Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by unintendedCekas da cujes "I do"?! Pa dobro bre, koliko puta sam ti vec rekao da necu da se udam za tebe
p.s. Cekam tvoj odgovor danas i zelim da cujem *DA*, inace
Originally posted by EndymionOriginally posted by unintendedCekas da cujes "I do"?! Pa dobro bre, koliko puta sam ti vec rekao da necu da se udam za tebe
p.s. Cekam tvoj odgovor danas i zelim da cujem *DA*, inace
All jokes aside, posle ovakve javne pretnje, bolje bi mi bilo da kazem, jer ne bih da osetim "Wraith of Unintended" na svojoj kozi (ovo je koZHi!)
Trance-and-dance,
e.
Originally posted by Xtremeah....chjeeeeehhhh.....dj nema ukusa....dokazano tako da na to ne rachunam... a sigurna sam da ne bih ostala sama....posto znam ljude koji to slushaju, i IMA NAS...."we are watching you" !!
A za zboony-ja....ma sredicu ti ja kod DJ-a jedan R'N'B session, ne brini ...ali ces onda morati da se kupas sama na after-u, jer ce svi da pobegnu sa zurke!!!!
Originally posted by hightownnemam nikakave zelje(pa tako ni muzichke,posto njih sama sebi ispunjavam!!).....a za plesom nema potrebe....!!
...a ti zbuni,ako imas nekih zelja(mislim muzickih) mogla bi to i da zaradis....da otpleses ispred di dzej kabine onaj jedan sexy ples kako samo ti znas,onako uz tijelo...ma znas na sta mislim....
Originally posted by KittrieKuuuurvooooo!!!! Kakva sad miss zoe, ti si još u braku, sunce li ti nemoralno!
zvanicno obavestenje :
posto je miss kittrie ponudjena dovoljna kolicina novca za svoje prisustvo, udostojice miss ZOE, i opstenarodne mase svojim prisustvom.
ako prezivi do tad !
p.s. nemojte sad da navalite ko muve na govna, necu da me savatavaju sa svih strana zato sto 'ne mogu da pomere ruke jer nema mesta' !!
hohohohohohoho
Originally posted by Kittrieeeeee mi sa severa idemo .. ?u ?u ?u .. vozom
zvanicno obavestenje:
taxisti su najavili blokade svih mostova na ulazu u bg. to translate: nece se moci uci, a ni izaci iz bg neko vreme ako taxisti spovedu svoj pakleni plan!
tak' da, mozda sam obradovala ljude i sebe, a da ne mogu live up to their expectations! pih...
Originally posted by EYApa ide
voz ne ide preko mosta, jel?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!