Originally posted by Beogradjanin18
Poslednji put kada sam bio u gay clubbingu, pre oko mesec dana, obratio sam pažnju na jednu stvar koja je krenula da se širi poput kuge. Naime, većina momaka oko mene je u nekom čudnom "Superstar/Great fucker mode-u". Svi su tako puni sebe, gotovo i da ne gledaju pravo već iznad sebe, jer molim te oni su svi tako savršeni. Masovno se ritaju dok igraju kao da se tuku sa ostatkom mase. Ali najbolje od svega mi je ta transformacija na ulazu u klub gde svi nekom čudnom metamorfozom postaju samoproklamovane zvezde večeri. A tek pogledi... Dobro to je već pomalo i smešno. Osim klasičnog skeniranja tu su i prostrelni pogledi, od kojih se čovek stvarno uplaši.
Ne znam da li je to čisto moje opažanje, uopšte cela ova priča, ili se s vremenom situacija pogoršava? Valjda se malo osmeliše ljudi.
What is the point ove teme? Cuj, ako smo iste sex. orijentacije nismo na prst u dupe. Zvezdoca kod pedera se ispoljava na razlicite nacine, to nije nista novo. Uostalom, izgledao bih sebi kao poslednji retard da idem sad po App i samopredstavljam se
Koga god pozelim da upoznam sa divnih cyber okupljalista mladih dogovoricu se o tome na tim istim okupljalistima.
Prostrelni i ostali mutni pogledi su oduvek bili tradicija gay populacije tako da ... wtf, komentar je izlisan ... nema tu nikakve emancipacije na vidiku, pederi su oduvek voleli taj "hunting high and low" momenat.
Originally posted by BellyButton
Nije li to slichna simptomatologija kao i (precutno) odbijanje ljudi da se upoznaju sa tobom iako se vec znate preko Space-a ili GS foruma?
Nije, to je glupost i manjak elementarne kulture!
Originally posted by Beogradjanin18
Upravo. Nije kao da čovek ima bilo kakvu korist, a vrlo često i zadovoljstvo, od silnih poznanstava sa osobama koje će viđati svake prestupne godine, ali opet taj ceo hype koji se stvorio oko potrebe da deluju nedodirljivi je po meni mnogo više od kompleksa i frustracije. Ne bi trebalo olako klasifikovati, ali meni je to i začeće ozbiljnog psihičkog poremećaja.
A zbog cega te onda dotice? Druga stvar, to "kvazi" upoznavanje sa ljudima sa fb i sl. koji su te (mene u ovoj slucaju) linkovali u vecini slucajeva iz razloga jer imamo 2 ili vise "mutual" friends je malo degutantno. ne razmenimo jednu poruku tamo a sad kao u Apartmanu (ili vec gde) treba da sta?
Trece, stariji sam, pa ako neko vec ima potrebu da se upozna necu ga odbiti (ovo je vec snobizam, znam!
)
Originally posted by abcd
Ako definises sta znaci "znati" se preko spejsa ili/i GS-a, mozda bi i mogli da ti odgovorimo ...