Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Pending-For-A-BendingYou're mean ! You're really really mean
Svaka prica ima uvek dve strane. Otkud znamo da recimo Boris ili Paki (s kojima je autor teme u super odnosima- obratite paznju na trenutak pokvarene ploce "dragog nam") nisu rekli TheBoyu da kaze tako nesto da bi ispalo da su ovi iz Toxica zli i pokvareni i da dezinformacijama i lazima odvlace masu. Mozda je ipak autor teme to sam izmislio da bi se uvukao Borisu i Pakiju jos vise (konstantne su hvale Van Helsingu od strane ovog forumasa). A mozda je i TheBoy ovo sve istripovao (rekao je da je bio pijan) ili je sve sanjao. Da li je bilo jos svedoka ovom neverovatnom dogadjaju sem navodnog TheBoyevog drustvanjcete? Ako je vec to bio podli Bisin plan da spreci divne ljude koji su krenuli u dragog nam Borisa klub zar ne bi ti radnici tu pricu servirali i drugim gostima?
Detektiv (i odnedavno psihoanaliticar) BBB je rekao svoje
J'accuse ....!
Originally posted by RACABGUm... koliko ja vidim, ja pljuvah samo toxic... Ne mogu da pljujem hrabro srce, jel ? Kad tamo nisam ni isao.
@theBoy ne seri pod jedan
pod dva ajde se vrati i procitaj sve svoje postove sto si pisao nema ih mnogo
sve se svodi na tvoju pricu da klub "dragog nam " je svetiliste pederluka u srbiji i tvoje obozavanje istog, dok si sve ostale klubove pljuvao za medalju .... umemo da citamo jos uvek sta se proseravas
ali pazi dragi nam bi i rodjenu majku prodao dva puta pa se nemoj nadati da ce ti dati da udjes dok ne uguras kintu u kasicu prasicu .... sem mozda da platis u naturi.
stoga ova tema ti je toliko jadna da jadnija ne moze biti a ti tvoju iznerviranost idi prodaj mami mozda ona i proguta pricu.
Originally posted by TheBoymnogo lazes a to nije lepo devojcice tvog uzrasta nesmeju da ovako lazu, sram te bilo recicu cu tvojoj mami da ti zabrani da igras lastis.Originally posted by RACABGUm... rekoh tamo nisam bio, i zasto bih pljuvao nesto gde nisam bio ?
ako si hteo da se uvuces nekome u guzicu trebao si da pljunes na hrabro srce jer je to klub koji je zatvorio i VH i toxic.
Originally posted by RACABGA ti mnogo ne znas pravopis.Originally posted by TheBoymnogo lazes a to nije lepo devojcice tvog uzrasta nesmeju da ovako lazu, sram te bilo recicu cu tvojoj mami da ti zabrani da igras lastis.Originally posted by RACABGUm... rekoh tamo nisam bio, i zasto bih pljuvao nesto gde nisam bio ?
ako si hteo da se uvuces nekome u guzicu trebao si da pljunes na hrabro srce jer je to klub koji je zatvorio i VH i toxic.
ajde sada u svoju sobu da razmislis zasto si lagala.
Originally posted by RACABGTi si retard.
pravopis maternjeg znam odlicno a ovog vasheg slabo jebi ga
Originally posted by RACABGZvacu starky!Originally posted by the1whowisheda tebi je mama kurvaOriginally posted by RACABGTi si retard.
Originally posted by the1whowishedma zovi nekog da ti sredi mozak osushen od trave narkomanko nedojebanaOriginally posted by RACABGZvacu starky!Originally posted by the1whowisheda tebi je mama kurvaOriginally posted by RACABGTi si retard.
Originally posted by RACABGU ovome, priznajem, ima POLA istine.
narkomanko nedojebana
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!