Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
MA SUPER KAD SAM TU TAD :kletva:
I SUPER KAD BI NEKO I KRENUO SA MNOM :mad:
By cumpig
sori beograde, no cumming this time
UV najavili i potvrdili dolazak u Skoplje dan nakon Beograda
hell yeah!
radost, sreca, ushicenje
ili: skocko skocko zvezda karo :spin:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni je zao sto nisam bila, ali imala sam srecu da ih slusam live....
Jako mi krivo, bas jako....
Korisnikov avatar
By zboO
mene zanima da li je jos neka od vas juce bila maximalno izvacarena prilikom pretresa na ulazu??

ja sam iskreno bila pa ne bas shokirana ali poprilichno iznenadjena posto mi je uvlacila ruke u brus, pipala izmedju nogu...gurala ruke u chizme...pa se opet vratila na deo izmedju nogu...pa vrat, kosa pa OPET brus, pa izmedju brusa...pa jos jednom noge........(i mogu ovako par minuta)....pitala sam je par puta mora li bas toliko da pipa ali je dotichna samo cutala i nastavljala dalje... Devojka koja je bila iza mene vidno iznervirana bila je spremna na shamaranje ali sam otisla pa ne znam sta se dalje sa njom desavalo...

kapiram da je bezbednost na prvom mestu ali ako cemo se voditi tom formulom zasto me tako nikada nisu pretresali kada sam isla na (glupave) fudbalske utakmice koje su uvek pune rizika?? I ne nisam prvi put u jbn areni..isla sam na koncerte i utakmice i ovo je def. prvi put da se ovako nesto desilo.

a koncert je bio ok...meni je najveci i naravno negativan utisak ostao sa ulaza..

:kesa:
Korisnikov avatar
By toni79
uh a ja mislila neki underground pokret se desava i organizira, neka nova scena vamo tamo vec se mislim kako propustam veliku stvar sa pocetka stoljeca :cvetduga: :harmonika:
By cumpig
fuckin' epic, fuckin' beautiful, fuckin' burnout, now i need a fuckin' 100 days off to recover, but may i moan for even fuckin' more?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!