Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Za klub vazi pravilo da svako odgovara za svoje goste koje dovede...

Mislim da nije pametno zvati tek tako nekoga ,koga si sreo pripit i nepoznajes ga...

Na taj nacin dovodite u opasnost sebe i sve ljude koji dolaze u klub...

Molim sve ljude koji dolaze gore da malo obrate paznju na takve stvari jer ste vi prvi koji nerazmisljate o sigurnosti a posle kada se nesto desi znate da pljujete...
Jedan decko je vec prekrsio takvo pravilo i doveo momka kojeg je meni ostavio na grbaci, pa sam ga izbacila...
Ubuduce ako neko nekoga dovede i bude nepazljiv oduzece mu se propusnica i nece vise imati pristup u klub...

P.S. Malo razmisljajte i vi
Korisnikov avatar
By ROYAL
:up:

Nadam se da je sve ispalo ok :bye:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Mayce_NS
Za klub vazi pravilo da svako odgovara za svoje goste koje dovede...

Mislim da nije pametno zvati tek tako nekoga ,koga si sreo pripit i nepoznajes ga...

Na taj nacin dovodite u opasnost sebe i sve ljude koji dolaze u klub...

Molim sve ljude koji dolaze gore da malo obrate paznju na takve stvari jer ste vi prvi koji nerazmisljate o sigurnosti a posle kada se nesto desi znate da pljujete...
Jedan decko je vec prekrsio takvo pravilo i doveo momka kojeg je meni ostavio na grbaci, pa sam ga izbacila...
Ubuduce ako neko nekoga dovede i bude nepazljiv oduzece mu se propusnica i nece vise imati pristup u klub...

P.S. Malo razmisljajte i vi

zasto imam osecaj da je ovo nadovezano na preDhodnu stranu o nasoj prici...

mozda gresim, ali ono iz neba pa u rebra - kako bilo... :D

ako nije, da, razmisljamo i mi :milkacanic:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Pa necu da lazem ima veze i sa vasom pricom...
Znam ja takvih prica i vise ,tako da nije samo sa vasom...

Nadam se da me nece niko pogresno razumeti
ovo je samo predostroznosti radi...

Jer verujte da ima ljudi koji uopste nerazmisljaju tako a mislim da bi trebalo ipak da budemo svesni gde zivimo...
Korisnikov avatar
By Azdaja
nemam obicaj s nepoznatima izlaziti bilo gde, a da je ovaj dvojac slucajno doleteo s nama u subotu bili bi nasa obaveza... ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tako je Mayo :bic:

Postoje mnogi str8 ljudi koji bi voleli da izadju u neki gay klub pa da se onda sprdaju posle i zezaju sa drustvom kako su oni eto isli u gay klub da gledaju "te pedere i lezbejke", neki od njih deluju gay friendly ili mozda to i jesu ali ipak kad i dodju u klub vole da se drze na distanci i ponasaju se kao da im je nelagodno i cudno gledaju ljude oko sebe i imaju stav u fazonu "samo da mi niko ne pridje jer ja nisam pedere/lezbejka, vec sam ovde samo da vas gledam" :barf: to stvarno nikome nije potrebno-svi ostali klubovi u gradu su str8 pa nek tamo izlaze a ne da dolaze u gay klub da nas gledaju i iscudjavaju se :sudija:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Lakiboy_ns

Postoje mnogi str8 ljudi koji bi voleli da izadju u neki gay klub pa da se onda sprdaju posle i zezaju sa drustvom kako su oni eto isli u gay klub da gledaju "te pedere i lezbejke", neki od njih deluju gay friendly ili mozda to i jesu ali ipak kad i dodju u klub vole da se drze na distanci i ponasaju se kao da im je nelagodno i cudno gledaju ljude oko sebe i imaju stav u fazonu "samo da mi niko ne pridje jer ja nisam pedere/lezbejka, vec sam ovde samo da vas gledam" :barf: to stvarno nikome nije potrebno-svi ostali klubovi u gradu su str8 pa nek tamo izlaze a ne da dolaze u gay klub da nas gledaju i iscudjavaju se :sudija:
:up:
Korisnikov avatar
By miss_B!
e je l' mi neko moze reci da li ima gej klub u subotici???
bio je jedan blizu centra ali ga vise nema:(
pomagajteeeeeee...sledece nedelje idem u su i ne znam gde da izadjem da lumpujem....
By ...Sitnicava...

Bilo bi super kada se ne bi iščudjavali.
A tome sami doprinosimo.
Kad se setim onog glista-boya u boksericama na šanku kako igra kad puste neku Stojinu gde se spominje sex, majko mila. :doh:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Originally posted by miss_B!
e je l' mi neko moze reci da li ima gej klub u subotici???
bio je jedan blizu centra ali ga vise nema:(
pomagajteeeeeee...sledece nedelje idem u su i ne znam gde da izadjem da lumpujem....

Te rupe više nema ( valjda ), a imaš temu o klubu u Su, pa pogledaj.....Enjoy VIP Klub Subotica !
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by ...Sitnicava...
A tome sami doprinosimo.
Kad se setim onog glista-boya u boksericama na šanku kako igra kad puste neku Stojinu gde se spominje sex, majko mila. :doh:
A ja se nekako na takve prizore uvek jako obradujem sto covek (iliti "glista-boy") ima gde da se raduje i uziva na svoj nacin i po svom meraku...
By ...Sitnicava...
Pa, ja se trudim da tako gledam, ali prosto ne mogu.
Mislim, ne znam, previše mi je to improvizacija sexa, a to mi se baš i ne gleda. Još i one reči nesrećne... :povez:
Korisnikov avatar
By Vlada T

Ko gleda, taj posle i proba.

Evo, oglasih se ja posle mnogo eona tišine i to baš pored mog dragog forum-antagoniste Lakiboja! A sada ću možda opet pasti u vekovni san....:svetac:
Korisnikov avatar
By miss_B!
falaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:trampolina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Azdaja
nemam obicaj s nepoznatima izlaziti bilo gde, a da je ovaj dvojac slucajno doleteo s nama u subotu bili bi nasa obaveza... ;)
Upravo tako.
Pritegli bismo mi njih i ubacili u mašinu, pa bi radili sve što se od njih traži i očekuje.
Ionako se videlo da su željni provoda i meraka, pogotovo ona mala je bila voljna da isproba novotarije i da bar za kratko odbaci imidž smerne devojke.
:muzika:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Vlada T

Ko gleda, taj posle i proba.

Evo, oglasih se ja posle mnogo eona tišine i to baš pored mog dragog forum-antagoniste Lakiboja! A sada ću možda opet pasti u vekovni san.... :svetac:
Ahhhh Vlado...drago mi je da si se posle duzeg perioda konacno oglasio na forumu i da su moji stavovi i postovi upravo ti koji su izazvali da prekines tvoj (cinilo se gotovo vekovni) forumski post :snob:

I ne, ne vracaj se u duboku hibernacviju opet i ti jer, nakon sto je i M M and I napustio forum-nedostaje nam vaseg specificnog cinizma i malicioznosti, vasih ostrih komentara i zapazanja i vase aure dekadentnosti :drama:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce:

Ovaj vikend nesto sto jos nije bilo a volite :)

Subota 17.Otobar od 23h

Vinjak PARTY

Promo cena 70 din.

Dobro dosli da uzivamo zajedno :tehno:

SlikaImage Hosting

Napominjem da su propusnice obavezne
ili se najavite na tel. ako ih nemate

Vas YELLOW :alexis:
Korisnikov avatar
By broX

:lol:

ali nije problem ni igra na sanku u boksericama, pa cak ni Stoja, nego stav "najbolji sam frajer u klubu" :doh:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Pa decko ima samopouzdanja i samouveren je,
za razliku od mnogih koji to mogu a neznaju...

Svako se zabavlja na svoj nacin i netreba nikoga pljuvati...

Sto ste bas sigurni da je vas nacin ispravan i dobar,
nekome nije ali vas niko neosudjuje...

Bez obzira dali nam se svidelo ili ne mislim da ipak medjusobno treba da se podrzavamo i uzdrzavamo toga da pljujemo jedni po drugima...

Nazalost ovde se to najvise radi :(
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

A tome sami doprinosimo.
To je verovatno jedino mesto gde on moze tako da se pokaze i tako da igra...znas onu izreku-svaka luda ima svoje veselje, mozda je i njemu recimo nacin na koji se ti ili tvoje drugarice provodite cudan pa se ipak ne zali, ja licno isto ne volim takve stvari i previse exponiranja te vrste ali razumem da neki ljudi to vole...pa kad vole neka izvole.
Svako neka se provodi na nacin na koji misli da treba ako pritom ne ugrozava i ne smeta nikom drugom to je onda ok.

S obzirom da je u pitanju gay-lezbo klub sama cinjenica da postoji takvo mesto gde se gejevi i lezbejke okupljaju smeta mnogim ljudima i voleli bi da takvo nesto ni ne postoji...ako oni osuduju nas i nase pravo na okupljanje i zabavu ne moramo to i mi medjusobno da radimo jedni drugima :sudija:
Tolerancija je dvosmerna ulica :zakljucano:
Korisnikov avatar
By *deni*
Laki je naš vispreni diplomata.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Priznajem...jesam malo :D
Bolje da sam bio politicar/diplomata -bar bih ubijao ozbiljan kesh umesto sto diplomatisem za dzaba ovde po gay forumu :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
^
Bolje da sam bio politicar/diplomata -bar bih ubijao ozbiljan kesh umesto sto diplomatisem za dzaba ovde po gay forumu :lol:
Jao Laki meni se sviđa ovaj fudbaler sa tvog Avatara :)

mmm... Jel neki poznat? :lol:
By ...Sitnicava...

Bez obzira dali nam se svidelo ili ne mislim da ipak medjusobno treba da se podrzavamo i uzdrzavamo toga da pljujemo jedni po drugima...

Mislim da to nema veze sa samopouzdanjem, već sa egzibicionisanjem i teatralnošću, ali dobro.

Stoji to da se svako zabavlja na svoj način, jbg, meni je ovaj neumeren, ali ok, to je moje. A to što smo svi ovde gej ne znači da treba da se podržavamo isključivo po toj liniji. ;)
By ...Sitnicava...
To je verovatno jedino mesto gde on moze tako da se pokaze i tako da igra...znas onu izreku-svaka luda ima svoje veselje, mozda je i njemu recimo nacin na koji se ti ili tvoje drugarice provodite cudan pa se ipak ne zali, ja licno isto ne volim takve stvari i previse exponiranja te vrste ali razumem da neki ljudi to vole...pa kad vole neka izvole.
Svako neka se provodi na nacin na koji misli da treba ako pritom ne ugrozava i ne smeta nikom drugom to je onda ok.
Ja nisam ni rekla da ne treba to da radi već da mi nije čudno što strejterima štipa oči jer je i meni samoj to neukusno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
gde jos mozes videti glista-boya nego u gay klubu?! :blenta:

ne volim + ne smeta mi, ali je smehotresno...:smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage
^
Jao Laki meni se sviđa ovaj fudbaler sa tvog Avatara :)

mmm... Jel neki poznat? :lol:
To je neki maneken koji samo pozira kao fudbaler-drzeci se za kitu :lol:
Lm, you can't have him-ti vec imas decka i dosta ti je :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by broX

:lol:

ali nije problem ni igra na sanku u boksericama, pa cak ni Stoja, nego stav "najbolji sam frajer u klubu" :doh:
Ko je glista Boy?
Kako ga ja nisam videla...?
Korisnikov avatar
By Blady

Mislim da to nema veze sa samopouzdanjem, već sa egzibicionisanjem i teatralnošću, ali dobro.

Stoji to da se svako zabavlja na svoj način, jbg, meni je ovaj neumeren, ali ok, to je moje. A to što smo svi ovde gej ne znači da treba da se podržavamo isključivo po toj liniji. ;)
tako je, ni ja ne podrzavam sve... ali imam prag tolerancije, koliko toliko....
Podrzavala bih ja i vise, kad vidim, koja je stoka od ljudi tu... ne samo u gay svetu, vec i u str8, pa ako ni tamo ne podrzavam sve, sto bih ovde....
Ali drzim se svojih gay prijatelja... i drugara
Za Azdaju bih srce iscupala :lol:
Originally posted by Azdaja
gde jos mozes videti glista-boya nego u gay klubu?! :blenta:

ne volim + ne smeta mi, ali je smehotresno... :smeh:
citiracu je..
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!