Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsNa ulazu jesam zauzet, što ne znači da odbijam da se upoznam sa nekim, a unutra sam (kad kasnije uđem) stalno tako "nedostupan" , tako da tek to nije problem... Nego sad foliraš, ne'am pojma što... kao "Pakita bila zauzeta", njanjanja...
... videh i Pakija ali mi je delovao zauzet pa nisam hteo da ga uznemiravam predstavljajuci moju malenkost ...
Originally posted by PakiDobro priznajemOriginally posted by Lakiboy_nsNa ulazu jesam zauzet, što ne znači da odbijam da se upoznam sa nekim, a unutra sam (kad kasnije uđem) stalno tako "nedostupan" , tako da tek to nije problem... Nego sad foliraš, ne'am pojma što... kao "Pakita bila zauzeta", njanjanja...
... videh i Pakija ali mi je delovao zauzet pa nisam hteo da ga uznemiravam predstavljajuci moju malenkost ...
Originally posted by kiss addictOriginally posted by Suncemeni vrlo intenzivno, pošto sam videla Marvina
I kakvo je bilo svrsavanje? :penzos:
Marvin
Originally posted by Sunce
Reci mi, zivot ti, jel lici na JJ?
Originally posted by kiss addictaaaajjjjjjjjjj
srećom, ne liči
mada je pričao o njoj
Originally posted by gorilicaNije bash zastrasujuce vise nekako strogo, odgovorno i autoritativno...ali ipak ljubazno i dostojanstveno
Hoce Pakita da deluje zastrashujuce, hoce, nije da nece.
Sad mi krivo shto nisam doshao sa dechkom, a planirali smo.
Originally posted by Lakiboy_nsBorkina škola, jbg
Aha...moram priznati da si delovao na prvi pogled pomalo autoritativno i zastrasujuce
Originally posted by Lakiboy_nsDobićeš nešto drugo ...
Salim se...izvini sledeci put cu da se predstavim sigurno...pa makar dobio i samar posle
Originally posted by MarvinPlatićeš mi, kučko!
Strogo, odgovorno, autoritativno, zastrašujuće, ljubazno i dostojanstveno.
Savršen opis bibliotekarke u kasnim pedesetim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!