Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
samo srce, samo?! i ti si mi neka zena :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
prigrlila sam ga kao nikooooo + jos spavas u mojoj majici... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Black Lady
Originally posted by broX
Originally posted by ...Sitnicava...

Kad se setim onog glista-boya u boksericama na šanku kako igra kad puste neku Stojinu gde se spominje sex, majko mila. :doh:
:lol:

ali nije problem ni igra na sanku u boksericama, pa cak ni Stoja, nego stav "najbolji sam frajer u klubu" :doh:
Ko je glista Boy?
Kako ga ja nisam videla...?
:shamar: :shamar: :shamar:

Djoleta da mi ne dirate:nunchake:

Mora neko da me frizira:rock:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisi je oprala? a daaa, upijas moj miris :pucaodsmeha:

po naviciiii....hahahahahha :nevidljivaazdaja: :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
@Blondi, pazi ti nju... :lol:Ja znam vise glista.... i ja volim djoleta :)
@Azdaja, volim tvoj smek :love:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Black Lady
@Blondi, pazi ti nju... :lol:Ja znam vise glista.... i ja volim djoleta :)
@Azdaja, volim tvoj smek :love:
:rotflmao:
Djole je divannnnn :chestram: :kgcs3:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Vlada T
Tako je Mayo :bic:

Postoje mnogi str8 ljudi koji bi voleli da izadju u neki gay klub pa da se onda sprdaju posle i zezaju sa drustvom kako su oni eto isli u gay klub da gledaju "te pedere i lezbejke", neki od njih deluju gay friendly ili mozda to i jesu ali ipak kad i dodju u klub vole da se drze na distanci i ponasaju se kao da im je nelagodno i cudno gledaju ljude oko sebe i imaju stav u fazonu "samo da mi niko ne pridje jer ja nisam pedere/lezbejka, vec sam ovde samo da vas gledam" :barf: to stvarno nikome nije potrebno-svi ostali klubovi u gradu su str8 pa nek tamo izlaze a ne da dolaze u gay klub da nas gledaju i iscudjavaju se :sudija:
Ko gleda, taj posle i proba.

Evo, oglasih se ja posle mnogo eona tišine i to baš pored mog dragog forum-antagoniste Lakiboja! A sada ću možda opet pasti u vekovni san.... :svetac:
Ahhhh Vlado...drago mi je da si se posle duzeg perioda konacno oglasio na forumu i da su moji stavovi i postovi upravo ti koji su izazvali da prekines tvoj (cinilo se gotovo vekovni) forumski post :snob:

I ne, ne vracaj se u duboku hibernacviju opet i ti jer, nakon sto je i M M and I napustio forum-nedostaje nam vaseg specificnog cinizma i malicioznosti, vasih ostrih komentara i zapazanja i vase aure dekadentnosti :drama:
O, ilustrissime, hvala na lepim rečima, ali bojim se da nikako neću moći na takva očekivanja da odgovorim - dal' sam se promenio na način volšeban, pa ne mogu više da budem zloban, dal' cinizam ovde davno nema stan, tek....ja samo hvale i ohrabrenja davati znam.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tako je Mayo :bic:

Postoje mnogi str8 ljudi koji bi voleli da izadju u neki gay klub pa da se onda sprdaju posle i zezaju sa drustvom kako su oni eto isli u gay klub da gledaju "te pedere i lezbejke", neki od njih deluju gay friendly ili mozda to i jesu ali ipak kad i dodju u klub vole da se drze na distanci i ponasaju se kao da im je nelagodno i cudno gledaju ljude oko sebe i imaju stav u fazonu "samo da mi niko ne pridje jer ja nisam pedere/lezbejka, vec sam ovde samo da vas gledam" :barf: to stvarno nikome nije potrebno-svi ostali klubovi u gradu su str8 pa nek tamo izlaze a ne da dolaze u gay klub da nas gledaju i iscudjavaju se :sudija:
Ko gleda, taj posle i proba.

Evo, oglasih se ja posle mnogo eona tišine i to baš pored mog dragog forum-antagoniste Lakiboja! A sada ću možda opet pasti u vekovni san.... :svetac:
Ahhhh Vlado...drago mi je da si se posle duzeg perioda konacno oglasio na forumu i da su moji stavovi i postovi upravo ti koji su izazvali da prekines tvoj (cinilo se gotovo vekovni) forumski post :snob:

I ne, ne vracaj se u duboku hibernacviju opet i ti jer, nakon sto je i M M and I napustio forum-nedostaje nam vaseg specificnog cinizma i malicioznosti, vasih ostrih komentara i zapazanja i vase aure dekadentnosti :drama:
O, ilustrissime, hvala na lepim rečima, ali bojim se da nikako neću moći na takva očekivanja da odgovorim - dal' sam se promenio na način volšeban, pa ne mogu više da budem zloban, dal' cinizam ovde davno nema stan, tek....ja samo hvale i ohrabrenja davati znam.
To je sve samo dokaz onoga sto ja vec godinama i vjekovima unazad tvrdim....da dobrota stanuje u svakom od nas pa cak i u tebi Vlado i da svako moze da promeni svoje lose navike i narav :kolo:

Ahhhh Vlado.....ima nade za ovaj svet nije sve izgubljeno...ima nade i za nas :salut:
Korisnikov avatar
By Azdaja
u petak, subotu i nedjelju sam u ns, ak' je neko za koficu - tuj sam :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by Azdaja
:) :D :P
Korisnikov avatar
By Winter

eto bas one dane kad ja iđen preko grane :france: ...:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Winter

eto bas one dane kad ja iđen preko grane :france: ... :lol:

:yay:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by SabotagE
Azdajo,

:pervert: ?

:kuvar: !

:njami: :mazi:

ako mislis doleCat' naravno da moze :alexis:
Korisnikov avatar
By Azdaja
reci mi da ne radis za vikend? :ples:
Korisnikov avatar
By Blady
radim... kao crncuga... jbga :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
jebaga i y. ima nesto bolje od y. :lol:

pricacu ti :D
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce:

Ove subote nesto domace i pravo :stopdrogi:

Subota 22.10'09 od 23h
RAKIJA PARTY
Promo cena 60 dinara

Dobro dosli da uzivamo zajedno :kiss:

SlikaImage Hosting

Vas YELLOW :alexis:
Korisnikov avatar
By Blady
Correcting?? zar nije konekting...?
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Pa nokia je conackting
a rakia je coreckting :D

Yes Yellowaca je u pitanju :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li se nalaže i zahteva neki specifični dress code , neki folklorni detalj sa srbijanske narodne nošnje eventualno, s obzirom na to da se priređuje rakija party ?
:stopdrogi:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!