Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
Brze se zatvorio, nego otvorio. A. nisam stigla ni da chekiram mesto....

:farewell:

Vala se i naradio!

A to shto ti ne chekira mesto...bedaK. :P
Korisnikov avatar
By gorilica
:krstise:

Jel to uopshte i bio klub, ili je neko samo iznajmljivao lokal i pushtao zvake?
Moram priznati da sam se slatko ismejao josh prochitavshi naziv teme.
Kad pre?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Mr.Ja
Zovite me Kleopatra...
Kleo, darling :smeh:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pazi sad ovo -- kriva im gej populacija koja neće da dolazi (to je kao da se ljutiš što neko neće da kupi tvoj proizvod i da za neuspeh optužuješ loše potrošače, a ne, npr, loš marketing), a oni vraćali ljude sa ulaza jer nisu bili "lepo obučeni". E pa kad hoćeš da u balkanskom dertu izigravaš fenseraj, malograđanština ti se olupa o glavu!

O rasističkim ispadima da trans-osobe ne mogu da ulaze ne bih trošio reči -- sramota!

Kakvi ste, dobro ste trajali i toliko...:giljotina:
Korisnikov avatar
By Burak
jedno gej mjesto manje - steta jbg...
By Tea
Originally posted by Val
Originally posted by Tea
Brze se zatvorio, nego otvorio. A. nisam stigla ni da chekiram mesto....

:farewell:

Vala se i naradio!

A to shto ti ne chekira mesto...bedaK. :P
te veceri je bio simian mobile disco. sigurno nisam htela da odem u neki novootvoreni klub.^^
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Trebali su da iskoriste oproban recept za privlacenje mase u gay klub....kao sto radi Deniza vlasnica novosadskog kluba koji radi uispesno vec godinu dana i svaki vikend je krcat.
Znaci otvorite sirom vrata kluba i pustite do daske Stoju da vristi:ma postacu plava i bicu kuchka prava lecicu sa njim da te ponizim.... :peva: ...i da vidis kako ce da nagrnu unutra sve pevajucu :cigareta:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Laketa, jesu li i tebe tako upJecali?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Ne bash...mene su upecali time sto su jedini gay klub u gradu pa nemam izbora (bar nisam imao do ovog vikenda kad su se otvorila dva nova kluba u NS) ali govorim da je to izgleda recept za uspeh gay kluba :D

Give people what they want and they will come :gatara:
Korisnikov avatar
By faksa101
Ovde je problem mnogo dublji i mislim da gay clubovi ne treba vise da se otvaraju jer je stanje u zemlji ocajno a pogotovu sto se tice gay populacije koja u sustini ne postoji jer nije organizovana kako treba u sustini su 90 odsto onih koji sebe nazivaju gay cisti pederi koji misle samo na sex jednom i idemo dalje na drugog a gay opredeljenje podrazumeva nesto sasvim drugo,zao mi je sto je ovaj klub zatvoren ,u Nisu je stanje jos alarmantnije ali su sami ljudi gay orijentacije krivi jer dozvoljavaju da ih ucenjuju malogradjani i ostali,ne verujem da ce se stanje promeniti skoro, nazalost, mnogo stvari u Srbiji ne valja da bi bilo i gay ljudima bolje
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by faksa101
Ovde je problem mnogo dublji i mislim da gay clubovi ne treba vise da se otvaraju jer je stanje u zemlji ocajno a pogotovu sto se tice gay populacije koja u sustini ne postoji jer nije organizovana kako treba u sustini su 90 odsto onih koji sebe nazivaju gay cisti pederi koji misle samo na sex jednom i idemo dalje na drugog a gay opredeljenje podrazumeva nesto sasvim drugo...
a shta tachno podrazumeva gay opredeljenje?

:puzzle:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by KissQueen
cek' malo...
vracali su ljude sa ulaza, a sada zatvaraju, jer je odziv bio nedovoljan?

:zev:
Korisnikov avatar
By faksa101
pa ako ti Spliff ne znash shta je gay opredeljenje onda sta da ti kazem . ali ovde ne pricamo o tome ko je gay a ko peder vec o klubovima
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ovde je problem mnogo dublji i mislim da gay clubovi ne treba vise da se otvaraju jer je stanje u zemlji ocajno a pogotovu sto se tice gay populacije koja u sustini ne postoji jer nije organizovana kako treba u sustini su 90 odsto onih koji sebe nazivaju gay cisti pederi koji misle samo na sex jednom i idemo dalje na drugog a gay opredeljenje podrazumeva nesto sasvim drugo,zao mi je sto je ovaj klub zatvoren ,u Nisu je stanje jos alarmantnije ali su sami ljudi gay orijentacije krivi jer dozvoljavaju da ih ucenjuju malogradjani i ostali,ne verujem da ce se stanje promeniti skoro, nazalost, mnogo stvari u Srbiji ne valja da bi bilo i gay ljudima bolje

Ovde je problem mnogo dublji i mislim da tacke zapete i velika slova ne treba vise da se koriste jer je stanje u obrazovanju ocajno a pogotovo sto se tice obrazovane populacije koja u sustini ne postoji jer nije organizovana kako treba u sustini su 90 odsto onih koji sebe nazivaju obrazovanima cisti nepismeni koji misle samo na gramatiku u postu jednom i idemo dalje na drugi post a pismeno opredeljenje podrazumeva nesto sasvim drugo............

zabole me glava...
Korisnikov avatar
By Zibro
drugim recima imali smo dva jubilarna vikenda , jedan je bio svecano otvaranje a drugi svecano zatvaranje .

ja lepo zvao a umilni zenski glas mi rece " zao nam je vecers smo prepuni , molim rezervisite na vreme za sledecu nedelju " :glupan:
Korisnikov avatar
By faksa101
Nemam sta da komentarisem ovog sto me je citirao jer nije ovde tema gramatika vec nesto drugo ako bih se bavio gramatikom otisao bih iz teme a ovo i nije sajt gde se uci vec se ovde druzimo,ko je koliko kulturan ili pismen vidi se koliko uticaja imaju pismeni , kao ovaj sto me je citirao,nemaju svi vremena da paze na zareze i gramatiku a zaludni samo na to gledaju-zalosno kakvi ljudi postoje,to je ono sto ja kazem da u gay populaciji ima svakakvih koji kvare imidz pravog Gay-a i njegovog opredeljenja
Korisnikov avatar
By spliff
ne radi se o pravopisu....
samo me interesuje kakva je razlika izmedju pedera i ljudi gay opredeljenja
i shta je to pravi gay?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
imidz pravog Gay-a i njegovog opredeljenja
:smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
KQ ti nisi pravi Gay :lol:
By Pending-For-A-Bending
Sta ste napali coveka? Jel nemate pametnija posla?
Znate sta je hteo da kaze, mozda se malo losije izrazio...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa mora da dobije vatreno krstenje na forumu :smug:

faksa, hteo je da ti kaze da se ne kaze gej opredeljenje nego gej orijentacija, to je sve. posto se u principu ni oko cega ne opredeljujes, nego si orijentisan (okrenut) prema istom polu.
By Director
Originally posted by ClubBlack
Imali smo dobru nameru i ideju da klub bude jos jedno mesto gde bi gay populacija mogla opusteno i bezbedno da se provede!
Na zalost odziv ljudi i pored svog pokaznog ineteresovanja je bio nedovoljan!
Ukoliko gay populacija ne zeli da poboljsa gay scenu ja sam tu zaista nemocna...
Jos u startu je vas klub bio osudjen na propast jer ste imali veoma los PR. I nikako niste slusali i uvazavali komentare ljudi koji su mogli da budu vase potencijalne musterije. Nemojte sad da kukate i osudjujete nas kao fol "mi nismo nista ucinili da se poboljsa scena" jer je vasa ponuda bila ravna nuli!
Korisnikov avatar
By faksa101
orijentacija ili opredeljenje znamo na sta se misli a posto znam koji su me kritikovali sto bi rekli kod nas u Leskovcu ne ajem,ne znam na kakvo vatreno krstenje mislite kad sam ja na ovom forumu odavno:spin:
Korisnikov avatar
By dungoll
e neka :)
kad su šupčine najgore neka se i zatvorili, i biće vala još takvih poraza ako se prave pametni.
pih. :dropdead: :prst2:
Korisnikov avatar
By faksa101
Kod nas Srba je urodjeno da samo nesto kritikujemo, a ne da hvalimo ,makar malo, ne znam kakav je to klub bio jer nisam bio tamo ali umesto da se borimo da se otvara sto vise klubova i mesta gde cemo se okupljati mi samo kritikujemo, i normalno da je to losa reklama za nekoga, koliko sam shvatio club nije definitivno zatvoren i da ce tek raditi sa novim sadrzajima ,samo napred ,i naravno, voleo bih kada bi se neko setio da otvori gay club u unutrasnjosti,Nisu,Leskovcu itd a ne da se krijemo ko misevi-pozzzz:dance:
By J...
Originally posted by Director

Jos u startu je vas klub bio osudjen na propast jer ste imali veoma los PR. I nikako niste slusali i uvazavali komentare ljudi koji su mogli da budu vase potencijalne musterije. Nemojte sad da kukate i osudjujete nas kao fol "mi nismo nista ucinili da se poboljsa scena" jer je vasa ponuda bila ravna nuli!
:up:

Pitam se jesu li oni culi za izreku "musterija je uvek u pravu".

A tek je posebna prica to sto se njima ocigledno gade sopstvene musterije ali im se ne bi gadila njihova lova.

:kakodane:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by J...
A tek je posebna prica to sto se njima ocigledno gade sopstvene musterije ali im se ne bi gadila njihova lova.
:hail:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Odlazi cirkus iz vašeg malog grada... :jutro:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!