Originally posted by starsailor
znas da ne volim to cico
nisam ja cica...i nisam rekla na gay sceni neko na lezbo sceni
a jbg ne poznajem lezbu iz nisha koja slusa cecu i jecu. oces me upoznati sa nekom
:pls:
[/quote]
o, gee, bas sam stereotipna
super sto je raznovrsno, samo nek su gay taktovi
nego, NEcico, nekako nisam skontala sta "kvalitetna" muzika ima sa kvantitetom scene...
Originally posted by Draco
Veruj mi, veliki broj Beogradjana (rodom **i brojem **) bi vise voleo da provincijalci (nije napisano u negativnom kontekstu) ostanu u svom gradu. A ako su vec posli put BGa, znaci da im sredina nije odgovarala i pruzala sve sto im treba ni kad ih je bilo 500% vise tj. da ni tada nisu uspeli da izgrade 'scenu'.
Dakle, slazemo se oko jedne stvari - i Beogradjani i 'provincijalci' bi vise voleli da se ulazhe (kulturno i finansijski) u ostatak Srbije kako bi ini mogli da ostanu kod kuce
ovo bas nekako zvuci konzervativno, a pojam "ostati kod kuce" (citan cesto: kod mame i tate) je jako diskutabilan... pa da je priroda tako zelela, imali/e bismo korenje, bwe
sta je sa savremenim nacinom transporta, brzim vezama, radostima upoznavanja novih sredina... oni koji vide nesto novo, to bogastvo spoljnog sveta donose u svoj rodni grad, a svoj licni uticaj u spoljni svet ...valjda...
zar i vas tabani ne svrbe kad ste predugo na jednom mestu
?
moderna nomatkinja