Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by buKao i na dosadasnjim L`n`Q zurkama.
znaci bice skup forumasa
Originally posted by unic0rn
No, nemojmo se zavaravati, ako je Dark Angel DJ ja sam Semiramida Vavilonska. A svi znamo da nemam 2500+ godina Sledeci put jednostavno drmnite winamp listu i to ce biti to.
Originally posted by unic0rnO Semiramido, pleviš li vrtove svoje?
No, nemojmo se zavaravati, ako je Dark Angel DJ ja sam Semiramida Vavilonska. A svi znamo da nemam 2500+ godina Sledeci put jednostavno drmnite winamp listu i to ce biti to.
No, ko sto rekoh, ni neumece osobe_koja_pusta_muziku da komunicira s publikom nije dovoljno da upropasti zurku.
Originally posted by unic0rnA ti s' bila p'janaaaaa
A sta reci
Sve je do ljudi i njihovog okruzenja kako ce se provesti. A vala, i do tekile A i do nasmejanih lica organizatora
I ne bi loshe. Shtavishe.
Originally posted by Dušan MaljkovićDušmanija, rukavica je bačena - izazivam te na časni dvoboj, pa koja pobedi, ruka Štrumpfova je zanavek njegova!
... No, bejah u društvu dobrome, u dobrome moodu, te se lepo zabavih (a i lokacija je dobra, domaćini prijatni i predusretljivi). A Aleksandar aka Nemogući Štrumpf je bio krhko bebast i nevino zavodljiv kao i uvek, te smo razmenjivali nežnosti i naklonosti do jutra...
Originally posted by Stanwik
meni i žur i darka bili super
Originally posted by Delete
Odlicna atmosfera, veselo drustvo, skup dragih ljudi, u cijem prisustvu nisam ni obracala paznju na muziku.
Originally posted by TungiDrago mi je
Veselo,veselo...Fino drustvo,dragi ljudi:)
Originally posted by DeleteRazni ljudi.. razne cudi
Odlicna atmosfera, veselo drustvo, skup dragih ljudi, u cijem prisustvu nisam ni obracala paznju na muziku.
Originally posted by Nbegibila je guzva nije da nije. ali onaj konstruktivni tip guzve koji ti dozvljava da opipash one pored kojih prolazis, i ipak stignes na odredishte.
Niko ne pominje gužvu, znači nije je bilo? Meni rekoše da je taj prostor manji od Grada, a znajući kako je bilo tamo, na kraju sam odustao od ekspedicije
Originally posted by unic0rnNa žalost, nije bilo ono što sam želeo -- magični performans a la David Coperfild u kome moja šaka ulazi na Sprinterovu guzu, a izlazi na usta. Mislim da je i Sprinter -- a i organizatori -- još uvek previše konzervativni za moje radikalne umetničke performanse. (Uostalom, znamo kako je javnost reagovala na ekspreriment sa nekrofilijom i Transmutabilnog Teraformera).
Sta da ti kazem. Meni je bilo prilicno za nezaborav momenat upoznavanja Dude Maljkovic i Sprintera.
za sve ostalo tu je Mastercard.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!