Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
a sto se jednostavno ne bi dogovorili - u 2 ujutro kod bara, ko dodje prvi narucuje tekilu :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja večeras idem na jednu metalsku svirku.
Nije da volim nešto posebno metal, ali šta ću kad volim da se družim sa metalcima.
:lepeza:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*

Nije da volim nešto posebno metal, ali šta ću kad volim da se družim sa metalcima.
Denika na hevi metal zurci :lol: :rotflmao:
Hocemo fotke obavezno :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ko bi rekao, no čuda se dešavaju... :giggle:

Lepo se provedi Deni i obavezno fotke... :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja veceras idem u taj klub, izlazim posle sto godina. :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
mazo, bez muzha i dijamanstkog prstena na ruci se na forum ne vracaj! :shamar:

:awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns

Denika na hevi metal zurci :lol: :rotflmao:
Hocemo fotke obavezno :D
Originally posted by Heartkiller

Ko bi rekao, no čuda se dešavaju... :giggle:

Lepo se provedi Deni i obavezno fotke... :D
Bože, pa ja redovno hodam po metalskim žurevima, samo o tome ne trubim na sva zvona.
Ja sam metalac u duši, a komercijalizovao sam se iz egzistencijalnih razloga.
:kosa:
By Hans
:muzika:
Dobro, bio sam sinoc po prvi put tamo. Da, nije toliko strasno kao sve ono na sta smo navikli. Postoji klima ali se i placa ulaz sto je potpuno u redu. Sreca pa je Insomnia bila samo dvaput. Ta pesma izlazi i iz jogurta kad ga otvorite...Klub me neodoljivo podseca na Vavilon iz serije Queer as Folk. Cool sve u svemu. Zadovoljan, ali ne i zadovoljen. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni je bilo fino u novom klubu, a i vidio sam neke drage forumase :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni je bilo cool prošle subote.
Sviđa mi se veliki podijum, gde nikad nije preterana gužva, pogotovu u zadnjem njegovom delu, tako da ima dosta prostora i vazduha.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni je bilo vrh sinoc, plus sam napadala unija s guza, pa sta covek vise da pozeli? :dance: :giggle:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Fenomenalno sam se proveo... :dance:
Zao mi je samo sto nisam uspeo da vidim Zvezdicu i Unija... :sigh:

Sto se tice prostora, prostor je odlican...

Doci cu opet... :happy:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Heartkiller

Fenomenalno sam se proveo... :dance:
Zao mi je samo sto nisam uspeo da vidim Zvezdicu i Unija... :sigh:

Sto se tice prostora, prostor je odlican...

Doci cu opet... :happy:
Ma ja nista nisam videla sem ovih sto su bili oko mene.. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Zwezdica

Meni je bilo vrh sinoc, plus sam napadala unija s guza, pa sta covek vise da pozeli? :dance: :giggle:
Eto mogli smo se upoznati, ali nas niko nije predstavio :)

Pretpostavio sam da su oko unija forumasi ali mi bilo bzv da pridje i ispitujem :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Hans_87

Dobro, bio sam sinoc po prvi put tamo. Da, nije toliko strasno kao sve ono na sta smo navikli. Postoji klima ali se i placa ulaz sto je potpuno u redu. Sreca pa je Insomnia bila samo dvaput. Ta pesma izlazi i iz jogurta kad ga otvorite...Klub me neodoljivo podseca na Vavilon iz serije Queer as Folk. Cool sve u svemu. Zadovoljan, ali ne i zadovoljen. :)
Aleluja...Hans nije ispljuvao novi klub i nije ga nazvao sve jednom pogrdnom recju koje se seti ? :lol: :schok: Mora da je onda stvarno dobro :D

Jedva cekam da dodzem sa svojom ekipom :cowboy:
Korisnikov avatar
By *deni*
A gde si ti išao u provod za vikend, Laki ?
:sweet:
Moram ovde da ti kažem da te na fejsbuku ogovaraju, ali ja ne učestvujem u tim spletkama, jer si mi ti drag drug.
:pionir:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

A gde si ti išao u provod za vikend, Laki ?
:sweet:
Moram ovde da ti kažem da te na fejsbuku ogovaraju, ali ja ne učestvujem u tim spletkama, jer si mi ti drag drug.
:pionir:
Haha...ne zajebavaj me znas da sam paranoik za te stvari...sacju odmah da izbrisem sve gay drugare sa facebook-a (svih petoro :lol: ) ako saznam da je to istina :durenje:

Lm...nigde nisam isao u provod ovaj vikend, bio da posetim neku familiju van grada, da im pokupim lovu pred nastupajuci rodjendan :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bože, Laki, pa zaista se ne iskazuje potreba za preduzimanjem tako drastičnih mera.
To i nisu neka teška opanjkavanja, više su to klasična pederska ćakulanja na temu ko kako puši, prima, daje.... koliko je kome duboko grlo i slično.
Nemoj da se ženiraš...
:cheer:
By Hans
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Hans_87

Aleluja...Hans nije ispljuvao novi klub i nije ga nazvao sve jednom pogrdnom recju koje se seti ? :lol: :schok: Mora da je onda stvarno dobro :D
Imam neki chudan osecaj da ces doziveti dupli bareback kad budes dosao u Beograd. :trustme:
By Hans
Izazivash? :spank:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!