Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Paranoid Androgynoid
ali nece se vratiti :sigh: :lol:
i zato beograd "ima scenu".. ne samo zbog nisha, daleko..
ceo balkan je tu u pitanju, svi se sjatili gore. sto nije lose naravno, dont get me wrong in here ;)
nijedna lepa (meni licno) lezba koju poznajem a u bg-u je nije iz bg-a.. :hvala:
ovr end aut.
Korisnikov avatar
By starsailor
jel se mogu ja doseliti u nish :lol: ( necu biti prva ;) )
By J...
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
svi se sjatili gore. sto nije lose naravno
To je svojevrstan socioloski fenomen :hmm:

Mogla bi i tema o tome da se otvori. :nerd:
Korisnikov avatar
By anche
pa otvaraj dzejke, sta cekas! eto mozes da je nazoves 'gej migracije' :giggle:
Korisnikov avatar
By kali
Originally posted by starsailor
ali Nish (pored N.Sada) izvozi kvalitetne lezbe, sto im ide u prilog, zar ne? :lol:
sve lezbe iz nisha koje poznajem (licno) a nisu malo, recimo slusaju super muziku ( a sta je to super muzika??)
well...znaju one :D
cico, na gay sceni se forsiraju ceca i jeca, kakve veze ima super muzika sa tim:hekla:

kvalitetna:maljkovic:
By Swanheart
na gay sceni se slusaju i Cut Copy, Placebo, Idoli, Videosex, The Knife, The Organ...da li je potrebno da nabrajam jos?
Ceca i Jeca sigurno ne zauzimaju prvo mesto, ili sam ja mozda isla na neke skroz desete zurke poslednjih 3-4 godine
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by kali
ali Nish (pored N.Sada) izvozi kvalitetne lezbe, sto im ide u prilog, zar ne? :lol:
sve lezbe iz nisha koje poznajem (licno) a nisu malo, recimo slusaju super muziku ( a sta je to super muzika??)
well...znaju one :D
cico, na gay sceni se forsiraju ceca i jeca, kakve veze ima super muzika sa tim:hekla:

kvalitetna:maljkovic:
znas da ne volim to cico :D nisam ja cica...i nisam rekla na gay sceni neko na lezbo sceni :lol:

a jbg ne poznajem lezbu iz nisha koja slusa cecu i jecu. oces me upoznati sa nekom :trep: :pls:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma jaka mi scena bilo gde u Srbiji...
Korisnikov avatar
By anche
a jbg ne poznajem lezbu iz nisha koja slusa cecu i jecu. oces me upoznati sa nekom :trep: :pls:
:pickme:
Korisnikov avatar
By starsailor
ako mi prilozis dokaz. eto ponesi sve svoje diskove od pomenutih pevacica pa cemo videti :D
Korisnikov avatar
By anche
ma kud crna ja :doh: nego sam poznavala neke lezbe sto stvarno slusaju jece&cece

doduse, neke krisom, neke jaFno :giggle:

ali IMA TAKVIH :alikako:
Korisnikov avatar
By Val
:sluske:<--- Muva na retrovizoruuuu... :peva:
Korisnikov avatar
By kali
znas da ne volim to cico :D nisam ja cica...i nisam rekla na gay sceni neko na lezbo sceni :lol:

[/quote]

o, gee, bas sam stereotipna :drama: super sto je raznovrsno, samo nek su gay taktovi ;)

nego, NEcico, nekako nisam skontala sta "kvalitetna" muzika ima sa kvantitetom scene...
Originally posted by Draco
Veruj mi, veliki broj Beogradjana (rodom **i brojem :D **) bi vise voleo da provincijalci (nije napisano u negativnom kontekstu) ostanu u svom gradu. A ako su vec posli put BGa, znaci da im sredina nije odgovarala i pruzala sve sto im treba ni kad ih je bilo 500% vise tj. da ni tada nisu uspeli da izgrade 'scenu'.

Dakle, slazemo se oko jedne stvari - i Beogradjani i 'provincijalci' bi vise voleli da se ulazhe (kulturno i finansijski) u ostatak Srbije kako bi ini mogli da ostanu kod kuce :spin:

ovo bas nekako zvuci konzervativno, a pojam "ostati kod kuce" (citan cesto: kod mame i tate) je jako diskutabilan... pa da je priroda tako zelela, imali/e bismo korenje, bwe
sta je sa savremenim nacinom transporta, brzim vezama, radostima upoznavanja novih sredina... oni koji vide nesto novo, to bogastvo spoljnog sveta donose u svoj rodni grad, a svoj licni uticaj u spoljni svet ...valjda... :trampolina:

zar i vas tabani ne svrbe kad ste predugo na jednom mestu :njuska: ?

moderna nomatkinja
:avion:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja sam samo dala kompliment niskoj sceni :lol:
sto me sada zezas ? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By mega therion
mislim da je krenula da se vraca iz mrtvih, kooonacnooo :zastava: :tapse: :muzika:
proteklih meseci je bilo par zurki, meni je bilo bas kul. evo i sad u petak se organizuje jos jedna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mi verujemo u lepote i u ženski pol čak i recimo crvene boje načelnika niša verujemo u gay scenu u nišu

Mogu da vam kazem da su u Nisu zurke sve zanimljivije i zanimljivije.
Doduse ne bas svaka.... nekada bude i promasaj zbog slabe posecenosti ali eto polako pocinje nesto da se desava.........frustrirajuce... u gradu koji ima 200.000 stanovnika i kome gravitira milion stanovnika i u kome zivi ko zna koliko hiljada pedera i lezbejki problem je da postoji i obican gay kafic.

Ali ajde da se ne zalim krenulo je da se desava nesto :hiphip:
Korisnikov avatar
By mega therion
problem je ne samo kafic, vec i ljudi koji ne zele da dodju na zurke jer ce mozda neko da ih prepozna. Nis je mali grad znas.... :lol: problem je i to sto ljudi cekaju da neko drugi radi sve umesto njih i da nece da se iscimaju. da postoji neka medjusobna saradnja... imao bi i Nis kafic.
Korisnikov avatar
By Mars
Nedostaje mi Niš, bez scene.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sviđa mi se temperament Nišlija, imam malu ekipu taze poznanika i drugara tamo, sve hoće i sve može, pod uslovom da te zgotive. Bio sam baš letos i proveo se k'o Bog. :fancyklap:
Tacno je. Nece ljudi da se iscimaju.
A sa druge strane postoji neki poseban temperament koji se zasniva na tome da nema ustogljenosti sto je veliki plus.

EDIT
e da ko hoce da dodje neka dodje ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!