Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Black LadyOriginally posted by broXKo je glista Boy?Originally posted by ...Sitnicava...
Kad se setim onog glista-boya u boksericama na šanku kako igra kad puste neku Stojinu gde se spominje sex, majko mila.
ali nije problem ni igra na sanku u boksericama, pa cak ni Stoja, nego stav "najbolji sam frajer u klubu"
Kako ga ja nisam videla...?
Originally posted by Black LadyDjole je divannnnn :kgcs3:
@Blondi, pazi ti nju... :lol:Ja znam vise glista.... i ja volim djoleta
@Azdaja, volim tvoj smek
Originally posted by Lakiboy_nsO, ilustrissime, hvala na lepim rečima, ali bojim se da nikako neću moći na takva očekivanja da odgovorim - dal' sam se promenio na način volšeban, pa ne mogu više da budem zloban, dal' cinizam ovde davno nema stan, tek....ja samo hvale i ohrabrenja davati znam.Originally posted by Vlada TAhhhh Vlado...drago mi je da si se posle duzeg perioda konacno oglasio na forumu i da su moji stavovi i postovi upravo ti koji su izazvali da prekines tvoj (cinilo se gotovo vekovni) forumski postOriginally posted by Lakiboy_nsKo gleda, taj posle i proba.
Tako je Mayo
Postoje mnogi str8 ljudi koji bi voleli da izadju u neki gay klub pa da se onda sprdaju posle i zezaju sa drustvom kako su oni eto isli u gay klub da gledaju "te pedere i lezbejke", neki od njih deluju gay friendly ili mozda to i jesu ali ipak kad i dodju u klub vole da se drze na distanci i ponasaju se kao da im je nelagodno i cudno gledaju ljude oko sebe i imaju stav u fazonu "samo da mi niko ne pridje jer ja nisam pedere/lezbejka, vec sam ovde samo da vas gledam" to stvarno nikome nije potrebno-svi ostali klubovi u gradu su str8 pa nek tamo izlaze a ne da dolaze u gay klub da nas gledaju i iscudjavaju se
Evo, oglasih se ja posle mnogo eona tišine i to baš pored mog dragog forum-antagoniste Lakiboja! A sada ću možda opet pasti u vekovni san....
I ne, ne vracaj se u duboku hibernacviju opet i ti jer, nakon sto je i M M and I napustio forum-nedostaje nam vaseg specificnog cinizma i malicioznosti, vasih ostrih komentara i zapazanja i vase aure dekadentnosti
Originally posted by Vlada TTo je sve samo dokaz onoga sto ja vec godinama i vjekovima unazad tvrdim....da dobrota stanuje u svakom od nas pa cak i u tebi Vlado i da svako moze da promeni svoje lose navike i naravOriginally posted by Lakiboy_nsO, ilustrissime, hvala na lepim rečima, ali bojim se da nikako neću moći na takva očekivanja da odgovorim - dal' sam se promenio na način volšeban, pa ne mogu više da budem zloban, dal' cinizam ovde davno nema stan, tek....ja samo hvale i ohrabrenja davati znam.Originally posted by Vlada TAhhhh Vlado...drago mi je da si se posle duzeg perioda konacno oglasio na forumu i da su moji stavovi i postovi upravo ti koji su izazvali da prekines tvoj (cinilo se gotovo vekovni) forumski postOriginally posted by Lakiboy_nsKo gleda, taj posle i proba.
Tako je Mayo
Postoje mnogi str8 ljudi koji bi voleli da izadju u neki gay klub pa da se onda sprdaju posle i zezaju sa drustvom kako su oni eto isli u gay klub da gledaju "te pedere i lezbejke", neki od njih deluju gay friendly ili mozda to i jesu ali ipak kad i dodju u klub vole da se drze na distanci i ponasaju se kao da im je nelagodno i cudno gledaju ljude oko sebe i imaju stav u fazonu "samo da mi niko ne pridje jer ja nisam pedere/lezbejka, vec sam ovde samo da vas gledam" to stvarno nikome nije potrebno-svi ostali klubovi u gradu su str8 pa nek tamo izlaze a ne da dolaze u gay klub da nas gledaju i iscudjavaju se
Evo, oglasih se ja posle mnogo eona tišine i to baš pored mog dragog forum-antagoniste Lakiboja! A sada ću možda opet pasti u vekovni san....
I ne, ne vracaj se u duboku hibernacviju opet i ti jer, nakon sto je i M M and I napustio forum-nedostaje nam vaseg specificnog cinizma i malicioznosti, vasih ostrih komentara i zapazanja i vase aure dekadentnosti
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!