Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By ...Sitnicava...
Meni je žao što će Nublu odumreti vremenom... Bar vikendom mislim da neće raditi kao pre, a morate priznati da lokal baš ima dušu...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Ne verujem da ce odumreti. Kapiram da ima ljudi koji vole taj lokal, i koji ce ostati stalni gosti.
By ...Sitnicava...
Iskreno se nadam, ali vikendom je gay masa bivala tamo negde do pola dva jer se tek tada napuni Joker, a nema drugih kafića... A u pravu si da je dosta onih koji ga vole.

Ja ću ostati lojalna. :love:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Saznao sam neke nove informacije o klubu na klisi.Navodno dolaze gosti iz Hrvatske,Slovenije i nasi beogradjani.Dosta separea i stolova je rezervisano,bice puno,mada sam ja jos uvek neodlucan da li da idem:(
Jel neko cuo nesto slicno?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa ja ionako nemam nameru da placam brdo novca za nekakav separe, izlazim u klub da igram i provodim se a ne da glumim uber-cool loodilo iz svog separea.

Moguce je da ce prvi vikend biti gostiju iz inostranstva mada verovatno i gazda lokala siri takve informacije da napravi hype oko svog kluba.
Uglavnom sad postoji izbor pa ako ne mozes u jedan klub imas drugi pa treci pa cetvrti.... :colorado:

A ti ako bas moras uci u klub na opening vikend jednostavno reci na ulazu da ti je Karleusa tetka :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Shta ste se ufrkali oko NBL-a..pa ta knjizara/klub radi godinama, ne vidim mogutjnost "odumiranja" iste ;)

Ionako se deshava povremeno da svi koji bi zeleli ne mogu ni da nadju mesto za stajanje u NBL.

..eee da, tamo se redovono nadje odredjen broj ljudi koji je tu samo zato shto nema mesta gde bi se na ulazu u isto hvalili time da im je npr JK tetka :D ..dakle ,eto prilike da svako sebi nadje zabavu po zelji i meri :sluske:

Ja sam i dalje u chekanju da nikne neki "dark club" :gotika: a do tada zadovoljno skakutjem iz jednog' u drugi :andjela:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma hajte molim vas.
Kada bi postojao lov na pedere, citav drzavni vrh vojvodjanske ( a i republicke ) vlasti bi bio obezglavljen.
:nokti:
Zato bez nelagode izvolite u klubove i ne sikirajte se nista.
:muzika:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Odakle vi Daliborka sada o lovu zapodenuste? :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Svaki odlazak u gay i lezbo klub je neka vrsta lova, ne?
Svakom danas tudje dupe prija.
:cowboy:
:cowgirl:
Korisnikov avatar
By Insorcer
....da chujemo, koliko vas vecheras prisustvuje svechanom otvaranju, iz pepela dignutog, X-a?

:andjela:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Amadeo
....da chujemo, koliko vas vecheras prisustvuje svechanom otvaranju, iz pepela dignutog, X-a?
:andjela:
Ja ne dolazim, imam nocas prevoz do BG-a, pa cu tamo da se razigram.
:cheer:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Originally posted by banne_nsad
Sta mislite hocemo uspeti da napunimo sve te klubove ili ce klubovi biti poluprazni?
meni se najvise svidja ideja o tom klubu u centru,poznajem taj kraj,dosta je miran i uglavnom su tu porodice sa decom,ne bi trebalo biti problema,osim ako ne bude previse glasno. Znam i taj klub na klisi i znam kakva je tamo masa izlazila(masa koja bi jedva cekala da nas bije),tako da mi se ta ideja na klisi ne svidja.
Ipak sam pogresio u proceni kluba na klisi.Klub je ipak do sada najbolji gay klub kod nas. Sad kad sam ga posetio ,imam skroz drugacije misljenje.
By Clubber
NEMOJTE ZALAZITI U KLUB NA KLISI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIJE BEZBEDAN NI MALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ULAZE LOKALNE BUDALE DA TUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PREZIVELI I VIDELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:marinac:
By xmmm
nikad nisam bio na takvim mestima a prepesacio brda i doline valjda treba neka veza
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!