Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Dusanu je ovo doslo kao KEC na DESET. I do sada je uvek pljuvao po HS. I ne bi me cudilo da je srecan zbog jucerasnjeg dogadjaja
Sad zaista treba da te bude sramota. Toliko biti pokvaren i zloban, to nisam očekivao od tebe. Sinoć su tamo bili i neki meni dragi ljudi i veoma sam potresen zbog toga što umalo nisu zadobili neke ozbiljnije poseldice.

Molim moderaciju da reaguje na ovu gnusnu insinuaciju i ogavnu klevetu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dušan Maljković
Izvini molim te, sve sam lepo napisoa, pa je neko pobrisao.

Sarkazam je uvek bio legitiman vid kritike. Ili misliš da treba spaliti Nušića i Domanovića, na primer?
Čudo jedno ... Zna se poimence koliko ima moderatora, koja su im zaduženja ... a najednom "neko nepoznat je obrisao postove" :) Da nije neki novajlija, pa je pritisnuo pogrešno dugmence?

Zaslužuje ban isto koliko i ti. Čudi me da ga već nije dobio, pošto krši pravilnik samo tako. I smeta mi ... Jedina je razlika što je on dobijao ban i dobiće ga opet, a ti nećeš ...

TO JEDINO ŠTO MI SMETA!
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ma nije valjda? A zašto je on dobijao banove? Jel sam ja pričao da su svi pederi promiskuitetni i da treba da budu str8 looking/acting, negirao rasizam nad Romima i bio ciničan u vezi sa njihovim položajem, dovodio trans-osobe u negativan kontekst i sl? E pa nisam -- i zato i nemam banove. A sve je to radio dotični.

Ti bis ada da kao pitu sravniš ono što se ne može izjednačiti. I time, upravo time, kao i kritikom na račun mog pisanja, a ne na račun kluba HS ti zapravo ulčestvuješ u relativizaciji i zataškavanju onoga što su u radili i onoga što dotični forumaš ovde radi -- ti u stvari indirektno podržavaš DISKRIMINACIJU.
By Pending-For-A-Bending
Jel sam ja pričao da su svi pederi promiskuitetni i da treba da budu str8 looking/acting, negirao rasizam nad Romima i bio ciničan u vezi sa njihovim položajem, dovodio trans-osobe u negativan kontekst i sl? E pa nisam -- i zato i nemam banove. A sve je to radio dotični.

VAU! ZBOG OVOGA TREBA DA DOBIJEM BAN????

ZATO STO IMAM SVOJE MISLJENJE???? A TI STO PLJUJES PO HS i KORISTIS SVAKI TRENUTAK DA IZVREDJAS LEONHEART-A i MENE PROVOCIRAS, PROGLASAVAS ME MRTVIM (A SAD DAJES NEKO USRANO OBJASNJENJE) IZMEDJU OSTALIH STVARI NE TREBAS??????

AKO JE STVARNO TAKO, ONDA SVAKI MODERATOR KOJI SE SLAZE SA TOBOM MOZE ODMAH DOVEKA DA ME BANUJE!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ti bis ada da kao pitu sravniš ono što se ne može izjednačiti. I time, upravo time, kao i kritikom na račun mog pisanja, a ne na račun kluba HS ti zapravo ulčestvuješ u relativizaciji i zataškavanju onoga što su u radili i onoga što dotični forumaš ovde radi -- ti u stvari indirektno podržavaš DISKRIMINACIJU.
Da li zaista misliš da ta priča drži vodu?? Aj'' pročitaj ponovo pa promeni post, evo iz čistog čovekoljublja čim promeniš, ja ću obrisati quote odavde (i ceo post ako treba).

I treba da se izjednačite jer ste obojica korisnici i za obojicu važi isti pravilnik! I ostavi se teme o HS, mislim da je zaključeno da je to bio propust obezbeđenja, da ljudi trebaju da plate svu načinjenu štetu i da svi koji imaju dokaz da su te večeri tamo trebaju da ih tuže! O tome nema dvojbe.

A te teorije da ja podržavam Pendinga ( :giggle: ) i da tebe napadam jer si na strani pravde i dobra stvarno nema smisla. Mrzi me da obrazlažem svaku tvoju rečenicu ponaosob i digresiono ti pokažem koliko je smisao celog posta besmislen.

@Pending: Ti još nisi banovan???
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Srećo, to nije mišljenje, nego govor mržnje. I njega sankcioniše PRAVILNIK:

"Diskriminatorni su avatari i postovi koji zagovaraju i/ili asociraju na diskriminaciju i/ili iznose stavove koji su uvredljivi i/ili direktno ili indirektno zagovaraju mrznju, netoleranciju i/ili sirenje netrpeljivosti na osnovu seksualnog opredeljenja, pola i/ili roda, rase, nacije, pripadnosti etnickoj zajednici, boje koze, jezika, veroispovesti, socijalnog porekla, imovinskog stanja, statusa stecenog rodjenjem ili nekim drugim putem, bracnog stanja, fizickog i/ili mentalnog stanja i politickog ili drugog misljenja (pod uslovom da nije diskriminatorno i uvredljivo po nekom od svih navedenih osnova)."
Korisnikov avatar
By spliff
dushanka, jel se ti to poredish sa nushitjem? :puzzle:
Korisnikov avatar
By KiWi
@KIWI: A zasto bih bio banovan?
Pa prekrišio si pravilnik i popljuvao Dušana na onoj zaključanoj temi. Isto kao što je i on popljuvao tebe ...

Eh što nisam moderator, pa da započnem "Ban na dan" akciju. Svi manji prestupi bi se kažnjavali simboličnim banovanjem (ne više od nedelju dana). Čisto da se korisniku udari čežnja, i kao kučetu koje se pokaki na tepih ( :shtap: ) , jasno ukaže koji su postupci nepoželjni.

Eto ... ja bih tako sprovodio pravilnik.

:noob:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kako sam ga popljuvao?
postovi su obrisani pa ne mogu da citiram (i tvoji i moji i Duškini ... kako zgodno :) nema posta -> nema bana ... šteta što više nemam naviku da na svaku glupost lupim print-screen ... Zataškavanje vredno divljenja :) mi smo takve stvari radili sa polomljenim igračkama u obdaništu :) )

UPDATE:
Podparol Hrabrog Srca je na FB svima koji su na listi (pa i meni) poslao poruku da je počinilac poznat, da je bio u VIP odeljku i da je odatle bačen ka ulazu, kako bi se onemogućio izlaz. Tvrde da ovo nije slučajni incident, da je osoba svima znanana i poznata i da je sve delo konkurencije (kako se i tvrdilo). Suzavac je, navodno, prosleđen od spolja kroz prozor VIP sobe.

Iskreno se nadam da će javno reći "taj i taj" je aktivirao suzavac, a on je deo tog i tog lobija koji favorizuje taj i taj klub ... i da se završi ...

@Duška: Idalje mislim da bi trebalo da ih tuže ... trebali su da zakucaju taj prozor i onemoguće ubacivanje bilo čega u klub ... Na isti način su mogli da ubace i bombu!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by KiWi
Kako sam ga popljuvao?
postovi su obrisani pa ne mogu da citiram (i tvoji i moji i Duškini ... kako zgodno :) nema posta -> nema bana ... šteta što više nemam naviku da na svaku glupost lupim print-screen ... Zataškavanje vredno divljenja :) mi smo takve stvari radili sa polomljenim igračkama u obdaništu :) )

UPDATE:
Podparol Hrabrog Srca je na FB svima koji su na listi (pa i meni) poslao poruku da je počinilac poznat, da je bio u VIP odeljku i da je odatle bačen ka ulazu, kako bi se onemogućio izlaz. Tvrde da ovo nije slučajni incident, da je osoba svima znanana i poznata i da je sve delo konkurencije (kako se i tvrdilo). Suzavac je, navodno, prosleđen od spolja kroz prozor VIP sobe.

Iskreno se nadam da će javno reći "taj i taj" je aktivirao suzavac, a on je deo tog i tog lobija koji favorizuje taj i taj klub ... i da se završi ...

@Duška: Idalje mislim da bi trebalo da ih tuže ... trebali su da zakucaju taj prozor i onemoguće ubacivanje bilo čega u klub ... Na isti način su mogli da ubace i bombu!
To sto sam rekao da je debeo i ima oklembesene sise? Pa to svako moze da vidi ko je video njegov profil na Romeou. Kako je to vredjanje ako je on takav.

Boze, kao kad bih ja prijavljivao Denija jer mi je rekao da sam debeo?!
Korisnikov avatar
By KiWi
To sto sam rekao da je debeo i ima oklembesene sise? Pa to svako moze da vidi ko je video njegov profil na Romeou. Kako je to vredjanje ako je on takav.

Boze, kao kad bih ja prijavljivao Denija jer mi je rekao da sam debeo?!
1) Ali ti nisi debeo.

2) Da si rekao da je puniji i ima ginekomastiju, verovatno ne bih to protumačio kao vređanje. Nemoj da me teraš da se prisećam slenga koji si koristio :)

Uostalom, totalno je nebitno. Ako uredništvo ovog foruma misli da je nepotrebno poštovati pravilnik, zašto bih se ja kao krajnji korisnik drznuo da se zalažem za drugačije?

Kršite ga ljudi do mile volje. Jasno je da su vremena banovanja iza nas :)

:angramaina:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Milosh Pavlovic says:
"Organizatori zurki kazu(na fejsbuku valjda) nesto nalik:"obavestenje, da ce sledece nedelje biti mnogo bolje obezbedjenje i da ce raditi jos bolje i ludje" :) , mozda je sve to bio deo programa... sledece nedelje imam osecaj da ce biti bombasticnije... eksplozivan provod bejbe!!!"

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee
Milosh Pavlovic says:
"Organizatori zurki kazu(na fejsbuku valjda) nesto nalik:"obavestenje, da ce sledece nedelje biti mnogo bolje obezbedjenje i da ce raditi jos bolje i ludje" :) , mozda je sve to bio deo programa... sledece nedelje imam osecaj da ce biti bombasticnije... eksplozivan provod bejbe!!!"
Na osnovu čega je on zaključio da je to bio deo programa, i da nije u pitanju promena obezbeđenja, fizička zaštita ostalih prilaza prostorija (metalne rešetke) i bolja opremljenost osoblja na ulazu (detektori metala)? Eto samo me to zanima ... niti zna gde je tačno objavljeno ni šta je tačno navedeno, ali čovek ima osećaj :) (kao Ceca)

Ako je vidovit, daj da se ja malo ovajdim o tu vidovitost :)

P.S. Nešto nam se umutavila Duška :(
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Milosh again:
"To je bila sala... hehe... Izgleda neshvaceno... ali ok... necu se vise saliti ;) loosen up a bit :D "
mr. dee says:
"Kiwicu nije valjda da ti je sva krv iz mozga otisla u drugu glavicu, te te lisila tvoje duhovitosti :) "
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee
Milosh again:
"To je bila sala... hehe... Izgleda neshvaceno... ali ok... necu se vise saliti ;) loosen up a bit :D "
mr. dee says:
"Kiwicu nije valjda da ti je sva krv iz mozga otisla u drugu glavicu, te te lisila tvoje duhovitosti :) "
1) "Glavama se nije šaliti"

2) Nije isključeno ... zagorel' sam k'o palačinac na oguljen tiganj
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Milosh says:
"And the humour`s back ;) !!!"
Korisnikov avatar
By horus.
prestar sam za bombasticne izlaske sa specijalnim efektima dima... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by KiWi
UPDATE:

Ja se iskreno nadam da neće da se završi na tome, već da će promoter (menadžer, vlasnik) kluba podneti krivičnu prijavu protiv poznatih ili nepoznatih počinioca i da će tako izbeći potencijalno klevetanje koje je samo sebi cilj, a što je uglavnom bila dosadašnja praksa prilikom ovakvih ili sličnih neželjenih i groznih događaja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paki
Ja se iskreno nadam da neće da se završi na tome, već da će promoter (menadžer, vlasnik) kluba podneti krivičnu prijavu protiv poznatih ili nepoznatih počinioca i da će tako izbeći potencijalno klevetanje koje je samo sebi cilj, a što je uglavnom bila dosadašnja praksa prilikom ovakvih ili sličnih neželjenih i groznih događaja.
Da se završi što se gledališča tiče ... A vlasnik će, ako je informacija zaista tačna, podneti prijave jer će nadalje imati sigurno manju posetu sad kad ljudi znaju da postoji šansa da se poguše u suzavcu.
By Pending-For-A-Bending
evo... upravo sam cuo ko je (navodno)

Ne cudi me. I nadam se da ce to i javno objaviti i podneti prijavu
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by horus.
prestar sam za bombasticne izlaske sa specijalnim efektima dima... :jazzva:

me 2, ali NE'DO bogA da sam bila tamo i zapazila "bombasa" ...:novine:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by stefansworld
MA WAZHIIII...pazite moje rechiii....widimo se u h.s za wikend....
pa samo mi je ovo "w" dovoljno da nikad ne poželim da uđem u to čudo.
a o suzavcu kao motivaciji za bolji rad i "normalnom" maltretiranju od obezbeđenja da i ne pričam.

inače, jel' to onaj isti klub koji je veselo najavljivao da neće puštati rome i transrodne osobe, tako da pristojni pederi mogu da se opuste?
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Strasno imam zelju da odem u neki gay club negde....

:uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen: :uplasen:

...Vise NE!!!
sta se se to dogadja!!!??????
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Azdaja
me 2, ali NE'DO bogA da sam bila tamo i zapazila "bombasa" ... :novine:
:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeza me podilazi od ove teme...
:ledeni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!