Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ju! One butchice znaju bit tako agrseivne, cak i dok prolaze pored tebe :lol:

bilo je superiska, noge mi sad otpadaju ali koga briga. Jedan je zivot :D

Muzika je stvarno bila za svaciji ukus i mislim da ovaj put niko nema prava da se zali

Darkic, sretjo moja, jedva cekam sledetji put :D A i da poznam doticnu devojku :P

Swanka, tebe trebaju uzeti za zastitno lice za Guaranu :lol:
Korisnikov avatar
By Calypso
sinoc je bilo odlicno, muzika :dance: i drustvo :dancing:

sve, sve ali muzika :yay:

:bouncy:
By Swanheart
"zeleno volim te zeleno"
:lol:

zeleno nije bilo zbog guarane :lol:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Swanheart
ako izuzmem to sto me neki kreten od 2 metra zgazio dok je igrao pa sada ne mogu lepo da se oslonim na desnu nogu zurka je bila savrsena, ne secam se kada mi je bilo ovako dobro ( ne, swanimir nije konzumirao alkohol veceras da bi mu bilo dobro )
A ne izuzimas sto si bila vatana pa ujedala unaokolo :)

ja sam pocastvovan ;)

btw,

swanimire, naostri zube sledeci put, hocu da si vidim meso :D :tehno: :senilko:
By snezana_13
Cao svima.
ja sam "ta sto je fotkala celo vece juce na zurci" :)
Htela sam da javim svima da su fotke koje su snimljene juce namenjene casopisu koji ce izaci u Svedskoj i samo u Svedskoj, povodom clanka o gay-life-u u Bgd. Boris dao intervju, dogovorili se oko fotkanja i pravila.
Takodje, svi koji se nalaze na fotografijama su za to dali svoj pristanak, a fotke za koje nemam odobrenje nece biti objavljene (sem onih na kojima nema lica). Nadam se da je ovo umirilo sve koji su se zabrinuli :)
Ako ima jos nekih pitanja ili nedoumica, javite...
pozdrav
By Swanheart
Originally posted by dungoll
ako izuzmem to sto me neki kreten od 2 metra zgazio dok je igrao pa sada ne mogu lepo da se oslonim na desnu nogu zurka je bila savrsena, ne secam se kada mi je bilo ovako dobro ( ne, swanimir nije konzumirao alkohol veceras da bi mu bilo dobro )
A ne izuzimas sto si bila vatana pa ujedala unaokolo :)

ja sam pocastvovan ;)

btw,

swanimire, naostri zube sledeci put, hocu da si vidim meso :D :tehno: :senilko:

:elvis:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by colonia_boy

Someone said butchice?
Lm, zao mi je sto zbog nepredvidjenih okolnosti nisam bila, a cujem da je bilo super :)
Mada, ako je bilo agresivnih butchica, i bolje sto nisam, zavetovah se sebi na no flerting period pred put :opatica:

Snezana, da li casopis izlazi onlajn :) ? Tjest, kako bih mogla doci do tvog teksta, moze savet i na u2u :)

edit: kako sam glupa lepo devojka/decka napisa da izlazi samo u Svedskoj :sigh:

Bar da ima i u Norveskoj, tamo ima ko da mi pazari :)
By trespass
Bila je skroz cool zurka. Najsvetlija tacka veceri je bila pesma Rudi i Miki ,sta god drugi mislili :)

Bilo je lepih komada,ne bas puno ali dovoljno.Mnooogo mi se svideo jedan slatkish koji je bio sa nekom frendicom ili ribom,ne znam sta mu dodje :) Kad smo kod toga nije bilo ni losih ribica. Ma cool zurka nema sta :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma samo se vi žalite na dvometraše, i mene su samo tako gazili patuljci pa ne idem ovuda i ne pišem kako su me gazili patuljci. :durenje:

Super bila žurkica, :up: za muziku :)
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Marvin
Ma samo se vi žalite na dvometraše, i mene su samo tako gazili patuljci pa ne idem ovuda i ne pišem kako su me gazili patuljci. :durenje:

:paki:

@colonia i ja isto jedva cekam, mene na svu srecu nisu bolele noge, ali sam smrdela od dima - sva. Bilo mi je lepo tu noc u svakom slucaju, malo mi je falio neko, ali dobro...bice prilika jos :D
Korisnikov avatar
By Deepblue
Ne pamtim kada sam se poslednji put tako dobro proveo u Apartmanu!!!!
By snezana_13
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by colonia_boy

Someone said butchice?
Lm, zao mi je sto zbog nepredvidjenih okolnosti nisam bila, a cujem da je bilo super :)
Mada, ako je bilo agresivnih butchica, i bolje sto nisam, zavetovah se sebi na no flerting period pred put :opatica:

Snezana, da li casopis izlazi onlajn :) ? Tjest, kako bih mogla doci do tvog teksta, moze savet i na u2u :)

edit: kako sam glupa lepo devojka/decka napisa da izlazi samo u Svedskoj :sigh:

Bar da ima i u Norveskoj, tamo ima ko da mi pazari :)
By snezana_13
Odgovorila si na svoje pitanje sama, vidim.. ali bih da dodam da tekst nije moj, samo fotografije. Kako se svi uvek brinemo oko autorstva, red je da ovo naglasim :)
Ali svakako mogu da prosledim link, kad bude objavljen, na cistom svedskom, pa ko hoce da cita....
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by snezana_13
Odgovorila si na svoje pitanje sama, vidim.. ali bih da dodam da tekst nije moj, samo fotografije. Kako se svi uvek brinemo oko autorstva, red je da ovo naglasim :)
Ali svakako mogu da prosledim link, kad bude objavljen, na cistom svedskom, pa ko hoce da cita....
A kako ja mogu da dodjem do neke od tih fotografija pre nego sto tekst bude objavljen? :)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by trespass
Bilo je lepih komada,ne bas puno ali dovoljno.Mnooogo mi se svideo jedan slatkish koji je bio sa nekom frendicom ili ribom,ne znam sta mu dodje :)
Znaci Mr. Dee i ja nismo bili jedini koji smo ga primetili :D
By trespass
Originally posted by bothways
Bilo je lepih komada,ne bas puno ali dovoljno.Mnooogo mi se svideo jedan slatkish koji je bio sa nekom frendicom ili ribom,ne znam sta mu dodje :)
Da,ako mislimo na istog ;) Uhvatili me neki pubertetski leptirici kad sam gledao,dugo me nije strefilo.Zato je zurka dodatno bila dobra .
Korisnikov avatar
By dungoll
i ja hocu slike :D ako sam na njima, a trebalo bi :D :opatica:
By Swanheart
i swanimir hoce slike :lol:
By trespass
Originally posted by bothways
Znaci,dolazim obavezno na sexual rev.party ako bude nekoliko slatkih decaka kao i prosli put,ili barem taj jedan ;)
Korisnikov avatar
By dungoll
i swanimir hoce slike :lol:
ujedi fotografkinju :)

:evilwait:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!