Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ja jesam bio ikebana, jer ne učestvujem o organizovanju Parade ponosa. Ali, oni koji su organizovali Prajd 2010. su jako puno radili na tome, za razliku od organizatora 2011, 2012. i 2009!
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459943#p2459943]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Ja jesam bio ikebana, jer ne učestvujem o organizovanju Parade ponosa. Ali, oni koji su organizovali Prajd 2010. su jako puno radili na tome, za razliku od organizatora 2011, 2012. i 2009!
Jao sto si skroooomaaaan.
:sweet:
Ko te ne zna skupo bi te platio.

Hold on...

Pa ja to i kazem - oni koji su organizovali odrzani Prajd su jako mnogo radili na tome.
To je drzava koja je morala jako mnogo da radi na tome jer je, ko sto rekoh, bila takva direktiva.

Doduse mogla je jako mnogo da radi i na huiliganima i fasistima i osalom zgadijom koja je razbucala Beograd.
Ali nije bilo direktive o tome - pa nije nista ni uradila. A samoinicijativno da cisti svoje dvoriste nije blesava. 'Oce svasta da se ispojavljuje.

Pa od tad Srbija ima povecan stepen homofobije, rasizma, fasizma svake godine oko, guess what.... - Prajda!
A na to ima i vas nesposobne.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Direktiva je bila i 2011. i 2012. godine... pa je nismo dobili, s tom razlikom što je 2011. paradu zabranio Tadić, a 2012. Dačić.
Korisnikov avatar
By smaug
Vidis kako umes da se setis svega...
I hajde sad jos malcicko pa se seti za sta je sve 2010 politicki odgovaralo Srbiji da organizuje prajd.

A takvih direktiva i 'razmena dobara' nije bilo posle toga.
Pa je navedena dva kretena i ostale kronije bolela patka da nesto urade povodom ljudskih prava.
Korisnikov avatar
By smaug
I samo jos nesto, i necu vise jer..rekla sam sta sam htela da kazem.

Slazem se ja sa tobom da je 2011. i 2012. katastrofalna. I da je skandal sta sta se radi.

Ali se ne slazem da ti nekim cudnim cudom imas prava da ocekujes da budes izuzet iz kritike svih tih dogadjaja i odluka koje su LGBT zajednici u Srbije nanele stravicne stete.

I takodje se ne slazem da se taj odrzani ali ne i uspeli prajd desio zbog ogromnog zalaganja aktivista, kojih god.
Desio se jer je drzava odlucila da ga ima. Jer joj je tad odgovaralo. I to tad nije imalo veze ni sa ljudskim rpavima, ni sa ustavom, ni sa pocetkom rada na suzbijanju homofobije, nacionalizna, fasizma..
@space_oddity

Ja sam ovlas presao preko teksta, i nisam iskljucio mogucnost da je zaista tako, ali naslov je (meni) problematican jer biseksualnost nije u toj fazi npr. naucnih nepoznanica, cak upitnosti njenog samog postojanja, da bi se jedna takva predrasuda ogoljena* postavila na korice. Kao da bi odabrali za naslovnicu tzv. savremenog LGBT magazina (parafraziram Korvinov primer) tu vrstu regresije u stereotipe: lezbejke - da li im samo fali pravi (khm) muskarac? (i onda se potom nasitno u clanku unutra objasnjava kako je to zapravo autenticna seksualna orijentacija, uz naknadno obrazlozenje tog pitanja primerom nekih “lezbejki” koje iz bilo kog razloga glume da su lezbejke (teze zamisliva varijanta, ali kao analogija)…).

*izvucena doslovno iz drugog konteksta - dijaloga u vil i grejs (komedije koja i inace koketira raznim "nekorektnostima" koje pokusava da smesti u humoristiku, pa ponekad i uz samopodsmeh): gde uostalom i ako je pomenuta "usputna stanica", onda kao takva moze biti samo nekakva laz, paravan, "biseksualnost" - ako se odnosi npr. na pojavu da neke javne licnosti da bi sebe prijemcivije servirale heteronormativnoj masi, koja valjda lakse vari bi od gej, (najpre) izjave da su biseksualne. no to ne znaci da se sama biseksualnost (ne ova "biseksualnost") moze danas dovoditi u pitanje egzistencije (i to kao naslovni eye catcher LGBT casopisa), sto bi meni bilo uvredjivo da sam bi, i tu za mene dolazi do kolizije naslova i smisla teksta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!