Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Val
Svaki put kad je negde neka zurka, skoro SVI vide da se neko s nekim kresao, ko je kome pushio u kojem WCu. Ali, kad neko nekoga mlati...niko nishta ne vidi. Jel' to do osvetljenja?
Originally posted by bigirlPa naravno, pogotovo ako je jos i kukovima njihala onako zanosno u tom minjaku...
Ovo STVARNO počinje da deluje kao kad neka riba biva silovana, pa se posle priča u selu kako je to "jer nosi miniće" i obavezno će neko reći "dobila je šta je tražila".
Originally posted by RACABG
evo i mene da se oglasim zadnji put u ovoj temi
veceras sam prisustvovao da ga nazovem sastanku na poziv menadzera i vlasnika FLOYD-a prisutni su bili decko od 15 godina, njegov drug, menadzer kluba, vlasnik kluba i jedan radnik obezbedjenja.
decko na licu nema ni jednu masnicu NORMALNO POKRECE RUKE NOGE nisam video nesto sto bi mi ukazalo da je BRUTALNO PRETUCEN na postavljeno pitanje "da li ja mogu slobodno da napishem da ga nisu tukli u floydu " dobio sam odgovor pa vidish da mi nije nishta slobodno napishi
na sastanak je bio pozvan i korisnik STATUS koji se nije pojavio na moju veliku zalost, jer sam bio spreman da napravim frku zbog cele price.
u razgovoru sa vlasnikom a pred menadzerom trazio sam da u buduce ako bude bilo problema ili bilo kakvog incidenta u klubu se ugasi muzika upale svetla i javno zamole akteri da napuste lokal bez nasilja bez vikanja psovanja kako bi svi prisutni videli i culi sta se desava, u takvoj atmosferi i obezbedjenje nece reagovati kako netreba pa nece biti potrebe da se o tome razglaba danima jeste se desilo ili nije
isto tako sam vlasniku jasno do znanja stavio da smo spremni da skocimo svi i da se bijemo sa obezbedjenjem nas 100 njih 7 pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj slozio se da bi obezbedjenje popilo batine......
zamolicu i vas ako vas neko od obezbedjenja zamoli da izadjete napolje i napustite lokal to uradite bez rasprave svadje, i takvim ponashanjem doprinesete da se incidenti ne desavaju , jer time sto ste platili ulaz niste sebi kupili pravo da pravite bilo kakve probleme
zamolicu vas da u buduce ovakve neistine ne iznosite jer kasnije ako se desi neshto niko nece verovati da li se to zaista dogodilo suvishe je ozbiljna tema da bi se ovako igrali
HVALA
Originally posted by M M and Izamolio sam decka i njegovog druga da se pojave na forumu i napishu istinu obecali su da hoce
A zasto bih ja tebi verovao da je sve tako kako si ti to napisao? I zasto bi recimo tvoj kredibilitet ovde bio veci od Delete-inog i njene drugarice Jugoslovenke...pa na kraju i (oh boze!) i statusovog???
Originally posted by RACABG
evo i mene da se oglasim zadnji put u ovoj temi
veceras sam prisustvovao da ga nazovem sastanku na poziv menadzera i vlasnika FLOYD-a prisutni su bili decko od 15 godina, njegov drug, menadzer kluba, vlasnik kluba i jedan radnik obezbedjenja.
decko na licu nema ni jednu masnicu NORMALNO POKRECE RUKE NOGE nisam video nesto sto bi mi ukazalo da je BRUTALNO PRETUCEN na postavljeno pitanje "da li ja mogu slobodno da napishem da ga nisu tukli u floydu " dobio sam odgovor pa vidish da mi nije nishta slobodno napishi
na sastanak je bio pozvan i korisnik STATUS koji se nije pojavio na moju veliku zalost, jer sam bio spreman da napravim frku zbog cele price.
u razgovoru sa vlasnikom a pred menadzerom trazio sam da u buduce ako bude bilo problema ili bilo kakvog incidenta u klubu se ugasi muzika upale svetla i javno zamole akteri da napuste lokal bez nasilja bez vikanja psovanja kako bi svi prisutni videli i culi sta se desava, u takvoj atmosferi i obezbedjenje nece reagovati kako netreba pa nece biti potrebe da se o tome razglaba danima jeste se desilo ili nije
isto tako sam vlasniku jasno do znanja stavio da smo spremni da skocimo svi i da se bijemo sa obezbedjenjem nas 100 njih 7 pa da vidimo ko ce izvuci deblji kraj slozio se da bi obezbedjenje popilo batine......
zamolicu i vas ako vas neko od obezbedjenja zamoli da izadjete napolje i napustite lokal to uradite bez rasprave svadje, i takvim ponashanjem doprinesete da se incidenti ne desavaju , jer time sto ste platili ulaz niste sebi kupili pravo da pravite bilo kakve probleme
zamolicu vas da u buduce ovakve neistine ne iznosite jer kasnije ako se desi neshto niko nece verovati da li se to zaista dogodilo suvishe je ozbiljna tema da bi se ovako igrali
HVALA
Originally posted by trampMoj naklon lady Rekli ste i ono sto sam i sam mislio a nisam spomenuo u mom prethodnom postu.
koliko ja shvatam iz raznih prica decko je guran i vucen i osamaren - nakon dan-dva tesko da ce od toga imati modrice sto ne znaci da samo zato sto nema vidljive tragove nasilja to sve nije problematicno
dakle, vrlo je moguce da ovde svi govore neku razvucenu vrstu istine u skladu sa stavom - decko je maltretiran ali ne brutalno pretucen - oboje bi bilo za osudu, sve i da nije dotaknut i da mu je obezbedjenje opsovalo mater i to bi bilo za osudu jer posao osoblja nije da se izivljava nad gostima i to sto gost ne zna da se ponasa i dalje ne daje osoblju za pravo da popizdi i sve i da gost psuje ili cak zapocne tucu - posao obezbedjenja je da istu zaustavi a ne poveca haos!
klinac verovatno ne zeli dalje probleme i naravno da ce reci da je ok ... pretpostavljam da i pored incidenta zeli da ide u FLOYD jer nekog velikog izbora nema, moguce je da su mu na razne nacine zapusena usta
vlasnik - tesko da ce priznati da mu je osoblje homofobicno mada se nadam da ce doticnog kretena otpustiti a da ce SVE ZAPOSLENE u klubu poslati na neki od treninga vezanih za homofobiju - eto malo posla za nevladine organizacije - mogli bi da organizuju radionicu za radnike FLOYDa
Originally posted by NicodemusKratko i konkretno...
Ovaj sajt sa svoje strane sprovodi nezavisno istrazivanje. U zavisnosti od toga do kakvih informacija se dodje, pojavice se text i baneri sa pozivom na bojkot, ili pak ne. Iz ovog sto sam procitao, mislim da treba pozvati ljudi na sajtu i forumu na bojkot te kafan(cin)e, i proslediti informaciju gej organizacijama i sire. Imacemo uskoro i novi engleski deo gde cemo preporuciti da se na takva mesta ne zalazi.
Originally posted by Nicodemus
Ovaj sajt sa svoje strane sprovodi nezavisno istrazivanje. U zavisnosti od toga do kakvih informacija se dodje, pojavice se text i baneri sa pozivom na bojkot, ili pak ne. Iz ovog sto sam procitao, mislim da treba pozvati ljudi na sajtu i forumu na bojkot te kafan(cin)e, i proslediti informaciju gej organizacijama i sire. Imacemo uskoro i novi engleski deo gde cemo preporuciti da se na takva mesta ne zalazi.
Originally posted by ogi_nsI ne samo u Americi vec je to i ovde sasvim uobicajena pojava. Mada ti konobar nikad ne trazi licnu kartu jer zna da su ti je vec pregledali oni na ulazu i da te nikako ne bi pustili ako si ispod 18 godina.
1. U Americi se na ulasku u SVAKI klub gleda LK i ne pustaju te unutra ako ne dokazes da si preko 21 god.
Zatim te i KONOBAR pita za LK i dokaz o starosti UKOLIKO zbog tvog izgleda posumnja da imas manje od 21 A NARUCIO SI AKLKOHOLno pice.
U novosadskom klubu "Bastion" ne pustaju muskarce mladje od 23 godine (!??!!!!) naravno, dokazivanje odina je sa LK.
2. Hvala Bogu da je otvoren novi klub,Uopste mi nikad nije bio jasan koncept pustanja turbo-folka i tzv. "narodnjaka" u gay-klubovima...niti su mi ikad bili jasni gay-ljudi koji se pale na to.
hvala bogu da nema narodnjake,
i zao mi je ljudi koji ce ici i dalje u Floyd samo da bi mogli da slusaju FOLK a usput da trpe svkakva brecanja obezbedjenja (ovo je iz sopstvenog iskustva - NISAM PRETUCEN, ali mi ne treba ni verbalno zajebavanje i podsmevanje).
there i said it!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!