Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Swanheart
Originally posted by Renoir
Originally posted by kobra77

Od 1.1. Klub u Zmaj Jovinoj 4 , formerly known as LOTOS, OLD CITY KLUB, ALIJANCE (ALIJANSA) , POCINJE PONOVO DA RADI pod NOVIM MENADZMENTOM - KAO GAY(LBT) KLUB ! Radice svakog vikenda PETAK I SUBOTA, a ako se pokaze interesovanje, postoji mogucnost da se organizuje jos neki dan sa tematskim vecerima, privatnim zurkama, vece posebne muzike itd
:yay:

me 2 :yay:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Swanheart

Od 1.1. Klub u Zmaj Jovinoj 4 , formerly known as LOTOS, OLD CITY KLUB, ALIJANCE (ALIJANSA) , POCINJE PONOVO DA RADI pod NOVIM MENADZMENTOM - KAO GAY(LBT) KLUB ! Radice svakog vikenda PETAK I SUBOTA, a ako se pokaze interesovanje, postoji mogucnost da se organizuje jos neki dan sa tematskim vecerima, privatnim zurkama, vece posebne muzike itd

me 2 :yay:

mislim...

et toq!
:snob:

jel smo mi peder i lezbejka na kub, or what?

Korisnikov avatar
By kobra77
A sada EXCLUSIVE INFO za moje drage FORUMASE !

Novi Klub je dobio ime ! Zvace se QUEEN! (cita se KVIN, za ne anglosaxon speaking people ;-)

Ovu informaciju sam dobio pre par minuta od Menadzera, i odmah vam je prosledjujem!

Poz!

:zastava:
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Dragi moji i drage moje,
samo da Vas obavestim da klub QUEEN zvanicno ima i svog PR-a za sajt i da ce mi biti drago da Vas o svim novostima na dalje obavestavam.

Ako imate neko pitanje, od danas mozete da pisete na u2u, mail ili sms-ujete i zovete na mob.

Takodje, ako imate neku ideju za tematsko vece ili predlog da ubuduce poboljsamo provod u klubu, TU SMO!

:carica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
HONEY, WITH THAT ATTITUDE, NOBODY'S GONNA FUCK YOU, SO YOU'RE GONNA STAY STUCK UP BITCH 4EVER! ;-)
Da li se mi to znamo?!
Ako se ne znamo, onda nemas prava da me prozivas tako! :durenje:

I ne brini se ti nista za moj sex life... :ostrisekiru:

A molio bih novi menadzment da porazmisli o izboru Dj-a.
Zelimo raznovrsniju muziku!

Ne, ne mislim na domacu uopste!
Nego stranu, ali sharano! A ne po mozgu sa jednom vrstom muzike... i to neke uzasne.
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Dirty, predlog primljen ! ;-) .

Ne brini, za razliku od vecine (rekoh vecine, ne svih) ovaj klub vodi gay osoba , tako da nam je cilj da nam se gosti dobro provedu, pre svega i da imamo sigurno mesto sa kulturnim obezbedjenjem , bez incidenata.

Zamolio bih buduce goste, da ako imaju bilo kakvu primedbu prituzbu ili predlog , posalju sms ili mail nama prvo, kako bismo pravovremeno reagovali!

Pozdrav!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ajde da i to vidim.

Mada... iznenadio bi se, ali poneke su vodili i gay osobe... provereno iz prve ruke... :lol:

Ali sta ja znam, kada neko ne zna nesto... ili ga ne zanima... nema veze sexualno opredeljenje.

A kako se vi snalazite u tome, ostaje da se vidi.
Zelim srecu u buducem radu!
Korisnikov avatar
By kobra77
Dirty honey,

pa sto mi se odmah DURIS! Pa nisam nista lose mislio, vidi , cak sam i smajlija stavio! ;-)

Dal se znamo? Mislim da smo se upoznali, ali nikad nismo popili kaficu. A obzirom da smo obojca pasivuse (ispravi me ako gresim ;-), nisam se ni trudio da te nesto bolje upoznam. Sorry!

Iako si VEOMA sladak!

Izvini ako sam te uvredio, mada sam se samo malo zezao. Ja kad hocu nekoga da spustim, on nema dilemu sta mu se desilo.

Ipak sam ja najOTROVNIJA zmijetina kod nas na sceni, pa moram nekoga neki put i da gricnem ! ;-)

Poz!

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam se naljutio... :durenje: - to je moj smajli :)

Nego sam imao dojam da se znamo... jer su takve sale obicno interne... pa zato.

Hvala na komplimentu.
I ne, nisi pogresio... obe smo pasivuse... :fuckbed:
Korisnikov avatar
By horus.
Pitam se zasto se klub zove Queen... :roll:
Korisnikov avatar
By kobra77
A sto se ostalih tice, imajte malo strpljenja i tolerancije sto se tice novog kluba. Trude se da naprave razliku i nesto drugacije, da nam svima bude bolje! Dajte im malo vremena i sansu!

Svaki pocetak je tezak, a pogotovo je tesko napraviti utisak i smisliti nesto novo u klubu koji je ranije vodio Boris M. kojeg ovom prilikom pozdravljam! Taj covek je MNOGO uradio za nas clubbing i nadam se da ce i dalje nastaviti istim tempom!

Koliko god da klubova postoji u BG - NIJE DOVOLJNO!

Treba da ih bude sto vise!

Ako je tacno da je priblizno 10% populacije BG u fazonu, to je 200.000 ljudi! A BG ima 3-4 stalna i par povremenih klubova koji imaju ukupan kapacitet od max 1500 ljudi. A gde su ljudi iz unutrasnjosti koji povremeno dolaze u BG???

A dolazi nam i EUROSONG, sa svim tetkama iz Evrope kojima treba pokazati da i mi imamo scenu ! I da nam ne dolaze samo Slovenci i Hrvati, nego i ostali!

A i dosadno je stalno izlaziti u isti klub! Treba povremeno i nesto promeniti! Variaty is a spice of life!

Toliko od mene! Odoh na Borisovu zurku!

KISS!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by horus.

Zato sto su izostavili "Kiss" na pocetku. :kosa:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by KissQueen
Originally posted by horus.

Zato sto su izostavili "Kiss" na pocetku. :kosa:
:lol: :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Men' drago, imaT cu ipak izgleda ' da doFedem inglishkinju :cheer: :chilling:
-mislim na novo stari klub, ne zurku 1.1 :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Pretpostavljam da je to vec priupitano, ali opet...za svaki slucaj :namig2: :
Muzicki koncept kluba?
By Dionysus
E, stvarno bioste mogli nesto da ucinite sa muzikom, ne slusamo svi elektronsku muziku, mnogi od nas upravo zbog toga ne dolaze na zurke... Bilo bi lepo da bude i jedan dan gde ce se i u gay klubu, gle cuda, pustati muzika kakva se pusta i u prosecnoj str8 diskoteci, znaci svega da ima - i house i strani pop dance, domaci pop, pa na kraju narodnjaci...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by *PiNkLoVe*
znaci svega da ima - i house i strani pop dance, domaci pop, pa na kraju narodnjaci...
pa takav je valjda flojd :puzzle:
By Dionysus
Ali Floyd je bogu iza kljuna...
Odrace me taksi....
A ovo je u centru grada, da se izadje kao sav normalan svet...
By Paris
A sad su kao 2 zurke 1. og?:tetka:
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Dragi moji forumasi,

sto se muzike tice, mozete da racunate da ce biti promena u odnosu na ranije.

Prethodni klub Alijansa je imao svoj koncept i to je bilo ok.

Ali, ovo je QUEEN i mi planiramo malo drugaciji program.

Delic nasih ideja cete videti na reprizi, a ako vam se bude svidelo ocekujem komentare ovde na forumu! ;-)

Muzicki ce klub biti okrenut vise komercijali u svim muzickim pravcima i bice raznovrsniji program, o cemu cu vas ovde redovno obavestavati.

Uostalom, kao sto je neko vec rekao ovde, dajte nam priliku i vidite da li vam se svidjaju nase ideje. ;-)

Ako vam se ne svidi, uvek postoji jos neki klub u koji moze da se predje, zar ne?

Nama nije cilj da napravimo monopol i da pokupimo sve goste iz ostalih klubova. Zelimo da samo zauzmemo nase mesto na trzistu i da povecamo broj mesta za izlazak u Beogradu za GLBT populaciju.

Svako od vas treba da izabere gde ce da izadje i gde ce najbolje da se provede i koju muziku ce da slusa. A na nama i ostalim klubovima je da vam to omogucimo!

Stoga,
Srecnu Novu godinu i puno zdravlja, ljubavi, dobrog sexa i para, Vam zeli Vas klub Queen!

PS. Vidimo se na reprizi i svecanom otvaranju! Don't be late!

By Swanheart
Swanka hoce elektronsku muziku i indie :rock:

da, bilo bi lepo jedno napraviti indie rock party
By ~ Le Saint X ~
Ipak ako u tu raznovrsnost uvrstite i narodnu/turbo folk muziku...
onda...
FTF???!!!
Korisnikov avatar
By BGKLUBQUEEN
Mon cher Renoir,
trudicu se iz petnih zzila da narodnu muziku ostavim drugim klubovima! ;-)

Ali ako se PO NEKI put , negde pred zoru, provuce neki urbaniji hit/mix hoces li nam oprostiti? :jbg:

Ili ako za fajront, pustimo POJI MILE VOLOVE NA RECI, da brze izadjete ? :) Salim se naravno! Ne brinite.

Dj Stanvik je dao predlog (uslovljeno da postignemo dogovor sa njim) da se u jednoj posebnoj temi zapisuju "muzicke zelje" a da on to uklopi i pusta narednog vikenda. Skoro ko "zelje cestitke" ali bez pozdrava. I sta kazete? :)

Pozdrav!

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by BGKLUBQUEEN
Mon cher Renoir,

Merci pour ces mots!
et toq!

I feel better now
By ~ Le Saint X ~
Dj Stanvik je dao predlog (uslovljeno da postignemo dogovor sa njim) da se u jednoj posebnoj temi zapisuju "muzicke zelje" a da on to uklopi i pusta narednog vikenda. Skoro ko "zelje cestitke" ali bez pozdrava. I sta kazete? :)

Pozdrav!

Sounds just GREAT!
Korisnikov avatar
By Hys.
Mon cher Renoir,

Merci pour ces mots!
et toq!

I feel better now
I ja, taman se uplasih' :vruce:
Korisnikov avatar
By kobra77
E, a sta kazete da petak i subotu ostavimo za komercijalu i djusku, a da drugim danima cetvrtak/ nedelja ili zasto ne i sreda, se prave tematske veceri alternativnije muzike?

Da li biste vi uopste izlazili drugim danima osim vikendom?

Ajde ljudi, da damo predloge, mozda nam i uslise ? :)

By Swanheart
nedelja :nono: ko ce jos da izadje nedeljom na zurku, a da u ponedeljak mora da radi ili da ide na fax
By Paris
*mogli bi ste da probate cetvrtkom da napravite neko alternativno vece. :rock:
*a nedeljom da bude r'n'b vece (a da pocinje nesto ranije oko 20h, posto ljudi sutra rade) :chilling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!