Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
MUZIKA JE BILA OCHAJNA!!!!!!!!!!
:grom:
Hvala lepo, ali NE hvala!

Ocekivao sam mjuzu kao prosli put (na vrhu zgrade) jer je tamo bilo SJAJNO!

A sinoc, ko nije bio na teskim drogama, ne znam kako se trebalo provesti uz "ONO".

:barf:
Korisnikov avatar
By Shmi
Jao jao evo ga vec nezadovoljnih. Nemate bre vi pojma!!!! Daklem,mjuzu ne cuh ali su vibracije bile WOW! Kao sto neko gore rece izljubih sve zivo izgrlih a da li sam smarala nekog ne secas se bas najbolje... Nebitno. Uglavnom ne pamtim kad sam se zadnji put ovoliko izvatala sa gomilom ljudi. :smilegrin: Ajaaaaaaaaaooooooo i dalje mi se soba okrece,odoh nazad u krevet. A svima :kiss: koji su bili. :D
Korisnikov avatar
By Sky123
uh, bio sam u BG-u sinoc, jutros se vratio, ali nisam bio na zurci:(:P
By Lemur
Bilo je super! Meni bolje nego u K20!

Po prvi put nisam uopste obracao paznju na muziku (nisam nista pio :) ), ali je bila ok za djusku!

Jedan :kiss: za Adenima i Tweety-ja!
Korisnikov avatar
By mmiki
Predzurka u Pionirskom parku je bila fantasticna!
Bas smo se ispricali, zezali, slikali, ja sam nosio KissQueen, Belog decaka i jos jednog decka u narucju, malo sam cirknuo:pivce: , razbio sam koleno (iako nista nisam osecao), Waterlily me je ujela za vrat, Mladunac me je poio rakijom koju je KQ donela, vrat mi je bio slatko olizan:love: itd.
Zurka je meni bila super, ali vise zbog desavanja u drustvu nego zbog muzike, igrao sam, naravno kao i uvek, koliko sam snage imao iako je DJ bio NULA, bilo mazenja, ljubljenja samo tako, i ljuuuuuuubljenja mmmmmmmm, itd itd... Posle su mene i jednog jos decka isterali u pola5, strasno, takav fajront jos nisam video...
Korisnikov avatar
By crawen
Mislim da cu ja morati javno da se izvinim zbog mog sinocnjeg pijanstva... nisam imao pojma shta se deshava... ako se nekome nisam javio, zaista mi je zao... :obesen:

Originally posted by Lemur
Jedan :kiss: za Adenima i Tweety-ja!
A meni? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ja sinoc nisam bio uopste sposoban za komunikaciju.....muzika je u odnosu na proslu zurku SHIT!
Prostor...da ne komentarisem puno,ali jako zagusljivo!
Sve u svemu zurka ko zurka bzvz....:hypno:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Deksi
Ja sinoc nisam bio uopste sposoban za komunikaciju.....muzika je u odnosu na proslu zurku SHIT!
Prostor...da ne komentarisem puno,ali jako zagusljivo!
Sve u svemu zurka ko zurka bzvz.... :hypno:

Ovo dete je apsolutno u pravu :lizalica:
Korisnikov avatar
By Shmi
Nemate vi pojma!!!! :P
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by shmizllica
Nemate vi pojma!!!! :P
Ma ti znas :jezik:
Korisnikov avatar
By bgg
Na prosloj nisam bio,ali meni je bilo fantasticno,MUZIKA odlicna,za razliku od plastica:nokti:
By SUNNY B
ono sto sam uspela da cujem negde pred kraj od muzike je bilo extra, s obzirom na to da volim tvrdju elektroniku koja me i treznu tera da vrtim guzicom. dakle - muzika :up:

hmmm, zagusljivost - izvinite, da li bilo sta drugo i mozete da ocekujete? mislim, jasno je da 700 ljudi na 100-tinak kvadrata proizvodi zagusljivost....helou, ovo je srbija a loud & queer tesko da moze da od zurke do zurke instalira novu ventilaciju....uostalom, dolazak na zurku je dobrovoljna stvar... :kafa:

sve ostalo je bilo , kao i uvek, na nivou loud & queer zurki....:hvala:
Korisnikov avatar
By blenta
Jao jao evo ga vec nezadovoljnih. Nemate bre vi pojma!!!! Daklem,mjuzu ne cuh ali su vibracije bile WOW! Kao sto neko gore rece izljubih sve zivo izgrlih a da li sam smarala nekog ne secas se bas najbolje... Nebitno. Uglavnom ne pamtim kad sam se zadnji put ovoliko izvatala sa gomilom ljudi. :smilegrin: Ajaaaaaaaaaooooooo i dalje mi se soba okrece,odoh nazad u krevet. A svima :kiss: koji su bili. :D

jest vala chak ni mene nisi zaobishla sa tim vatanjem :opatica:

muzika ok
sve ok
shnaps ok :zvizdi:
tinkerbelushin brat :leviathan: :leviathan: :leviathan:

i mislim da imam dve kile vishka otkad se vratih samo od vode koju sam popio :peca:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by mladunac

muzika ok
sve ok

i mislim da imam dve kile vishka otkad se vratih samo od vode koju sam popio :peca:
A ja nisam bio ok? :(

Lol, mladunac, ko te ne zna, skupo bi te platio :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by taurus
10 za DJ
meni se isto bas bas svidela muzika, odlicna za djusku
Korisnikov avatar
By blenta
a ko me zna mnogo vishe ;)

:ribica:

on:
sry beli ne setjam se svega bash
dobra dunja :gitara:
a i nema potrebe pominjati stvari koje se podrazumevaju ne?
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by gorilica
:zid: :zid: :zid: :placko: :placko: :rida: :cupakosu: :obesen: :obesen: :obesen:
ajde ajde.... gledaj u svoj avatar i razveseli se :blush:
Korisnikov avatar
By unic0rn
bilo je ok, ono je super prostor za zurke
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by unic0rn
bilo je ok, ono je super prostor za zurke
jao da, ti si bio prvi put :maji:
Korisnikov avatar
By Bole
Sve u svemu bilo je ok....
ima par stvari koje su me smaprale...
ona nenormalna vrucina je bila najgora...nismo otisli u saunu nego na zurku da djuskamo...djuskas pola sata i posle toga se kupas u znoju....
muzika je isto mlogla da bude malo bolja...nije ona bila losa...ali mislim dase ljudi bolje provedu kad im pustis malo poznatiju pesmicu ili remix...to je moje misljenje...

ali sve u svemu ja i moja drugarica smo se proveli super nije moglo nista da nas zaustavi ;)

P.S. samo mi je krivo sto mi pobeze plavi deckic koji je staja na pocetku zurke pored zvucnika kod dj-a...odjednom se samo izgubi....steta...:B
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by mladunac

muzika ok
sve ok

A mi smo se upoznali?A? I jos te izvatah,uzas. Jooooooooj nista bre ne znam!!!! :D
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
A mene je odusevio jedan lik sinoc, nosio je kapicu dok smo bili u parku i u jednom trenutku sam mu skinuo tu kapicu i toliko se iznenadio kad sam video da je plav da sam poceo da se smejem, bilo malo neprijatno.
Bas me je odusevio :)
:kiss: za njega :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Bole
P.S. samo mi je krivo sto mi pobeze plavi deckic koji je staja na pocetku zurke pored zvucnika kod dj-a...odjednom se samo izgubi....steta... :B

Uni, to tebe neko trazi? :nerd:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zivela zurka u parkicu! :yay:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!