Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

ok. da je napisao ' uvazava se kritika, lektorisacu ubuduce tekstove priljeznije ', srca bi bila na mestu?
stvarno ne znam odakle elana za toliku sitnicavost? na izvol'te imate magazin da ga listate za dz.,niko pretplatu ne trazi,a primedbe su kao da za svoje pare trazite uslugu po volji.
ok. da je napisao ' uvazava se kritika, lektorisacu ubuduce tekstove priljeznije ', srca bi bila na mestu?
stvarno ne znam odakle elana za toliku sitnicavost? na izvol'te imate magazin da ga listate za dz.,niko pretplatu ne trazi,a primedbe su kao da za svoje pare trazite uslugu po volji.
Korisnikov avatar
By Hys.
Onoliko si omasio poentu Deni.

Poenta je sto je super sto magazin postoji i sto bi bilo jos superNiJe kada bi se njegovo postojanje jos bolje iskoristilo.

Ovo sto si napisao me seca na one momente - e ako se ne bavite aktivizmom ne mozete ni da ga (konstruktivno) kritikujete.

E pa hoce mi se i moze mi se pa makar bila "sitnicava" jer ponekad u nekim ludilima mozga pomislim neko ce nesto cuti. I jer ovo ono kao zajednica kao imamo iste ciljeve.

Srecom, ne hvata me to ludilo cesto, brzo se setim i zasto.

edit potpuni off

deni sta se desava nesto ti se postovi dupliraju, el te zeza forum il browser?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije pedja juce dosao ovde, opste je poznato da ne ume da primi nikakvu kritiku i da ce uvek da ti kaze "pa ti ako mozes bolje izvoli uradi", koliko god bila konstruktivna.
dobro,ako ne kaze decidirano da je razmotrio kritike i sugestije,to je mozda vise stvar uznegovanog imidza,nego pokazatelj da ih je sve odbacio. hys, na mobitelu sam,pa kad mi se duplira post,nemam opciju da izbrisem duplikat.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629951#p2629951]Anhedonie napisao:[/url]nije pedja juce dosao ovde, opste je poznato da ne ume da primi nikakvu kritiku i da ce uvek da ti kaze "pa ti ako mozes bolje izvoli uradi", koliko god bila konstruktivna.
Umem da primim kritiku, ali je meni pravopis, lektura, korektura, lupanje zareza i ostale interpunkcije nebitna kategorija... i imam jako loše mišljenje o ljudima koji kad pročitaju tekst jedino što imaju da kažu, pa malo je nepismen. Pa jebi se...

U magazinu imate na četiri strane ličnu priču gej osobe koja ima dete, imate analizu "autovanja" Marije Šerifović, tekst o gej situaciji u Ukrajini, anketu u najdužim vezama, tekst o LGBT sceni u Nišu... i od svega toga mi raspravljamo o pravopisu... Pa mislim stvarno!
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2630010#p2630010]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2629951#p2629951]Anhedonie napisao:[/url]nije pedja juce dosao ovde, opste je poznato da ne ume da primi nikakvu kritiku i da ce uvek da ti kaze "pa ti ako mozes bolje izvoli uradi", koliko god bila konstruktivna.
. i imam jako loše mišljenje o ljudima koji kad pročitaju tekst jedino što imaju da kažu, pa malo je nepismen. Pa jebi se...
Ovo je upuceno meni, koja sam napisala onoliko oNoGa pozitivnog i ohrabrujuceg pored jedne kritike.

Ok, u pravu si, to je potpuno nebitno, ne znaci nista i koji krc uopste ti lektori, korektori i urednici koji na pismenost paznju obrate postoje.

Aj uzDrAvLje.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Pa mora neko da pravi gužvu na birou za zapošljavanje :D

Drugo, konstruktivna kritika je konkretnija... Reći nepismeno nije konstruktivna kritika, jer meni to ništa ne znači i ništa ne pomaže, naročito u magazinu koji ima preko 60 strana.
Reći da je tekst glup nije konstruktivna kritika, jer takođe ne daje nikakvu konkretnu informaciju s kojom možeš bilo šta da uradiš i poboljšaš.

Konstruktivna kritika je kada ti zamenik urednik Kurira kaže da je na pojedinim stranama dizajn dosadan jer je tekst predugačak i nema zanimljivih slika.

I nisam direktno mislio na tebe, već na Berna, koji od celog teksta Gejstvo i roditeljstvo pita da li se kaže gejstvo?! Pa mislim stvarno!
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam napisala nigde da je tekst glup.

A da ti napisem gde su sve greske i kako moze korektnije da se uradi redigovanje i uredjivanje teksta mogu, ali bih onda bukvalno radila lektorski, korektorski i uredjivacki posao, a sto kazes, neko mora da pravi guzvu na birou, pa bolje da to ne radim.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Čitam, čitam... Sviđa mi se sadržaj, ali stvarno ima dosta grešaka. Daj bre, temeljnije to pregledajte ako ste pismeni, a ako niste - zaposlite nekog lektora ukoliko ste u mogućnosti, ili pre štampe razdelite tekstove prijateljima koji su pismeniji od vas da ih preprave ili štagod, sredite to malo. Mislim, mene baš briga, nego krivo mi što nam je jedini LGBT-themed časopis u Srbiji nepismen. :)

Edit: ne provalih da ima još jedna strana na ovoj temi i da nisam rekao ništa novo i da se sve raspravilo i bože moj never mind move along now
ali to vam je zadovoljstvo vise. mozete da izrazite u drustvu,kad se povede diskusija,svoju sokiranost uocenim propustima,zabrinutost za uticaj koji ce to imati na inace preedukovanu domacu lgbt citalacku publiku i zapitanost opsteg tipa kuda ide ovaj svijet? prednosti i mogucnosti su,dakle,velike.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!