Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kako ulazim u musko odeljenje Zare?
Pa na spratu je jbt zenski je u prizemlju...udjem na glavni ulaz popnem se stepenicama na prvi sprat i udjem direktno na musko odeljenje.

A znaci mufte daju samo modelima koji im dozvole da ih izvataju u kabinama....ondak nista...kupicu ja sebi sam, hvala bogu pa se ima :D
Korisnikov avatar
By ogi_ns
off (@laki): ima se? jel to doslo do promena na poslu / promene posla??
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne u potpunosti...jos sam na starom poslu ali se finansijska situacija opet vratila u normalu tako da sam u stanju da opet orobljavam butike i obilato koristim bankarske minuse i slicno.

I am back in the shoping game :D
Korisnikov avatar
By little_boy
Originally posted by Allkey
:droll: na prodavca iz Stradivariusa (Delta City)...

Mogao bih samo da ga posmatram satima, taj... Taj osmeh... I pogled... Ah...

da,da ! prodavac u stradivarijusu je definitivno gay! naravno, ako mislimo na istog...

nizak, kratko osisan, jako sladak ! :)
By Swanheart
Originally posted by brdja

dobar mi je jedan kolega (Čačanin) koji prepozna gej-a uvek ... a ja se zapitam otkud to njemu toliko dobar gaydar :tamoamo: :google:
:lol:

ahhh :kosa: takvi smo mi Cacani :lol:
Korisnikov avatar
By poozteez
ja sam dobijao vibracije iz ednog butika u Merkatoru,Taily Veil ako sam dobro spellovao... kad god udjem gleda, medjutim nisam ga dugo video tamo... vazno je da sam ga na bazenu video. tog decka.
Korisnikov avatar
By beodecko
delta city, carpisa - sladak za pojesti s patikama.
urban shop kod doma omladine - simpa nasmejan lik, mica.
itd...
By mikka
ne znam, vecini je to po buticima hot
meni je neprijatno
pre neki dan bio u nekom kod platoa, (sting mislim da se zove)
tu izgleda samo gejevi upadaju :nerd:
ja gledam neke bermude
dvojica za mnom idu, tik uz mene da pipkaju iste
gledam neke majice
ovi opet
sorcevi
again
donji ves sam iz nekog razloga zaobisao :povez:
zakljucak: imamo neobicno slican ukus...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Renoir
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Ti koji se presvlache po par sati isprobavajuci dve majice, zaista nisu moj tip mladica.
Mozda nekoga lozi taj fenseraj, ali not me.
:up:
WTF:wtf:

ovo nisam ochekivao od osobe koja u temi "danas sam..." svaki drugi dan podnosi izveshtaj kako puca kintu na fensi garderobicu... Ne znam shto, ali tebe i Lakija zamishljam s torbicama preko ruke kako njushkate po buticima, u Sex and the city maniru, tako da u tvoju podrshku WhiteTrash-ovom postu ne verujem...
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao: da ne bude, sto je mali bgdjanin18 rekao peting i selo :roflmao:
Originally posted by mikka
ne znam, vecini je to po buticima hot
meni je neprijatno
isto... zato uvek vodim podrsku, pa ne sme niko da pridje... :giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Vespertine
Ti koji se presvlache po par sati isprobavajuci dve majice, zaista nisu moj tip mladica.

ovo nisam ochekivao od osobe koja u temi "danas sam..." svaki drugi dan podnosi izveshtaj kako puca kintu na fensi garderobicu... Ne znam shto, ali tebe i Lakija zamishljam s torbicama preko ruke kako njushkate po buticima, u Sex and the city maniru, tako da u tvoju podrshku WhiteTrash-ovom postu ne verujem...
Mene pogresno zamisljas baybe..ja niti nosim bilo kakvu torbicu niti sam u tom sex and the city maniru a nije ni Renoir koliko sam upoznat.
Ja volim da visim u folderu moda i da trosim pare na garderobu jer volim biti doteran i lepo obucen a ne ici u grad kao da sam ustao iz kreveta i obukao na sebe prvu stvar koju sam video na podu svoju sobe.
:kesa:
Korisnikov avatar
By beodecko
Originally posted by Lakiboy_ns

Mene pogresno zamisljas baybe..ja niti nosim bilo kakvu torbicu niti sam u tom sex and the city maniru a nije ni Renoir koliko sam upoznat.
Ja volim da visim u folderu moda i da trosim pare na garderobu jer volim biti doteran i lepo obucen a ne ici u grad kao da sam ustao iz kreveta i obukao na sebe prvu stvar koju sam video na podu svoju sobe.
:kesa:
ustao iz kreveta i obukao prvu stvar sa poda? hmmmm.... da li i ostali vide seksualnu konotaciju ovog posta ili sam ja samo pevise napaljen od jutros? :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Deluje mi kao da ste se uvredili a ja samo hteo da dam karikirano vidjenje vas... Stvorio sam takav utisak zbog vashih postova, ne zato shto sam doneo neki odredjen sud...
Korisnikov avatar
By ns.happy
beo, to kao onaj vic sa plavusom, sta radi ujutru... obuce se i ode kuci :giggle:
Deluje mi kao da ste se uvredili a ja samo hteo da dam karikirano vidjenje vas... Stvorio sam takav utisak zbog vashih postova, ne zato shto sam doneo neki odredjen sud...
sujetne je najlakse povrediti ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O honey nemoj da stices utisak o nikome ovde samo na osnovu njegovih postova...pogotovo ne za nas koji visimo ovde svaki dan i hiper postujemo

Ovaj forum je 90% teska zajebancija i nema mnogo veze sa realnoscu :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
O honey nemoj da stices utisak o nikome ovde samo na osnovu njegovih postova...pogotovo ne za nas koji visimo ovde svaki dan i hiper postujemo

Ovaj forum je 90% teska zajebancija i nema mnogo veze sa realnoscu :)
a i ovo je tacno...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Vespertine-To mu je posao :nokti:

@ Renoir..pa malo odrzavam konverzaciju na ovoj temi...mozda izbije neki skandal iz svega ovoga :lol:

@ns.happy....Laki je uvek u pravu :zen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Ns.Happy ti to malo:uljenavatru:
tesko zapaliti... :lol:
By ~ Le Saint X ~
Ns.Happy ti to malo:uljenavatru:
ns.happy
treba da shvati da njegovo stalkovanje mene na forumu vec vise od godinu dana je smesno sa njegove strane
i svaki pokusaj da mene 'uvredi' ili 'pecne' na neki nacin

to samo govori o njemu
ne meni

neki ljudi sa kojima se druzim su mislili da sam paranoican, ali kada su malo bolje pogledali svaku temu...da...
eto, hepija, iza mene (da...samo dupe i moze da mi poljubi) pokusavajuci ne znam ni sam sta...

pa se onda cudi zasto neki novosadjani nece da se upoznaju sa njim
niko nece da sebi nakaci da... sujetnu isfrustriranu tetku na vrat

oko sujete... da, sujetan sam, i sta?
Ko ce o cemu kurva o postenju...
a ns.happy o Renoir-u
i to uvek indirektno i krijuci se iza tudjih postova
jer nema muda da kaze sta ima nerasciceno u svojoj glavi
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ups... eto prizeljkivanog skandala na ovoj temi :D

Samo budite pristojni gospodo ne zaboravite na pravila lepog ponasanja :murkan:

Ili cu nekoga morati da bijem ovde :panker:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:lol:
mda... priznajem, renoir je jedina osoba koju sa slascu peckam. razlog imam ali sam a zaboravio... previse me mrzi da palim mozak zbog toga.
laki nece da me upozna, nije tajna. ni ja njega ne jurim. previse sam skandalozan za njega, rece jednom. moguce. njegova odluka.
i da... ne stalkujem te. ti si mene stalkovao kad sam se pojavio na forumu, i cimao po 100 puta na dan... sve do momenta kad si odjednom shvatio da ti ne podilazim i ne hranim ego... od tad traje hejt sa tvoje strane... tako da, :njanja: mene briga sta mislis, u pravu si. uvek si u pravu. i kad nisi. ;) :kiss:
Korisnikov avatar
By ns.happy
i ko meni prica o sujeti :lol: :pucaodsmeha: covecja ribica :rotflmao: no... :sweet: ovo je makar bilo iskreno, prvi put od renoira :) hvala malisha ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!