Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by DeleteKako se moja zena uci na iskustvuOriginally posted by mladunacJa obavezno nosim jaknu jer uvek posle zurke bude jako hladno!
jel zna neko kakvo je vreme sutra tokom dana i uvece
posto sam u gradu od jjutra pa do zurke nazalost
tako da tje mi biti vrutje da nosim jaknu
da obucem samo majicu i duks?
netje mi posle biti hladno a????
Originally posted by Mr.JaPrevise noci sam provela tako, pa sam morala da naucimOriginally posted by DeleteKako se moja zena uci na iskustvuOriginally posted by mladunacJa obavezno nosim jaknu jer uvek posle zurke bude jako hladno!
jel zna neko kakvo je vreme sutra tokom dana i uvece
posto sam u gradu od jjutra pa do zurke nazalost
tako da tje mi biti vrutje da nosim jaknu
da obucem samo majicu i duks?
netje mi posle biti hladno a????
Originally posted by mladunacIpak ja nosim neku svoju jaknu, da se ne dogodi kao prosli put kad sam nekoliko h pre zurke kupovala duks jer je doslo do naglog zahladjenja
e zvao sam meteoroloshki zavod da se ne cimam jel otje ili netje
dakle u petak toplo
a u subotu isto toplo
u toku notji netje biti mnogo hladno
znachi ipak dolazim u majici i duksu obzirom da ujutru kretjem i ceo dan sam u gradu
prokuvao bi u jakni
cub out
Originally posted by shmizllica... E, to sam i čekao, da ispizdiš... ... A, pazi, uvek se ismejem kad ti vidim potpis, baš sam juče pričao Swanheart kad si otišla...Originally posted by PakiMore ce da ti da Shmizlojka po .... Procitaj moj potpis jel si cuo?
Samo ti nama dođi, shmizlojko ...
Originally posted by PakiC c c!!! Vala se vidi da si derpe cim ogovaras! Vidimo se sutra,jedva cekam!!!Originally posted by shmizllica... E, to sam i čekao, da ispizdiš... ... A, pazi, uvek se ismejem kad ti vidim potpis, baš sam juče pričao Swanheart kad si otišla...Originally posted by PakiMore ce da ti da Shmizlojka po .... Procitaj moj potpis jel si cuo?
Samo ti nama dođi, shmizlojko ...
Originally posted by mladunacIma kod mene uvek mesta u torbaku, u srcu, u jos necemu...
hmmm mmiki jel mogu ja neke stvari da tutnem kod tebe u torbak???
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!