Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Oh Boze, hvala ti!
Od svih klubova koji su organizovali gay zurke, Apartman je definitivno najgori! Onaj wc je tiha jeza, blagi uzas. Pogotovo kad moram da se raspravljam sa str8 izblajhanim kaldrmusama i dark trandzama oko kabine, A ne volim da pisam u pisouar dok me matori pradator (nemam nista protiv njih, da se razumemo) posmatra kao izgladneli ljudozder. Naravno ja razumem da je nekom to kinki...but...

Od svih tih klubova najvise sam voleo Lotos/Alijansu...volim veliki separe, gde mogu da sednem i uzivam kao covek penzioner. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549245#p2549245]kyrgyz napisao:[/url]Citiram:

U gay klubu sam zadnji put bio početkom januara 2013 - i to u "elitnom" gay klubu Apartman u BG - Veća je rupčaga i baruština od onih neelitnih gay klubova...Ne možete disati od duvanskog dima, krcat je " diskretnim antisex OK likovima van gay scene" koji se diskretno ližu jezicima isplaženim poput palačinke ... jedna razlupana WC šolja na vas 1000... osoblje neljubazno i antipatično...Zgrada u kojoj je smešten jeziva - kao da je sam pakao silovao...kao neka Ukleta kuća gore na litici...bez prozora i zidova koje proždire plesan ... iz podnožja joj izviru i razlivaju se potoci nekog tečnog otpada... Atmosfera je katastrofalna i u njemu nisam snimio nikoga zanimljivog u bilo kojem smislu!

Ko li je ovo rekao?
Ja taman pomislio da si ti :-)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!