Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
vazno da cemo biti uz vodu :radosnice:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Egmont
Shoder :)
uf uf :durenje:
Korisnikov avatar
By unintended
...ovaj put i 018 na zurci, ipak! Pa da :trampolina: :trampolina: :trampolina: svi zajedno!!! :smilegrin:

...a kasnije i :kupanje: :kupanje: :kupanje: ako bude :sunce: !!! :smilegrin:

Pozdrav

p.s. Endymion, thanxxx for inspiration! Waiting for yours *i told you so* dance tomorrow!!! :ua:
By Endymion
Originally posted by unintended
p.s. Endymion, thanxxx for inspiration! Waiting for yours *i told you so* dance tomorrow!!! :ua:
I knew it! StraSHno ;)

Trance-and-dance,
e.
Korisnikov avatar
By unintended
Sreco moja, ja to radim samo zbog tvoje *I told you so* koreografije! :trampolina: :trampolina: :trampolina: :kakodane:

Nedostajala mi je! ...i krajnje je vreme da se vracam nazad, zato DANCE!!! :opacupa: ...ali ne i trance, dont mention that!!! :spank:

p.s. Cekam tvoj odgovor danas i zelim da cujem *DA*, inace :boxer:
By Endymion
Cekas da cujes "I do"?! :venchanje: Pa dobro bre, koliko puta sam ti vec rekao da necu da se udam za tebe :piggy:

All jokes aside, posle ovakve javne pretnje, bolje bi mi bilo da kazem, jer ne bih da osetim "Wraith of Unintended" na svojoj kozi (ovo je koZHi!) :angel:

Trance-and-dance,
e.
Korisnikov avatar
By unintended
Originally posted by Endymion
Cekas da cujes "I do"?! :venchanje: Pa dobro bre, koliko puta sam ti vec rekao da necu da se udam za tebe :piggy:

All jokes aside, posle ovakve javne pretnje, bolje bi mi bilo da kazem, jer ne bih da osetim "Wraith of Unintended" na svojoj kozi (ovo je koZHi!) :angel:

Trance-and-dance,
e.

Dobro... bas si zlatan, kao i uvek! :andjelak:
Shvaticu ovu tvoju repliku kao pozitivan odgovor, znaci idemo na :peca: ?! ?! ?! :lol: :lol: :lol:

All jokes aside... cucemo se vec oko daljih planova a ja sada odlazim odavde, bolje je tako. :putnik:

...a tebe samo cekam za predavanje o ovome i naravno... *i told you so*, *i told you so*, *i told you so*... :ua:
By Xtreme
Uraaaaaaaa za zurku!!!

A za zboony-ja....ma sredicu ti ja kod DJ-a jedan R'N'B session, ne brini :opacupa: ...ali ces onda morati da se kupas sama na after-u, jer ce svi da pobegnu sa zurke!!!! :nazalost: :nazalost: :nazalost:
By Goldentouch
Gotiva!
Nadam se da na National geographicu, Animal Planetu i Discoveryju neche biti konkurentskih emisija.
:zen: :zen: :zen:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Xtreme

A za zboony-ja....ma sredicu ti ja kod DJ-a jedan R'N'B session, ne brini :opacupa: ...ali ces onda morati da se kupas sama na after-u, jer ce svi da pobegnu sa zurke!!!! :nazalost: :nazalost: :nazalost:
ah....chjeeeeehhhh.....dj nema ukusa....dokazano :D tako da na to ne rachunam... :saint2: a sigurna sam da ne bih ostala sama....posto znam ljude koji to slushaju, i IMA NAS...."we are watching you" !! :unic0rn:

r'n'b rules!!! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
zvanicno obavestenje :

posto je miss kittrie ponudjena dovoljna kolicina novca za svoje prisustvo, udostojice miss ZOE, i opstenarodne mase svojim prisustvom.

ako prezivi do tad !
:grin:

p.s. nemojte sad da navalite ko muve na govna, necu da me savatavaju sa svih strana zato sto 'ne mogu da pomere ruke jer nema mesta' !!

hohohohohohoho
By Xtreme
Originally posted by Kittrie
zvanicno obavestenje :

posto je miss kittrie ponudjena dovoljna kolicina novca za svoje prisustvo, udostojice miss ZOE, i opstenarodne mase svojim prisustvom.

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Korisnikov avatar
By hightown
...cek,cek...
...dolazi Kitri????
...znaci bice beli dens?!
....vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,jebote.....
....nego,nemoj da mi prozivate di dzeja da ne bih ja pocela da bijem okolo....JEL JASNO?!
...a ti zbuni,ako imas nekih zelja(mislim muzickih) mogla bi to i da zaradis....da otpleses ispred di dzej kabine onaj jedan sexy ples kako samo ti znas,onako uz tijelo...ma znas na sta mislim.... :)
....p.s. za xtreme-ja cu posmatrati sa bezbjedne udaljenosti kako dobijas batine....cccc,strasno....
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by hightown
...a ti zbuni,ako imas nekih zelja(mislim muzickih) mogla bi to i da zaradis....da otpleses ispred di dzej kabine onaj jedan sexy ples kako samo ti znas,onako uz tijelo...ma znas na sta mislim.... :)
nemam nikakave zelje(pa tako ni muzichke,posto njih sama sebi ispunjavam!!).....a za plesom nema potrebe....!! :wink:

:smajli_koji_farba_kosu: :lol:

R'n'B rules!! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
zvanicno obavestenje:

taxisti su najavili blokade svih mostova na ulazu u bg. to translate: nece se moci uci, a ni izaci iz bg neko vreme ako taxisti spovedu svoj pakleni plan!

tak' da, mozda sam obradovala ljude i sebe, a da ne mogu live up to their expectations! pih...
:nerd:
Korisnikov avatar
By Kittrie
za hightown 007:
sreco, nije belly dance, nego lap dance !
:nope:
By Gost
zvanicno obavestenje :

ako prezivi do tad !
:grin:

p.s. nemojte sad da navalite ko muve na govna, necu da me savatavaju sa svih strana zato sto 'ne mogu da pomere ruke jer nema mesta' !!

hohohohohohoho
Kuuuurvooooo!!!! Kakva sad miss zoe, ti si još u braku, sunce li ti nemoralno! :pop:

Vidim li te u ne?ijem krilu, znaš kad ?eš da dobiješ ugovorene :kupanje: aktivnosti... Nikad, a možda ni tad!
:bic:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
zvanicno obavestenje:

taxisti su najavili blokade svih mostova na ulazu u bg. to translate: nece se moci uci, a ni izaci iz bg neko vreme ako taxisti spovedu svoj pakleni plan!

tak' da, mozda sam obradovala ljude i sebe, a da ne mogu live up to their expectations! pih...
:nerd:
eeeee mi sa severa idemo .. ?u ?u ?u .. vozom :P
Korisnikov avatar
By HARP
Divna ?e to biti žurka nadam se,a lepo je i videti nekog divnog momka :)
Korisnikov avatar
By EYA
voz ne ide preko mosta, jel? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by EYA
voz ne ide preko mosta, jel? :puzzle:
pa ide :P
..ali preko železni?kog :P :P
Korisnikov avatar
By EYA
ma... ja mogu i da letim :avion:
Korisnikov avatar
By EYA
I believe I can fly :fige:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
ma idemo Dunavom :camac: , a Kit Savom pa se nadjemo kod nekog splava u Bgd-u :party: ..vesla?emo u smenama ;)
Korisnikov avatar
By EYA
I believe I can swim :fige:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Me ne?emo plivati, na?emo ?amac neki :camac:

..btw. ja znam da plutam :blenta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!