Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Dušan Maljković
Ali Van Helsing? Po čemu je junak Stokerovog romana podesan kao ime za klub i šta to u gej kontekstu znači?

Reč je o konspiraciji protiv vampira, a ako su gej ljudi ti koji treba da se protiv njih bore, a krv im sišu strejteri, plašim se da će svaki hetero-par u jutarnjem autobusu (dakle provereno strejt: drže se za ruke, ljube i sl.) dobiti po jedna kolac u srce od polupijanih, poludrogiranih posetilaca, regrutovanih u "Van Helsingu" za ulogu Buffy u srpskom izdanju.
Sestro, sve si objasnila.
By Pending-For-A-Bending
Ali Van Helsing? Po čemu je junak Stokerovog romana podesan kao ime za klub i šta to u gej kontekstu znači?

Reč je o konspiraciji protiv vampira, a ako su gej ljudi ti koji treba da se protiv njih bore, a krv im sišu strejteri, plašim se da će svaki hetero-par u jutarnjem autobusu (dakle provereno strejt: drže se za ruke, ljube i sl.) dobiti po jedna kolac u srce od polupijanih, poludrogiranih posetilaca, regrutovanih u "Van Helsingu" za ulogu Buffy u srpskom izdanju.
Zar nije obrnuto? Da su vampiri zapravo metafora za pedera? Tajni zivot, vecita mladost, izlazak samo uvece... Ovo moze najbolje da se "vidi" u romanima En Rajs (Vampire Chronicles) ciji je sin takodje peder (Sten Rajs, moguce ga je bilo gledati u MTV "The Real World- New Orleans". Inace je takodje pisac horora)
By Paris
Ako su vampiri=pederi, nadam se da nece uleteti Tarantino, Clooney i Keitel pa da se sve zavrsi kao u 'Od Sumraka do svitanja'...
By penez27
Originally posted by Paris
Ako su vampiri=pederi, nadam se da nece uleteti Tarantino, Clooney i Keitel pa da se sve zavrsi kao u 'Od Sumraka do svitanja'...
mislim da bi dushan kao komunista i rusofil vise voleo da vidi scenario filma "Tabor ukhodit v nebo"
By Paris
I tu ima iste gore spomenute simbolike (tajni zivot, vecita mladost, izlazak samo uvece)?

Mada sudbinu pedera ne determinise sta bi D.M. zeleo vec neki drugi faktori.

Kojih su oni vrlo malo svesni.
Korisnikov avatar
By *deni*
U petak stiže uvažena delegacija iz NS, naravno, na čelu sa mnom.
:cheer:
Verujem da ćemo se lepo družiti i provesti.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by penez27
mislim da bi dushan kao komunista i rusofil vise voleo da vidi scenario filma "Tabor ukhodit v nebo"
Komunista da, ali rusofil ne. Pojam nacionalne kulture mi je uvek bio problematičan, a afilijacije ka nekoj od njih vrlo neobične: ako volim Markiza de Sada ne volim ga zato što je Francuz, več zato što je dobar pisac. I ma koliko Francuska imala dobrih pisaca, neću nju voleti, niti biti naklonjen Francuzima -- voleti narod/zemlju kao celinu meni deluje u krajnoj liniji nemoguće, a politički nepoželjno i pogubno.
Korisnikov avatar
By Leonheart
Originally posted by Egmont

LOL

'Ajde ne izvoljevajte : P
Nije lako promeniti ime vec postojecem klubu, to je jebada s papirima od 15 do mesec dana, s tim shto u tom roku, koliko ja znam, klub ne sme da radi pod nekim drugim nazivom od onog registrovanog... upravo zbog tog razlog je i drugi gay klub zadrzao vec postojeci naziv... "Hrabro Srce", kojim ni ja nisam bash odushevljen, al' dobro, shta je tu je...

Vidimo se u chetvrtak, nadam se da ce ovaj klub biti vishe neka druga Alijansa nego drugi Apartman... samo da Dj Staan pushta neki "mainstreamniji" electro i house, inache propade izlazak, bice smor k'o u Apartmanu shto je skoro uvek bio...
U Movie Baru je chesto znala da bude vrh muzika na L'n'Q zurkama... doba hitova poput "Electro" od Outwork... eehh... to su bili dani...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
jako mi se svidja kako zvuci ova najava za cetvrtak!!!

too bad sto sam na sluzbenom putu :(
By biotherm
Deni vodi delegaciju iz NS?!?!? Odrzava se plenum?

Bice zanimljivo i krcato... :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by biotherm
Deni vodi delegaciju iz NS?!?!? Odrzava se plenum?
Radni sastanak, ili stručni kolegijum, pre bih to tako nazvao.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Sta cete da radite na sastanku?
Korisnikov avatar
By *deni*
Razmatraćemo, pretresaćemo, konstatovaćemo, usaglašavaćemo....
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Zar nisi čula da svi tabloidi bruje o Tarantinovom dolasku u Srbiju?
To je "loša" vest.

Dobra je ta da dolazi Šeron Stoun. :pervert:
Korisnikov avatar
By m..
Sharon! Sharon! Moramo i da izvadimo Kasandru iz zatvora.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
Moramo i da izvadimo Kasandru iz zatvora.
I otprilike, to bi bio srpski doprinos obeležavanju "Dekade Roma".
Korisnikov avatar
By m..
Bilo je krcato, toplo i bili su hitovi. Prostor je poprilicno duguljast, i izdeljen na neka 3-4 sektora - ima i nekakav separe na kraju. Ja sam bila poprilicno pijana. Cene pica su i dalje visoke, WC i dalje ima ** (nije cucavac i ima vrata i tekucu vodu), pocinjem da mislim da je to neka anti koitus politika. Elem, nije bilo lose, mada mi se vise svida enterijer u Apartmanu, medjutim mislim da ce se ovaj vise svideti onima kojima se Alijansa svidjala vise nego Apartman. U je, zvucim konfuzno, a istreznila sam se.
By Paris
Originally posted by Dzelajza Rouz
Zar nisi čula da svi tabloidi bruje o Tarantinovom dolasku u Srbiju?
To je "loša" vest.

Dobra je ta da dolazi Šeron Stoun. :pervert:
Ne palim se ni na Tarantina ni Šeron, ali lepo što dolaze:camac:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Drage gošće & gosti,

Kako vas ne bismo maltretirali sa rezervacijama, kako je to bilo u Apartmanu, pogotovu uzimajući u obzir činjenicu da će Van Helsing raditi četvrtkom, petkom i subotom, Van Helsing je uradio propusnice.

Procedura za dobijanje propusnice je vrlo laka. Na ulazu kluba zatražite propusnicu. Onda vam zatraže ime i broj telefona. Vi date i zauzvrat dobijete propusnicu :)

Viđamo se... ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol: jeste poprilicno duguljast ali je sasvim okay!
pohvale.
By penez27
ma ime i broj telefona ne dajem nikome
uz pomoc broja telefona moze neko da me prati i da sazna moje podatke .... mozda sam ja paranoican ali ne hvala ne dajem broj i ime
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Jao kako se meni izlazi...... verovatno cu sledece nedelje izaci...... nisam 100 godina :B

A josh kada bi mjuz bio kao na onim starim l'n'q zurkama bilo bi fenomenalno :D
Korisnikov avatar
By Egmont
uz pomoc broja telefona moze neko da me prati i da sazna moje podatke .... mozda sam ja paranoican ali ne hvala ne dajem broj i ime
Možda sam ja paranoičan, ali ne znači da me ne prate :)
By penez27
a jesili siguran da te ne prate i ne prislushkuju , ja bas ne bih bio siguran ......... jednoga dana, jednoga dana, jednoga dana,.................
By Director

:D
By Director
Originally posted by m..
Bilo je krcato, toplo i bili su hitovi. Prostor je poprilicno duguljast, i izdeljen na neka 3-4 sektora - ima i nekakav separe na kraju. Ja sam bila poprilicno pijana. Cene pica su i dalje visoke, WC i dalje ima ** (nije cucavac i ima vrata i tekucu vodu), pocinjem da mislim da je to neka anti koitus politika. Elem, nije bilo lose, mada mi se vise svida enterijer u Apartmanu, medjutim mislim da ce se ovaj vise svideti onima kojima se Alijansa svidjala vise nego Apartman. U je, zvucim konfuzno, a istreznila sam se.
sta, opet nema dark room???!!!??? :(
By biotherm
a jesili siguran da te ne prate i ne prislushkuju , ja bas ne bih bio siguran ......... jednoga dana, jednoga dana, jednoga dana,.................
penez27, paranoičan si... :D
uh, možda te prate na forumu, otkrivaju tvoju IP adresu, saznaju ko je tvoj provajder, tvoj mail adresu i sl... Čuvaj se
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!