emocije,savladali demoni proslosti...a, takvom mi se nije islo medju svet...

A, i koliko vidim po komentarima onih koji su bili, rekao bih da nista nisam propustio....
Korisnikov avatar
By EYA
propustio si bweeeeeeeeeeee!
jer da si ti dosao :lukavi: bar jos 50 ljudi bi naglo digli raspolozenje !

zurka ok, masa je mougla da bude raspolozenija, ali mi je odgovoralo prostora za disanje i igranje :sojalica: muzika super :tehno: falila mi je memla :jumphug: i jos jedna osoba (koja je bila prisutna, al kao i da nije za mene)
plus od nekih 2 h su mi sve ladje potonule na min pola sata i tako... dodjoh sebi, al samo skontah da mi nije vise do zurki vec do ljumbavi i .... zbunjena izvadila situaciju :up: :smeh: after lood, kao i obicno... puno loode spike i zeze... i tako evo me konacno kuci :love:

viva la batajnica :zastava:
Korisnikov avatar
By Sutekh
hmmmm, Sutekh bash dramish, meni koji sam sedeo i pricao celo vece bilo sasvim ok ti si jos i igrao, jelte
Pa, to shto sam ja igrao celo veche, ne znachi i da sam se dobro prouveo.

Mene nisu ozrachili ljudi kojima sam bio okruzhen, vecj me je ozrachila atmosfera i masa generalno. Nemam pojma, neshto mi je falilo u chitavoj atmosferi..

Valjda sam ochekivao da cje biti mnogo bolje?

Uostalom, kad si ti vecj toliko zabrinut, mogao si da se ponudish da me oraspolozhish jednim lap dance-om, jel znash, Unicorne
:eureka:
Korisnikov avatar
By EYA
lap dance je autorizovano pravo nashe familijarne drolje koja je svojim nedolaskom sjebala celokupnu atmosferu... i tako... :smeh: zamislila :pilence: kako lapdancuje tebi u krilu :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:smeh:

Da, kapiram da je meni bilo ok jer se nisam dugo video s ljudima i tako to :)
Korisnikov avatar
By EYA
:kumilence: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Shoplifter
nad'o sam se da cu biti prvi da podnesem raport, ali eto, ova korisnica! kao pravi se neshto zbunjena, kad ono...
jooooj sorry, evo necu vishe nikada majke mi :) ja sam htela da spavam, ali sam se nazdrala ko PIG, pa sam bila zedna, pa mi se jelo nesto slatko,i onda posle pola milke, i 4 "after eight" chokoladice opet sam bila zedna...i to je potrajalo, i ja ondaK sela za komp.... :shrug:

@ EYA :smeh: :lol:

@ Dr. M. videcemo se i bez zurke... :)

:flasher: :flasher: :flasher: :flasher:
Korisnikov avatar
By *deni*
Divno sam se proveo sa Goraanom i EYOM ! To je bila prava zurka utroje !!! :yes: :kiss:

Zvanicna zurka je ostala u senci sledecih dogadjaja:

1. Nova frizura i primetno stesaniji stas Dusana Maljkovica ( kanda se na Stoju ugledao :lol: )
2. Visoka kragna i vise nego raspusno ponasanje Ra -a ( koji je bio toliko nepristojan, da su ga cak i tupavi kelneri morali opominjati)
3. Pokusaj ispaljivanja nekakve svetlosne rakete sa splava u reziji bone i victorie
4. Pantljika koja se provokativno i izazivacki klatila medju nogama Vladimirke T
5.Kelner, koji ne zna da broji, pa vraca musterijama vise nego sto je trebalo da vrati... :lol:
6.Sutekh-ovo ocijukanje sa jednim onizim oldtajmerom :smug:
7. Unic0rnov pokusaj da dodeli opomene organizatorima party-a :lol:

Do sledece godine i novih kupanja u plitkom bazenu - dovidjenja !
:tehno:
Korisnikov avatar
By zboO
.....
2. Visoka kragna i vise nego raspusno ponasanje Ra -a ( koji je bio toliko nepristojan, da su ga cak i tupavi kelneri morali opominjati)
3. Pokusaj ispaljivanja nekakve svetlosne rakete sa splava u reziji bone i victorie
hahaha.....Ra slatkish mali...sa sve belom koshuljicom ispod dzempera....btw, taj kelner je poslat ranije kuci...thanx to Boris...i njegovoj intervenciji....

Vic i Bona....eh pokushale, ali je ne zapalishe....bedak.....
By Gost
Originally posted by deni

1. Nova frizura i primetno stesaniji stas Dusana Maljkovica ( kanda se na Stoju ugledao :lol: )
Zahvaljujem.

Na Stoju se ugledam, naravno, kao i na mnoge druge estradne dive. U?im od najboljih.

Možda se za slede?i parti ofarbam u pink flamingo. Ipak je Zoka zakon -- nekoliko decenija na estradi nije šala, ve? uspeh vredan respekta.

Još ako se naðe dobar povod u vid nekog ÐOKICE, bi?e divota jedna!

"Zbog tebe sam Ðokice namazala okice
Zbog tebe sam Ðokice nabacila šljokice
Namestila modernu frizuru
da ti budem najlepša na žuru!

Ðoko, Ðoko moje oko
Ðole Ðole moj idole" :maljkovic: :maljkovic: :maljkovic:
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
prostor i muzika bili super:dancingfever:

mada lepo je neko rekao energija... :whatever:

slede?i put
više :sweet: žena, više :sweet: žena

p.s. ogledala u WC-u su vrrrrrrrrrh! :drama:
Korisnikov avatar
By bona
prostor je skroz super + da je bilo bolje vrijeme gdje bi nam kraj bio (speaking of kraj, lokalni komarci & ribice prijavili glasnu muziku... :lood: )

konobari su krsh totalni, ljig - na gay zurci muvaju djevojke (i to zauzete :lol: )

cijene pica su katastrofa - votka (makar su tvrdili da je to :barf: ) + cocacola = 340din?!?!? pri cemu nema cjenovnika, racuna tj.cijene variraju od sankera do konobara i to.
mada, ak se zalis dobijes free drink koji pijes :mama:

kad se ovo izuzme, plus nedostatak mase, bilo je cool :hyper:

bilo bi fino da se ponovi na istom mjestu uz ljepse vrijeme.

a to za svjetlosnu raketu - nemam pojma o cemu pricas. :trampolina: (ebi ga, ovlazila malo... c c c :alikako: )
Korisnikov avatar
By tinkerbell
prostor - OK
muzika - OK (skoro da i ne moze bolje :D )
ljudi - sasvim ok i cifra takodje
kelneri - :lol: .. dva puta me spustali sa 'ograde' :lol:
wc - :smeh: ogleeedaaalaaaa :smeh:

Inace, tek kad je muzika i raspolozenje postajalo sve bolje i bolje...oni ugasili spoljasnje zvuznike
:( .. i kasnije nas isterali... :(
Korisnikov avatar
By EYA
jouj da, wc je vrh za kexacinu, em ima prostora , em ogledala :ogledalce:
Korisnikov avatar
By HARP
Jeste bila kiša i hladno,ali to neke nije spre?ilo da sko?e u bazen.Da WC je cool,baš zbog ogledala...
Upoznao nove face i tako...
Korisnikov avatar
By unic0rn
hm, zbunjena, jel se mi znamo? :ves: imam utisak da nikako da se upoznamo, lol :D

shto se tiche wca, bas sam rekao, na mnoge stvari sam cekao u zivotu, ali red ispred wca od 10 ljudi, devojka se presvlaci ISPRED wca, e to vec nisam video :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by deni
6.Sutekh-ovo ocijukanje sa jednim onizim oldtajmerom :smug:
Ochijukanje je proteklo ovako :seronjo:

Inache, komentar na komentar je :smeh: :lol:

Nisi normalan :angel:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
probudi se ja :trep:

Meni bilo super, nije kita padala, nije duvao vetar, lepo drušvanjce, ... i tako ... sve u svemu lepo :party:

Što se ti?e splava... WCi su super (ajd pogodite koji je muški, a koji ženski :lukavi: ), pivo je bilo preskupo, još se mi žalili na Can za cene :drama: , i veliki minus je što se muzika utišala jako oko 2:30, a cela zurka završila oko 3:30 :(
...ali dobro, bila je ok ekipa pa smo se snašli :grupnjak:

Viva la Batajnica and allways naša Nova Pazova :arapin:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by unic0rn
hm, zbunjena, jel se mi znamo? :ves: imam utisak da nikako da se upoznamo, lol :D
hmmm...upoznali smo se jednom davnooo u lotosu, imao si duzu kosicu i kariranu koshulju (a mozda i nisi, pa se ja samo tripujem,looool)....sinoc te nisam videla......sorry, ali pogled mi nije silazio sa 'edne "brand new" persone ;) tako da nisam bash primetila ko je sve bio pored, oko...i iza mene..... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!