Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Svaka prica ima uvek dve strane. Otkud znamo da recimo Boris ili Paki (s kojima je autor teme u super odnosima- obratite paznju na trenutak pokvarene ploce "dragog nam") nisu rekli TheBoyu da kaze tako nesto da bi ispalo da su ovi iz Toxica zli i pokvareni i da dezinformacijama i lazima odvlace masu. Mozda je ipak autor teme to sam izmislio da bi se uvukao Borisu i Pakiju jos vise (konstantne su hvale Van Helsingu od strane ovog forumasa). A mozda je i TheBoy ovo sve istripovao (rekao je da je bio pijan) ili je sve sanjao. Da li je bilo jos svedoka ovom neverovatnom dogadjaju sem navodnog TheBoyevog drustvanjcete? Ako je vec to bio podli Bisin plan da spreci divne ljude koji su krenuli u dragog nam Borisa klub zar ne bi ti radnici tu pricu servirali i drugim gostima?

Detektiv (i odnedavno psihoanaliticar) BBB je rekao svoje

J'accuse ....!
By RACABG
sta sve nece raditi kako bi dobili dzabaka ulaz u klub "dragog nam borisa" i pomocnice "prepodobne mati pakite" : jadno :
Korisnikov avatar
By TheBoy
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Svaka prica ima uvek dve strane. Otkud znamo da recimo Boris ili Paki (s kojima je autor teme u super odnosima- obratite paznju na trenutak pokvarene ploce "dragog nam") nisu rekli TheBoyu da kaze tako nesto da bi ispalo da su ovi iz Toxica zli i pokvareni i da dezinformacijama i lazima odvlace masu. Mozda je ipak autor teme to sam izmislio da bi se uvukao Borisu i Pakiju jos vise (konstantne su hvale Van Helsingu od strane ovog forumasa). A mozda je i TheBoy ovo sve istripovao (rekao je da je bio pijan) ili je sve sanjao. Da li je bilo jos svedoka ovom neverovatnom dogadjaju sem navodnog TheBoyevog drustvanjcete? Ako je vec to bio podli Bisin plan da spreci divne ljude koji su krenuli u dragog nam Borisa klub zar ne bi ti radnici tu pricu servirali i drugim gostima?

Detektiv (i odnedavno psihoanaliticar) BBB je rekao svoje

J'accuse ....!
You're mean ! You're really really mean :( :seronjo:

Anyway, ja nemam sta da se dokazujem kod Lazara i kod Borisa, cisto sam se iznervirao zato sto su nas isprepadali kad smo izlazili.
By RACABG
@theBoy ne seri pod jedan
pod dva ajde se vrati i procitaj sve svoje postove sto si pisao nema ih mnogo
sve se svodi na tvoju pricu da klub "dragog nam " je svetiliste pederluka u srbiji i tvoje obozavanje istog, dok si sve ostale klubove pljuvao za medalju .... umemo da citamo jos uvek sta se proseravas
ali pazi dragi nam bi i rodjenu majku prodao dva puta pa se nemoj nadati da ce ti dati da udjes dok ne uguras kintu u kasicu prasicu .... sem mozda da platis u naturi.
stoga ova tema ti je toliko jadna da jadnija ne moze biti a ti tvoju iznerviranost idi prodaj mami mozda ona i proguta pricu.
Korisnikov avatar
By TheBoy
Originally posted by RACABG
@theBoy ne seri pod jedan
pod dva ajde se vrati i procitaj sve svoje postove sto si pisao nema ih mnogo
sve se svodi na tvoju pricu da klub "dragog nam " je svetiliste pederluka u srbiji i tvoje obozavanje istog, dok si sve ostale klubove pljuvao za medalju .... umemo da citamo jos uvek sta se proseravas
ali pazi dragi nam bi i rodjenu majku prodao dva puta pa se nemoj nadati da ce ti dati da udjes dok ne uguras kintu u kasicu prasicu .... sem mozda da platis u naturi.
stoga ova tema ti je toliko jadna da jadnija ne moze biti a ti tvoju iznerviranost idi prodaj mami mozda ona i proguta pricu.
Um... koliko ja vidim, ja pljuvah samo toxic... Ne mogu da pljujem hrabro srce, jel ? Kad tamo nisam ni isao.
Svetiliste pederluka ? Hm, da volim narodnjake verovatno bih i ja obozaaaavao Toxic, ali posto ne mogu da ih podnesem, nesto kao VH je moje mesto :jutro:

No... za ovo ''prodavanje rodjene majke'' ja nemam pojma, to sto sam napisao ''Dragog nam'' za obojicu, a vi se nalepili kao muve na govno ( hm ), ne znaci da sam ja u nekim super odnosima sa njima. Da prevedem ''Dragog nam'' znaci ''Znate vec koji''

I zar je sve u novcu ?
By RACABG
dete ajde sad idi shetaj provaljen si da se uvlacis u dupe borisu i pakiju....
a to sto ti ne mozes da podneses nesto nije razlog da pljujes po nekome i necemu i ja ne podnosim decu i ali nisam nigde pljuno i rekao da su sva deca debili i imbecili.

znaci voli ti nesto slobodno ali kazi mami da te vaspita ponovo i nauci da ono sto ne prija tvom uhu nikako ne treba da se pljuje i izmishljaju lazi.

inace koliko sam cuo toxic se uskoro zatvara pa ti je tema suvishna
ako si hteo da se uvuces nekome u guzicu trebao si da pljunes na hrabro srce jer je to klub koji je zatvorio i VH i toxic.
Korisnikov avatar
By TheBoy
ako si hteo da se uvuces nekome u guzicu trebao si da pljunes na hrabro srce jer je to klub koji je zatvorio i VH i toxic.
Um... rekoh tamo nisam bio, i zasto bih pljuvao nesto gde nisam bio ?
By RACABG
Originally posted by TheBoy
mnogo lazes a to nije lepo devojcice tvog uzrasta nesmeju da ovako lazu, sram te bilo recicu cu tvojoj mami da ti zabrani da igras lastis.

ajde sada u svoju sobu da razmislis zasto si lagala.
Korisnikov avatar
By TheBoy
Originally posted by TheBoy
mnogo lazes a to nije lepo devojcice tvog uzrasta nesmeju da ovako lazu, sram te bilo recicu cu tvojoj mami da ti zabrani da igras lastis.

ajde sada u svoju sobu da razmislis zasto si lagala.
A ti mnogo ne znas pravopis.
By RACABG
pravopis maternjeg znam odlicno a ovog vasheg slabo jebi ga
ali je vazno da ti je zabranjeno da igras lastish i da se igras sa lutkicama
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ti si retard.
By RACABG
Originally posted by the1whowished
Ti si retard.
a tebi je mama kurva
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ti si retard.
a tebi je mama kurva
Zvacu starky! :testerica: :smeh: :lol: :lol:
By RACABG
Originally posted by shut
:psiholog:
a jel ovo znas iz iskustva kada ti je mamu kreso psihijatar dok je radila u gavrila principa
By RACABG
Ti si retard.
a tebi je mama kurva
Zvacu starky! :testerica: :smeh: :lol: :lol:
ma zovi nekog da ti sredi mozak osushen od trave narkomanko nedojebana
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Otkud ti znas da shut ima mamu?!

narkomanko nedojebana
U ovome, priznajem, ima POLA istine. :D
Korisnikov avatar
By horus.

a jel ovo znas iz iskustva kada ti je mamu kreso psihijatar dok je radila u gavrila principa
kresAo... :jazzva:
Korisnikov avatar
By horus.
'ocem i ja da budem slavan... :durenje:

:lol:

samo sam pomogao coveku da koriguje svoj maternji jezik... :angel:
Korisnikov avatar
By Madonna
Otkud ti znas da shut ima mamu?!
da... ali ako kazem da nemam mozda preinaci u jebo mrtvu? :nesiguran:

edit: kreso, pardon
Korisnikov avatar
By horus.
edit: kreso, pardon
mozda, ako je i kar'o...
By RACABG
putuj evropo nemoj vishe cekati na nas .............
Korisnikov avatar
By horus.
herc?
a toJ nedostaje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!