- 04 Dec 2007, 17:47
Originally posted by Lakiboy_nsKome trebaju takvi likovi? ja takve saljem u pm! Nek idu kod devojke pa nek njoj oblace vojnicku uniformu!:elektro:Originally posted by BicepsZnas kako mnogi vole da kazu da je svako gay dok se ne dokaze suprotno
Lakiboy:
Bisex ljudi uglavnom nikada ni ne izlaze na gay mesta a ja licno znam par gay ljudi kojima ne pada na pamet da odu u gay klub jer ne zele da ih neko vidi, kasnije prepozna u gradu ili nesto slicno.
-- da, u pravu si
Meni je licna ta diskrecija isto bitna posto nisam autovan ali ponekad odem ne neko gay mesto ili neku gay zurku posto nemam nameru da se uvek i u svakoj situaciji skrivam ko sam i sta sam a i u mojim godinama nemam vise potrebu da se bilo kome pravdam i objasnjavam. Znas i sam da je Srbija i dalje extremno homofobicna zemlja i biti otvoreno gay znaci da mozes biti izlozen stalnim podsmesima iza ledja, dobiti otkaz na poslu, izgubiti prijatelje, biti izopsten iz sopstvene familije, napadnut i pretucen, izboden nozem i sta sve jos ne...verovatno zbog toga velika vecina gay/bisex ljudi zivi u nekoj samoizolaciji a neki cak i u panicnom strahu da se za njih ne sazna-otuda tolika neaktivnost na domacoj gay sceni pogotovo u ruralnim sredinama posto postoji Srbija i van kruga beogradske dvojke.
-- mada, sto bi bilo kome pricao za svoju sexualnu orjentaciju ??? Isto vazi i za svoja npr religijska ubedjenja...to su teme koje se pricaju sa poverljivim i bliskim osobama...Ok je i ako je neko outovan, verovatno tako lakse i bolje prolazi u zivotu, ali mnogima nije tako lakse....obe opcije su ok
Sto se tice tih momaka u teretanama koji se konstantno zajebavaju na racun gejeva oni su ti neiskorisceni potencijal-momci koji ceo dan provode misleci na svoje telo, milujuci svoje misice i diveci se misicima drugih momaka su ono sto se zove latentni homoseksualci.
-- neiskorisceni potencijal, da...ali latentni homoseksualci je prejaka etiketa. Nisam sklon onim gay uveravanjima da je svaki drugi vojskovodja od Aleksandra makedonskog od Napolena bio gay:) Snila baba sto jos milo:) Ali nada poslednja umire:)
Vecina tih momaka iz teretana ako dodju u priliku da recimo malo popiju budu sami negde sa nekim drugim a nemaju devojke i redovan sex mogu vrlo rado da pristanu na jedan oral sa tobom na primer...ali ce ti odmah posle naglasiti da nisu gay nego su samo hteli da vide kako to izgleda da bili su pijani bla, bla... a onda ce za par dana da te zovu da ponovo to isto.