Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Hans
:eya: Me wants X in Bg....again!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja poznajem Oljicu Droljicu jer je moje godiste i zanima me da li ona stoji iza nekog od ovih novih klubova ?
Daca
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Hans_87
:eya: Me wants X in Bg....again!
Me 2!
By Sixto
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto

To je prvi gay klub u NS koji sam pohodio :D
Jos ja kontam po postovima ti si veteran, kad ono pocetnik! Leleee
... em se pozitivno iznenadih interesovanjem koje je moja malenkost izazvala medju lokalnim gay stanovnistvom :lol:
Boze ovo je zvucalo kao kad HRH Prince Charles, the Duke of Vhales dodje u neku bliskoistocnu zemlju pa prokomentarise 'Oh, they do use spoons!? Do they!'
Korisnikov avatar
By Blond Brat
AJ sad ne kvarite mi temu:shamar:
Saznajte nesto vise o ovome...da ne bude mosa :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
blond, pa rekli smo sve sto te zanima...
By Clubber
Pa gospodo draga ko je trazio da se KLUB ZATVORI ?

Ajd sad lepo svi na pranje zubica pa .......

Razlog svog pisanja je da nikom ne treba vise da se desi takav upad BUDALA .

Zasto bi neko zeleo da zatvara nesto sto je mesto za izlazak nas koji smo razliciti ???

Pilici i vasi mozgici su tu na istoj frekfenciji .

Umesto da se borite da imamo svi bolju zastitu vi se sad prepucavate samnom ???!!!

Ajde dajte neki predlog vise nesto pametno recite ...

:doh:
By Sixto
Sto se mene tice nek ostane zatvoren dok neko ne povede ozbiljno racuna o aspektu bezbednosti. Kad se to desi neka sirom otvore vrata i rado cu doci. Ovako, ne stavlja mi se glava na panj samonicijativno!
Korisnikov avatar
By LAV021
Originally posted by Clubber
Pa gospodo draga ko je trazio da se KLUB ZATVORI ?

Ajd sad lepo svi na pranje zubica pa .......

Razlog svog pisanja je da nikom ne treba vise da se desi takav upad BUDALA .

Zasto bi neko zeleo da zatvara nesto sto je mesto za izlazak nas koji smo razliciti ???

Pilici i vasi mozgici su tu na istoj frekfenciji .

Umesto da se borite da imamo svi bolju zastitu vi se sad prepucavate samnom ???!!!

Ajde dajte neki predlog vise nesto pametno recite ...

:doh:

Klub X je zatvoren, sad smo sigurni... :)

da ga nisu odma zatvorili verovatno bi za nedelju dve, posto je toliko isforsirana prica da je paranoa i strah svima u ocima, cak i da su uveli 10 momaka na ulazu i dalje bi bili bojkotovani....

interesuje me zasto je clubber izbrisao svoj poziv na bojkot kluba X u temi scena u Novom Sadu koji smo svi imali prilike da procitamo VELIKIM SLOVIMA???

Mislim da je za ovo sve postojao mnogo bolji pristup a ne izazivati masovnu histeriju!!! mozda je taj razgovor sa vlasnicima klubova trebao da predstoji malo ranije odma posle incidenta a ne sada kada je kasno....

verujem da si sve ovo pokrenuo u najboljim namerama zastite nas svih i U PRAVU SI!!!! za sve sto kazes,
ali za sve postoji metod... a ne izazvati opstu histeriju i onda se cuditi kad se stvari otmu kontroli...

imas 42godine.... i svi mi mladji ocekujemo ozbiljnost i stojanje iza svojih reci makar zbog tvojih godina
By Sixto
A sto je problem ponovo otvoriti klub kad nadjes dovoljno dobru ekipu da obezbedjuje okolinu i lokal?
Bollje to nego da vezbaju na nasim glavama 5 razlicitih postava momaka za obezbedjenje!
Korisnikov avatar
By LAV021
A sto je problem ponovo otvoriti klub kad nadjes dovoljno dobru ekipu da obezbedjuje okolinu i lokal?
Bollje to nego da vezbaju na nasim glavama 5 razlicitih postava momaka za obezbedjenje!

STRAH!!!

kao sto rekoh toliko je isforsirana prica i svi su uplaseni i da ima 10-20 momaka u obezbedjenju masa nece dolaziti....

No zao mi je ali to su izazvane posledice... a mi kao zajednica smo uskraceni za jos jedno mesto za izlazak i to koje je bilo najbolje u srbiji :(

Jbg.

jos jednom mi je zao momka i nadam se da ce danas sve proci kako treba i da ce se brzo oporaviti
By Sixto
Slozio bi se s tobom da je to str8 mesto i da ti i ja odvajamo po tri klinke za vece ceo vikend!
Gay populacija je kako i sam kazes zeljna dobrih mesta za izlazak. Nema ih uopste puno, svaki nov klub doceka se kao ozeblo sunce. E ako se ozbiljno pozabave problemom, nece imati vecih problema da privuku masu ponovo jer je i s njima i bez njih izbor srednje zalostan!

Moje licno misljenje je da nije ni trebalo zakupljivati takvo mesto i uopste praviti gay zurke. ZAM je inace bio poznat narodnjacki klub godinama. Tuce, picvajzi, racije... non stop je ispred dezurala interventna u vreme najvece popularnosti kluba. Imam osecaj da su pogresili i deo grada i lokal pri izboru.
Korisnikov avatar
By Insorcer
pogreshan lokal, pogreshan deo grada... pogreshna drzava :rafal:
Korisnikov avatar
By LAV021
mnogi su lokaciju komentarisali na pocetku, ali svi smo se nadali da ce najlepsi klub u srbiji zaziveti i lepo raditi... :(

jbg,
ja sam svakako da taj klub radi... ali posle ove sve price i histerije koja je izazvana...

nekoliko nas koji smo na samom pocetku ove teme probali da smirimo clubbera i histeriju bili smo svesni potencijalnog zatvaranja ali smo naravno ispljuvani kao izdajnici i sl..... no sta je tu je X je zatvoren

stvarno mi zao jbg.... a i pitanje de ce izlaziti svi ti ljudi koji su tamo dolazili....
By Sixto
Samo nek poprave stanje, nek dokazu da su shvatili gresku, da uzimaju za ozbiljno sigurnost ljudi od kojih novac uzimaju i masa ce se vratiti u klub, nema puno klubova na raspolaganju!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:kakodane:

Forsirate (pojedini) da se klub zatvori posle jednog incidenta i kada se to i desi onda vam je kao zao.

Umerenost i odmerenost u nacinu reagovanja je vrlina gospodo ali nazalost vrlina koju malo ko poseduje izgleda. :psiholog:
Korisnikov avatar
By LAV021
koliko znam momak koji je vodio X dao je odkaz zbog icidenta, tako da je definitivno zatvoren,
da li ce beogradjani hteti da finansiraju zakup mesec dva dok ga ponovo ne otvore.... :( nece naravno.... velike su pare u igri, znaci zatvara se definitivno....

mozda se otvori sad taj MEGA Jocker pa ce masa moci za mesec dva tamo da se preseli... :(
By Sixto
:kakodane:

Forsirate (pojedini) da se klub zatvori posle jednog incidenta i kada se to i desi onda vam je kao zao.

Umerenost i odmerenost u nacinu reagovanja je vrlina gospodo ali nazalost vrlina koju malo ko poseduje izgleda. :psiholog:
Nit ko sta forsira Lakisa niti mi je zao!
Djak kad dobije keca sedne pa nauci pa se javi da popravi, a ne dize svaki put ruku ko blesav!

Nemoj da se uvlacimo u polemiku ko za koga lobira i vrsi afirmaciju, jer koliko god optuzio jednu stranu druga ce optuziti tebe! Momci su pukli u BG, dosli u NS, omasili u izboru i mesta i personala, desio se picvajz njihovom odgovornoscu i momak je trenutno na stolu u klinickom. Nema tu nikakve afirmacije ili negativne kampanje, vec samo cinjenice!

Kad nauce kako se sta radi u tom poslu onda nek se jave da poprave ocenu! Vrlo rado cemo ih 'propitati'!
Korisnikov avatar
By LAV021

Nemoj da se uvlacimo u polemiku ko za koga lobira i vrsi afirmaciju, jer koliko god optuzio jednu stranu druga ce optuziti tebe! Momci su pukli u BG, dosli u NS, omasili u izboru i mesta i personala, desio se picvajz njihovom odgovornoscu i momak je trenutno na stolu u klinickom. Nema tu nikakve afirmacije ili negativne kampanje, vec samo cinjenice!

Kad nauce kako se sta radi u tom poslu onda nek se jave da poprave ocenu! Vrlo rado cemo ih 'propitati'!
JA forsiram gay scenu i mesta za nase izlaske i druzenja, sto vise takvih mesta to jaca zajednica,

mislim da smo svi apsolvirali da se sranja desavaju, i da stalno moramo svi biti na oprezu, bilo u klubovima, parkovima, na ulici.... u Beogradu, NSu, Subotici... toga svuda ima ne samo u srbiji.... svuda ima homofobije....
niko nije idealan, ni mi ni vlasnici klubova i treba da smo svesni da ce se uvek desavati neki propusti... naravno treba se potruditi da ih bude sto manje....

na nama je da ne pokleknemo i da jacamo nasu zajednicu
setite se kakva je gay scena bila u srbiji pre samo 5 godina!! samo 1 jedini klub u bgd.

a danas koliko ima kafica, klubova, BG, NS, SU, NI stvarno pohvalno... a kako ce tek scena izgledati za 3 godine :)

zato je bitno istrajati za neke bolje dane....
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by LAV021

setite se kakva je gay scena bila u srbiji pre samo 5 godina!! samo 1 jedini klub u bgd.

a danas koliko ima kafica, klubova, BG, NS, SU, NI stvarno pohvalno... a kako ce tek scena izgledati za 3 godine :)

zato je bitno istrajati za neke bolje dane....
sa ovim se slazem.
Korisnikov avatar
By angelNS
Zao mi je sto se klub zatvorio. Nije mi bilo lose tamo. Steta...
Korisnikov avatar
By bakalar
^
Joker se prosiruje i renovira i postaje MEGA JOKER?
Lemme guess,
da postaje 2x topiji leti nego ranije :D
By Clubber
Dragi moji ,

SUPER STE SAMO SVE JE TO MRTVO SLOVO NA PAPIRU !!!

Da li je neko stavio prst na celo i rekao OK podizemo nivo sigurnosti za te ljude da se to ne desi ???

NARAVNO NIKO .

Pa zasto pisem ne da se ovde prepucavamo nego da se samo bezbednost kada izadjemo negde i zelimo da se provedemo ne postavlja u pitanje da li neko moze da uleti i nekog povredi kao momka koji je jos uvek u bolnici sa ozbiljnim povredama glave !!!

Vlasnici kluba ako zele da imaju goste koji zele da se provedu moraju da na neki nacin i obezbede ulaz u lokal jer ima i sacekusa uvek .

Sa svima Vama cu da se slozim i oni koji podrzavaju i one koji ne ali ZASTO NE POMOGNETE MLADJIMA KOJI SU SVE VISE UGROZENI !!!

:sekirica:
Korisnikov avatar
By ns.happy
bananice, nije, u pitanju je momak koga poznaje nekoliko forumasa. ali da, priznajem da ne razumem ta tolika insistiranja daj da uradimo na bezbednosti, pa daj da uradimo na bezbednosti... vec sam rekao da je ovo samo jedan forum na koji nit' dolaze posetioci klbova, nit' pola forumasa na gde je bio taj zam. jednostavno, pogresno mesto za toliku galamu. jedino sto je dobro jeste da mozda neko od aktivista vidi sta se desilo, ali vidim da niko ne zbori nista... ja slabo i izlazim na gay mesta, ali necu sad zbog incidenta prestati da izlazim uopste.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pobogu, to je bila sala - naravno da ne moze biti bot.
Samo mi je smijesno sto na svakih nekoliko postova drugih forumasa on zakuka sve u sesn'es' kako smo mi svi samo za ogovaranje i napadanje a nekog tamo prebijaju...
zvuci pomalo nepovezano i kao da uopste ne cita cijele postove vec ih samo preleti.
to je to.

a ti sixto - kako si?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam malopre cuo da X radi veceras i da ce Vendi da gostuje :blenta:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja bih iskreno radije podnio da me tuce neki homofob, nego da slusam Vendi...:ledeni:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!