Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsBoze ovo je zvucalo kao kad HRH Prince Charles, the Duke of Vhales dodje u neku bliskoistocnu zemlju pa prokomentarise 'Oh, they do use spoons!? Do they!'Originally posted by Sixto... em se pozitivno iznenadih interesovanjem koje je moja malenkost izazvala medju lokalnim gay stanovnistvomOriginally posted by Lakiboy_nsJos ja kontam po postovima ti si veteran, kad ono pocetnik! Leleee
To je prvi gay klub u NS koji sam pohodio
Originally posted by Clubber
Pa gospodo draga ko je trazio da se KLUB ZATVORI ?
Ajd sad lepo svi na pranje zubica pa .......
Razlog svog pisanja je da nikom ne treba vise da se desi takav upad BUDALA .
Zasto bi neko zeleo da zatvara nesto sto je mesto za izlazak nas koji smo razliciti ???
Pilici i vasi mozgici su tu na istoj frekfenciji .
Umesto da se borite da imamo svi bolju zastitu vi se sad prepucavate samnom ???!!!
Ajde dajte neki predlog vise nesto pametno recite ...
Originally posted by Sixto
A sto je problem ponovo otvoriti klub kad nadjes dovoljno dobru ekipu da obezbedjuje okolinu i lokal?
Bollje to nego da vezbaju na nasim glavama 5 razlicitih postava momaka za obezbedjenje!
Originally posted by Lakiboy_nsNit ko sta forsira Lakisa niti mi je zao!
Forsirate (pojedini) da se klub zatvori posle jednog incidenta i kada se to i desi onda vam je kao zao.
Umerenost i odmerenost u nacinu reagovanja je vrlina gospodo ali nazalost vrlina koju malo ko poseduje izgleda.
Originally posted by SixtoJA forsiram gay scenu i mesta za nase izlaske i druzenja, sto vise takvih mesta to jaca zajednica,
Nemoj da se uvlacimo u polemiku ko za koga lobira i vrsi afirmaciju, jer koliko god optuzio jednu stranu druga ce optuziti tebe! Momci su pukli u BG, dosli u NS, omasili u izboru i mesta i personala, desio se picvajz njihovom odgovornoscu i momak je trenutno na stolu u klinickom. Nema tu nikakve afirmacije ili negativne kampanje, vec samo cinjenice!
Kad nauce kako se sta radi u tom poslu onda nek se jave da poprave ocenu! Vrlo rado cemo ih 'propitati'!
Originally posted by LAV021sa ovim se slazem.
setite se kakva je gay scena bila u srbiji pre samo 5 godina!! samo 1 jedini klub u bgd.
a danas koliko ima kafica, klubova, BG, NS, SU, NI stvarno pohvalno... a kako ce tek scena izgledati za 3 godine
zato je bitno istrajati za neke bolje dane....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!