Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Valte veceri je bio simian mobile disco. sigurno nisam htela da odem u neki novootvoreni klub.Originally posted by Tea
Brze se zatvorio, nego otvorio. A. nisam stigla ni da chekiram mesto....
Vala se i naradio!
A to shto ti ne chekira mesto...bedaK.
Originally posted by faksa101a shta tachno podrazumeva gay opredeljenje?
Ovde je problem mnogo dublji i mislim da gay clubovi ne treba vise da se otvaraju jer je stanje u zemlji ocajno a pogotovu sto se tice gay populacije koja u sustini ne postoji jer nije organizovana kako treba u sustini su 90 odsto onih koji sebe nazivaju gay cisti pederi koji misle samo na sex jednom i idemo dalje na drugog a gay opredeljenje podrazumeva nesto sasvim drugo...
Originally posted by KissQueen
cek' malo...
vracali su ljude sa ulaza, a sada zatvaraju, jer je odziv bio nedovoljan?
Originally posted by faksa101
Ovde je problem mnogo dublji i mislim da gay clubovi ne treba vise da se otvaraju jer je stanje u zemlji ocajno a pogotovu sto se tice gay populacije koja u sustini ne postoji jer nije organizovana kako treba u sustini su 90 odsto onih koji sebe nazivaju gay cisti pederi koji misle samo na sex jednom i idemo dalje na drugog a gay opredeljenje podrazumeva nesto sasvim drugo,zao mi je sto je ovaj klub zatvoren ,u Nisu je stanje jos alarmantnije ali su sami ljudi gay orijentacije krivi jer dozvoljavaju da ih ucenjuju malogradjani i ostali,ne verujem da ce se stanje promeniti skoro, nazalost, mnogo stvari u Srbiji ne valja da bi bilo i gay ljudima bolje
Originally posted by ClubBlackJos u startu je vas klub bio osudjen na propast jer ste imali veoma los PR. I nikako niste slusali i uvazavali komentare ljudi koji su mogli da budu vase potencijalne musterije. Nemojte sad da kukate i osudjujete nas kao fol "mi nismo nista ucinili da se poboljsa scena" jer je vasa ponuda bila ravna nuli!
Imali smo dobru nameru i ideju da klub bude jos jedno mesto gde bi gay populacija mogla opusteno i bezbedno da se provede!
Na zalost odziv ljudi i pored svog pokaznog ineteresovanja je bio nedovoljan!
Ukoliko gay populacija ne zeli da poboljsa gay scenu ja sam tu zaista nemocna...
Originally posted by Director
Jos u startu je vas klub bio osudjen na propast jer ste imali veoma los PR. I nikako niste slusali i uvazavali komentare ljudi koji su mogli da budu vase potencijalne musterije. Nemojte sad da kukate i osudjujete nas kao fol "mi nismo nista ucinili da se poboljsa scena" jer je vasa ponuda bila ravna nuli!
Originally posted by J...
A tek je posebna prica to sto se njima ocigledno gade sopstvene musterije ali im se ne bi gadila njihova lova.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!