Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Rei
Interesantni odgovori na temu, kao da ne zhelite da verujete da se neshto ovako desilo pa sitnicharite po njegovim postovima i zajebavate, kao da je VAMA duzhan da objashnjava kada je i zashto ishao u policiju i vama na uvid da daje fotke... Iskulirajte malo i pruzhite makar malo podrshke i solidarnosti o kojoj vechito kukate.
:up:

U svakom slucaju, ja totalno verujem i svaku tvoju rec. Nisma bio te veceri tamo jer posle incidenta sa suzavcem vise tamo nema sanse d audjem
Mada nije suzavac glavni motiv vec bas OBEZBEDJENJE koje je prostacko i neprofesionalno!

Nadam se da ce tuzba doneti bar to da dobijesh odstetu
a da se klub zatvori!

Sve najbolje!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja nikada nisam cuo da je gazda tukao gosta koji mu ostavlja puno para.
ja sam cuo da je neki lik kad ga je obezbedjenje htelo pretresti, skinuo gace i pokazao kitu, pa da su ovi zato poceli da ga mlate...
Korisnikov avatar
By bicukratko
Pa srce ti slusaj gluposti. Da im je pokazao neko kitu i dupe neznaci da njega i druge goste pobiju. (obezbedjenje je duzno da sprovodi red a ne da stvara sranja i mlati sem u samoodbrani a ovaj ga je napao verovatnoi kitom :) )) Posto sam tu bio kao i mnogi pitao sam ga sto ga tuce bez razloga i dobio prelom nosa, potres mozga, podlive, krverenje ... Uostalom kada zavrsi postupak svatices sto su u zatvoru ti ludaci. :) ))

Ovo je do sada najveci biuser koji sma cuo pa sam odgovorio, inace nebi se cudio da iza ovog profila stoji neko blizak onim batinasima:)))

Da ne napadam tog gazdu posto ima jos slicnih njemu i u drugim klubovima. Nije tesko pogeldati koga su i na koji nacin ovde sve ti ludaci mlatili.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa vidi ''srce'' i ti si meni sam biser po sebi, pa cu da ti odgovorim - ako imas problem, sudi se, ne serendaj ovuda. to da li sam blizak - nisam nikad izasao u bg, niti znam gde je to. a sam info o pokazivanju kite te malo bacio u dilemu :-P:prst2:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ne kapiram, zašto ste ga napali? Secirate mu postove na sitna crevca bez ikakvog razloga. Postavljate se kao da ste nekakva komisija, javite mu se na u2u i zatražite svu tu dokumentaciju koju je ponudio ako ste već toliko zainteresovani za slučaj. Ovako samo pričate napamet, da ne kažem komentarišete knjigu koju niste pročitali. :cekam:
Originally posted by Dr. M
Strasno...

Ovo za bojkot kluba je dobra ideja ali od toga nema nista... Solidarnost i beogradski pederi, to cak ne ide ni u istu recenicu...

:roll: :roll: :roll:
Ako pročitaš svoje postove posle ovog, prepoznaćeš se.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by operativni kadar

Originally posted by Dr. M
Strasno...

Ovo za bojkot kluba je dobra ideja ali od toga nema nista... Solidarnost i beogradski pederi, to cak ne ide ni u istu recenicu...

:roll: :roll: :roll:
Ako pročitaš svoje postove posle ovog, prepoznaćeš se.
OMG! :doh:

Pa ja jesam beogradski peder i sebe ne izuzimam iz navedene recenice... :smilegrin:

A, reci kao solidarnost i tolerancija...pa... ne ide to nesto uz mene... :kokice:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Pokusavam da skapiram sta se desilo, ali mi ne ide. :nerd:

Hajde sada kada si poceo lepo objedini sve u jedan post i napisi sta se desilo.

Da ne kazem kakav je utisak ostavio ovaj tekst na mene, bice da te vredjam.

U jednom postu pricas kako nisi pozvao policiju, u drugom kako policija ima zapisnik, pominjes neke pare, na kraju kazes da ne smaram ljude. Onda nisi ni trebao da pocinjes da pises. Pominjes kako su tukli tvoje drugove, a zavrsavas kako si ti pretucen. Pozivas nas na zurku i zelis sve najlepse.

Mislim ako ne zavrsis pricu ne da ne mogu da ti verujem, nego mi sve ovo deluje kako neuspeli pokusaj neke "poznate" price.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bicukratko
(da nekazem da me je zvao nebili mu dao 7.000 eura za otvaranje VIP-a)
Šta reći a ne zaplakati. Zar si investirao u klub bez ventilacije, dovoljno velike garderobe i sa onim WCom u pokušaju? Ti baš znaš kako se troše pare :giggle:

Jedino rešenje u tvom slučaju je tužba ... pusti "solidarisanje" i "više ciljeve" .... a i 7.000 EURa nije što je nekad bilo ....

Pretpostavimo da gazda izda saopštenje da će od sada pa nadalje obezbeđenje raditi svoj posao .... što bi samim tim značilo da do sada nije radilo svoj posao, što je samo po sebi dovoljan razlog da se klub ignoriše ...

Bolje da si sakupio još par puta toliko i otvorio klub u kome može da se diše i koji će imati ćoše za pušače (a ne da svako-malo sedneš na cigaru i tek na izlazu vidiš da ti je košulja oprljena), nego da te batinaju izbacivači karijeristi koje su praktično pojeli steroidi...

Iskreno se nadam da su rane površne i da nećeš imati trajne posledice posle ovog incidenta.

SAVET VIŠE: Posećuj kućne žurke :D
Originally posted by LordOfSex
Hajde sada kada si poceo lepo objedini sve u jedan post i napisi sta se desilo.
Mislim da je glavnica rečena u prvom postu ... pročitaj par puta :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
decko popije batine, otvore se 3 teme povodom toga i 90% ljudi se poseru po tome....

meni je bas zao, noga ti je sjebana, takodje i fejs...nadam se da ces se brzo oporaviti...

jedno pitanje...sta mislis da postignes s tim sto o tome pises na forumu?!
ej bre, pa pola njih ti ne veruje - ma da sljokas krv ovde reci ce to je PARADAJZ...

pickice...(moja omiljena rec na forumu... )
Korisnikov avatar
By svejedno
KOliko sam ja shvatio:

1. POlicija nije nila umesana te noci, i decko TADA nije podneo tuzbu.

Zasto, njegova stvar.

2. Posle otisao kod advokata, i odlucio da stvar resi privatnom tuzbom. Zasto & kako, opet, njegova stvar.

3. Advokat stvari resio svojim kanalima, dakle, te fotke i sl. su dosli do suda i do policije, verujem.

...

Ja tako shvatio.
Korisnikov avatar
By Hys.
I ja sam shvatila kao Azdaja i svejedno...i operativni.

Zaista, cemu ovoliko seciranje...though, go ahead...
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by svejedno
KOliko sam ja shvatio:

Zasto, njegova stvar.

2. Posle otisao kod advokata, i odlucio da stvar resi privatnom tuzbom. Zasto & kako, opet, njegova stvar.

3. Advokat stvari resio svojim kanalima, dakle, te fotke i sl. su dosli do suda i do policije, verujem.

...

Ja tako shvatio.
Koliko sam ja shvatila, ako nisi savladao vestinu jasnog i preciznog izrazavanja, nije bitno sto si dobio batine... ma i na takvom mestu, na takav nacin, ...

Zalosno. :no:
By RACABG
Originally posted by svejedno
KOliko sam ja shvatio:

Zasto, njegova stvar.

...

Ja tako shvatio.
a ja verujem da plashi mecku reshetom .......
licno smatram da nije ni video advokata niti je podneo tuzbu nego ovom pricom pokushava da uplashi nekoga.
Korisnikov avatar
By m..
Ok, ocigledno je da su decki dobili ozbiljne batine (to i pricam sve vreme, nisam videla tucu jer sam dosla kasnije, ali sam videla kad sam odlazila krv ispod ulaza u dvoriste u kome je klub). Sta su posle radili, prijavljivali ili ne, nije ni bitno za pricu, to je njihova stvar. I ja sam dobila batine par puta (doduse ne tako ozbiljne) na raznim mestima, pa nista nisam prijavila, stvar licnog izbora. Koliko ja razumem, u urgentnom uvek ima pandur, i uvek kada vidi ozbiljnije povrede pravi zapisnik, pa ga je napravio i u ovom slucaju (sta posle murtija radi s tim, ne znam).
I nekako razumem, ako ti je kad popijes takve batine, krvaris i imas potres mozga i u potpunom si shoku, poslednja stvar na pameti da se akas s murijom. Ni meni nije palo na pamet da zovem muriju kad me je neki som sutirao u glavu.
By maslacak87
Koliko nesporazuma... Slazem se sa Rei... Ne znam sta vam je lose ucinio ovaj momak da ga toliko napadate, njegov primer je samo dobronamerno upozorenje... Deni, svako ima drugacije roditelje i nekima je teze a nekima lakse saopstiti da si homoseksualac.Meni je muka od ljudi koji osudjuju druge tako sto stvar posmatraju "crno-belo"...Najlakse je reci drugome "uradi to i to", ali u ovoj zemlji se malo toga moze konkretno uraditi sa policijom, to svi znamo... Tako da nam oni nisu od koristi, ali situaciju cini gorom to sto nisu ni ljudi generalno jedni drugima...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Azdaja
tebe je tako malu :hug: neki skrndelja sutirao u glavu?!

pu, bem mu....
aha, prvo me navlacio na pesnicu, a onda (ja sam bila jako jako pijana i naduvana, pa bas nisam imala ni reflexa ni pameti, a urlala sam na njega sve vreme i vredjala ga) je krenuo da me sutira u glavu. Sva sreca da se debil i pored svog tog mesa veoma lose bije, pa sam zaradila samo modrice po rukama i telu i pocepao mi je usnu (sve zajedno nista strasno, dobijala sam gore batine u osnovnoj, tad me je jedan tukao lancem).

mislim, prvo su krenuli njih cetvorica da peglaju mog ortaka, a onda sam uletela ja, pa moja devojka, pa ortakinja.

zamisli scenu gde 4 mesa iz jerkovica tuku jednog ortaka, dve ribe od po jedva iznad metar ipo i jednu koja ima bar 175 ali tipa 50 kila. dobili smo po picki, osim te mrsave - ona je svog uhvatila za jaja i zavrnula ih iz sve snage.

:sixto:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
sve i da je sve napisano gore - tacno, opet se postavlja pitanje ovom novajliji:

kad si tako dobar sa gazdom, morao si biti upoznat sa prethodnim prebijanjima u njegovim klubovima. I nisi se registrovao da reagujes, niti si bojkotovao klub.

So, nemas prava da pozivas bilo koga na istu stvar, samo zato sto si ovaj put najebao ti.

Pamet u glavu.
Korisnikov avatar
By bicukratko
ODGOVOR POLULOGICNIM LJUDIMA

Naravno da nemoze svako od vas da svati. Ovde svako ko me napao pitam samo jedno da li vidi svoj zivot. Kako ga zivi? da li ce ostati veciti pilicar za zrno zadovoljstva prodaje svoju cast? Drago mi je da ima vecina logicnih ljudi i hvala za prijave oko moje privatne zurke. Vec imam oko 100 gostiju pa samim tim nemojte vise zvati za to.
Da nebi neki mentoli rekli kako sam bez objasnjenja nestao evo jes jednom
1. Policiju nisam zvao a niti niko od gostiju (barem tako su mi rekli)
2. Na prijemu u URGENTNI sedi ali sedi policija koja uzima izjave ukoliko je doslo do tuce. Tu sam sve rekao, gde i kada sam prebijen i od kojih lica... Reakcija je ocita !!!
3. Neko ko ne dolazi u Bgd nemoze da lupa i govori za gazdu nista u odbranu ako ga ne poznaje ali koliko znam taj isti gazda je dozvolio da mu goste prebiju u NS. Tada njegovo obezbedjenje nije reagovalo :) ))
4. Ne zanima me ni taj gazda ni jedan vec solidarnost ne samnom nego svim zrtvama proslim i buducim
5.Sa gazdom nisma dobar a posto neke i takva budalastina zanima recicu mentolu. Gazdu sam samo poznavao preko mog bivseg decka a za pare sto mi je pitao ?
pa to pitajte njega. Solidarnost moja je uvek bila ko bi god pozvao pa samim tim neko boilje da cuti. Kada je neko pozvao na bojkot ja sam bio za to. Seti se kada je to iko ucinio? Kada svatis to postaces barem sena coveka.
6. Necu da odgovaram vise nikome sem privatnih poziva jer svako logican je svatio.

Hvala vecini
Korisnikov avatar
By spliff

6. Necu da odgovaram vise nikome sem privatnih poziva jer svako logican je svatio.

Hvala vecini
ja izgleda nisam logichan, jer ne mogu da shvatim da neko koga je sramota shto je gay ochekuje empatiju na sajtu gay-serbia

:lood:
Korisnikov avatar
By bicukratko
Svaka cast !!!

1. da li se ja solidarisem ili ne ? za razliku od tebe da i ako svatis ista dobio sam batine jer sam pitao zasto tuku decka bez razloga. Jedan sam od retkih koji je reagovao.
2. Da li znam gazdu i odakle? posto te sve zanima gazdu znam kao i ostali a moj bivsi decko je sa njim bio dobar pa mu je nabacio i devojku kojoj ja odrzavam komp. Ja sa njim sam kao i sa svakim prolaznikom.
3. zasto mi trazio pare? pa cuo da se sudim sa firmom za veliku lovu a on mislio da je posedujem.

Toliko znatizeljni i prestani da pametujes ako zelis da ucinis nesto za sebe moraces da ucinis nesto za drustvo u kome se nalazis a promenices solidarnoscu.

zbogom i sa srecom....
Korisnikov avatar
By bicukratko
Originally posted by spliff

Hvala vecini
ja izgleda nisam logichan, jer ne mogu da shvatim da neko koga je sramota shto je gay ochekuje empatiju na sajtu gay-serbia

Ko je rekao da je mene sramota? To sto nedam da mi se iko mesa u privatni zivot i da me piata taku glupost. Ja trazim PODRSKU ZA NASA PRAVA ne za sebe jer da imas malko mozga svatio biu vec. Uostalom niko nema pravo da te pita koliko para imas tako i dali si gay. To su privatne stvari. Svojim roditeljima sam tako i rekao. Na sudjenju u firmi i na mnogim mestima gde je to bilo bitno sam se deklarisoa a svakoga ako zanima kako se ja jebem, gde, sa kime,... Zaobidjime
Posto opet nece svatiti doticni nikada se nisma izjasnio kao str8 to je je jedino tacno ali necu da vicem niti da sam gay kako bi zadovoljio doticne.

ZA LJUDE SA MOZGOM
NETRAZIM SIMPATIJE, SOLIDARNOST SAMNOM VEC DQA SE SVI URAZUME A POSTO IMA DOSTA PARAZITA TESKO JE ISTA VISE RECI.... :) ))
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
1. BRATE, nema potrebe da mi saljes svoje postove u2u servisom.
2. Brateee, nisi trebao da ides u lavlje srce, ni u VIP.
Korisnikov avatar
By spliff

Hvala vecini

Ko je rekao da je mene sramota?
ti?

мама и тата вас питају "Сине, а шта си тамо тражио"...

Пропаднете од стида у земљу....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

Ja trazim PODRSKU ZA NASA PRAVA

ne trazis ti podrsku za nasa prava. To se ne radi ovako. Brate.

Neka me sad forumska masa kamenuje - ali ja i dalje stojim pri svome = svako ko ide tamo gdje biju za sitnice, i jos im ostavlja pare, zasluzio je batine.
To sto sad imamo fotku razbijene noge ga ne mijenja.
Naravno da mi je zao, nisam monstrum. Ali opet, mozemo se samo kolektivno zgranuti, i u nedelju ujutro cekati nove slike.
Korisnikov avatar
By bicukratko
RACABG

Poolazicu dokumenta svima pa se slobodno javite.

Saznacete koja policija je obavestena?
koji advokat?
sta posedujem od dokaza?

Drago mi je za vasu brigu jesam li ista preduzeo. Bolje da vidite svi sta ste preduzeli da poboljsate svoj zivot sem sto pricate gluposti. Da li sam deklarisan ili ne takoidje cete saznati ne lupati...

Sada imate znatizeljni broj pa ako vas zanima pitajte nelupajte ...

*Post izmenjen zbog ostavljanja broja, :hys: bentanjuta foruma
Korisnikov avatar
By Dr. M

javi se vidoviti dobices dokumenta kome sam predoa sta a sta nisma. Poolazicu dokumenta svima pa se slobodno javite.

Saznacete koja policija je obavestena?
koji advokat?
sta posedujem od dokaza?

Ne kapiram... :glupan:

Lakse ti je da svakom ponaosob objasnjavas phonom, a tesko ti je da sve to ovde napises?

:kakodane: :kakodane: :kakodane:

*Post izmenjen zbog ostavljanja broja, :hys: bentanjuta foruma
Korisnikov avatar
By Delete
Nije ni cudo sto mu niko ni priskocio u pomoc dok su ga mlatili, kad ni ove pederke od kojih se ocekuje virtuelna podrska ne mogu sebi da priuste taj luksuz da stanu na stranu drugog pedera.

Nekad me je sramota sto delim (pa i virtuelni) kutak sa tako povrsnim i zlim (ne)ljudima.
By ~ Le Saint X ~
Decko je dobio batine!
Od obezbedjenja!!!!!!

Sta tu ima vise da se prica???

Opet, nadam se da ce decko dobiti odstetu i da ce se klub zatvoriti
i gazda kazniti adekvatno

I jadno je kako ove tetke i samoproklamovani bogom dani pederi razvace ovu temu ovde!

Ajde mogu da kapiram kada mene napadaju zbog kurac tema i mojih tripova i zezanja na forumu
nekome to smeta - boze, kulturni su!

ali, da napadate coveka koji je dobio batine????
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Decko je dobio batine!
Od obezbedjenja!!!!!!

Sta tu ima vise da se prica???

Opet, nadam se da ce decko dobiti odstetu i da ce se klub zatvoriti
i gazda kazniti adekvatno

I jadno je kako ove tetke i samoproklamovani bogom dani pederi razvace ovu temu ovde!

Ajde mogu da kapiram kada mene napadaju zbog kurac tema i mojih tripova i zezanja na forumu
nekome to smeta - boze, kulturni su!

ali, da napadate coveka koji je dobio batine????
Apsolutno se slazem s ovim postom.
Korisnikov avatar
By KiWi

Hvala vecini

treba diferencirati sramotu od straha ....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!