Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
znaci bice skup forumasa :P
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ja mozda dodjem na sledecu.... i onako izlazim jednom godishnje :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
A sta reci :kesa: :blush: :smeh: :lol:

Sve je do ljudi i njihovog okruzenja kako ce se provesti. A vala, i do tekile :smeh: A i do nasmejanih lica organizatora :mazi:
I ne bi loshe. Shtavishe. :balerina:

No, nemojmo se zavaravati, ako je Dark Angel DJ ja sam Semiramida Vavilonska. A svi znamo da nemam 2500+ godina :lol: Sledeci put jednostavno drmnite winamp listu i to ce biti to.
No, ko sto rekoh, ni neumece osobe_koja_pusta_muziku da komunicira s publikom nije dovoljno da upropasti zurku.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Odlicna atmosfera, veselo drustvo, skup dragih ljudi, u cijem prisustvu nisam ni obracala paznju na muziku.
Korisnikov avatar
By poison
Originally posted by unic0rn

No, nemojmo se zavaravati, ako je Dark Angel DJ ja sam Semiramida Vavilonska. A svi znamo da nemam 2500+ godina :lol: Sledeci put jednostavno drmnite winamp listu i to ce biti to.

Deaf angel , joj mozda bolje pristaje.
:roflmao:
Osim tog malog detalja, sve je bilo fino :) .
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
No, ko sto rekoh, ni neumece osobe_koja_pusta_muziku da komunicira s publikom nije dovoljno da upropasti zurku.
:kiss:
O Semiramido, pleviš li vrtove svoje?

Lepo se provedoh, no ni ja nisam impresioniran performansama DJ-ice, ne volim taj miš-maš svega und svačega, te puštanje muzike avrlj-bavrlj bez jasne koncepcoije und tematike. No, bejah u društvu dobrome, u dobrome moodu, te se lepo zabavih (a i lokacija je dobra, domaćini prijatni i predusretljivi). A Aleksandar aka Nemogući Štrumpf je bio krhko bebast i nevino zavodljiv kao i uvek, te smo razmenjivali nežnosti i naklonosti do jutra...

Elem, upoznao sam i Sprintera, baš mi se dopao onako sladak i jebozovan, no kada sam pošao da ga fistujem izmigoljio se i pobegao... No, ima dana za šaka-mejdana! :fist:
Korisnikov avatar
By Tungi
Veselo,veselo...Fino drustvo,dragi ljudi:)
Korisnikov avatar
By Paki
A sta reci :kesa: :blush: :smeh: :lol:

Sve je do ljudi i njihovog okruzenja kako ce se provesti. A vala, i do tekile :smeh: A i do nasmejanih lica organizatora :mazi:
I ne bi loshe. Shtavishe. :balerina:
A ti s' bila p'janaaaaa :smeh:
Davno te ne videh onako opuštenog i raspuštenog :giggle:
Originally posted by Dušan Maljković
... No, bejah u društvu dobrome, u dobrome moodu, te se lepo zabavih (a i lokacija je dobra, domaćini prijatni i predusretljivi). A Aleksandar aka Nemogući Štrumpf je bio krhko bebast i nevino zavodljiv kao i uvek, te smo razmenjivali nežnosti i naklonosti do jutra...
Dušmanija, rukavica je bačena - izazivam te na časni dvoboj, pa koja pobedi, ruka Štrumpfova je zanavek njegova!
:grebanje:
Originally posted by Stanwik

meni i žur i darka bili super :)
Originally posted by Delete

Odlicna atmosfera, veselo drustvo, skup dragih ljudi, u cijem prisustvu nisam ni obracala paznju na muziku.
Originally posted by Tungi

Veselo,veselo...Fino drustvo,dragi ljudi:)
Drago mi je :chestram:
:grouphug:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Delete

Razni ljudi.. razne cudi :)

Evo npr. Delete se super provela. Ali samo zbog dobre atmosfere i gragih joj ljudi, nije obracala paznju na muziku....

Dok ja npr. izlazim zbog muzike (na prvom mestu) ... jer drage ljude mogu da okupim i ovako... nevezano za zurku...

Zbog toga shto sam znala da mi se muzika nece svideti, nisam se organizovala da dodjem na L'nQ zurku....

Nego... drago mi je da su neki lepo proveli :)

Pozdrav! :kiss:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Niko ne pominje gužvu, znači nije je bilo? Meni rekoše da je taj prostor manji od Grada, a znajući kako je bilo tamo, na kraju sam odustao od ekspedicije :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja se lepo proveo sinoc. atmosfera je bila skroz hepi, prostor je kulj, ljudi su bili kulj, jedino sto je muzika bila gospodi pomiluj lol.

da je zurka organizovana van ovih verskih praznika (cini mi se da je u pitanju neki uskrs :smeh: ) opet bi imali problem sa velicinom prostora. sledeca lq zurka ili treba da se podeli u dva vikenda 1.elektro i 2.madona sta vec ili vi to namerno pravite stiskavac da spajate ljude lol
Korisnikov avatar
By Nbegi
e jebiga, potcenio sam onda značaj pederki bogomoljki :) )) mislio sam da ih te tričarije neće sprečiti da nagrnu u alarmantnom broju :smeh:
Korisnikov avatar
By mrgud
:hyper:ja sam, :bouncy: u skladu sa svojim skakavac karakterom:veverica:, sve vreme:hyper: snjuvala okolo:bouncy:, i uredno pokusavala da poginem :hyper:na onom stepenistu:bouncy:ne mi se dopada prostor nikako.
muzika manje - vise, ali ozvucenje kao takvo, i mikseta podesena da reprodukuje vristece tonove :shok: - to je prestalo da mi smeta tek kad sam iskljucila usi.
ai, katastrofa!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Utisak veceri: PROKLETE STEPENICE! :sekirica:

Izgleda da Bog ipak postoji cim ja nisam poginula sinoc padom niz iste. :opatica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, što nisu NS i BG malo bliže, jedan žur da se pravi !
:tamoamo:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Nbegi

Niko ne pominje gužvu, znači nije je bilo? Meni rekoše da je taj prostor manji od Grada, a znajući kako je bilo tamo, na kraju sam odustao od ekspedicije :)
bila je guzva nije da nije. ali onaj konstruktivni tip guzve koji ti dozvljava da opipash one pored kojih prolazis, i ipak stignes na odredishte. :smeh:

kad se setim kolko sam shiznuo kad sam video da TO ima 100 soba i sobica, a onda shvatio da to uopste nije tako lose :andjelak:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Cool, onda sledeću žurku za 1. maj :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ili josh bolje na finalno veche evrovizije :wundy:
Korisnikov avatar
By *deni*
ALO !!!!
:sudija:
Uješću se za šulj što nisam išao u BG.
A i nije bilo baš za nezaborav, ne ?
Prosek.

:tushe:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sta da ti kazem. Meni je bilo prilicno za nezaborav momenat upoznavanja Dude Maljkovic i Sprintera.

:lol: :lol:

za sve ostalo tu je Mastercard. :hail:
Korisnikov avatar
By *deni*
Koja numera može najbolje da opiše taj susret ? Slikovito. Za najšire mase.
Baš me interesuje...

:superheroj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, špijuniram i vidim da se sprema odgovor.
:klap:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

Sta da ti kazem. Meni je bilo prilicno za nezaborav momenat upoznavanja Dude Maljkovic i Sprintera.

:lol: :lol:

za sve ostalo tu je Mastercard. :hail:
Na žalost, nije bilo ono što sam želeo -- magični performans a la David Coperfild u kome moja šaka ulazi na Sprinterovu guzu, a izlazi na usta. Mislim da je i Sprinter -- a i organizatori -- još uvek previše konzervativni za moje radikalne umetničke performanse. (Uostalom, znamo kako je javnost reagovala na ekspreriment sa nekrofilijom i Transmutabilnog Teraformera).

No, polako, kako za umetnost nema granice, doći će još moj dan... i Sprinterov!:leviathan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma da, ali se mora primetiti da je i Maljkovića nekad jako teško zadovoljiti. Istini za volju.
Razmažen je jako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!