Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By dungoll
pa trebao sam da uđem sa pfb, u izvidnicu, ionako nisam nameravao da se zadržim puno - već da vidim na šta liči klub, svakako sam nameravao da odem do apartmana posle.
ali - avaj.
nismo ušli. obezbeđenje drsko, neprijatno, ne baš toliko homofobično, a ortak koji je sišao odozgo mi je uredno rekao, ovo mesto je klaustrofobičnije od manje garsonjere. time me ostalo nije ni zanimalo, a bomme teško da će me i zanimati.

a primetno je sledeće : lik na ulazu drži spisak ispisan hemijskom olovkom ili kakvim plajvazom, a vrata se otvaraju tako što mahne tamo nekom ko ga gleda kroz prozor i stisne prekidač električne brave.
stojasmo tamo na vetrometini kao na kakvom ulazu u DAHAU ? :wtf: brate. ZA MOJE PARE, ima da mi LIŽU I PUŠE TERASU, a ne da me tamo cimata nekakava gorila što je nepismena.
Ako su već imali jebene pare za električnu bravu, mogli su da imaju pare i za radio otvaranje iste brave, kao i za bedni printer kojim se lepo može pogledati ko je poslao poruku, KO JE POSLAO PORUKU.

Bez ikakve bedaje, ili da neko ne shvati kao ulizivanje, kad odem u Apartman - tamo me barem ne dira niko, osećam se normalno od ulaza na dalje, iako se ponašam i kao drkadžija, a umem (ako se tek probudim i dođem u klub), jeste, platim ulaz, platim garderobu, ali - em većinu ljudi znam, em je muzika provereno (uglavnom dobra) em konobari kad im potražim piće donesu brzo, em na šanku mogu da prozborim sa kim god. Nekako, veći prostor od svih, pa i kad je prazan - zanimljivo je uglavnom. I na ulazu, onima koje ne poznaju - traže ime na printanom spisku, a brava nije električna, nekako mi je to normalnije, i kad je ružno vreme - stojiš u nevetrometnom hodniku/stepeništu, a kiše uglavnom nema tu.

:kosa:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hoce li iko ko je zaista i ushao u klub napisati neshto? :puzzle: Po ovome shto je Dungoll napisao, zvuchi mi kao josh jedan VIP.
Korisnikov avatar
By ClubBlack
Originally posted by Zwezdica
Ja sam cula da su prilikom rezervacija pitali ljude: A kako cete doci obuceni?! I Kako izgledaju ti koji ce doci?! I da im se do petka u 19h javi kako ce ljudi koji dolaze biti obuceni! :whatever:

ako se javite na gore navedeni broj ja se licno javljam niko vas nece pitati kako dolazite obuceni i bice te na spisku. a sve ostale "rezervacije" koje su negde nekom ostavljane naravno da nece vaziti...
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by ClubBlack
Originally posted by Zwezdica
Ja sam cula da su prilikom rezervacija pitali ljude: A kako cete doci obuceni?! I Kako izgledaju ti koji ce doci?! I da im se do petka u 19h javi kako ce ljudi koji dolaze biti obuceni! :whatever:

ako se javite na gore navedeni broj ja se licno javljam niko vas nece pitati kako dolazite obuceni i bice te na spisku. a sve ostale "rezervacije" koje su negde nekom ostavljane naravno da nece vaziti...
Ma jeste... Ja sam to uradio pa CVRC. Imam i telefon i log da dokazem. I obezbedjenje je bilo izuzetno drsko i bezobrazno

Nego.. Koliko kvadrata ima klub?
By Dobar75
Eeee pa ovakooooo.
sto se tice cluba BLACK........................

Sinoc sam sa prijateljima bio u clubu i verovali ili ne bili smo prijatno iznenadjeni.
Club kao club je mali,prijatna je atmosfera,muzika extra sto mi se odavno nije tako svidela.Konobari kulturiska,obezbedjenje namrgodjeno,sto mislim i da treba {rade ljudi svoj posao}.
Sto se tice oblacenja,sasvim je normalno bilo kao i u svakom drugom clubu.
Mislim da je menadzerka malo vise bile neraspolozena i mora biti malo ljubaznija ako misli da joj club bude pun.
Rezervacije trebaju i mislim da je extra ovako sto nemogu da dodju isfrustrirane tetke koje ce da jece i da skacu po clubu.
Sinoc je bilo kulturno desavanje sto bi bilo dobro da tako i ostane.

Moj poredlog je da bi ponudu mogli da obogate sa nekim desavanjem poput nekog striptiza,trandza shoua ili nekih karaoka.
A sto se tice cluba on ce raditi samo ako ostane ovako kao na pocetku...
Da ne moze da udje ko hoce

jednom recju,o clubu sve naj,naj.....................
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dobar75

Sinoc je bilo kulturno desavanje
:lol:
i opet

:pucaodsmeha:

Evo ga najsmesniji post 2008!
By Dobar75
Da kulturno dessavanje u odnosu na Apartman i Toksik.
p.s
Vec sam rekao samo zbog isfrustriranih tetki treba ovako da bude i u buduce,
A koliko vidim vec se te iste i pronalaze
Korisnikov avatar
By ClubBlack
[quote]Originally posted by Dobar75
Eeee pa ovakooooo.
sto se tice cluba BLACK........................

Sinoc sam sa prijateljima bio u clubu i verovali ili ne bili smo prijatno iznenadjeni.
Club kao club je mali,prijatna je atmosfera,muzika extra sto mi se odavno nije tako svidela.Konobari kulturiska,obezbedjenje namrgodjeno,sto mislim i da treba {rade ljudi svoj posao}.
Sto se tice oblacenja,sasvim je normalno bilo kao i u svakom drugom clubu.
Mislim da je menadzerka malo vise bile neraspolozena i mora biti malo ljubaznija ako misli da joj club bude pun.
Rezervacije trebaju i mislim da je extra ovako sto nemogu da dodju isfrustrirane tetke koje ce da jece i da skacu po clubu.
Sinoc je bilo kulturno desavanje sto bi bilo dobro da tako i ostane.

Moj poredlog je da bi ponudu mogli da obogate sa nekim desavanjem poput nekog striptiza,trandza shoua ili nekih karaoka.
A sto se tice cluba on ce raditi samo ako ostane ovako kao na pocetku...
Da ne moze da udje ko hoce

jednom recju,o clubu sve naj,naj.....................

ups....sorry ako nije bolo nesto ok sa moje stane....ali eto obecavam da ce biti desavanja kao sto je striptiz.....da ne odajem dalje:dj:
By Dobar75
Eee super ,super.
i samo tako nastavite
Korisnikov avatar
By Zonche!
...muzika extra...
Ma vr' b'ate!
Rezervacije trebaju i mislim da je extra ovako sto nemogu
Ma kulturiska, nema sta.
da dodju isfrustrirane tetke koje ce da jece i da skacu po clubu.
Rece on a onda...
Ali sve to str8look nefem i u bi fazonu zar ne?

:crkla:
By Dobar75
Da bas tako.
Vidis kako si pametna.He,he,he
Jos jedna isfrustrirana.
Ma samo opusteno.Javice se jos njih
Korisnikov avatar
By Zonche!
Da bas tako.
Vidis kako si pametna.He,he,he
Jos jedna isfrustrirana.
Ma samo opusteno.Javice se jos njih
Prepametna :kosa:

Ma da bre, opustencija, no frks matori, laganeza!

Sportski pozz!
By polarlicht4.1
:rotflmao:

Je l' ovo bese ono mesto gde pustaju NMO* pod nazivom "haose"?

*napomena za neupucene: Neidentifikovani Muzicki Oblik
Korisnikov avatar
By olgic
Bila sinoc i nije bas nesto... mali prostor sa gomilom stolova...mnogo manje ljudi nego u toxicu ili apartmanu a guzva ogromna... jedino sto je po meni za pohvalu je muzika
By losshmi
Ja sam bio u Blacku i meni se svidelo, mislim da taj club ima potencijala da postane jedno pravo urbano mesto barem meni deluje da tezi ka tome....
Sve pohvale od mene, samo tako nastavite !!!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Ispade da su samo novajlije bile u klubu
Ma dal je moguce? :lol:
By losshmi
Originally posted by Superstar!

OPET SU TETKE U AKCIJI.....DA SE DESI NUKLEARNE EKSPOLOZIJA SAMO BI PREZIVELE BUBASVABE I TETKE :-)))) JBT NEUNISTIVE SU :-)))
P.S. AKO STE ZAROBLJENI U TELU MUSKARCA DAJTE DA VAM SKUPIMO PARE DA MENJATE POL :-)))
By Swanheart
mene zanima samo jedno
ako neko rezervise sto za 12 osoba, da li to znaci da je rezervisao ceo klub?
:blenta:
By losshmi
Originally posted by Swanheart
mene zanima samo jedno
ako neko rezervise sto za 12 osoba, da li to znaci da je rezervisao ceo klub?
:blenta:

pa ne znam sto mene pitas imas info na forumu......a i ti verovatno nemas pare da rezervises cim pitas, ljudi koji imaju kesa ne pitaju - zlatno pravilo :-)....omiljeno pice ti je voda i to ona iz cesme pretpostavljam :-))))
By Swanheart
jeste nemam kesha
zivim ispod mosta
imam dve leve noge, zlatan zub i stakleno oko

i sad si ti mene kao spustio?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by losshmi
pa ne znam sto mene pitas imas info na forumu......
Lakse pitati PR-a nego rovariti po temama
By losshmi
jeste nemam kesha
zivim ispod mosta
imam dve leve noge, zlatan zub, stakleno oko

STO BIH TE JA SPUSTIO KADA SI TI TO SAM URADIO SEBI ....
By losshmi
pa ne znam sto mene pitas imas info na forumu......
Lakse pitati PR-a nego rovariti po temama
PA AJDE POSTO SI OCIGLEDNO VISE UPUCENA NEGO JA, DAJ MI NEGOV KONTAKT .... DA PITAM DA LI IMA TREBA PR
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

:klap:
By Swanheart
jeste nemam kesha
zivim ispod mosta
imam dve leve noge, zlatan zub, stakleno oko

STO BIH TE JA SPUSTIO KADA SI TI TO SAM URADIO SEBI ....

nauci prvo da citas
onda nauci gde se gasi caps lock
kada to uradis mozda i napises nesto smisleno

sad me zanima da li doticni kao pr misli da je i losa reklama dobra ukoliko nema nikakve reklame?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!