Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Ulix
Originally posted by ~anAMORphOsé~
...
:wcsolja: :zakljucano:
Korisnikov avatar
By spliff
autor teme je verovatno pripadnik "gradske elite"

:kakodane:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Srećo, HIV se ne dobija, nego uzima, kako kaže parola. Uglavnom se sa istom slažem, sem naravno u pojedinim slučajevima, kao što i odbacujem jednu njenu implikaciju, a to je eventualni osećaj krivice i osude -- "sam si za to kriv" i sl. Naš HIV status je uglavnom naša odgovornost, pa prema tome nema šta ko da ima sumnjiv ili nesumnjiv HIV status -- ako ti je do toga da ostaneš negativan koristiš kondom i praktikuješ safer sex.

Uostalom, šta tebe briga kakav je čiji HIV status? To je privatna stvar svake osobe. Uprkos toime što mislim da bi svako ko zna za sebe da je HIV pozitivan trebalo da kaže to partneru pre upuštanja u seks (dakle u intimnoj situaciji), ne vidim nikakvu potrebu za javnim obeležeavanjem i teranjem da se neko po tom pitanju izjašnjava -- za mene je takva politika fašisoidna.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Jbt...prica je krenula oko kluba za koji smo apsolvirali da je trash...a, dokle ste dosli... :doh:

Nemam komentara.... :odrasti:
By Hans
Originally posted by Dušan Maljković
Uostalom, šta tebe briga kakav je čiji HIV status? To je privatna stvar svake osobe. Uprkos toime što mislim da bi svako ko zna za sebe dapozitivan trebalo da kaže to partneru pre upuštanja u seks (dakle u intimnoj situaciji), ne vidim nikakvu potrebu za javnim obeležeavanjem i teranjem da se neko po tom pitanju izjašnjava -- za mene je takva politika fašisoidna.
Ja ne trazim zhutu zvezdu na reverima sakoa Dushane, zaboga! :nope: Rekao si ovde da bi svako trebalo da se izjasni i kaze to svom partneru. E, moje pitanje je sledece: koliko ljudi to radi? Posledice "dobrog provoda" su chudnovate. Mislim da se slazemo po tom pitanju odgovornosti i da- moguce je da sam preterao, bio sam odresitiji a HIV ovde nije tema. Tema je kako da nam bude bolje na mestima gde zelimo da nam bude dobro. Sada dolazimo i do onoga sto je pitala das Polarlicht. Ergo, neka za pocetak to bude prihvatljivija aura takvih mesta, ono sto sam i napisao. Svi ce nekako podneti Stojanke i Anke u pola tri ujutru...
By Hans
Originally posted by spliff

Am...sve i da nisam, imam vremena da to postanem. Nekima vreme ochigledno vishe ne ide u korist. ;)
By Hans
Ah...tempus fugit. ;)
Korisnikov avatar
By NewYorker
Originally posted by Hans_87

Am...sve i da nisam, imam vremena da to postanem. Nekima vreme ochigledno vishe ne ide u korist. ;)
Okrutna i mnooogo dobra fora :D
By Hans
Originally posted by NewYorker

Ma neeeeeee..... :)
By Hans
Upravo je imperativ "Hrabrog srca" i samo hrabro srce. I kutija ranisana... :D
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Хајде да цео овај проблем погледамо из једног сасвим другог угла....

Да ли сте се икада запитали зашто су београдски геј клубови такви ?

Да ли сте икада посумњали да су највећи кривци заправо посетиоци којима је зинуло дупе да изађу било где, само да је то геј место...

дакле... БОЈКОТ је једна од ствари којом може да се стави до знања да нешто у клубу мора да се мења...

уосталом, друга врло битна ствар су менаџери и власници клубова...

да их неко ухвати за врат и каже на културан начин "Ако не обезбедите вентилацију, љубазно обезбеђење, чист тоалет (ваљало би и дарк роом) и ако не поштујете своје госте, врло брзо ћете бити 156 геј клуб у Београду који је ставио катанац на врата...."

Скоро је један дечко на питање "Зашто нема дарк роом-а у Тохику, када има онолико просторија и места за исти", добио је одговор да не желе да праве Јавну кућу од клуба.... катастрофа....

Ханс је на један јако фин и културан начин изнео свој проблем и са свим ставкама се апсолутно слажем....

сви знојави, мокри, час напоље, час унутра...

аман, па у ком нормалном, тј стрејт клубу је такав призор нормалан?

Можда само у оним локалним кафанама у Сурчину, али не и у клубу који се налази у центру града...

Дакле, да скратимо причу....

рецепт за геј клуб је следећи :

Неки тамо стрејт сељачић одлучи да направи геј клуб, а прегтходно изује опанке и потруди се да се обезбеде следећи услови :

- Народњаци
- Без вентилације (да би се више пића пило)
- Намргођени беспосличари унамљени да обезбеђују клуб

то су неке од ставки које красе сваки клуб... нажалост...

Када мало боље размислим, клуб "Х" је једини прави клуб...
јесте да је био обична рупа, али је имао шмек, имао је душу...

све остало је похлепа да се узме што више пара, а посетиоцу понуди што мање за те исте паре... тешко зарађене....

:sudija:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *STATUS*
Када мало боље размислим, клуб "Х" је једини прави клуб...
јесте да је био обична рупа, али је имао шмек, имао је душу...
Свака ти је златна STATUSе, али ова ми се највише дојмила. :yes:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ах хвала хвала...

пишем само оно што мислим и осећам...

за разлику од вечине људи...

:njami:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by *STATUS*
....чист тоалет (ваљало би и дарк роом) .....

....

Скоро је један дечко на питање "Зашто нема дарк роом-а у Тохику, када има онолико просторија и места за исти", добио је одговор да не желе да праве Јавну кућу од клуба.... катастрофа....

....

аман, па у ком нормалном, тј стрејт клубу је такав призор нормалан?

Можда само у оним локалним кафанама у Сурчину, али не и у клубу који се налази у центру града...

.....

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Da mi ovakve stvari kvare dan, mislim da bih se penzionisao odavno.

Razumem rezigniranost autora teme, ali gorila je baš zato gorila .. zato što je grmelj, nasilan i ništa drugo ne ume da radi. Od njih ne treba očekivati uljudnost i osećaj za biznis. Jasno je da se klubu poput pomenutog ne isplati da finansira neku školovanu gorilu (a ima ih, neki su čak veoma privlačni) :blush:

Skeč sa samog početka uvodnog posta me je podsetio na scenu ispred Alijanse pre koju godinu .... Dva mišićavka se kao nešto svađaju, ali na distanci i u trenutku kada smo mi izlazili jedan dobaci drugom "Imam samo jednu reč za tebe: Nosi se!"
Korisnikov avatar
By hlaefdige

do ovog momenta mi je sve sto sam procitala bilo "a, pa dobro...kapiram da tako neko misli".....

a ovo je bljuvotina na kvadrat!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by KiWi
... scenu ispred Alijanse pre koju godinu .... Dva mišićavka se kao nešto svađaju, ali na distanci i u trenutku kada smo mi izlazili jedan dobaci drugom "Imam samo jednu reč za tebe: Nosi se!"
:smeh:
Korisnikov avatar
By antibiotic

lele... kak'a je to beo-gradska gej elita? 'ocu i ja mal' da se elitiziram.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by j::s
HS nisam bio i ne planiram. Postoji dovoljno dobrih mesta u Bg da ne moram vise da budem silovan izborom muzike
Isto...:dance:
By Kragi

Odgovorno tvrdim da bi nas ljudi koji ne vole homoseksualce više poštovali kada biste vi, gosti istoimene tvorevine , više poštovali i sebe i svoju pozadinu.
Slazem se :up:

Odgovornost za homofobicnu sredinu u najvecoj meri snose sami pederi :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by KgCS3

Odgovorno tvrdim da bi nas ljudi koji ne vole homoseksualce više poštovali kada biste vi, gosti istoimene tvorevine , više poštovali i sebe i svoju pozadinu.
Slazem se :up:

Odgovornost za homofobicnu sredinu u najvecoj meri snose sami pederi :)
:up: :up: :up: :up: :up:

Gola istina.......
By Pending-For-A-Bending
Evo ja cu veceras u HS pa svi koji me mrze mogu i veceras nesto da bace tamo. Ali ovaj put cemo znati da nije napad na klub nego mene
By TheNewOne
Ccc, evo josh jedne izvakane teme...Beogradski gay clubbing..
Decko koji je zapoceo ovo- cuj, cim se otvori neka nova rupa javi se jedan poput tebe, zgrozen, zgadjen, iznenadjen...
Ti kao peder ili biseksualac, shta god da si, u ovako maloj zemlji, sa ovakvim mentalitetom, ne mozesh da ocekujesh fetish party, krstarenja sa zurkama i slicne diivneee stvari.
Ono shto mozesh je da malo bolje sagledash situaciju- sve te ljude koje si ti prozvao je neka muka naterala da tu dodju. Ta muka se zove "hocu decka/devojku i hocu da budem medju "svojima"". Ti ljudi nemaju kud i moraju da prihvate ono shto im se nudi- minijaturni kafici i zagushljivi klubovi. Ti ljudi su takodje i srbi/pkinje- dakle vecina je prosek srpski- gledaju grand, furaju ovaj retro fazon 90-tih itd. Ja iako ne volim narodnu a ni taj stil oblacenja i ponasanja nikada ne bih pljivala po tim ljudima- oni zive kako najbolje znaju. To sto je njihov lifestyle potpuno drugaciji od tvog i mog i mnogih drugih ne znaci da TI imash pravo da ponizavash starije gay muskarce kojima se svidjas, reci im "ne, hvala", a nemash pravo, kao ni ja, da ponizavash ljude koji vole "kafanski provod" koji je standard za celu Srbiju.
Desava mi se cesto da sedim u kaficu pored 20 okorelih gay folkera/ki iz predgradja i iako mi se ne dopada njihov muzicki ili modni ukus, medju njima ima i pametnih i glupih i zabavnih i dosadnih, kao shto ih ima i u kulturnim institucijama a i u "finim" klubovima.
Ja sam provela mnogo vremena u namernom izbegavanju "takvih mesta", ali nema vishe foliranja i laznog gadjenja-vreme skandalizacije takvim "rupama", grotlima pakla je proshlo. To je odraz ove zemlje, ljudi ovde su takvi kakvi su a meni ne pada na pamet da se iskljuchim iz gay zajednice i mrachim po forumima samo zato shto mi se tudj ukus ne dopada. Mogu ja to da prezivim, mozesh i ti.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Evo ja cu veceras u HS pa svi koji me mrze mogu i veceras nesto da bace tamo. Ali ovaj put cemo znati da nije napad na klub nego mene
:giggle:

'oš mene vodiš jednom u to srce? ako mi se nešto desi, sam sam kriv :D
Korisnikov avatar
By Myto
TheNewOne je tek sad pogledala na sat i videla da je pet do dvanaest.
Bravo Pepeljugo! :up:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by KiWi
:giggle:

'oš mene vodiš jednom u to srce? ako mi se nešto desi, sam sam kriv :D
ajd s nama
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by TheNewOne

Ti kao peder ili biseksualac, shta god da si, u ovako maloj zemlji, sa ovakvim mentalitetom, ne mozesh da ocekujesh fetish party, krstarenja sa zurkama i slicne diivneee stvari.
Posto je lose vreme obucicu koznu kosulju, kozni jockstrap (ali i farke) i eto nam fetish partya
Korisnikov avatar
By KiWi
ajd s nama
kasno sam video. rezervišite me za sledeću subotu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!