Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by Val

Svaki put kad je negde neka zurka, skoro SVI vide da se neko s nekim kresao, ko je kome pushio u kojem WCu. Ali, kad neko nekoga mlati...niko nishta ne vidi. Jel' to do osvetljenja? :nerd:

Xaxaxa....u pravu si!!!

Jbt zar je moguce da niko nista nije video a da se toliko prica....

Ja sam pitao takodje par osoba koje su bile u subotu u Floydu da li su nesto nesto videle....a one ni cule o ovome nisu....
Dajte ljudi kao da je Floyd toliko velik pa se ne zna sta se radi...i opet ponavljam JA sam bio do 6h u Floydu (oko pola 5h je poceo da se prazni) i nista nisam niti video niti cuo.... i iskreno,mislim da je ovo cisto lupetanje!

Zao mi je malog ako se napio i napravio sebi sranje,ali uci na greskama...
A to da je pio alkohol,neka je...i ja sam u njegovim godinama (sto nije tako davno) izlazio i na str8 mesta i isto se tako napijao....znaci nije stvar to sto neko prodaje maloletnom alkohol,to se svuda desava ne samo u Floydu!!!

A oni koji ne vole tamo da idu neka ne idu,a oni koji vole neka idu....ukapirajte to,ne treba puno razmisljati...nikakva filozofija...

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Delete
Evo jos malo cinjenica, cisto kao objasnjenje onima koji nisu bas dobro upoznati kako stvari u Floydu funkcionisu.
Da sam bila u Floydu tom prilikom verovatno ni ja ne bih videla, jer obicno, kao i 99% ljudi koji tamo dolaze nemam obicaj da stojim blizu ulaza...te je taj slucaj moglo videti jako malo ljudi, po mojoj proceni svega 10-ak.
Danas sam se cula sa forumasicom ciji je nick Jugoslovenka i rekla mi je da su ona i njen drug tada bili u Floydu i da mogu potvrditi Statusovu pricu, trenutno je negde u Beogradu i nije joj dostupan racunar ali cim do istog dodje, reci ce sta ima.
naglabanje o tome da li je klinac od 15god. trebao da bude tamo ili je u najmanju ruku smesno, bar meni koja sam se i sa 14 svercovala u nocne klubove, striptiz barove i gde sve ne. Ne mogu da krivim ni one koji su decka pustili u klub, i usluzili ga alkoholom jer su isti ti konobari placeni da usluze musteriju, a ne da legitimisu maloletnike. Ukoliko vlasnik/menadzer kluba nije naredio suprotno ti radnici su duzni da usluze svaku musteriju, sto nas opet dovodi do cinjenice da je vodjenje Floyda "lose" i to iz razloga jer je dozvoljeno sluzenje alkohola maloletnim licima. A zasto je to tako?! Pa zbog profita, zaboga! Da je klinac trazio sok, dobio bi sok...znaci sam je odgovoran sto ne zna da se kontrolise te se napio. E sa te strane gledajuci, i od mene bi dobio batine, i na mnogo starije od njega popizdim kad se napiju i povracaju okolo, a ne na malog pijanog kretena.
Korisnikov avatar
By mili86
klinac je pijan i dosao
Korisnikov avatar
By bigirl
Ovo STVARNO počinje da deluje kao kad neka riba biva silovana, pa se posle priča u selu kako je to "jer nosi miniće" i obavezno će neko reći "dobila je šta je tražila".
By RACABG
evo i mene da se oglasim zadnji put u ovoj temi
veceras sam prisustvovao da ga nazovem sastanku na poziv menadzera i vlasnika FLOYD-a prisutni su bili decko od 15 godina, njegov drug, menadzer kluba, vlasnik kluba i jedan radnik obezbedjenja.
decko na licu nema ni jednu masnicu NORMALNO POKRECE RUKE NOGE nisam video nesto sto bi mi ukazalo da je BRUTALNO PRETUCEN na postavljeno pitanje "da li ja mogu slobodno da napishem da ga nisu tukli u floydu " dobio sam odgovor pa vidish da mi nije nishta slobodno napishi
na sastanak je bio pozvan i korisnik STATUS koji se nije pojavio na moju veliku zalost, jer sam bio spreman da napravim frku zbog cele price.
u razgovoru sa vlasnikom a pred menadzerom trazio sam da u buduce ako bude bilo problema ili bilo kakvog incidenta u klubu se ugasi muzika upale svetla i javno zamole akteri da napuste lokal bez nasilja bez vikanja psovanja kako bi svi prisutni videli i culi sta se desava, u takvoj atmosferi i obezbedjenje nece reagovati kako netreba pa nece biti potrebe da se o tome razglaba danima jeste se desilo ili nije
isto tako sam vlasniku jasno do znanja stavio da smo spremni da skocimo svi i da se bijemo sa obezbedjenjem nas 100 njih 7 pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj slozio se da bi obezbedjenje popilo batine......
zamolicu i vas ako vas neko od obezbedjenja zamoli da izadjete napolje i napustite lokal to uradite bez rasprave svadje, i takvim ponashanjem doprinesete da se incidenti ne desavaju , jer time sto ste platili ulaz niste sebi kupili pravo da pravite bilo kakve probleme

zamolicu vas da u buduce ovakve neistine ne iznosite jer kasnije ako se desi neshto niko nece verovati da li se to zaista dogodilo suvishe je ozbiljna tema da bi se ovako igrali
HVALA
Korisnikov avatar
By M M and I
A zasto bih ja tebi verovao da je sve tako kako si ti to napisao? I zasto bi recimo tvoj kredibilitet ovde bio veci od Delete-inog i njene drugarice Jugoslovenke...pa na kraju i (oh boze!) i statusovog???
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by bigirl
Ovo STVARNO počinje da deluje kao kad neka riba biva silovana, pa se posle priča u selu kako je to "jer nosi miniće" i obavezno će neko reći "dobila je šta je tražila".
Pa naravno, pogotovo ako je jos i kukovima njihala onako zanosno u tom minjaku...
Zna se da devojke treba da idu pokrivene od glave do pete...bas kao u Iranu!

:iskolacen:
By Swanheart
bio jedan decak koji je stalno vikao vuk,vuk,vuuuk...na kraju ce tako i biti...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by RACABG
veceras sam prisustvovao da ga nazovem sastanku na poziv menadzera i vlasnika FLOYD-a prisutni su bili decko od 15 godina, njegov drug, menadzer kluba, vlasnik kluba i jedan radnik obezbedjenja.
decko na licu nema ni jednu masnicu NORMALNO POKRECE RUKE NOGE nisam video nesto sto bi mi ukazalo da je BRUTALNO PRETUCEN na postavljeno pitanje "da li ja mogu slobodno da napishem da ga nisu tukli u floydu " dobio sam odgovor pa vidish da mi nije nishta slobodno napishi
na sastanak je bio pozvan i korisnik STATUS koji se nije pojavio na moju veliku zalost, jer sam bio spreman da napravim frku zbog cele price.
u razgovoru sa vlasnikom a pred menadzerom trazio sam da u buduce ako bude bilo problema ili bilo kakvog incidenta u klubu se ugasi muzika upale svetla i javno zamole akteri da napuste lokal bez nasilja bez vikanja psovanja kako bi svi prisutni videli i culi sta se desava, u takvoj atmosferi i obezbedjenje nece reagovati kako netreba pa nece biti potrebe da se o tome razglaba danima jeste se desilo ili nije
isto tako sam vlasniku jasno do znanja stavio da smo spremni da skocimo svi i da se bijemo sa obezbedjenjem nas 100 njih 7 pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj slozio se da bi obezbedjenje popilo batine......
zamolicu i vas ako vas neko od obezbedjenja zamoli da izadjete napolje i napustite lokal to uradite bez rasprave svadje, i takvim ponashanjem doprinesete da se incidenti ne desavaju , jer time sto ste platili ulaz niste sebi kupili pravo da pravite bilo kakve probleme

zamolicu vas da u buduce ovakve neistine ne iznosite jer kasnije ako se desi neshto niko nece verovati da li se to zaista dogodilo suvishe je ozbiljna tema da bi se ovako igrali
HVALA

JA TI VERUJEM I AJDE DA SE OVA TEMA JEDNOM ZAVRSI ! ! ! !
Postalo je dosadno citati nesto sto se kroz 11 strana ponavlja...
By RACABG
Originally posted by M M and I
A zasto bih ja tebi verovao da je sve tako kako si ti to napisao? I zasto bi recimo tvoj kredibilitet ovde bio veci od Delete-inog i njene drugarice Jugoslovenke...pa na kraju i (oh boze!) i statusovog???
zamolio sam decka i njegovog druga da se pojave na forumu i napishu istinu obecali su da hoce
nisam otishao tamo da bi bilo koga branio stvarno sam bio besan zbog cele price i prvi sam koji bi zastitio bilo koga od vas da se nesto dogodilo
(jeste se ranije dogadjalo to je cinjenica)
kazem zao mi je sto i status nije bio tamo pa da se suoce sve strane jer bi onda za mene sve bilo jos jasnije ovako mogu da verujem malom D i njegovom drugu I
ocekujem da se ovde pojave ta dva momka i kazu istinu ja sam samo preneo ono sto sam tamo cuo i ono sto se tamo pricalo
Korisnikov avatar
By mili86

HVALA

mislim da je red da se ova tema zavrsi!!!
Korisnikov avatar
By M M and I
Ne kazem ja ni da to nije tako kako ti kazes...Ali isto onoliko dokaza koliko je status ponudio iznoseci svoju pricu, toliko smo dobili i uz tvoju. A to sto ce neko da se pojavi na forumu isprica sta je bilo...ni to nije dokaz. Mogu ja da zamolim moju strinu da se registruje pod nadimkom NEPRETUCENI 15-GODISNJAK i onda da nam ona onako lepo da svoje vidjenje stvari kao autenticno.

Ono sto hocu da kazem je da je stvar komplikovana, da se zna da takve stvari i nisu bas neka egzotika u Floyd-u i da su se vec desavale...i da isto onoliko razloga koliko bih imao da verujem u tvoju pricu, isto toliko razloga imam da verujem i u statusovu (potkrepljenu evo i delete-inim prenosenjem Jugoslovenkinog vidjenja eventualnog incidenta).
Korisnikov avatar
By tramp
koliko ja shvatam iz raznih prica decko je guran i vucen i osamaren - nakon dan-dva tesko da ce od toga imati modrice sto ne znaci da samo zato sto nema vidljive tragove nasilja to sve nije problematicno

dakle, vrlo je moguce da ovde svi govore neku razvucenu vrstu istine u skladu sa stavom - decko je maltretiran ali ne brutalno pretucen - oboje bi bilo za osudu, sve i da nije dotaknut i da mu je obezbedjenje opsovalo mater i to bi bilo za osudu jer posao osoblja nije da se izivljava nad gostima i to sto gost ne zna da se ponasa i dalje ne daje osoblju za pravo da popizdi i sve i da gost psuje ili cak zapocne tucu - posao obezbedjenja je da istu zaustavi a ne poveca haos!

klinac verovatno ne zeli dalje probleme i naravno da ce reci da je ok ... pretpostavljam da i pored incidenta zeli da ide u FLOYD jer nekog velikog izbora nema, moguce je da su mu na razne nacine zapusena usta

vlasnik - tesko da ce priznati da mu je osoblje homofobicno mada se nadam da ce doticnog kretena otpustiti a da ce SVE ZAPOSLENE u klubu poslati na neki od treninga vezanih za homofobiju - eto malo posla za nevladine organizacije - mogli bi da organizuju radionicu za radnike FLOYDa :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by tramp
koliko ja shvatam iz raznih prica decko je guran i vucen i osamaren - nakon dan-dva tesko da ce od toga imati modrice sto ne znaci da samo zato sto nema vidljive tragove nasilja to sve nije problematicno

dakle, vrlo je moguce da ovde svi govore neku razvucenu vrstu istine u skladu sa stavom - decko je maltretiran ali ne brutalno pretucen - oboje bi bilo za osudu, sve i da nije dotaknut i da mu je obezbedjenje opsovalo mater i to bi bilo za osudu jer posao osoblja nije da se izivljava nad gostima i to sto gost ne zna da se ponasa i dalje ne daje osoblju za pravo da popizdi i sve i da gost psuje ili cak zapocne tucu - posao obezbedjenja je da istu zaustavi a ne poveca haos!

klinac verovatno ne zeli dalje probleme i naravno da ce reci da je ok ... pretpostavljam da i pored incidenta zeli da ide u FLOYD jer nekog velikog izbora nema, moguce je da su mu na razne nacine zapusena usta

vlasnik - tesko da ce priznati da mu je osoblje homofobicno mada se nadam da ce doticnog kretena otpustiti a da ce SVE ZAPOSLENE u klubu poslati na neki od treninga vezanih za homofobiju - eto malo posla za nevladine organizacije - mogli bi da organizuju radionicu za radnike FLOYDa :D
Moj naklon lady :sesir: Rekli ste i ono sto sam i sam mislio a nisam spomenuo u mom prethodnom postu.

:up:
By RACABG
Originally posted by Unique
@raca: ti si nash heroj:smeh:
srce moje i ti si moja tetka i bas te volim kisssss
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Unique
@raca: ti si nash heroj:smeh:
srce moje i ti si moja tetka i bas te volim kisssss

bananica je moje srce koje sprema najljepsu testeninu na celom jadranu... ljubim ga u pirsing :grouphug: :skuter: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Raco, kada otvoriš svoj kafič, biču ti redovna mušterija!

:kiss:

:kolo: :protest: :lezkiss: :colorado: :sveca: :zastava: :icequeen: :kolo: :sveca: :icequeen: :protest: :dancing: :hekla: :prst: :leviathan: :minibounce: :zvezda: :kosa: :zastava: :ples: :astral2: :zongler: :lezkiss: :dude: :joint: :mirnatetko: :zastava: :tepih: :eu: :kosa: :merlinka: :palacinke: :harmonika: :zastava:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Ovaj sajt sa svoje strane sprovodi nezavisno istrazivanje. U zavisnosti od toga do kakvih informacija se dodje, pojavice se text i baneri sa pozivom na bojkot, ili pak ne. Iz ovog sto sam procitao, mislim da treba pozvati ljudi na sajtu i forumu na bojkot te kafan(cin)e, i proslediti informaciju gej organizacijama i sire. Imacemo uskoro i novi engleski deo gde cemo preporuciti da se na takva mesta ne zalazi. :elektro:
By RACABG
Originally posted by Mars
Raco, kada otvoriš svoj kafič, biču ti redovna mušterija!

:kiss:

:kolo: :protest: :lezkiss: :colorado: :sveca: :zastava: :icequeen: :kolo: :sveca: :icequeen: :protest: :dancing: :hekla: :prst: :leviathan: :minibounce: :zvezda: :kosa: :zastava: :ples: :astral2: :zongler: :lezkiss: :dude: :joint: :mirnatetko: :zastava: :tepih: :eu: :kosa: :merlinka: :palacinke: :harmonika: :zastava:
nemam takvih ambicija heheheh
za sada mi se samo majcinski instikt javlja da stitim decu od obezbedjenja
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by tramp
pretpostavljam da i pored incidenta zeli da ide u FLOYD jer nekog velikog izbora nema, moguce je da su mu na razne nacine zapusena usta
Ili se barem tome nada. Shalim se :D :D :D
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Nicodemus
Ovaj sajt sa svoje strane sprovodi nezavisno istrazivanje. U zavisnosti od toga do kakvih informacija se dodje, pojavice se text i baneri sa pozivom na bojkot, ili pak ne. Iz ovog sto sam procitao, mislim da treba pozvati ljudi na sajtu i forumu na bojkot te kafan(cin)e, i proslediti informaciju gej organizacijama i sire. Imacemo uskoro i novi engleski deo gde cemo preporuciti da se na takva mesta ne zalazi. :elektro:
Kratko i konkretno... :klap:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
1. U Americi se na ulasku u SVAKI klub gleda LK i ne pustaju te unutra ako ne dokazes da si preko 21 god.
Zatim te i KONOBAR pita za LK i dokaz o starosti UKOLIKO zbog tvog izgleda posumnja da imas manje od 21 A NARUCIO SI AKLKOHOLno pice.
U novosadskom klubu "Bastion" ne pustaju muskarce mladje od 23 godine (!??!!!!) naravno, dokazivanje odina je sa LK.

2. Hvala Bogu da je otvoren novi klub,
hvala bogu da nema narodnjake,
i zao mi je ljudi koji ce ici i dalje u Floyd samo da bi mogli da slusaju FOLK a usput da trpe svkakva brecanja obezbedjenja (ovo je iz sopstvenog iskustva - NISAM PRETUCEN, ali mi ne treba ni verbalno zajebavanje i podsmevanje).

there i said it!
:durenje:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Nicodemus

Bravo :sudija: To se trazi. I obavezno proslediti informaciju gay organizacijama, kao i organizacijama za ljudska i manjinska prava, neka stvar izadje na videlo, dzaba se mi ovde kidamo.
Ja sam cak izbegavala ovu temu kad sam videla naslov, jer sam znala da cu se iznervirati...... :shok:

Inace, u Novom Sadu u klubu (ili pivnici) `Gusan` je proslog vikenda jedan onizi lik u crvenom dzemperu, rosavog lica prisao mojim dvema drugaricama koje su plesale i ljubile se i rekao im da se takvo ponasanje ne moze tolerisati i da bi trebalo da napuste lokal. Ne znamo ko je on, da li je konobar ili obezbedjenje, a cak se postavlja pitanje sta bi vlasnik `Gusana` na ovo rekao-da li je `normalno` i pozeljno izbaciti 4 ribe (bilo nas je toliko) koje su itekako trosile pare tu i zbog kojih je jos gomila likova sa isplazenim jezicima do poda trosila pare, samo da bi blenula u njih?!

Ma........sranje kroz gusto granje. :durenje:

Srbija.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ogi_ns
1. U Americi se na ulasku u SVAKI klub gleda LK i ne pustaju te unutra ako ne dokazes da si preko 21 god.
Zatim te i KONOBAR pita za LK i dokaz o starosti UKOLIKO zbog tvog izgleda posumnja da imas manje od 21 A NARUCIO SI AKLKOHOLno pice.
U novosadskom klubu "Bastion" ne pustaju muskarce mladje od 23 godine (!??!!!!) naravno, dokazivanje odina je sa LK.
I ne samo u Americi vec je to i ovde sasvim uobicajena pojava. Mada ti konobar nikad ne trazi licnu kartu jer zna da su ti je vec pregledali oni na ulazu i da te nikako ne bi pustili ako si ispod 18 godina.
2. Hvala Bogu da je otvoren novi klub,
hvala bogu da nema narodnjake,
i zao mi je ljudi koji ce ici i dalje u Floyd samo da bi mogli da slusaju FOLK a usput da trpe svkakva brecanja obezbedjenja (ovo je iz sopstvenog iskustva - NISAM PRETUCEN, ali mi ne treba ni verbalno zajebavanje i podsmevanje).

there i said it!
:durenje:
Uopste mi nikad nije bio jasan koncept pustanja turbo-folka i tzv. "narodnjaka" u gay-klubovima...niti su mi ikad bili jasni gay-ljudi koji se pale na to.

Svakako! Daleko od toga da treba da budem pretucen da ne bih dolazio na neko mesto. Dovoljno je da me osoblje krivo pogleda ili je neljubazno. Ovde ima jedan klub, koji postoji dosta godina, i koji je kao neka vrsta "gay-insitucije"...ali ja u njemu nisam bio preko godinu i po dana. Bojkotujem ga zbog lose (uglavnom slager i eurovision-trash) muzike i nedovoljno ljubaznog osoblja. Niko me nije krivo ni pogledao, nisu me ni verbalno zezali - sto svakako ne bih trpeo - vec je sam klub takvog koncepta koji ne zadovoljava moje kriterijume i nema razloga da ja tamo idem, punim dzepove pohlepnom vlasniku da bih za to bio nagradjen trash-muzikok od koje mi se dize kosa na glavi (dzaba sto stavim pola litra laka za kosu da bih to sprecio :smeh: ) i osobljem koje nije svesno da su oni tu radi mene tj. da ne dolazim ja tu da bi oni imali sta da rade...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by ZvezdasBG

I prodavati im cigare na kisoku. :lol:
Ni meni nece da prodaju a imam 22. =/
Korisnikov avatar
By *STATUS*
*** ZVANICNO SAOPSTENjE ZA JAVNOST ! ! ! ***

Dragi moji Forumasi i forumasice, obracam vam se svima u nadi da cete me razumeti...

TACNO je da sam imao dogovori sa FLOYD-om da se vidimo sinoc u 18h i razjasnimo neke stvari ali evo sta se desilo...

u 12h sam otisao u Novi Sad da se vidim sa drustvom i i planirao do 17h da se vratim ali se to malo oduzilo pa sam u 5 min pred polazak autobusa iz NS-a a to je bilo u 17.55h pozvao FLOYD-a i rekao mu sledece:
"Druze, ja sam neplaniraon ostao duze u NS-u da li je problem da se vidimo sutra u toku dana i da vecerasnje vidjanje odlozimo za sutra"...

na to mi je odgovorio: "Nema nikakvih problema, mi smio svakog dana u Dugi posle 18h, dodji sutra, i gazda zeli da prisustvuje razgovoru"

"Ok, jos bolje, i zelim da dodje momak sa dugim crnim konjskim repom jer je on akter svega toga, pa zelim da predamnom kaze da nikog nije tukao"

to je bio ceo razgovor...

sticem u BG oko 19.30h....
posto sam u busu dremao iskljucio sam zvono da moje arapske melodije ne uznemiravaju ostale putnike....FLOYD me je zvao u 20.30h i to je bio propusten poziv a onda sam ja pozvao njega i pitao

"Sta se desava, jel ima nekih izmena sto se tice sutrasnjeg sastanka"
"Ma tu su ljudi iz GAY-SERBIE i tu je taj klinac, cucemo se kasnije..."

U 22.30h, zovem ga i pitam ,sta se desilo, kakav je isho razgovora a on mi kaze :

"Ljudi su bili ovde, klinac je rekao da ga NIKO nije tukao i mislim da nema svrhe da se uopste vidjamo sutra"

"Na to sam ga pitao da li iskreno misli da klinac NIJE dobio batine a on je rekao da nema svrhe bilo sta vise komentarisati jer je mali rekao svoje..."

tu se sinocna prica zavrsila... Niko mi u 17.55h nije rekao da mali treba da dodje, da sam znao da je tako, ako treba ne bih u 21h na posao otisao ali bih dosao tamo da raznasnimo vec jednom, ko tuce, ko je zrtva, ko LAZE i ko se koga BOJI...

mogu da zamislim da sta je to licilo...dete okruzeno da nekoliko nepoznatih muskaraca, gazdom i menadzerom Flojda, covekom koji ga je tukao, ljudima iz Gay-Serbie koji mogu PRAVNO da gone i pokrenu inicijativu da se RADNIK goni po zakonu sto je dozvolio ulazak, i sluzenje alkohola maloletnom licu.... jedini koji mogu GLASNO da dignu frku sto je dete pretuceno...

osecam da su ga pitali "Mali, jel te tukao neko" da je on klimnuo glavom ili rekao NIJE i tu je stavljena tacka... pa razmislite da li biste se vi u svojim godinama smeli pobunite pred tim ljudima i da kazete DA, DOBIO SAM BATINE.....
zao mi je sto nisam sinoc bio tamo pa da kazem sta imam i da me ona odvratna GORILA pogleda u oci i kaze mi da LAZEM....

postavlja se pitanje gde je i kakva ODGOVORNOST sto je on tamo UVEDEM,tj sto mu je dozvoljen ulazak i ko je SMEO da mu sluzi alkoholno pice i da ga na kraju izbaci...

mnogo je nelogicnosti.... po jednoj verziji mali je bio pijan, pravio probleme, povracao, izbacen a po drugoj je bio svestan i nikakvih problema nije bilo... neko LAZE....pa covek kada je pijan NE oseca ni BATINE i nicega se ne seca...

ne znam zasto MNOGI ljudi cute.... B.K. mi kaze da mu je mali rekao "Bilo je grozno, tek kada sam poceo da se treznim setio sam se svega i pocele su da mi trne ruke i da me boli glava..." Kolika je verovatnoca da je klianc to SMEO da kaze pred 5-6 NEPOZNATIH ljudi, svestan cinjenice da je maloletan, da roditelji ne znanju i da bi se digla VELIKA frka.... mnogim ljudima bi bilo lakse da kazu NISTA NIJE BILO i kraj... nego da sebbe dovode u neprijatnu situaciju....
"Ko o cemu, kurva o postenju".... da nisam svojim ocima sve video, NIKADA, ali NIKADA ne bih digao ovoliku frku...

Zeleo bih da POHVALIM menadzera kluba jer je decko zaista ispao KOREKTAN, rekao je da NISTA nije video, u svakom razgovor me je maksimalno ispostovao, saslusao do kraja i bio raspolozen da se taj problem resi na obostrano zadovoljstvo...

Alo ljudi, ja sam na ovom Forumu pune 4 godine i nikada ne bih upro prst u NEDUZNOG coveka i mislim da se sa tim slazete... nemam nikakav interes da bilo koga pljujem, ne drzim konkurentski klub, svi znate da gotivim FOLK koji se jedino u Flojdu pusta i zaista, ali zaista NEMAM bilo kakav razlog da nesto lazem a u prilog tome ide i to sto je ta devojka Yugoslovenka verovatno to isto videla, jer u svoj toj guzvi, muzici, djuskanju kod sanka, tesko da se moze videti desavanje kod wc-a i ispred ulaznih vrata jer je bil ohladno i niko ispred nije stajao...ja kao po obicaju tu uglavnom stojim jer mi smeta dim tamo kod sanka i ne volim preterano veliku guzvu pa se u tu u tom delu pocetka kluba jako lepo provedem...

Zamolio bih milija da prestane da se folira i da NE pise vise u ovoj temi jer u nijednom njegovom postu nista pametno nismo procitali a najveca nebuloza koju je napisao je da je KLINAC VEC BIO PIJAN KADA JE DOSAO,,,otkud je to on mogao da zna!?....pa nesto ne verujem da je 4-5 sati sedeo pijan i da su ga tukli tek oko 4-5h ujutru.... primetili bi razbijaci konfliktnog gosta mnogo ranije....

zeleo bih samo jos nesto da napomenem....ovde se radi samo o tome da li cete da verujete meni ili njima... procenite sami a vreme ce pokazati svoje kao sto je do sada....

hvala puno tramp i M M and I koji su najobjektivije posmatrali ceo ovaj problem i hvala Raci sto je u neku ruku pomogao da se ovo resi...

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!