Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Biceps
Lakiboy:

Bisex ljudi uglavnom nikada ni ne izlaze na gay mesta a ja licno znam par gay ljudi kojima ne pada na pamet da odu u gay klub jer ne zele da ih neko vidi, kasnije prepozna u gradu ili nesto slicno.

-- da, u pravu si

Meni je licna ta diskrecija isto bitna posto nisam autovan ali ponekad odem ne neko gay mesto ili neku gay zurku posto nemam nameru da se uvek i u svakoj situaciji skrivam ko sam i sta sam a i u mojim godinama nemam vise potrebu da se bilo kome pravdam i objasnjavam. Znas i sam da je Srbija i dalje extremno homofobicna zemlja i biti otvoreno gay znaci da mozes biti izlozen stalnim podsmesima iza ledja, dobiti otkaz na poslu, izgubiti prijatelje, biti izopsten iz sopstvene familije, napadnut i pretucen, izboden nozem i sta sve jos ne...verovatno zbog toga velika vecina gay/bisex ljudi zivi u nekoj samoizolaciji a neki cak i u panicnom strahu da se za njih ne sazna-otuda tolika neaktivnost na domacoj gay sceni pogotovo u ruralnim sredinama posto postoji Srbija i van kruga beogradske dvojke.

-- mada, sto bi bilo kome pricao za svoju sexualnu orjentaciju ??? Isto vazi i za svoja npr religijska ubedjenja...to su teme koje se pricaju sa poverljivim i bliskim osobama...Ok je i ako je neko outovan, verovatno tako lakse i bolje prolazi u zivotu, ali mnogima nije tako lakse....obe opcije su ok

Sto se tice tih momaka u teretanama koji se konstantno zajebavaju na racun gejeva oni su ti neiskorisceni potencijal-momci koji ceo dan provode misleci na svoje telo, milujuci svoje misice i diveci se misicima drugih momaka su ono sto se zove latentni homoseksualci.

-- neiskorisceni potencijal, da...ali latentni homoseksualci je prejaka etiketa. Nisam sklon onim gay uveravanjima da je svaki drugi vojskovodja od Aleksandra makedonskog od Napolena bio gay:) Snila baba sto jos milo:) Ali nada poslednja umire:)
Znas kako mnogi vole da kazu da je svako gay dok se ne dokaze suprotno :lol:
Vecina tih momaka iz teretana ako dodju u priliku da recimo malo popiju budu sami negde sa nekim drugim a nemaju devojke i redovan sex mogu vrlo rado da pristanu na jedan oral sa tobom na primer...ali ce ti odmah posle naglasiti da nisu gay nego su samo hteli da vide kako to izgleda da bili su pijani bla, bla... a onda ce za par dana da te zovu da ponovo to isto.
Kome trebaju takvi likovi? ja takve saljem u pm! Nek idu kod devojke pa nek njoj oblace vojnicku uniformu!:elektro:
Korisnikov avatar
By Biceps
neee, nikako......

ali ko visi po ceo dan na sajtu...hm....ocigledno nema *normlanog* drustva u realnom svetu pa ga trazi u cyber svetu...ili mu nesto fali fizicki...a ako nista od ta dva.....ona je prepotentan i zaljubljen u sebe sto posto:)

a to da lik stavi nik *sportista* i visi po ceo dan...to je cista smejurija:) Ko ne veruje nek kupi webcam pa nek se vidi s takvim sportistom:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, ne znam zasto sam uopste uzeo ucesce u ovoj temi !
:odbij:
Stvari se komplikuju bez razloga, a sve je zapravo veoma prosto.
Ako ti se priprca, a nemas stalnog partnera, odes lepo na neki od za to specijalizovanih sajtova, isklikces nickove koji ti se ucine prihvatljivim, ponudis susret po principu " hoces, neces " i gotova prica.
Korisnikov avatar
By ns.happy
dok ponavljaju to, dobro je... :cigareta:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
neee, nikako......

ali ko visi po ceo dan na sajtu...hm....ocigledno nema *normlanog* drustva u realnom svetu pa ga trazi u cyber svetu...ili mu nesto fali fizicki...a ako nista od ta dva.....ona je prepotentan i zaljubljen u sebe sto posto:)

a to da lik stavi nik *sportista* i visi po ceo dan...to je cista smejurija:) Ko ne veruje nek kupi webcam pa nek se vidi s takvim sportistom:)

Ako smo svi mi ovde ruzni i jadni, sta onda traziS ovde?
Korisnikov avatar
By Biceps
:)) aplauz za Zoku...ona je jedina konkretna ovde i ima muda da kaze sta misli :)

bravo Zokice :)
Korisnikov avatar
By Biceps
vlado,

izgleda da si se pronasao u texu ali nisam to za tebe ni mogao da mislim, jer te ne poznajem..tako da..opusteno

a ko je ovde lep, ruzan, extra ili lopata...ne interesuje me dibidus:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by v.l.a.d.a
Vecina tih momaka iz teretana ako dodju u priliku da recimo malo popiju budu sami negde sa nekim drugim a nemaju devojke i redovan sex mogu vrlo rado da pristanu na jedan oral sa tobom na primer...ali ce ti odmah posle naglasiti da nisu gay nego su samo hteli da vide kako to izgleda da bili su pijani bla, bla... a onda ce za par dana da te zovu da ponovo to isto.
[/quote]

Kome trebaju takvi likovi? ja takve saljem u pm! Nek idu kod devojke pa nek njoj oblace vojnicku uniformu! :elektro:
[/quote]Da ali nekad naleti neko od tih ko ti je toliko sexi da ne mozes da se suzdzis iako znas da tu ne moze biti nikada nista ozbiljno.
Ja sam se pre par godina u jednog takvog zaljubio ( naivna, mlada budala sam bio tad ) i na kraju iz svega toga izasao sa jebeno slomljenim srcem...od tada se i od takvih drzim podalje.
Cuvam svoje srce-imam samo ovo jedno :)
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
vlado,

izgleda da si se pronasao u texu ali nisam to za tebe ni mogao da mislim, jer te ne poznajem..tako da..opusteno

a ko je ovde lep, ruzan, extra ili lopata...ne interesuje me dibidus:)
Nisam se pronasao, ali to je jedna grozna predrasuda, da ako neko dosta vremena provodi na forumu, automatski smatra pacenikom! Sto apsolutno ne moze da se generalizuje! Neki jednostavno imaju puno slobodnog vremena, a vole forum. Licno poznajem takve ljude! jednostavno obozavaju da kuckaju
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by v.l.a.d.a
Kome trebaju takvi likovi? ja takve saljem u pm! Nek idu kod devojke pa nek njoj oblace vojnicku uniformu! :elektro:
[/quote]Da ali nekad naleti neko od tih ko ti je toliko sexi da ne mozes da se suzdzis iako znas da tu ne moze biti nikada nista ozbiljno.
Ja sam se pre par godina u jednog takvog zaljubio ( naivna, mlada budala sam bio tad ) i na kraju iz svega toga izasao sa jebeno slomljenim srcem...od tada se i od takvih drzim podalje.
Cuvam svoje srce-imam samo ovo jedno :)
[/quote]

iz navedenih razloga ih i saljem u pm! Od takvih nista dobro
Korisnikov avatar
By Biceps
nisam mislio na ovaj forum, nego na gayromeo i/ili chat na gay-serbia....ispravka
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??"

Koliko sam shvatio, ovo je bilo krucijalno pitanje.
I, koliko sam shvatio, ti ne izlazis na gay mesta, a mislis da su ljudi koji idu na net luzeri.

Je l' problem u meni, ili jos neko ne kapira poentu?
Korisnikov avatar
By Biceps
Originally posted by A.F.K.A.OB
"Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??"

Koliko sam shvatio, ovo je bilo krucijalno pitanje.
I, koliko sam shvatio, ti ne izlazis na gay mesta, a mislis da su ljudi koji idu na net luzeri.

Je l' problem u meni, ili jos neko ne kapira poentu?

dobro si shvatio...ja ne izlazim na gay mesta i zurke i slicno ali nisam ovde ja tema nego...uh bre..pa jer toliko teska ona moja matematika tj statistika? :)

pitanje je bilo vezano za ljude koji NE NE NE izlaze na gay mesta i NE izlaze na internet gay mesta tipa oglasi, chat itd.....

p.s. uzgred, ici na net, i visiti po ceo dan na gayrome-u nije isto :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Oni NE NE NE izlaze na gay mesta, a ti samo ne izlazis? :puzzle:

I kazes da ti nisi tema, nego neki dugi ljudi. 'Ajde nam sad objasni po cemu su oni drugaciji od tebe?
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Sta tebe u stvari interesuje? Kako da nadjes decka a da prstom ne mrdnes?
Korisnikov avatar
By gorilica
Zashto li ne mogu da se otmem utisku da je ovaj nash novajlija poharao sve shto je mogao da pohara na Romeu i chatu, pa mu sada trebaju novi resursi za sexualnu exploataciju?! :tornado:
Barem mene na to asocira ova tema.
Korisnikov avatar
By blenta
zashto ne mozesh da se otmesh utisku?
pa evo zashto

zato shto postoje samo dva tipa ljudi unutar "ja sam van scene i gej desshavanja ne izlazim na gej mesta phenomena" populacije

tip I zahvata mnogo manji procenat i sastoji se iz pichkastih likova koji se boje i svoje senke a ne postoji zaista nishta odbojnije od pichkastog tipa (pichkasto nije isto shto i emotivno)

tip II zahvata gro populacije unutar gore navedenog uzorka koji je in (nije out) :giggle:
sachinavaju ga jedinke koje su imale sex sa apsolutno svima pa su sad malo van scene obzirom da im scena ne mozh nishta vishe ponuditi
Korisnikov avatar
By blenta
tj scena je iscrpljena :drama:
Korisnikov avatar
By shishmish
@blento, jel ti ovo RYU iz Street fighter 2
Korisnikov avatar
By blenta
jest
potsetila me keva na njega danas pa ga nadjoh
Korisnikov avatar
By shishmish
uvek sam imala navecu cifru...
prelazila sam igricu zatvorenih ociju :zvezda: :oskar:

ah da... i uvek sam igrala s njim ili sa ken-om
Korisnikov avatar
By blenta
a ja sam na svakom maskembalu bio ryu
:kolo:

bome i mimo maskembala
Korisnikov avatar
By gorilica
tip II zahvata gro populacije unutar gore navedenog uzorka koji je in (nije out) :giggle:
sachinavaju ga jedinke koje su imale sex sa apsolutno svima pa su sad malo van scene obzirom da im scena ne mozh nishta vishe ponuditi
Amin.
:pop:
Korisnikov avatar
By Escobar
DA LI STE VI NORMALNI????

Ovako lepu temu (tj ovako lepog korisnika, tj ovako lep biceps onog ko je postavio temu :bj: ) vi ste nasli da sta - da SPAMUJETE!!!

Sve bih ja to :noob:
Korisnikov avatar
By Biceps
:)) ludilo

....ko sam..sta sam...za koga radim...jesam li pojebao sve sa romea ili ne....picikca..seronja.....koja jos pitanja i konstatacije nisam naslutio il procitao :) )

dakle, sve suprotno od ocekivanog....a to je jasno pitanje na koji sam samo hteo da cujem komentar drugih ljudi i da prodiskutujemo i to je to!

ali dzabe, kad pederi vise vole trac nego leba da jedu:)

a ovo mi ovde sve izgleda kao da pricam ca clanovima jedne te iste velike porodice:) Mada vec se polako naslucuju uloge u toj porodici....npr ko je tetka a ko teca:))

ocekujem i neke druge forumase, po mogucstvu van ove familije, da se oglase:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Biceps, molim te nemoj vise da se blesavish ovde, vec se ponashaj adekvatno tvom statusu novajlije. Znachi, krotko i pristojno.
Mozda su ti prohtevi veliki, pa zato imas problem da nadjes partnera, a mozda si samo jedan veliki filozof, pa ti svaka dlaka na kurcu smeta.
:bj:
Korisnikov avatar
By Escobar
Nije sto smo pederi, ali cinjenica je da mediokritet uzima svoje. Ostaje ti da tragas i zavlacis se u misju rupu ne bi li od njega pobegao, ili da mu se jednostavno konformisticki prepustis, da te nosi svojim tokom.

Zato sve to izgleda kao pricanje u prazno, kao da govoris samo sa dve osobe, jednom koja voli da da daje a druga da prima (a obe vodjene principom prirode - 'Primati je lepo, davati je uzivseno').

Elem, bio to Beograd, Pariz ili London, prica je ista. Mozes ocekivati princa na belom konju, ali ubrzo shvatis da gubis vreme.

Mada, kako kazu, nada umire poslednja. Ja se jos uvek nadam. :wink:
Korisnikov avatar
By Biceps
ok ne i misju, u ciju rupu da odem? Zoricinu? :) zezam se

koliko u proseku bude ljudi u nekom gay klubu?....otprilke?
Korisnikov avatar
By Escobar
Naravno zavisi gde? Mislis na Bg? :pivce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!