Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
Originally posted by Dina
Ali zasto ste toliko negativni prema paradi? Kako ce to negativno promeniti sliku?
Valjda su jednostavno zamislili/predvideli kako će to da izgleda, pa im se to što su zamislili/predvideli ne dopada, i onda ovde javno kažu da im se ne dopada

Ne sviđa mi se taj ugao gledanja "Kako ce to negativno promeniti sliku?".
Jukie,
ali to pitanje nije stav ;) To je samo pitanje za objasnjenje... Ko to menja stav? Evo skoro je bila strejt parada - masovno vencanje zbog koga je centar bio zatvoren, javno su pokazali svoju seksualnost i ljubavne sklonosti... Jesi li ti zbog toga promenio misljenje o strejt populaciji? Mozes li da zamislis da bi uopste iko promenio stav zbog toga sto su se ti ljudi masovno vencali? Zasto bi onda neko menjao stav onda kad gayevi izadju na ulice i pretpostavimo zatvori se saobracaj na par sati tog jednog dana u godini?
By Pending-For-A-Bending
Niste vi sad svi JaffoRidza pa da odgovarate sa "A zasto da NE?". Pitanje je "Zasto da DA?"
By penez27
ja to gledam ovako novinari novine i televizije ce pojuriti da slikaju i snime senzaciju
naslovi u nekim novinama ce biti nakaze paradiraju i slicno
naravno da ce jedva docekati da snime krv prebijanja lomljenje ruku, nogu, glava, izloga, automobila
naravno da ce sve prikazivati u krupnom planu najvaznije ce biti snimiti lica tih paradista.
nesto mi se cini da ce svi pohitati da vide te iste face kako bi prepoznali svoje kolege komshije rodjake i ZAPOSLENE .
vidim da ce 90 % paradista koji budu snimljeni dobiti otkaze zbog svakakvih razloga niste dovoljno produktivni ili vase obrazovanje je visoko ili nisko ili neadekvatno za radno mesto,mislim da li treba razlog za otkaz....
da li Vi koji se zalazete i svojski ubedjujete ljude da treba da paradiraju mozete i hocete da preuzmete odgovornost za sve sto ce proizaci iz paradiranja?
da li ce neko od vas da bude spreman da finansiski pomogne bilo kojem pederu ili lezbejki koji budu dobili otkaz zato sto su slikani na paradi?
sada ce skociti neki sa idejom kako je diskriminacija ako neko dobije otkaz zato sto je gay , pishe tako u zakonu ali je tesko dokazati da je neko dobio otkaz zbog toga , a i cak da da se pokrene spor protiv poslodavaca taj spor bi se vukao godinama i godinama a do tada ko prezivi bez plate hrane i osnovnog.
sutra ce neko ko je na tim slikama biti prepoznat kada ode da razgovara za posao i taj isti nece dobiti zato sto n odgovara kriterijumu i ako ce istina biti sasvim drugacija.
zato svako treba sam da odluci da li ce ici ili nece i niko nikoga ne treba da ohrabruje i nagovara kako treba ici jer u suprotnom mora da preuzme odgovornost za sve sto se loshe dogodi onom kojeg ohrabrujemo.

a to sto se neko kolektivno vencava ili kolektivno izvrshi samoubistvo mene ni malo ne ugrozava i ne vishe od onih 50 radnika robnih kuca sto leze na sred kolovoza u nemanjinoj.

podrzavam svakoga ko blokira ulicu zbog nemastine i trazenja necega da bi obezbedio golu egzistenciju.
Korisnikov avatar
By Nandor
Originally posted by penez27
ja to gledam ovako novinari novine i televizije ce pojuriti da slikaju i snime senzaciju
naslovi u nekim novinama ce biti nakaze paradiraju i slicno
naravno da ce jedva docekati da snime krv prebijanja lomljenje ruku, nogu, glava, izloga, automobila
naravno da ce sve prikazivati u krupnom planu najvaznije ce biti snimiti lica tih paradista.
nesto mi se cini da ce svi pohitati da vide te iste face kako bi prepoznali svoje kolege komshije rodjake i ZAPOSLENE .
vidim da ce 90 % paradista koji budu snimljeni dobiti otkaze zbog svakakvih razloga niste dovoljno produktivni ili vase obrazovanje je visoko ili nisko ili neadekvatno za radno mesto,mislim da li treba razlog za otkaz....
da li Vi koji se zalazete i svojski ubedjujete ljude da treba da paradiraju mozete i hocete da preuzmete odgovornost za sve sto ce proizaci iz paradiranja?
da li ce neko od vas da bude spreman da finansiski pomogne bilo kojem pederu ili lezbejki koji budu dobili otkaz zato sto su slikani na paradi?
sada ce skociti neki sa idejom kako je diskriminacija ako neko dobije otkaz zato sto je gay , pishe tako u zakonu ali je tesko dokazati da je neko dobio otkaz zbog toga , a i cak da da se pokrene spor protiv poslodavaca taj spor bi se vukao godinama i godinama a do tada ko prezivi bez plate hrane i osnovnog.
sutra ce neko ko je na tim slikama biti prepoznat kada ode da razgovara za posao i taj isti nece dobiti zato sto n odgovara kriterijumu i ako ce istina biti sasvim drugacija.
zato svako treba sam da odluci da li ce ici ili nece i niko nikoga ne treba da ohrabruje i nagovara kako treba ici jer u suprotnom mora da preuzme odgovornost za sve sto se loshe dogodi onom kojeg ohrabrujemo.

a to sto se neko kolektivno vencava ili kolektivno izvrshi samoubistvo mene ni malo ne ugrozava i ne vishe od onih 50 radnika robnih kuca sto leze na sred kolovoza u nemanjinoj.

podrzavam svakoga ko blokira ulicu zbog nemastine i trazenja necega da bi obezbedio golu egzistenciju.
Baba Vango,ti ne kapiras o cemu se ovde prica.Da jeste mozes da dobijes otkaz,i moze da te vidi tvoja mama,i tata,i baba...i kurac palac...ali nemoj da mi prodajes teoriju "cetiri zida" misleci da cu da progutam to sranje.Lepo ti?!
Pa sto onda uopste komentarises,sta tebe briga ako je tebi kao gay u srbalja fino.Lepo zatvori se u svoja cetri zida,tiho pricaj, povremeno poseti neku pacovsku rupu a.k.a. gay zurku,i to je to.Mislim,sto se ti onda toliko angazujes u pljuvanju i napadanju ako ti je tako fino.Znaci nije ti svejedno...that's all there is to it.

Verujem da ce biti brdo policije,jer je tako bilo i kad se organizovao protest povodom AD zakona.I da, to kukanje kako ce da vas prebiju je u najmanju ruku jadno i kukavicki.To je ono sto pokusavate da ne primetimo u svim ovim pitanjima.Zakljucak je da nemate muda.I to je ok.Ali nemoj da zato sto ti nemas muda ,pokusas da proguras kao mudrost.Mudrost je izaci i podrzati i biti ponosan sto si gay (to je onaj deo "pride" u celoj prici).Neces? Ne moras...neko te tera?

Ja shvatam sta prica BBB.Ali sam vec vise puta ustanovio da su mu stavovi na klimavim nogama.Jer on apsolutno nije sposoban da kaze sta bi mi to trebali da uradimo ,i sta bi ON MOGAO da uradi.Kad se o njemu radi tu je samo autohomofobija kljucna tacka.Da i BorisM...... :nokti:

Ne slazem se ja sa aktivistima,i to poprilicno.Ali znam da ako ja ne uzmem stvar u svoje ruke,nemam prava da toliko kenjam.Ako ne mozes da promenis mozes da argumentovano kritikujes i sam promenis....ako ne ,onda cuti i ne mesaj se.....Svi ste jaki na jeziku ali kad je trebalo da se protestuje ili podrzi ono za sta se svi u osnovi zalazemo (a to je valjda jednakost i pravo na zivot ka i svi "normalni" )onda junaci kud koji pobegose .
Tako je! Good for you...Thank you for losing your brain,and good night.:nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Nandor
Baba Vango,ti ne kapiras o cemu se ovde prica.Da jeste mozes da dobijes otkaz,i moze da te vidi tvoja mama,i tata,i baba...i kurac palac...ali nemoj da mi prodajes teoriju "cetiri zida" misleci da cu da progutam to sranje.Lepo ti?!
Pa sto onda uopste komentarises,sta tebe briga ako je tebi kao gay u srbalja fino.Lepo zatvori se u svoja cetri zida,tiho pricaj, povremeno poseti neku pacovsku rupu a.k.a. gay zurku,i to je to.Mislim,sto se ti onda toliko angazujes u pljuvanju i napadanju ako ti je tako fino.Znaci nije ti svejedno...that's all there is to it.

Verujem da ce biti brdo policije,jer je tako bilo i kad se organizovao protest povodom AD zakona.I da, to kukanje kako ce da vas prebiju je u najmanju ruku jadno i kukavicki.To je ono sto pokusavate da ne primetimo u svim ovim pitanjima.Zakljucak je da nemate muda.I to je ok.Ali nemoj da zato sto ti nemas muda ,pokusas da proguras kao mudrost.Mudrost je izaci i podrzati i biti ponosan sto si gay (to je onaj deo "pride" u celoj prici).Neces? Ne moras...neko te tera?

Ja shvatam sta prica BBB.Ali sam vec vise puta ustanovio da su mu stavovi na klimavim nogama.Jer on apsolutno nije sposoban da kaze sta bi mi to trebali da uradimo ,i sta bi ON MOGAO da uradi.Kad se o njemu radi tu je samo autohomofobija kljucna tacka.Da i BorisM...... :nokti:

Ne slazem se ja sa aktivistima,i to poprilicno.Ali znam da ako ja ne uzmem stvar u svoje ruke,nemam prava da toliko kenjam.Ako ne mozes da promenis mozes da argumentovano kritikujes i sam promenis....ako ne ,onda cuti i ne mesaj se.....Svi ste jaki na jeziku ali kad je trebalo da se protestuje ili podrzi ono za sta se svi u osnovi zalazemo (a to je valjda jednakost i pravo na zivot ka i svi "normalni" )onda junaci kud koji pobegose .
Da, ali...

(i tu sad ja kao nešto žučno pišem na još 4-5 odeljaka a Nandor mi žučno odgovara sa još toliko, i posle toga se svađamo)
Mislim, zašto trošiti energiju... Svi već imaju svoje mišljenje na ovu temu.
a ovo je ionako folder scena a ne aktivizam
By Pending-For-A-Bending
NIje mi jasno sta pricas. Da se ne vracam na moje stvari o pljuvanju aktivista i tako to, hteo bih da dodam samo ovo:

Kad neko u nekoj firmi ne radi dobro svoj posao on dobije otkaz. Mi smo eto jedno vreme imali problema sa zalihama, znao sam da ih nema dovoljno jer su prolazili kroz moj modul (ja sam IT). I tako znao sam da nesto ne valja, kao i svi ostali koji su bili vezani za to- nisam znao sta tacno pogresno radi i kako se to ispravlja (otkud ja znam te njihove racunice, zalihe vezane za bankovnu garanciju, ocekivane prodaju- zaboga nisam ja Purchase Manager)

Isto tako ja ovde u Srbiji ne vidim nikakav napredak na prihvatanju pedera i lezbejki. Sta oni tu pogresno rade, ja ne znam- naveo sam bio primere koji mi se ne svidjaju i koji po meni nisu delotvorni pa su me svi ovde ispljuvali. Kad je Boban bio u Piramidi svi ste ovde radili "Klap Klap Bravo!", dok su strejteri koje ja poznajem jos vise ispizdeli. Valjda je sustina tog nastupa bilo da se promeni stav homofoba, a ne da se prica sta pederi zele da cuju??? Borisov nastup u Utisku Nedelje ?! Boze sta je ono bilo. Izgledao je kao nasminkana lutka na naduvavanje iz sex shopa. Nije znao nista da objasni cak i kad ga je Olja lepo pitala "Cemu Pride?". Pedjino konstanstno provociranje homofoba. Da, ja ovde kritikujem ali medju srtrejterima branim pedere. Makar mogu ovde da dam svoj stav?! Verovatno ne mogu jer je BorisM najpametniji i ne sme nista da mu se prigovori.

Neko je rekao "Ako ne znas posao, zatvaraj kafanu!". Bolje ne raditi nista nego pogorsavati situaciju. Nazalost to se ovde nece desiti jer neki zive od tog "aktivizma". A ja da izigravam zrtveno jagnje i zavrsio u bolnici samo da bi neko mogao da napise "Bravo! Dosta nam je skrivanja" i neko od aktivista napsiao to u svog godisnjem izvestaju i na osnovu toga dobijao donacije- neka, hvala! Valjda treba da se pripremi teren za tako nesto.

Na poslu kad ne radis dobro svoj posao neko dodje i da ti otkaz, a ovde nema ko da dodje i da da otkaz. Daj boze da Pride prodje bez incidenata, otkaza i zrtava. I daj boze da kad pederi i lezbejke prosetaju ulicom kad ih vide ljudi na ulici da ce reci "E pa oni su skroz super! Hajde da ih vise ne mrzimo" i da navijaci odbace svoje palice i pevaju pesmu ljubavi.

A ti Kraljice Banovanih, iliti Nandor-e, mozes slobodno da se vratis u Furumland
Korisnikov avatar
By ns.happy
Razbijen gej protest

Policija je privela nekoliko demonstranata
Policija u Moskvi razbila je demonstracije aktivista za prava homoseksualaca, planiranih da koincidiraju sa finalnom večeri Evrovizije.
Dvadesetak demonstranata okupilo se u blizni moskovskog univerziteta, uprkos zabrani protesta. Nakon što su pokušali da uzvikuju parole, policija ih je odmah uklonila.

Grupa gej aktivista je mahala zastavama, tražeći ravnopravnost i osudivši odnos prema homoseksualcima i lezbijkama u Rusiji.

Pesma Evrovizije tradicionalno ima veliki broj gej poklonika i gej aktivisti u Rusiji su smatrali da održavanje ove manifestacije u Moskvi predstavlja odličnu priliku da se skrene pažnja na, kako kažu, duboko ukorenjene predrasude prema homoseksualcima u ruskom društvu, kaže BBC-jev moskovski dopisnik.

Homoseksualci su česta meta napada, a takođe im, kako kažu, stalno preti opasnost da budu otpušteni s posla ili izopšteni iz svojih porodica.

Moskovski gradonačelnik Jurij Lužkov okarakterisao je gej parade kao "satanske".

Anti-gej grupe su zapretile da će uzeti stvari u svoje ruke ako policija ne zaustavi paradu.
http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2009/ ... rade.shtml
By penez27

pazi ovako moji roditelji znaju da sam peder i nemaju problem sa tim , svi moji prijatelji znaju da sam gay takodje i redovno se druzimo ja i moj decko sa nasim str8 prijateljima.
nashi prijatelji nas obozavaju i podrzavaju ali kazu ma sta ce vam parada sta dobijate sa njom ......
ja kazem dobijamo prava trazimo da budemo jednaki , a onda me oni podsete da je ovo srbija i da sve to stoji u zakonu ali samo na papiru.
izlazim normalno gde hocu i kada hocu a to sto ti cenis da su gay mesta u srbiji rupe ,ipak moram da se slozim sa tobom jesu rupe ali rupe su zato sto svi zele da se na lak i brz nacin obogate preko ledja pedera ... pa zakupljuju rupe za organizacije zurki kao sto i ne renoviraju ili ventiliraju prostore gde se okupljaju gay ljudi.
pa bolje da se organizujemo da umesto parade strajkujemo protiv pljackasa gay populacije i trazimo bolje uslove i kvalitetniji provod.
Verujem da ce biti brdo policije,jer je tako bilo i kad se organizovao protest povodom AD zakona.I da, to kukanje kako ce da vas prebiju je u najmanju ruku jadno i kukavicki.
nece da nas prebiju nego ce da ih prebiju , ja necu ici pa da paradu obezbedjuje i vojska sa policijom zajedno
To je ono sto pokusavate da ne primetimo u svim ovim pitanjima.Zakljucak je da nemate muda.I to je ok.Ali nemoj da zato sto ti nemas muda ,pokusas da proguras kao mudrost.Mudrost je izaci i podrzati i biti ponosan sto si gay (to je onaj deo "pride" u celoj prici).Neces? Ne moras...neko te tera?
iz cele price sam skapirao da ti imas muda samo si daleko pa neces moci da udostojis srpske tetke svojim prisustvom ..... toliko o mudima

Ne slazem se ja sa aktivistima,i to poprilicno.Ali znam da ako ja ne uzmem stvar u svoje ruke,nemam prava da toliko kenjam.Ako ne mozes da promenis mozes da argumentovano kritikujes i sam promenis....ako ne ,onda cuti i ne mesaj se.....
vidim kako se ne slazes sa njima samo im drzis stranu dok oni pune svoj dzep (donacije) a pederi i lezbejke lece razbijene glave polomljene ruke i noge.
Svi ste jaki na jeziku ali kad je trebalo da se protestuje ili podrzi ono za sta se svi u osnovi zalazemo (a to je valjda jednakost i pravo na zivot ka i svi "normalni" )onda junaci kud koji pobegose .
nemoj da guras ljudima reci u usta niti tvrditi da se svi zalazu za ovo
ja se zalazem da nikome zarad materijalne koristi se uradi bilo sta loshe a kamoli fizicki ugrozi

i na kraju nista ti ne razumes dodji paradiraj popi batine a kada ti bude trebala pomoc posle toga niko te nece poznavati aktivizam je jednosmerna stvar .
Korisnikov avatar
By Nandor
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Isto tako ja ovde u Srbiji ne vidim nikakav napredak na prihvatanju pedera i lezbejki. Sta oni tu pogresno rade, ja ne znam- naveo sam bio primere koji mi se ne svidjaju i koji po meni nisu delotvorni pa su me svi ovde ispljuvali. Kad je Boban bio u Piramidi svi ste ovde radili "Klap Klap Bravo!", dok su strejteri koje ja poznajem jos vise ispizdeli. Valjda je sustina tog nastupa bilo da se promeni stav homofoba, a ne da se prica sta pederi zele da cuju??? Borisov nastup u Utisku Nedelje ?! Boze sta je ono bilo. Izgledao je kao nasminkana lutka na naduvavanje iz sex shopa. Nije znao nista da objasni cak i kad ga je Olja lepo pitala "Cemu Pride?". Pedjino konstanstno provociranje homofoba. Da, ja ovde kritikujem ali medju srtrejterima branim pedere. Makar mogu ovde da dam svoj stav?! Verovatno ne mogu jer je BorisM najpametniji i ne sme nista da mu se prigovori.
LoL
Najgore je sto ti mislis da ja branim BorisM-a.Pa da nije tuzno bilo bi komicno.
Ja iskreno podrzavam Quricu ,jer mi se dopada taj stil napada.Jer mi deluje da se ne bavi samo gay pitanjem,vec i raznim taboo temama na orginalan nacin.Pa cak i po cenu da je kontraproduktivan po samu gay populaciju.Boris je sa druge strane mnogo bolji u organizacionom delu.Kritika kad su njih dvojca u pitanju postoji.Ali na pride-u se ne radi o njima,a ni o parama.Radi se o nama svima.Pride kao takav je jak simbol.Pa i u Hr. je bilo frke ,ali su oni nastavili ,i sad su problemi sa ludacima i navijacima znatno manji(tokom pride-a ,da se ogradim)...

To sto se ti tako jako brines sta ce reci licemerstina heteroseksualna je po meni vise ako ne i totalno kontraproduktivno.
U osnovi neka me puste da zivim "normalno" i ja necu da se bunim.Sta ce oni da misle ,to me nije briga.Ali ako ja placam fucking PDV kao i oni ,onda ja moram da imam zastitu drzave (koja njima na svu srecu ne treba).
Neko je rekao "Ako ne znas posao, zatvaraj kafanu!". Bolje ne raditi nista nego pogorsavati situaciju. Nazalost to se ovde nece desiti jer neki zive od tog "aktivizma". A ja da izigravam zrtveno jagnje i zavrsio u bolnici samo da bi neko mogao da napise "Bravo! Dosta nam je skrivanja" i neko od aktivista napsiao to u svog godisnjem izvestaju i na osnovu toga dobijao donacije- neka, hvala! Valjda treba da se pripremi teren za tako nesto.
Aha...znaci ne radi se o tebi kao gay osobi ,vec o tvom interesu?sto tebi neko ne da pare?
Pa lepo osnujes svoj NVO za ugrozeni leather ,i trazis pomoc iz inostranstva,izadjes na tv,ides okolo naokolo....sto?hajde reci mi?Evo ja te podrzavam...
A ti Kraljice Banovanih, iliti Nandor-e, mozes slobodno da se vratis u Furumland
Neka fala,ja dodzem samo kad mi dune,a uvek mi dune kada neko tesko sere bez pokrica....

@jukie

Kad bih pricao o babunima i leptirima,medvedima i gorilama...onda bih se obratio tebi.Nazalost za sve ostale teme tesko da mogu da skapiram o cemu ti pricas.:ribica:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja cu naravno ici. Nemam nameru da se skrivam kuci. Mislim da je idealan trenutak da se izadje na ulicu jer mislim da je bezbedno i da ima smisla, i da nas rulja nece gledati kao "punching bag"
Ne zelim da idem na pride, koliko god tu bilo obezbedjenje koje bi i moglo da spreci sve te krvolocne idiote, jer znam da ce svi na nas gledati kao nakaze i ludake koji "paradiraju" jer vecina tih strejera ni ne zna zasto se postoji taj pride. Zapravo ni ja ne znam zasto je potrebno da se odrzi jer to nije ni objasnjeno.
Mene samo živo interesira sad jel ti ideš il ne ideš :grizenokte:
Korisnikov avatar
By Nandor
pazi ovako moji roditelji znaju da sam peder i nemaju problem sa tim , svi moji prijatelji znaju da sam gay takodje i redovno se druzimo ja i moj decko sa nasim str8 prijateljima.
nashi prijatelji nas obozavaju i podrzavaju ali kazu ma sta ce vam parada sta dobijate sa njom ......
ja kazem dobijamo prava trazimo da budemo jednaki , a onda me oni podsete da je ovo srbija i da sve to stoji u zakonu ali samo na papiru.
Jaooooo....pa kako je toooo lepo i fino.I mama i tata,i drustvo....pa tebi je bas fino.Sad mi je jasno,zasto si ti protiv toga... :yes:

A jesi pomislio da mozda nije svima kao tebi?Nisi?Ne dotice tvoj mali krug postojanja?Empatija za druge,hmmm...sta je to?

Ma da,sta ce ti to u SerBiji,to je samo mrtvo slovo na papiru.Ma i ta Evropska Unija,ma i to je sranje sta cemo mi tamo....
izlazim normalno gde hocu i kada hocu a to sto ti cenis da su gay mesta u srbiji rupe ,ipak moram da se slozim sa tobom jesu rupe ali rupe su zato sto svi zele da se na lak i brz nacin obogate preko ledja pedera ... pa zakupljuju rupe za organizacije zurki kao sto i ne renoviraju ili ventiliraju prostore gde se okupljaju gay ljudi.
pa bolje da se organizujemo da umesto parade strajkujemo protiv pljackasa gay populacije i trazimo bolje uslove i kvalitetniji provod.
Pa lepo ti onda ako ti se ne svidja organizuj sam zurke ili napravi protest protiv trenutnog stanja.Ok?ne?

nece da nas prebiju nego ce da ih prebiju , ja necu ici pa da paradu obezbedjuje i vojska sa policijom zajedno

iz cele price sam skapirao da ti imas muda samo si daleko pa neces moci da udostojis srpske tetke svojim prisustvom ..... toliko o mudima
Noup!
Lose si skapirao.Ja sam u Bg-u! I ici cu....pa makar me videli ovi sa posla,ili ne znam ti ni ja ko vec.Toliko o mudima....

vidim kako se ne slazes sa njima samo im drzis stranu dok oni pune svoj dzep (donacije) a pederi i lezbejke lece razbijene glave polomljene ruke i noge.
Joj..opet moram da ponovim.Ja znam kakvo je stanje i ratno profiterstvo zastupljeno u gay aktivizmu.Ali ne volim da mi neko kenja .A kad ga pitam da mi da resenje ,on produzi dalje da kenja .....Znaci ako kenjas pusti vodu
:wcsolja:
nemoj da guras ljudima reci u usta niti tvrditi da se svi zalazu za ovo
ja se zalazem da nikome zarad materijalne koristi se uradi bilo sta loshe a kamoli fizicki ugrozi
Znaci aktivisti trebaju za tebe da se bore i batine da dobiju?Oce onda da budu tebi po volji.Ako samo mozes ti onako iz fotelje da navijas.Da ne moras da ustanes sa svoje lenje guzice.....tipicno
i na kraju nista ti ne razumes dodji paradiraj popi batine a kada ti bude trebala pomoc posle toga niko te nece poznavati aktivizam je jednosmerna stvar .
Ne stav je jednosmerna stvar.Punoletno bice koje ima integritet da kaze DOSTA je taj stav.A ako ti hoces da zivis u svom malom krugu pakla sa parolom "u cetiri zida je bolje".Slobodno!
Ali znaj jednog dana za mnogooo i mnogoo godina kad budes setao KM drzeci svog decka za ruku bez straha i problema.Da nisi se ti izborio za to ,vec oni koji su izasli da se bore za tvoja fucking prava mnogo ranije.A ako me prebiju ,prebice me.Punoletna sam osoba,pa mogu da preuzmem odgovornost za svoje postupke.Ali ja bar znam zasto sam izasao.Ne zbog aktivista,para,ili ludosti.Vec zato sto ne zelim vise da me ugnjetavaju.Idem tamo zbog sebe.Zbog ideje da moja sloboda ne moze biti sankcionisana zbog tudjih predrasuda.Pa makar i na pet minuta tog pride-a....U svakom slucaju lepse cu se osecati ,a i u ogledalu ogledati. :ogledalce:
By penez27
Aha...znaci ne radi se o tebi kao gay osobi ,vec o tvom interesu?sto tebi neko ne da pare?
Pa lepo osnujes svoj NVO za ugrozeni leather ,i trazis pomoc iz inostranstva,izadjes na tv,ides okolo naokolo....sto?hajde reci mi?Evo ja te podrzavam...
ma ljudi super je neka oni dobijaju donacije milione i milijarde nije problem u donacijama ili u tome ko ce dobiti novac .

zalosno je sto se taj novac dobija na nesreci pedera i lezbejki u srbiji

svi smo svesni kako ce izgledati parada i svi znamo da ce biti batina samo tako , znamo da ce biti ozbiljno povredjenih ljudi .
a na ovo racunaju i aktivisti oni jedva cekaju krvoprolice da bi mogli da graknu .... upomoc prava pedera u srbiji ugrozena dajte pare da osvestimo veliko-srblje da i peder ima pravo da zive i paradiraju.

zbog ovoga ja pizdim , i pizdecu dokle god se bude manipulisalo pederima i lezbejkama u srbiji.

i iskreno se nadam da se ovo nece zavrshiti jako pogubno za bilo koga pa makar to bio i neki od aktivista
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by stefan19
Da li cete ici na pride ?
Da.
Idem, pokušaću, pa kako mi bude, što kaže Golda Piters.
:redaljka:
By penez27
Znaci aktivisti trebaju za tebe da se bore i batine da dobiju?Oce onda da budu tebi po volji.Ako samo mozes ti onako iz fotelje da navijas.Da ne moras da ustanes sa svoje lenje guzice.....tipicno
nisi me dobro citao vrati se unazad i procitaj bolje

ja od nikoga ne trazim da se bori za mene
i jedna jako bitna stvar je da ja nisam nikome rekao da se bori ili ne samo sam izneo neke cinjenice sta se moze dogoditi ljudima koji izadju i rekao da svako treba sam da razmisli i odluci da li ce ici .

i na ovaj nacin skidam sa sebe bilo kakvu odgovornost sto je neko pozivajuci se da se bori i za mene pozivao ljude na krvoprolice .
Korisnikov avatar
By Nandor
Ti naravno imas sigurne informacije da ce doci do krvoprolica ili tvoja strucnost moze da potvrdi tvoje (dez)informacije,dimne signale,gledanje u pasulj?!...
By penez27
Ti naravno imas sigurne informacije da ce doci do krvoprolica ili tvoja strucnost moze da potvrdi tvoje (dez)informacije,dimne signale,gledanje u pasulj?!...
pa umesto sto radish neke stvari po nekim sajtovima obidji malo i neke druge sajtove gde bi se mogao informisati i naslutiti sta ti neko sprema posto ces ici da paradiras.
a policija kao policija ima prvo da bude nespremna dok vas ne olome pa dok se organizuju pa dok dobiju naredjenje ..... ko ziv ko mrtav
a dimne signale gledanje u pasulj i slicne akrobacije ostavljam tebi izgleda da si u tome bolji
Korisnikov avatar
By *deni*
Težak je ovaj život, ali da se živi mora

''
:kopa:
By penez27
Originally posted by *deni*
Težak je ovaj život, ali da se živi mora

''
:kopa:
jao divno denika jel ovo neki lezz internat gde se mlade lezbejke spremaju da postanu profi paraderke ?
sreca, sreca - radost, radost
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma ti si jedna budala i ništavilo, penez27 .

:odbij:

Ko si, uostalom, ti ?
Odgovaraj !!!
By penez27

Ko si, uostalom, ti ?
Odgovaraj !!!
ja sam mislio da si ti dama sad videh da si prostakusha i kalastura ...
idi kaci youtube ili se presvucii u daliborku

necem da ti kazem
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by the1whowished
Originally posted by V I V I S E C T
Pre bih jeo picu nego shetao na BG prajdu.
Dozvoli da te potsetim...
definitivno kao draq queen, sve sa plavom perikom, i krstom iza, pevajuci slatka mala:njanja:
sto bi rekli: prc! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, svako ima pravo na grešku, pa i naš drug Vivijen.
Mlad je, hoće da jede, hoće da jebe, a sve to košta....
Razumljivo je.
Uz to
Razvijaju se - kako on sam fizički, tako i njegovo mišljenje psihički.
Nemojte da ste maliciozni.
Korisnikov avatar
By *deni*

Ko si, uostalom, ti ?
Odgovaraj !!!

necem da ti kazem
Ti si civilizacijska degradacija i moralni košmar.
:bljak:
By penez27

Ko si, uostalom, ti ?
Odgovaraj !!!

necem da ti kazem
Ti si civilizacijska degradacija i moralni košmar.
:bljak:
palancanko turbo folkizirana i nesretna
By penez27
turbo folkizirana
Sastavljeno, nesreco!
ok uciteljice a sada idi malo gledaj u sunce ili tako nesto

u mom narodu nema turbo folka pa se ne snalazim sa tim seljackim izrazima
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
turbo folkizirana
Sastavljeno, nesreco!
ok uciteljice a sada idi malo gledaj u sunce ili tako nesto

u mom narodu nema turbo folka pa se ne snalazim sa tim seljackim izrazima
Ne shvatas: NEPISMENOST JE TURBO FOLK!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pre bih jeo picu nego shetao na BG prajdu.
Dozvoli da te potsetim...
definitivno kao draq queen, sve sa plavom perikom, i krstom iza, pevajuci slatka mala:njanja:

( http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid426866 )
:smeh:
I ja tebe da potsetim...
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 438&page=1

A te rechi je izgovarala, bog da je oprosti pokojna MLF.
:sesir:
Koja je iskreno zhelela da uchestvuje na prajdu, ali je prerana smrt sprechila u planovima.
Korisnikov avatar
By *deni*
turbo folkizirana
Sastavljeno, nesreco!
Mani ga, primitivan je i nepismen i prost kao krava i šta ćemo sa njim?
Ništa.
Neka živi....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!